2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hayırlı cumalar canını hiç sıkma Allah'ın ıznıyle sag sağlım doğacak bebısler ben yakın sahıdım suyu bıten özrü var dedıler yasamaz dediler ve o bebek su an 11 yasında ve çok sağlıklı benım kuzenımın kızı bu donem çok önemlı arkadaslar rahat olmaya çalışın olumsuz seyler düşünmemeye çalışın herkese hayırlı doğumlar

Günaydın yılın en güzel ayının güzel anneleri :))
Her ne kadar nisan da doğum yapacak olsam da gönlüm bir Mayıs Annesi
Herkese mutlu haftasonları

Ben de dün oğluma söylüyordum "bak oğlum papatyalar, ağaçlar çiçek açmış bu demek oluyor ki doğumun yaklaştı"

merhaba benim de ultrasona göre doğum tarihi 23 nisan gözüküyor... acaba sat a göre mi ultrasona göre mi doğuyor çocuklar?

bu kdar uzun sürüyor mu ? :s offf korktum....

vallahi bilmiyorum ki canım ama bende çok korktum kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor bu doğum işi hakkımızda hayırlısı artık.

canım git doktora rapor al çalışılır mı o halde hamilesin hemen rapor verirler sana

canım rapor izin sıkıntı oluyor şirkette bugünde cuma olunca akşama kadar dişimi sıkayım diyorum bakalım. durumumu görüyorlar biriside demiyor ki git dinlen insanlar çok tuhaf gerçekten.

gunaydınnnn
artık dra her gıttığımızde ufask tefek sıkıntılar söyluo
bakıorum herkeste aynı sekılde ama çok şukur kımsenı doğurduğu yok
oyle dusunup rahatlatıorum kendımı,ama hazırlıklara biraz hız verdikk
bu sıpanın erken gelmeye nıyetı var heralde diye
dün park yatak altık,cok pratık cok hosumuza gıttı yatagınıda ortopedık aldık
cadır gıbıde durmuo hem,,zaten odasında besiği olcak.
Nuna Sena Park Yatak Raspberry - e-bebek.com

bu haftanın semptomları

el ayak şişmesi:yuzuğum oluo fakat sıkıo takmıorum ,artık evdeyım nasılsa
ateş basması:yanaklarım al al oluo(bunda kapıcının kalorıferı köklemısıde etken olabılır) cam hep acık
sırtıma vuran agrılar:özellıle akşamları ve yemekten sonra
cok ayakta kalmıssam ayaklarda yanma,bacaklarda agrı:dınlenınce gecıo neyseki
sızden nbr teyzoşlar

Ayyyy aynisi bende de var hatta karnimin kuculdugunu bende iddia ettim.

Avuclarimin icleri ve ayaklarimin alti sisiyor benim. Dun sanki bileklerimde de vardi. Ayagimin ustune basinca aciyor. Ben yuzuk falan biraktim zaten karnimdan belli gayet evli oldugum cok buyuk olmasa da :)
Dun belim agridi yataga yatinca ilk defa zaten gece kalkip dolasmalar ayri da bu gece karnim cok sertti...

bende de benzer şikayetler var canım 10 gündür evde sürekli hareket halindeyim dışarı çıkıp geliyorum eksikler için ayaklarım ellerim şişti idrar tahlili istedi doktor yarın bakıcam sonuca birşey varmı yatınca uzanınca geçiyor gerçi

bu arada park yatak hoşuma gitti ama ara katı yokmu bunun? bebeği nasıl koyup alıcaksın uyurken? hele sezeryanlı olunca zor olcak benim başka beşiğim yok direk park yatak alıcam da iyice araştırıyorum

Park yatağınınz hayırlı olsun güle güle kullansın kuzucuğun
Demek bu zamana kadar yüzüğünü takabiliyordun ben çıkaralı çok oldu
Benim ellerim ayaklarım sabah kalktığımda çok şiş oluyor yere ilk basışımda sızım sızım sızlıyorlar, ellerim desen aynen hareketsiz kalırsa daha fena oluyorlar, ben çareyi harekette buldum bu aralar çok yürüyorum diz ve kalça ağrım gitti çok şükür, ayrıca yürümek şişliklere de iyi geliyor
Bu arada az önce dedim ya Nisan topiğinden birisi doğum yapmış diye, herkesi bir telaş sarmış kimi çamaşır yıkıyor, kimi odayı hazırlıyor çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…