- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.361
bende yıkadım ütülemedim dahaben tek çanta götürmyi planlıyorum bebek ve kendim için. gerçi benim pek tecrübem yok ama sanki saydıkların yeterli gibi sezeryan olacaksa sanırım geceliği ve bebek takımını birer daha artırmak gerek kalıncağı için bir gece ıslak mendil unutma bebeğe kendine çorap felanda koy çok üşüyormuşsun diye duydum ama bilemem tabi gögüs pedini al aklıma da başka bişey gelmedi bende bu hafta hazırlıcam inşlallah çantamı
Arkadaslar Ben bebisin cicilerini yikadim yarin kismetse ütüleyecegim, cantamizida yavas yavas hazirlayayim diyorum, sormak istedigim bisey var, bebege ayri kendime ayri bir canta mi hazirlayacagim; bebege hazirlayacagim canta aldigimiz bebek cantasi olabilir mi, kendime kucuk cekcek bavul hazirlasam olur mu ve icine ne koyacagim? Ben sayayim eksik varsa tamamlarsaniz sevinirim. Anneye gecelik, ped, terlik, Ic camasiri, bardak, tabak, kolanya, lohusa kirmizi tacim ( cok hevesliyim onu takmaya:) bebek icin: hastane cikisi, emzik, ( biberon ilk oglumda gerekmemisti o yuzden almadim), battaniye. Eeee bu kadar mi az geldi gozume, ha birde bez. Baska arkadaslar yardim edinde eksiksiz bitsin su is. Tesekkürler
selammmmmyoorucu gunlerım basladı anneme geldım cok ozledım buraları ne var ne yokk:)az kaldı meleklerımızıe kavusmammıza cumartesı kontrolumuz var yıne durdu gunler
Evetttt corap hic aklima gelmemisti, birde islak mendil. Pecete, rulo havlu pecetede lazim olabilir. Cokkkk tesekkurler canim, sanada kolay gelsin ne guzel az kalmis.
Canim bende bir kez sanci cikti nidilati 6 saat arayla kullandim mahfetti beni nabzim 140 lara cikiyodu, konusamiyodum nefes nefese kalmaktan..boyle anlatinca doktor biraktirdi sende boyle bir etki yapmiyor mu?? Birde ben de 10 gun dinlenip senin gibi ise devam etmistim hak gecmesin isimi aksatmayim diye..sonra bi baktim sirket beni cikarmaya karar vermis..onlsrdan once davranip 1 ay heyet raporu aldim cikaramadilar..zaten rapordan sonra 32.hafta doluyo izne cikicam..haklarimi yiyemicekler boylece.simdi bosuna kendimi kasmisim diyorum.simdi evdeyim ne guzel..zaten sancim da sunum hazirlicam diye kendimi zorladigim icin cikmisti..bence yani sana tavsiyem sende al rapor hic kendini zorlama en ufak stres bile sanciyi tetikliyo..zaten 32. Haftadan sonra raporun izinden dusuyo rapor kullanamazsin..evet cnm o gece hastanede kaldım 2 tane serum verdiler düşmedi
arkasından 20 dk ara ile nidilat sabaha kadar verdiler
normalde yinede yatmamı istediler hastanede yatmadım 2 gün yattım.
Yatak istirahati verdi ben çalışıyorum ama bilg başında olduğumdan sorun olmuyor ayaklarımı uzatarak çalışıyorum.
30 haftadan beride 4 saat ara ile nidilat alıyorum haftada 2-3 kerede serum. öteleyebildiğimiz kadar doğumu erteliyoruz işte. Allah sonumuzu hayır etsin.
30. haftalık hamileyim bayanlar...
bugun oğluşum bir sıkıştırıyo bir sıkıştırıyor. korkmaya başladım. ne oluyo diye kasıklarım batıp batıp duruyo reflümü azdırdı. sanki bir yere toplanıyor sizlerde de bu durumu yaşayan var mı yoksa bende mi bir sorun var..
Canim bende bir kez sanci cikti nidilati 6 saat arayla kullandim mahfetti beni nabzim 140 lara cikiyodu, konusamiyodum nefes nefese kalmaktan..boyle anlatinca doktor biraktirdi sende boyle bir etki yapmiyor mu?? Birde ben de 10 gun dinlenip senin gibi ise devam etmistim hak gecmesin isimi aksatmayim diye..sonra bi baktim sirket beni cikarmaya karar vermis..onlsrdan once davranip 1 ay heyet raporu aldim cikaramadilar..zaten rapordan sonra 32.hafta doluyo izne cikicam..haklarimi yiyemicekler boylece.simdi bosuna kendimi kasmisim diyorum.simdi evdeyim ne guzel..zaten sancim da sunum hazirlicam diye kendimi zorladigim icin cikmisti..bence yani sana tavsiyem sende al rapor hic kendini zorlama en ufak stres bile sanciyi tetikliyo..zaten 32. Haftadan sonra raporun izinden dusuyo rapor kullanamazsin..
çok iyi yapmışsın cnm.
bende yorulduğum da çıkıyorum eve bıraktırıyorum kendimi ertesi gün geliyorum
o kadar haklısın ki işte dayanamıyor insan ben bu halde çalışabilir raporu bile aldım bu hata bittikten snra 3 hafta kalacak inş.
birde doğumdan sonraki zamanı düşünüyorum izni almazsam bebeğimi 2 ay sonra bırakmak zorunda kalacağım. sırf bu yüzden zorluyorum kendimi
ilaçda arada çarpıntı yapıyor...
:)) havanın güzelliğiyle beraber hissettiklerimi tam olarak yazmışsın :) yakın bi arkadaşla laflamak ve bebek alışverişi :)) bu haftayı saymazsak 2 hafta sonra izne çıkıyorum,hamilelikten değil ama işe gelmekten,çalışmaktan çok sıkıldım(
Slm kizlar iki gundur sancim var sertlesmeyle beraber gecmiyor yavas yavas ne yapcam bilmiyorum acil gitsem mi acaba bebegim kiynasip duruyor ondan yana sorun yok bide Boyle agri île gitmistim kizim da 3 cm acilmisti bilmiyorum ne yspsam esimi bekliycem bakalim gecmesse gideriz
Insallah gecer acile gitmek istemiyorum hic korkmaya basladim sat olarak 34 dum ama grlisim olarak 33 yeni girdim
Sa Hamis Anneler
Biz tam 7 aylik olduk ve Mide eksimesi Mide yanmasi problemlerim oluyor
yemegin ardindan Süt icmek zorunda kaliyorum sizce ne tür yemekler yemeligim midem yanmamasi icin
neler Önerirsiniz simdiden cevaplariniz icin TSK ettim
Sa Hamis Anneler
Biz tam 7 aylik olduk ve Mide eksimesi Mide yanmasi problemlerim oluyor
yemegin ardindan Süt icmek zorunda kaliyorum sizce ne tür yemekler yemeligim midem yanmamasi icin
neler Önerirsiniz simdiden cevaplariniz icin TSK ettim
valla tatlım herşey tamam da miden yanması bi tarafa çok zor oluyor bende aşırı sürekli miden yanıyorherkez saçı uzuyor diyor demek kızım rapunzel gibi olcak benim ilacım kabuklu salatalık süper iyi geliyor bi de yemek yedin mi uzanma bi süre otur. mesela ben yağlı kızartma türü yedim mii yanma yoğunlaşıyor çok aç kaldım mı da oluyor bence bunlara dikkat et yeter
EWT cnm öyle diorlar cok kötü olyuor bazen o yuzden yemegin ardindan hemen süt yada yogurta saldiriyorum
bende süt iyi geliyor sonra tekrardan basliyor yanmaya misal salcali yemek yedigim zaman yada baharatli ne yesem diye dusunuyorum hergun bu ürünlerden uzak durcam herhalde ..
Bence onun cozumu ne yiyeceginden daha cok ne kadar yedigin, ne yersen ye az ye canim sık araliklarla ye, birde aksam yemegini cok gec saatlerde yeme.
valla ben bile nekadar kaçmaya yememeye çalışsam aksine canım çekiyoroturup yiyorum herseferinde sonra bida yemicem diyorum ama böle böle nerdeyse 9 ay oldu azkaldı neyseki geçicek hepsi süt rahatlatıyor benide ama salatalık kadar değil dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?