2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşallah size ,
gülsevdam bende oğlumuz olacağını öğrendiğimden beri Eymen istiyorum kısmetsede olacak.
bebişin nasıl çok hareketlimi , benim oğlum genelde sakin , çok keyifçi , dr umuzda öyle diyor , acaba ismininde etkisi varmıdır?
o yüzden merak ettim senin meleğinin hareketlerini.:))

merhaba kızlar,
nasılsınız , pazartesi günü izne ayrıldım, takip ediyorum ama yazamadım birtürlü size.
normalde 32. haftam ayın 22 sinde , ama senelik iznimide alıp erkenden ayrıldım iş yerimden ve doğumdan sonra çalışmayacağım.kısmetse bebeğime bakacağım.22 sinde de gidip doğum izin raporumu alacağım.
çalışırken geçmeyen günler , evdeyken ne kadar çabuk geçiyormuş ,izne çıkınca anlayacaksınız , bende ev temizliğimi kendim yapacağım , genel temizlik her zaman yapılıyor , bakalım dip köşe yavaş yavaş yapacağım bende perdeler yıkanacak , kapılar, dolaplar temizlenecek , oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek :)), eksiklerimizde var bikaç bişey onlar alınacak , halılar yıkanacak , koltuklarda yıkanacak (tabi eşim makinayla bunları hemencecik yapar), daha var bisürü iş , tabi bu arada gezmeyide ihmal etmiyorum.
nasıl yetiştireceğim tek başıma bilemiyorum.
hepimize Allah kolaylık versin.

selam bayanlar
şimdi doktordan geldim. suyum biraz azalmış suyun geldi mi dedi. dün biraz akıntım fazlalaşmış gibiydi dedim. tehlike arz edecek bi durum yok dedi. sertleşmelerimden bahsettim nst ye aldı çok şükür sancı çıkmadı. ilginç olan bir durum var. 28. haftamda doğum pozisyonuna geçmiş olan oğluşum şu an kafası yukarda duruyormuş
aşağıya dönmüş bebeğin tekrar yukarı döndüğüne nerdeyse 1 kere şahit olmuştum dedi. biraz hareketli bi bebek maşaAllah belki de ondan böyle olmuştur dedi.
bunlar haricinde çok şükür genel gelişimi güzel. 1386 gr olmuş.
bi de sol poziyon yatma zorunluluğu var mıdır dedim. kesinlikle böyle bişey yok, insanlar yüzyıllar önce biliyorlarmıydı bunu sen nasıl rahat ediyosan öyle yat dedi. elbette sol daha iyidir ama diğer pozisyonların bi zararı olmaz dedi. tabi karın üstü olmamak şartıyla.

Ya kizlar ben biseyi anlamiyorum.Doktorlar hamilelik boyunca bu regl agrisini hissetmenin gayet normal oldugunu soyluyo.Ama bi yandan da nette falan hep son 2-3 aylik donemde karin agrisi,regl agrisina benzer agrilar yasarsak doktora gitmek lazim deniliyo...Ne yapmak lazim simdi,doktorluk bi durum olursa nasil anlasilacak ? :44:

hemen satın alıyorum çok ama çok teşekkürler.. geçrekten uygun bir şey bulamamıştım bu harika oldu :)

kızlar en yakın arkadasım suyum geldi doguma gidiyorum diye aradı rica etsem birer ayetel kürsi okur musunuz kolay dogum için benide heyecan bastı telefonla konusurken karnıma agrılar girdi

kızlar en yakın arkadasım suyum geldi doguma gidiyorum diye aradı rica etsem birer ayetel kürsi okur musunuz kolay dogum için benide heyecan bastı telefonla konusurken karnıma agrılar girdi

okudum canım, Allah beraberinde olsun. darısı sağlıkla bize nasip olsun inşallah.

hemen satın alıyorum çok ama çok teşekkürler.. geçrekten uygun bir şey bulamamıştım bu harika oldu :)

rica ederim, işe yaradıysa ne güzel :

evet bende okuyorummm da kızların bebişleri 2000 g ı bulmuş bile bizim 100 gramımız eksik:)

az mı maşallahı var daha ne olsunnnn:)

bize hastanemiz bir defter hediye etti ona yazdık şuana kadar olan gelişmelerimizi doğduktan sonrada yazmak istiyoruz biiiiiz tabi zaman bulursak

kesinlikle evde zaman hızlı geçiyor katılıyorum sanaaaa bu hafta evdeydimmm sürekli bir temizlik modundayım can sıkıntısından ama işe yarıyor çalışarak ev hanımlığı yapmak çoooook zormuş sahidenn

YA BİRDE KIZLAR YARDIM EDİN BANAAAAA:))))) KURUVAZE TÜLLERİM VAR NASIL YIKICAM ONLARI BEEEN STORLARI DA AYNI ŞEKİLDE NASIL TEMİZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUMMMM(((

evet bende okuyorummm da kızların bebişleri 2000 g ı bulmuş bile bizim 100 gramımız eksik:)

az mı maşallahı var daha ne olsunnnn:)

bize hastanemiz bir defter hediye etti ona yazdık şuana kadar olan gelişmelerimizi doğduktan sonrada yazmak istiyoruz biiiiiz tabi zaman bulursak

kesinlikle evde zaman hızlı geçiyor katılıyorum sanaaaa bu hafta evdeydimmm sürekli bir temizlik modundayım can sıkıntısından ama işe yarıyor çalışarak ev hanımlığı yapmak çoooook zormuş sahidenn

YA BİRDE KIZLAR YARDIM EDİN BANAAAAA:))))) KURUVAZE TÜLLERİM VAR NASIL YIKICAM ONLARI BEEEN STORLARI DA AYNI ŞEKİLDE NASIL TEMİZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUMMMM(((

öncelikle kolay gelsin , benimde tüller kuruvaze ve stor güneşliklerim var hep elde yıkadık bugune kadar gecen gözüme çarptı indirttim ( sakın kendin perde falan çıkarıp takayım deme ) makineye attım hiç birşey olmadı 30 derecede yıkadım güzelce katlayıp koydum ama , güneşlikleri de balkonda yerde yıkamıştık daha yeni yıkandılar ama tül hemen kirleniyor onu tekrar yıkarız . stor güneşliklerin varsa bulaşık deterjanı ile bi su yapıp silebilirsin ama çok koyma iz kalır en güzeli bol suyla yıkamak yıkayınca ince gibi oluyor kuruduktan sonra birde ılık ütü yaptım gayet güzel oldular.

saol cnm inşallah kolay oluuur:) yok yok kendim yapmam her işimi kendim yapıyorum ama bu kadarını göze alamam:) makinada yıkamakta sorun demekkii benimkiler de bağırıyor artık yıkamam lazım çok saolll stor güneşliklerimde terasta yıkarım artık havalar düzeldikten sonra tabi... çok saol bilgiler içiiiiin cnm

Canım ben daha dün aynı şeyi yaptım kruvaze tüllerimi makinede 30 derecede yıkadım hiç bişi olmadı hem de pullu filan benimki. kurutmada çok sıktırmazsan çıkardığında asabiliyorsun, ütü istemeyen tüllerdense.
storları 2,5 yıldır kullanıyorum. bundan önce ben de çıkarıp siliyordum ama ben arap sabunuyla siliyordum, hem güzel kokuyordu hem de leke olmasın diye. bu ara evde tadilat var, toz duman bol. o nedenle bu sefer storları kuru temizlemeye yolladım. 2-3 yılda bir olabilir belki böyle bişi, aklında olsun. kolay gelsin.

Son düzenleme:

erkek olucagı ıcın turkuaz yada mavı dusunuyorum begenırsem lıla da alırım ama beyaz yada ekru dusunmuyorum canım

ben hastanede kullanmak istyorum o yüzden ekru düşünmiyim en iyisi bakıcam artık yeni modeller glirse

sendın galıba burda bırı ogluma eymen ısmını koyucam dedı
bende esıme soyledım bunu ısım begenmıyen kırk dereden su ıcıren bu konuda bana esım eymen ısmıne bayıldı:)
ogunden berı ogluna eymen dıyo bende ıkıncı ısım yasir sectım eymen yasir olucak buyuk ıhtımal
benımkı tam tersı canım sureklı catısma halındeyız hele gece yattıgımda benı delı edıyo
dogsun poposunu poposunu o tekme atan elını bacagını yıcem
dayısına benzetmıstık bız ultrasondada oda boyleydı annemı cok zorlardı
ısmı sahabeden gelıyor o sahabenın ozellıgnı arastırmak lazım mesela hz ömer cabbardır kardesımde omer ısmı
fecı cabbar:)

ah ah temızlık deme bana:) aynı seylerı yapıcaz canım ben yavastan yavastan basladım pencere ısıne sakın sen girme
uzanmak ıyı degıl bıze gecen gun vıtrının ustunun tozunu alayım dedım dustum
halılarıda evde halı yıkama makınasyla halledebılırdım ama ugrasmıcaz ben yapamam mecbur yıkatmaya verıcez
ıpek shaggy halılar umarım ıyı temızleme olur halılar deforme olmaz
daha dogum cantasını unuttun hazırlancak kendı eksıklerımız:)
bıranonce temızlı kbıtsede guzel havalrda gezsek tozsak son ayımızı keyıfle gecırsek:)

canım son haftaya kadar doğum pozısyonu bellı olamıyor hata dogumdan az once bıle kanala gırebılıyor bebıs
bu yuzden dondumu doncekmı sımdıden kafaya takmıyalım sadece donemsıne yardımcı olcak egsersızlerı yapalım
gerısı Allah kerım ...

okudum bende canım umarım kolay bı dogum olur bıze haber ett :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…