- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.381
lohusa pijamlarınızı aldınızmı arkdaşlar ben daha almadım hangi renklerde düşünüyorsunuz genelde ekru( kırık beyaz ) çoğunlukta burdaki mağzalarda
Sa Hamis Anneler
Biz tam 7 aylik olduk ve Mide eksimesi Mide yanmasi problemlerim oluyor
yemegin ardindan Süt icmek zorunda kaliyorum sizce ne tür yemekler yemeligim midem yanmamasi icin
neler Önerirsiniz simdiden cevaplariniz icin TSK ettim
kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş
10 gün temizlikmiNapıcaksınki o kadar birde daha erken yeniden kirlenir bende son haftamda kendim yaparım diyordum ama artık pek mümkün olmadığı için temizlikçi çağırıcam dip köşe temizlesin artık bende haftaya beşiğimi alırım sonra bebişin eşyalarını yıka yerleştir evde vakit geçiririm.
Arkadaslar Ben bebisin cicilerini yikadim yarin kismetse ütüleyecegim, cantamizida yavas yavas hazirlayayim diyorum, sormak istedigim bisey var, bebege ayri kendime ayri bir canta mi hazirlayacagim; bebege hazirlayacagim canta aldigimiz bebek cantasi olabilir mi, kendime kucuk cekcek bavul hazirlasam olur mu ve icine ne koyacagim? Ben sayayim eksik varsa tamamlarsaniz sevinirim. Anneye gecelik, ped, terlik, Ic camasiri, bardak, tabak, kolanya, lohusa kirmizi tacim ( cok hevesliyim onu takmaya:) bebek icin: hastane cikisi, emzik, ( biberon ilk oglumda gerekmemisti o yuzden almadim), battaniye. Eeee bu kadar mi az geldi gozume, ha birde bez. Baska arkadaslar yardim edinde eksiksiz bitsin su is. Tesekkürler
lohusa pijamlarınızı aldınızmı arkdaşlar ben daha almadım hangi renklerde düşünüyorsunuz genelde ekru( kırık beyaz ) çoğunlukta burdaki mağzalarda
günaydınnnnnn,
ben de izin için gün sayıyorum ama 37ye daha çoooook var
günaydınlar herkese
37 den önce izin alacak olan anneler var mı
günaydınnnnnn,
ben de izin için gün sayıyorum ama 37ye daha çoooook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?