2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN ANNELER.... dün doktorumuza gittik, tansiyon değerlerimizi iyi buldu, çalışabilir raporu verdi, bir kaç hafta daha çalışıp bırakabilirsin dedi.. bebeğimiz dün 32+5 günlüktü 2124 gram çıktı bu hafta biraz az büyümüş sanırım... gerçi doktor 4 kilo olabilir ozaman sezeryan falan dedi ama korktum.. sonuç olarak her şey güzel gitti bakalım daha kaç hafta daha çalışabileceğiz artık 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz.. çok heyecanlı...

bende haftaya alacağım kısmetse raporu mu geriye kalan zamanda işe gelmek gözümde büyüyor kızlar

günaydınnn aynen bende de durum aynı hiç geçmicek gibi geliyor doğum tarihim 10 mayıss 3 mayısa kadar çalışıyorummm(

1 hafta kalana kadar mı çalışacaksın??? o zaman sezeryan olacaksın di mi?? Ücretsiz izne ayrılınca maddi sıkıntı çekmeyeceğimizi bilsem hiç düşünmeden ayrılırım 32de ama 2 yıl izinde olunca zorlanıcaz

günaydın herkeseeeeeeeeeee enkaz gibiyim bugün. zaman çabuk geçsin.
valla aynen canım öle yorgunum ki.bide boğazım kötü olmuş.tek yapabildiğim gargara gece yemekte ,sabah 6 da bacaklara birer kramp ta girince gün tadından yenmez oldu. çok uykum var..
günaydınnn aynen bende de durum aynı hiç geçmicek gibi geliyor doğum tarihim 10 mayıss 3 mayısa kadar çalışıyorummm(
kendi isteğin mi neden 7 gün önce ayrılıyorsunki.37 haftan mı ozaman.

maşalllah bebişe..ya sizin kafanızda doğumla ilgili bi düşünce oluştumu. şunu olcam falan diye..ben normal diyorum .ama sadece diyorum.:)) aklımdan binbir türlü düşünce...sağlık şartları gerektirmedikçe normall mi düşünüyorsunuz..?normal en iyisi dimi..dün ilçe mem de yarışma için resim teslim ederken kasığıma bişey girdi çıktı.yüzümün şekli değişti ,öne doğru adım falan attım çok acıdı..sonra ben yinew düşüncelere daldım nasıl olcak diye.gece kalktım egzersiz yapmaya çalıştım.tırsmışım :)) üff fikirler nedir.

kızlar yaa bende normal istiyorum ama bebeğim suan yan yatıyo hala..pozisyonu saf makatmış doktorum öyle dedi.yürüyüş yapsam düzelir mi dedim hayır dedi sola yatman gerek dedi.zaten sola yatıyorum ben.başka ne yapabılırım ki bi fikriniz var mı???

ben normal olması için dua ediyorum açıkcası... sezeryan beni çok korkutuyor...kilomda çok.. eşimle de çok konuştuk normal doğum falan izledik o da cesaretlendiriyor hatta evde mecbur kalsam doğurturum bile diye veriyor çoşkuyu bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun.. doğum oanına kadar hiç bişi belli değil aslında... o kasığa giren ağrı çok ayakta kalırsam ya da birden idrar yaparsam bende de oluyor.. çocuğun kafası kemiğime batıyor sanki... takılıyor sanırım zaten vajina dudağımda çok yoğun bir ağrı var sadece sol dudakta.. bazen kayboluyor bazen hiç yürütmüyor... çocuğumda bir garip hareket ediyor içimde... kemiklerini görüyorum dışardan sürekli ittiriyor bacağı iki kaburgamın tam ortasından fırlayacak gibi dayıyor...sol kasık tarafımda elleri sürekli geriniyor.. arada bir de güm diye vuruyor( en kötüsü bu oluyor) alt tarafa doğru kafasını... çok dertliyim benim gibi dertli olan var mı ya? :S bir de zayıf falan değilim ona rağmen bu kadar net hissedeceğimi düşünmemiştim. doktora bile sordum saçma gibi geliyor ama normal dedi..

ben dönmesi için popomun altına yastık falan koymuştum, bir de dizlerimi yere değdirmeden ellerimin üstünde yürümüştüm baya bir stres yapmıştım ertesi gün döndü hangisi işe yaradı bilmiyorum... belki de hiç biri... doktordan geldiğimiz gün boyunca ağladım,kahroldum nerdeyse normal doğum istediğim için akşamına bu hareketleri yaptım, ertesi güne şiddetli bir bel ağrısı ve birden ağrım kesildi karnımın şekli değişti bir anda öyle zayıf da olmadığım halde herkes farketti değişikliği (karnım aşağı indi)doktora gittim ve dönmüş bir de tarkan dön bebeğim şarkısını dinlettim o akşam... konuştum oğlumla.. şu an tam yerleşmediği için yeniden makat gelişi pozisyon alabilir ama şuan 2 kiloyu geçti umarım dönmeye çalışmaz kısmet diyip geçiyorum...

son 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin dedi doktor sezeryenle olacağı için 38. hafta doğum gerçekleşecek 37. haftamda son bir hafta oluyo mecburen yani(

çok beğendim taktiklerini..bende denicem hepsini.inşallah bende de işe yarar..kendimi bu kadar motive etmişken normal doğuma sezeryan olmak istemiyorum.şuan 1,5 kilo benimki sorun olmaz dimii...

Amin canım Allah yardımcımız olsun, ben ücretsiz izne ayrılıcam çok şükür, o yüzden şu an para biriktiriyorum ama paralar suyunu çeker çekmez başlicam mecburen, o yüzden çalışabildiğim kadar çalışmam lazım

arkadaşlar aranızda bebek hatıra defteri almayı düşünen var mı? nerden alıyorsunuz? bulunduğum yerde böyle bişey yok internetten bakıyorum... fakat kendim mi yapsam satın mı alsam karar veremedim... sizin düşünceniz nedir?

bana kuzenim almış bi defter ama hala hiç bişey yazmadım ne yazcagımı bilmiyorum kii... öyle süsülü bi defter..özellikle hatıra defteri falan değil yani.küçük bir notebook gibi..

Gunaydin arkadaslar dr geldik cok sukur tansiyon sekerim iyi ama demir eksikligi cikti 2,5 hafta sonraya randevu verdi nst bakacaklar yarim saat dogum yaklasiyo heyecan dorukta ins dogum himayemizide Boyle guzel guzel yazariz

arkadaşım benim bebeğime ilk aldığım eşya bebek güncesi idi. D&R'dan aldım.Dikkat Bebek Var - Mavi - Cd li adreste görebilirsin benimki kız için olanlardan. d&R'da çeşit çok.

içinde ona notlar yazabileceğin alanlar. ilk ultrason fotosunun, ilk fotosunun, ilk el ve ayak izlerinin, doktorunun bilgilerinin, ilk çiçek gönderenin, hediye gönderenin bilgilerinin yazılacağı yerler var. bebek hakkında çoğu şeyi not edebiliyorsun. hatta aşılarını bile. ben beğendim. netten alabilirsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…