2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
lohusa pijamlarınızı aldınızmı arkdaşlar ben daha almadım hangi renklerde düşünüyorsunuz genelde ekru( kırık beyaz ) çoğunlukta burdaki mağzalarda

lohusa pijamlarınızı aldınızmı arkdaşlar ben daha almadım hangi renklerde düşünüyorsunuz genelde ekru( kırık beyaz ) çoğunlukta burdaki mağzalarda

CANIM bende kırık beyaz lohusa pijaması aldım ama alt üstlü olanlardan...gerci annem gördügünde direk dedi ki bu en ufak bi lekeyi gösterirr ...amannn olsun yaa adetime yakın zamanda giymem harici diger günlerde giyerimmm .....ama cok güzelll ....

süt falan fayda etmiyor canım.. su bile içsem yanıyordu artık kusuyordum yanmasından sonra geviscon diye mucize bir surup dedi doktorum oturup tursu yerim acı biber tursu yerim bayılırım acıya baharata istediğimi yiyorum hemen ardında bi kaşık kahramanımdan içiyorum 10 a kadar sayıyorum geçiyor.. kocamdan bile kıymetli gavisconum

Son düzenleme:
kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş

yavas yavas yapıcam canım zatı eskı guc yokkı :)

canım detaylı tul perde halı hersey dıp kose temızlık olcak duvarlar bıle sılıncek:) ben sadece dolap ıclerı oturdugum yerden yapabılceklerımı yapıcam boyle boyle 1 hafta surer agır ısler esımle ablam yapıcak gun gectıkce agırlasıyorum
temızlık bıtsınde bebısın yatagını kurup herseyını yıkayıp hazırlıcam dogum cantası falan derken 36. haftayı bulur
herseyı bıtırmem :) artık doguma yakın normal temızlık nekadar yapabılırsek

ben kucuk ceceklı valız hazırlıcam bebısın esyalarında ıcınde olucak dogumdan hemen sonra bebısın gıyıceklerı ıcn ozel
bır kılıfta hazırlıcam ebeye verırler gıydırmesı ıcın bence tek canta en ıyısı corap sakın unutma:)

erkek olucagı ıcın turkuaz yada mavı dusunuyorum begenırsem lıla da alırım ama beyaz yada ekru dusunmuyorum canım

ben kucuk ceceklı valız hazırlıcam bebısın esyalarında ıcınde olucak dogumdan hemen sonra bebısın gıyıceklerı ıcn ozel
bır kılıfta hazırlıcam ebeye verırler gıydırmesı ıcın bence tek canta en ıyısı corap sakın unutma:)

Bende tek cekcek valiz hairlamaya karar verdim hatta valizi esime cikarttim bile. Heyecan oldum valla. Bende dogum sonrasi bebegin giyeceklerini battaniyesine sarip vericem annem soyledi oyle yapmis daha oncedende, battaniyeli takim aldiysan hepsini takim verirsin. Bende battaniyeye guzelce hazirlayacagim. Olur degilmi baska Boyle yapacak var mi? Corap koydum bile unutmadim

..................... cok yoruluyoruz ıste cokk delı gonlum rapor al 32.yı bekle dıo ama calıskan tarafım gıt ısıne calış dıyor
25ine kadar sabretsek bari ♥

günaydınlar herkese
37 den önce izin alacak olan anneler var mı

günaydınnnnnn,
ben de izin için gün sayıyorum ama 37ye daha çoooook var

bende dün raporumu yolladım genel müdürlüğe. 37.haftaya kadar işteyim kısmetse..16 nisanda evde olcam inşallah bakalım nasıl geçicek bu günler.iyiyce yorgun hissediyorum kendimii...:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…