- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.421
cok az uyudum uyku tutmadı gece
havada cok guzel
ama malesef ben evde camasır yıka as temızlıkle ugrasyavas yavas temızlıge basladım
10 gune bıtırırım artık :) sonrası bebısın kıyafetlerı yıkanıp yatagını serdıkmı cantada hazırlandımı oh dıcem:)
havalar hep boyle guzel gıtse ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo evde durmak hıc ıstemıyorum :)
hepınızı opuyoruz teyzelerı eymenımızle bız ıs basına:)
arkadaşım benim bebeğime ilk aldığım eşya bebek güncesi idi. D&R'dan aldım.Dikkat Bebek Var - Mavi - Cd li adreste görebilirsin benimki kız için olanlardan. d&R'da çeşit çok.
içinde ona notlar yazabileceğin alanlar. ilk ultrason fotosunun, ilk fotosunun, ilk el ve ayak izlerinin, doktorunun bilgilerinin, ilk çiçek gönderenin, hediye gönderenin bilgilerinin yazılacağı yerler var. bebek hakkında çoğu şeyi not edebiliyorsun. hatta aşılarını bile. ben beğendim. netten alabilirsin sanırım.
kızlar en yakın arkadasım suyum geldi doguma gidiyorum diye aradı rica etsem birer ayetel kürsi okur musunuz kolay dogum için benide heyecan bastı telefonla konusurken karnıma agrılar girdi
hemen satın alıyorum çok ama çok teşekkürler.. geçrekten uygun bir şey bulamamıştım bu harika oldu :)
kızlar en yakın arkadasım suyum geldi doguma gidiyorum diye aradı rica etsem birer ayetel kürsi okur musunuz kolay dogum için benide heyecan bastı telefonla konusurken karnıma agrılar girdi
okudum canım, Allah beraberinde olsun. darısı sağlıkla bize nasip olsun inşallah.
benimkide minik canım bu cuma günü 30+6 da 1449 grmdı
geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol. benimde karnımda sertleşmeler oluyo doktora sordum bir saatte 4 ten fazla olursa normal değil dedi.bende saydım olmadı o kadar
GÜNAYDIN ANNELER.... dün doktorumuza gittik, tansiyon değerlerimizi iyi buldu, çalışabilir raporu verdi, bir kaç hafta daha çalışıp bırakabilirsin dedi.. bebeğimiz dün 32+5 günlüktü 2124 gram çıktı bu hafta biraz az büyümüş sanırım... gerçi doktor 4 kilo olabilir ozaman sezeryan falan dedi ama korktum.. sonuç olarak her şey güzel gitti bakalım daha kaç hafta daha çalışabileceğizartık 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz.. çok heyecanlı...
arkadaşlar aranızda bebek hatıra defteri almayı düşünen var mı? nerden alıyorsunuz? bulunduğum yerde böyle bişey yok internetten bakıyorum... fakat kendim mi yapsam satın mı alsam karar veremedim... sizin düşünceniz nedir?
merhaba kızlar,
nasılsınız , pazartesi günü izne ayrıldım, takip ediyorum ama yazamadım birtürlü size.
normalde 32. haftam ayın 22 sinde , ama senelik iznimide alıp erkenden ayrıldım iş yerimden ve doğumdan sonra çalışmayacağım.kısmetse bebeğime bakacağım.22 sinde de gidip doğum izin raporumu alacağım.
çalışırken geçmeyen günler , evdeyken ne kadar çabuk geçiyormuş ,izne çıkınca anlayacaksınız , bende ev temizliğimi kendim yapacağım , genel temizlik her zaman yapılıyor , bakalım dip köşe yavaş yavaş yapacağım bende perdeler yıkanacak , kapılar, dolaplar temizlenecek , oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek :)), eksiklerimizde var bikaç bişey onlar alınacak , halılar yıkanacak , koltuklarda yıkanacak (tabi eşim makinayla bunları hemencecik yapar), daha var bisürü iş , tabi bu arada gezmeyide ihmal etmiyorum.
nasıl yetiştireceğim tek başıma bilemiyorum.
hepimize Allah kolaylık versin.
okudum... valla beni de heyecan bastı bana noluyorsa
benimkide minik canım bu cuma günü 30+6 da 1449 grmdı
geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol. benimde karnımda sertleşmeler oluyo doktora sordum bir saatte 4 ten fazla olursa normal değil dedi.bende saydım olmadı o kadar
GÜNAYDIN ANNELER.... dün doktorumuza gittik, tansiyon değerlerimizi iyi buldu, çalışabilir raporu verdi, bir kaç hafta daha çalışıp bırakabilirsin dedi.. bebeğimiz dün 32+5 günlüktü 2124 gram çıktı bu hafta biraz az büyümüş sanırım... gerçi doktor 4 kilo olabilir ozaman sezeryan falan dedi ama korktum.. sonuç olarak her şey güzel gitti bakalım daha kaç hafta daha çalışabileceğizartık 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz.. çok heyecanlı...
arkadaşlar aranızda bebek hatıra defteri almayı düşünen var mı? nerden alıyorsunuz? bulunduğum yerde böyle bişey yok internetten bakıyorum... fakat kendim mi yapsam satın mı alsam karar veremedim... sizin düşünceniz nedir?
merhaba kızlar,
nasılsınız , pazartesi günü izne ayrıldım, takip ediyorum ama yazamadım birtürlü size.
normalde 32. haftam ayın 22 sinde , ama senelik iznimide alıp erkenden ayrıldım iş yerimden ve doğumdan sonra çalışmayacağım.kısmetse bebeğime bakacağım.22 sinde de gidip doğum izin raporumu alacağım.
çalışırken geçmeyen günler , evdeyken ne kadar çabuk geçiyormuş ,izne çıkınca anlayacaksınız , bende ev temizliğimi kendim yapacağım , genel temizlik her zaman yapılıyor , bakalım dip köşe yavaş yavaş yapacağım bende perdeler yıkanacak , kapılar, dolaplar temizlenecek , oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek :)), eksiklerimizde var bikaç bişey onlar alınacak , halılar yıkanacak , koltuklarda yıkanacak (tabi eşim makinayla bunları hemencecik yapar), daha var bisürü iş , tabi bu arada gezmeyide ihmal etmiyorum.
evet bende okuyorummm da kızların bebişleri 2000 g ı bulmuş bile bizim 100 gramımız eksik:)
az mı maşallahı var daha ne olsunnnn:)
bize hastanemiz bir defter hediye etti ona yazdık şuana kadar olan gelişmelerimizi doğduktan sonrada yazmak istiyoruz biiiiiz tabi zaman bulursak
kesinlikle evde zaman hızlı geçiyor katılıyorum sanaaaa bu hafta evdeydimmm sürekli bir temizlik modundayım can sıkıntısından ama işe yarıyor çalışarak ev hanımlığı yapmak çoooook zormuş sahidenn
YA BİRDE KIZLAR YARDIM EDİN BANAAAAA:))))) KURUVAZE TÜLLERİM VAR NASIL YIKICAM ONLARI BEEEN STORLARI DA AYNI ŞEKİLDE NASIL TEMİZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUMMMM(((
öncelikle kolay gelsin , benimde tüller kuruvaze ve stor güneşliklerim var hep elde yıkadık bugune kadar gecen gözüme çarptı indirttim ( sakın kendin perde falan çıkarıp takayım deme ) makineye attım hiç birşey olmadı30 derecede yıkadım güzelce katlayıp koydum ama , güneşlikleri de balkonda yerde yıkamıştık daha yeni yıkandılar ama tül hemen kirleniyor onu tekrar yıkarız . stor güneşliklerin varsa bulaşık deterjanı ile bi su yapıp silebilirsin ama çok koyma iz kalır en güzeli bol suyla yıkamak yıkayınca ince gibi oluyor kuruduktan sonra birde ılık ütü yaptım gayet güzel oldular.
evet bende okuyorummm da kızların bebişleri 2000 g ı bulmuş bile bizim 100 gramımız eksik:)
YA BİRDE KIZLAR YARDIM EDİN BANAAAAA:))))) KURUVAZE TÜLLERİM VAR NASIL YIKICAM ONLARI BEEEN STORLARI DA AYNI ŞEKİLDE NASIL TEMİZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUMMMM(((
CANIM bende kırık beyaz lohusa pijaması aldım ama alt üstlü olanlardan...gerci annem gördügünde direk dedi ki bu en ufak bi lekeyi gösterirr ...amannn olsun yaa adetime yakın zamanda giymem harici diger günlerde giyerimmm .....ama cok güzelll ....
erkek olucagı ıcın turkuaz yada mavı dusunuyorum begenırsem lıla da alırım ama beyaz yada ekru dusunmuyorum canım
maşallah size ,
gülsevdam bende oğlumuz olacağını öğrendiğimden beri Eymen istiyorum kısmetsede olacak.
bebişin nasıl çok hareketlimi , benim oğlum genelde sakin , çok keyifçi , dr umuzda öyle diyor , acaba ismininde etkisi varmıdır?
o yüzden merak ettim senin meleğinin hareketlerini.:))
merhaba kızlar,
selam bayanlar
şimdi doktordan geldim. suyum biraz azalmış suyun geldi mi dedi. dün biraz akıntım fazlalaşmış gibiydi dedim. tehlike arz edecek bi durum yok dedi. sertleşmelerimden bahsettim nst ye aldı çok şükür sancı çıkmadı. ilginç olan bir durum var. 28. haftamda doğum pozisyonuna geçmiş olan oğluşum şu an kafası yukarda duruyormuş
aşağıya dönmüş bebeğin tekrar yukarı döndüğüne nerdeyse 1 kere şahit olmuştum dedi.biraz hareketli bi bebek maşaAllah belki de ondan böyle olmuştur dedi.
bunlar haricinde çok şükür genel gelişimi güzel. 1386 gr olmuş.
bi de sol poziyon yatma zorunluluğu var mıdır dedim. kesinlikle böyle bişey yok, insanlar yüzyıllar önce biliyorlarmıydı bunu sen nasıl rahat ediyosan öyle yat dedi. elbette sol daha iyidir ama diğer pozisyonların bi zararı olmaz dedi. tabi karın üstü olmamak şartıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?