2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım yaa ben bugun 2litest yaptırdım usg ye bakan dr erkek olabılır dedi ama usg goruntusu aynı usttekı gıbı baya da belirgin bu görüntüler kesinmi bana bilgi verirmisin cok meraklı ve heycanlıyım :))))

canım yaa ben bugun 2litest yaptırdım usg ye bakan dr erkek olabılır dedi ama usg goruntusu aynı usttekı gıbı baya da belirgin bu görüntüler kesinmi bana bilgi verirmisin cok meraklı ve heycanlıyım :))))
nuba göre yorum yapıyor doktorlar bu haftalarda çok erken birşey söylemk için ultrason foton yok mu? bana 13 haftada kıza benziyor demişti hala kız yani :)

Gunaydin herkese...

Oluyor hatta bu cocuk benim kaburgamda yasiyor diyorum. Bazen kaburgalarimi acitiyor hatta resmen gogsumun altinda :) elimle hissediyorum :) canima okudu sipa bak dogsun ben de onun totosunu isirip ayaklarini yemezsem

günaydın herkeslereeeeee. ilginç bir geceydi burda acayip fırtına vardı çok tırstım:18::18::18::18::18:
bütün haftanın yorgunluğu çöktü dökükülüyorum resmen. yarın için izin almayı denicem bakalım

Allah şükür Ya Rabbim...
sıkıntısız sağlıklı bir sabaha uyandım çok şükür. hepinize hayırlı cumalar. Rabbim hepimize sağlıklı günler haftalar aylar nasip etsin tabi bebişlerimize ve tüm sevdiklerimize de (amin)

Günaydın. Üzüntüden uyuyamadım bugün. Dün kontrolüm vardı, 1 ay önce sen bol bol yürü su iç ben seni normal doğurturum diyen drum dün çark etti, bebek iri 39. haftaya kadar doğum olmazsa bebeği sezerynla alırım, normal doğum zor görünüyo dedi. Anne karnında tutup riske atamazmış iri olduğu için. Bize başka dr yolları görünüyor galiba. Kendi drumu seviyorum, çok ilgileniyor sorduğum her şeyi güzelce açıklıyor ama birden böyle fikir değiştirmesi açıkçası eşimin ve benim canımı sıktı. Önümüzdeki hafta başka bir dra daha gidip durumu konuşcaz sanırım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Hepinize hayırlı cumalar.

Dur bakalım canım hemen bozma moralini dediğin gibi başka bir doktorun da fikrini alırsınız
Bebişin kaç kilo olmuş?

aynı şekilde son kontrolde doktorum da dedi.ben de merak ediyorum böyle 38 haftalıkken falan fazla büyümeden suni sancıyla falan doğurtmazlar mı acaba? birde ultrasondaki ağırlık +- 400 gram şeklinde doğruluk payı var diye duymuştum uzman.tv de.

kızlar dün doktor kontrolümde bebeğimin suyunun azalmış olduğunu gördük. ben bile anladım yani ultrasondan. suyun geldi mi dedi doktor sadece akıntım arttı bigün dedim o da aşırı değildi şükür. tehlikeli mi dedim. bebeğinin böbrekleri çalışıyor ve idrar kesesi dolu o yüzden tehlikeli değil dedi çok şükür ama zaten vesveselerim arttı. afedersiniz her akıntıda acaba suyum mu geldi diyorum. hatta akıntı olmadan dahi olmuş gibi hissediyorum. bişeyler deyin içim rahatlasın ya

Günaydın kızlarrr :) Hayırlı cumalar

işe gelmek her geçen gün çok daha fazla zor geliyor bide bugün baş ağrısıyla kalktım hala geçmedi Allahım şu günleri bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah

yaa bu dönemde herkes böyle hissediyor sanırım çünkü sabah uynadığımda bir ıslaklık hissettim ben de suyum geldi gibi hissettim... şimdiden bende paranoya başladı... napcam yaaa...hatta karnım bile hafiflemiş gibi geldi :S

offfe.. bugün evet aynen öyle.. bugün fırtına uyarısı vardı bi de.. okulda elektrik gidip geliyor, sıkıntıdan patlayacak gibi oluyor insan...

Allah kolaylık versin canım. aslında şunu duymuştum Allah korusun suyumuz erkenden gelse öyle bi gelip kesilmezmiş. 1-2 saat boşalır dururmuş. doktorum dün hiç böyle bir durumdan bahsetmedi. belki de anormal bir durum görmediği için üstünde fazla durmuyor. bense kafayı taktığım durum üzerine yarım saat yorum yapılsın istiyorum. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…