- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.441
havar dostlar havar ayaklarımın altı nasılda yanıyor , mafoldum ya ben off ateşler basıyo hallerim var benim =)
ya benim allaha şükür sıkıntım sorunum yok ama birileri benimle ilgilensin istiyorum ya , kocamda ben böle sakin sakin geçiriyorum diye pek ilgilenmiyor benimle insan bi şımartır bi ilgi gösterir pöfff.... şımarasım var , ilgi göresim var elde var sıfır
sendın galıba burda bırı ogluma eymen ısmını koyucam dedı
bende esıme soyledım bunu ısım begenmıyen kırk dereden su ıcıren bu konuda bana esım eymen ısmıne bayıldı:)
ogunden berı ogluna eymen dıyo bende ıkıncı ısım yasir sectım eymen yasir olucak buyuk ıhtımal
benımkı tam tersı canım sureklı catısma halındeyız hele gece yattıgımda benı delı edıyo
dogsun poposunu poposunu o tekme atan elını bacagını yıcem
dayısına benzetmıstık bız ultrasondada oda boyleydı annemı cok zorlardı
ısmı sahabeden gelıyor o sahabenın ozellıgnı arastırmak lazım mesela hz ömer cabbardır kardesımde omer ısmı
fecı cabbar:)
er
hahaaaay.... benim de kesinlikle akşama bi naz yapmam lazım, ne desem diye düşünüyorumyalnız bu aralar ateş basmaları bende de başladı... bulunduğumuz yer aşırı sıcak oluyor zaten daha şimdiden bunaltılar başladı bende... nisanda kapı dışarı çıkamam artık...
kızlar acayip mide yanmam ve bulantım var her gün bir sade soda içiyorum zararı yoktur umarım benim gibi tekrar bulantısı başlayan varmı.?
sanırım bahsettiğin kişi benim canım :)) yaklaşık 4 ay fln önceydi ben demiştim eymen nasıl diye sende çok güzel demiştin :) uzun zamandır iş yoğunluğundan yazamıyodum okuyunca şimdi yazmak istedim :) bizimde son kararımız Eymen oldu :) adıyla yaşarlar inşallah..
soda degılde maden suyu tuketmen aksıne cok faydalı en az gunde 1 bardak tuketıyorum bazen yarım lt bıle oluyo :)
soda sonradan ıcıne asıt verılen ıcecek gıbı ama maden suyu dırek dogal kaynagından mınarellı gazlı
senmıydın canım yavrumun ısım annesı oldun :)
ısme son 1 ayda alıstım esım begendı ya benımde ıcıme sindi hep ne koyucaz telası rahatladık:)
amin canım isimleriyle yaşasınlar inşallah....
selam bayanlar
şimdi doktordan geldim. suyum biraz azalmış suyun geldi mi dedi. dün biraz akıntım fazlalaşmış gibiydi dedim. tehlike arz edecek bi durum yok dedi. sertleşmelerimden bahsettim nst ye aldı çok şükür sancı çıkmadı. ilginç olan bir durum var. 28. haftamda doğum pozisyonuna geçmiş olan oğluşum şu an kafası yukarda duruyormuş
aşağıya dönmüş bebeğin tekrar yukarı döndüğüne nerdeyse 1 kere şahit olmuştum dedi.biraz hareketli bi bebek maşaAllah belki de ondan böyle olmuştur dedi.
bunlar haricinde çok şükür genel gelişimi güzel. 1386 gr olmuş.
bi de sol poziyon yatma zorunluluğu var mıdır dedim. kesinlikle böyle bişey yok, insanlar yüzyıllar önce biliyorlarmıydı bunu sen nasıl rahat ediyosan öyle yat dedi. elbette sol daha iyidir ama diğer pozisyonların bi zararı olmaz dedi. tabi karın üstü olmamak şartıyla.
sanırım bahsettiğin kişi benim canım :)) yaklaşık 4 ay fln önceydi ben demiştim eymen nasıl diye sende çok güzel demiştin :) uzun zamandır iş yoğunluğundan yazamıyodum okuyunca şimdi yazmak istedim :) bizimde son kararımız Eymen oldu :) adıyla yaşarlar inşallah..
Kizlaaar bugun karnim acio resmen sizdede oluomu bide belimdr agrio bugun fazla gezdm. haliba
SELAM KIZLAR...ya sanki kaburgalarım cok acıyor....niye bilmiyomm .....sizinde oluyo muuu??? uyurkende yoruldugumu hissediyom bel agrısıyla uyanıyom...halbuki yastıkta kullandıgım halde yine de uykusuz kalıyom gece boyunca.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?