2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
havar dostlar havar ayaklarımın altı nasılda yanıyor , mafoldum ya ben off ateşler basıyo hallerim var benim =)

ya benim allaha şükür sıkıntım sorunum yok ama birileri benimle ilgilensin istiyorum ya , kocamda ben böle sakin sakin geçiriyorum diye pek ilgilenmiyor benimle insan bi şımartır bi ilgi gösterir pöfff.... şımarasım var , ilgi göresim var elde var sıfır

kızlar acayip mide yanmam ve bulantım var her gün bir sade soda içiyorum zararı yoktur umarım benim gibi tekrar bulantısı başlayan varmı.?

er
hahaaaay.... benim de kesinlikle akşama bi naz yapmam lazım, ne desem diye düşünüyorum yalnız bu aralar ateş basmaları bende de başladı... bulunduğumuz yer aşırı sıcak oluyor zaten daha şimdiden bunaltılar başladı bende... nisanda kapı dışarı çıkamam artık...

sanırım bahsettiğin kişi benim canım :)) yaklaşık 4 ay fln önceydi ben demiştim eymen nasıl diye sende çok güzel demiştin :) uzun zamandır iş yoğunluğundan yazamıyodum okuyunca şimdi yazmak istedim :) bizimde son kararımız Eymen oldu :) adıyla yaşarlar inşallah..

:)) ya benim sole garip bi durumum var basim agriyo diye yalan atsam hemen basim agrimaya baslar :)))
Az kaldi allahin izniyle gececek hepsi ama acık ilgi şımarma fena olmazdi

kızlar acayip mide yanmam ve bulantım var her gün bir sade soda içiyorum zararı yoktur umarım benim gibi tekrar bulantısı başlayan varmı.?

soda degılde maden suyu tuketmen aksıne cok faydalı en az gunde 1 bardak tuketıyorum bazen yarım lt bıle oluyo :)
soda sonradan ıcıne asıt verılen ıcecek gıbı ama maden suyu dırek dogal kaynagından mınarellı gazlı

senmıydın canım yavrumun ısım annesı oldun :)
ısme son 1 ayda alıstım esım begendı ya benımde ıcıme sindi hep ne koyucaz telası rahatladık:)
amin canım isimleriyle yaşasınlar inşallah....

evet bendim canım.. sevindim isim konusunda yardımcı olduğuma çünkü çok zor karar vermek..
anlamıda çok güzel bi isim baya içime sindi benimde :)
bu arada aşırı mide yanmalarım başladı benim bi çok kişide de aynı sorun var sanırım bana da maden suyu iyi geliyor bide ayva hemen kesiyo paylaşmak istedim..

cnm bende bugün gittim doktora şubaın ilk haftasında doğum pozisyonu almıştı bebişim sonra 2 hafta sonrası için hastanede ayrıntılı ölçüm vardı o zaman makat gelişi dedi doktor. bugünkü doktorda makat gelişli dedi nee dedim anlamadığımı sandı yani göbek hizamdaki sertliğin bebeğin kafası olduğunu söyledi. doktor da merak etme döner dedi zaten bende öyle umuyorum benim kız fırıldak devamlı dönüp duruyor öyle hissediyordum öyleymiş yane....

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

bi değişiklik olmazsa inş. biz de eymen düşünüyoruz.
ben ta hamile kalmadan önce oğlum olursa adını eymen koymak isterim derdim. eşim de hilmi ismini seviyor nasip olursa inş. eymen hilmi olacak bizimkisinin adı da. babam da çok beğendi. daha önceden hiç duymamış hoşuna gitmiş. o beğendi diye de iyice içime sindi. adamın hem ilk torunu hem de ilk erkek torunu olacak inş. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin canlarım

iyi akşamlar hanımlar♥
inş herkesler ıyıdır ve hersey yolundadır iş yerının yogunluguyla başetmeye calışıyorum bende 32, haftaya gıreyım hemen ızne ayrılacagımmm

SELAM KIZLAR...ya sanki kaburgalarım cok acıyor....niye bilmiyomm .....sizinde oluyo muuu??? uyurkende yoruldugumu hissediyom bel agrısıyla uyanıyom...halbuki yastıkta kullandıgım halde yine de uykusuz kalıyom gece boyunca.....

Gece şekilden şekile girmekten benimde uyandığımda acıyo belimde bir rahatsızlık hissiyle uyanıyorum yataktan kalkınca hepsinden kurtuluyorum çok şükür. ben illa sol tarafıma yatcam diye kasmıyorum her türlü yatıyorum dinlenmek gerekiyo enerji için. Nefesim kesildikçe değiştiriyorum pozisyonumu

ya arkadaşlar 11+5 haftalık hamıleyım bugun 2li test yaptık radyolojı dr erkege benzıyo dedı ama ultrason goruntusunu bu resımle karşılaştırınca kız oluyo meraktan catlıcam lütfen bilgi verirmisin bana bu goruntuler kesınmı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…