- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.461
11.12.13 hafta bebeğin cinsel organ çıkıntısı usgde gözüküyormuş
Buna göre popoya paralel bir çıkıntı varsa kız, 30 derece açı ile havada ve dikse erkekmiş
Usg görüntülerinize bi bakınn yada kk böyle bir konu var usg görüntüsünü yüklüyorsunuz tahminde bulunuyorlar
Zaten erken tahminlerde doktorlarda bu teoriye göre bakıyormuş
Şöyle ki;
nuba göre yorum yapıyor doktorlar bu haftalarda çok erken birşey söylemk için ultrason foton yok mu? bana 13 haftada kıza benziyor demişti hala kız yani :)canım yaa ben bugun 2litest yaptırdım usg ye bakan dr erkek olabılır dedi ama usg goruntusu aynı usttekı gıbı baya da belirgin bu görüntüler kesinmi bana bilgi verirmisin cok meraklı ve heycanlıyım :))))
SELAM KIZLAR...ya sanki kaburgalarım cok acıyor....niye bilmiyomm .....sizinde oluyo muuu??? uyurkende yoruldugumu hissediyom bel agrısıyla uyanıyom...halbuki yastıkta kullandıgım halde yine de uykusuz kalıyom gece boyunca.....
Günaydın. Üzüntüden uyuyamadım bugün. Dün kontrolüm vardı, 1 ay önce sen bol bol yürü su iç ben seni normal doğurturum diyen drum dün çark etti, bebek iri 39. haftaya kadar doğum olmazsa bebeği sezerynla alırım, normal doğum zor görünüyo dedi. Anne karnında tutup riske atamazmış iri olduğu için. Bize başka dr yolları görünüyor galiba. Kendi drumu seviyorum, çok ilgileniyor sorduğum her şeyi güzelce açıklıyor ama birden böyle fikir değiştirmesi açıkçası eşimin ve benim canımı sıktı. Önümüzdeki hafta başka bir dra daha gidip durumu konuşcaz sanırım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Hepinize hayırlı cumalar.
Günaydın. Üzüntüden uyuyamadım bugün. Dün kontrolüm vardı, 1 ay önce sen bol bol yürü su iç ben seni normal doğurturum diyen drum dün çark etti, bebek iri 39. haftaya kadar doğum olmazsa bebeği sezerynla alırım, normal doğum zor görünüyo dedi. Anne karnında tutup riske atamazmış iri olduğu için. Bize başka dr yolları görünüyor galiba. Kendi drumu seviyorum, çok ilgileniyor sorduğum her şeyi güzelce açıklıyor ama birden böyle fikir değiştirmesi açıkçası eşimin ve benim canımı sıktı. Önümüzdeki hafta başka bir dra daha gidip durumu konuşcaz sanırım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Hepinize hayırlı cumalar.
kızlar dün doktor kontrolümde bebeğimin suyunun azalmış olduğunu gördük. ben bile anladım yani ultrasondan. suyun geldi mi dedi doktor sadece akıntım arttı bigün dedim o da aşırı değildi şükür. tehlikeli mi dedim. bebeğinin böbrekleri çalışıyor ve idrar kesesi dolu o yüzden tehlikeli değil dedi çok şükür ama zaten vesveselerim arttı. afedersiniz her akıntıda acaba suyum mu geldi diyorum. hatta akıntı olmadan dahi olmuş gibi hissediyorum. bişeyler deyin içim rahatlasın ya
Günaydın kızlarrr :) Hayırlı cumalar
işe gelmek her geçen gün çok daha fazla zor geliyorbide bugün baş ağrısıyla kalktım hala geçmedi Allahım şu günleri bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah
yaa bu dönemde herkes böyle hissediyor sanırım çünkü sabah uynadığımda bir ıslaklık hissettim ben de suyum geldi gibi hissettim... şimdiden bende paranoya başladı... napcam yaaa...hatta karnım bile hafiflemiş gibi geldi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?