2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

dınlenınca gecıosa korkma cnm şişlikler ıcın tuzu dahada azalttım ben
suyu artırdım,bıde gezınce daha cok şişio,sıcak da artırıo şişliği
cnm park yatağın ıkı katı var
biz ebebeğe gidip denedık aldığımız yatagı bıle koydurup denedik
en altta bı duğmesı var basıosun toplanıo kucuck kalıo
cok pretık geldı bıze...yazın bız klıma acıoz malum adana cok sıcak oluo
ozaman oturma odasına tasınabılırız
kolay acılıp kapanması gerekıodu ve aparatsız olsun ıstedık
ınsallh memnun kalırız

24 saat oldu yaklaşık dün bu vakitlerde suyu gelmişti sancıları da başlamıştı ilk bebeği evet.
cnmm allah yardımcısı olsun su cuma gununun yuzu suyu hurmetıne

takıodum cnm ıkı uc gune kadar
ben gazınca daha cok şişio ayakta duruncaa
aaaa bıde seyı farkettımm burnummmm büyüdüüüü ergen kızanlar gibi
banada dün doktorum böbreklerimi buyutmus sıpa,rahım baskı yaptığı ıcın
buyumeye devam ederse,erken alırız dedi bende aynen nısan annelerı gıbıyım
sunu yapım bunu yapımm dun humana cayını bıle aldımmm

Günaydın anneler ve fındık kurtları, ne zamandır gelemiyorum aranıza nasılsınız. Ben çok ağır grip geçiriyorum faranjit olmuşum 3 gündr raporluyum daha da arttı bugün işe başlayacaktım ki rapor mu alsam diye düşünüyordum çok şükür Allah yüzüme baktı muğlada hava muhalefeti nedeniyle okullar tatil. Engellliler ve hamileler de idari izinli çok şükür hava da o kadar kötü değil hafif rüzgar ve yağmur var. Dün kontrolmüz vardı kızımı gördüm bize yüzünü gösterdi çok tatlıydı 1551 gr olmuşuz haftasıyla uyumlu bir sorun yoktu şişmeler için bolbol yüryüş önerdi doktorumuz bidahaki kontrol 2 hafta sonra o zaman çalışabilir raporumu alıcam inşallah

Ayyyy aynisi bende de var hatta karnimin kuculdugunu bende iddia ettim.

Gunaydin,hayirli cumalar herkese !....Bu karnim benim de kafami kurcaliyo biraz.Sabah cok hafif hissettim kendimi,bi de bebis de kipirdamiyodu bir sure,korktum bisey oldumu diye.Neyse ki yavas yavas kipirdanmaya basladi da rahat ettim.
Ama karnim buyumuyo gibi,boyle kaldi :26:

kızlar 2 gün önce karnım sertleşirken anneme telefon açtım. 5 tane doğurdu bi yorum herhalde dedim. sertleşme ne? bebek bi yerden başka yere toplanırdır sen onu sertleşme sanırsındır dedi anne dedim hayat sana güzelmiş maş.
ne oldu yani senin gibi ıncığını cıncığını araştırmadım da doğmadınız mı yani dedi kitlendim kaldım ne diyeyim ayakta alkışlanacak söz. eğer şurayı bi okusa hepiniz manyaksınız Allah yardımcınız olsun der herhalde

Arkadaslar kimimiz karnimizin kucuklugunden hafifliginden sikayet eediyor kimimizde benim gibi buyuklugunden ve sertliginden, Sabah bir kalktim karnim taş gibi o kadar sertti. Kotu bisey mi acaba halada sert...

Kesinlikle katiliyorum :) annelerimiz hamile kaliyordu sanci geldiginde dr. Goruyorlardi :) ama karnim Sabah davul gibi gergin ve de sertti normal mi acaba :) :)

kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s

kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s

Ayyyy annem ilk oglumda yapmisti, bembeyaz ortu takimi, 5-6 yastik suslu puslu :) iki gun dayanabildim kaldirttim :) sezeryan oldugum halde yatmadim bile o kadar ezyete gerek yok demistim :) bunda kismetse yaptimicam nasil yatiyorsak oyle kalsin.

Ayyyy annem ilk oglumda yapmisti, bembeyaz ortu takimi, 5-6 yastik suslu puslu :) iki gun dayanabildim kaldirttim :) sezeryan oldugum halde yatmadim bile o kadar ezyete gerek yok demistim :) bunda kismetse yaptimicam nasil yatiyorsak oyle kalsin.

ben de çok hoşlanmam öyle şeyleri ama eşimin akrabaları hep çevremizde kimse laf etsin istemiyorum zaten düğün sonra pek kimse gelmedi doğuma gelecek büyük ihtimal hepsi.. onda da hiç bişeyi yok demesinler istiyorum. annem falan yapmadı öyle örtü falan gerekirse satın alırım diyorum napayım.. ya da bi tane pike takımı var düğün zamanı serdiğim fıstık yeşili dantelli falan onu sererim... ne bilim nasıl olcak...

bu arada bebeğime ponponlu ipten battaniye başladım, bir de motif motif olandan başlayacağım beyaz ip oldum onun içinde.. kocam kıskanıyor bana bir şey yapmadan ona örüyorsun her şeyi diye... buzağlı ineğin tosunda gözü olmazmış

kızlar çok fena grip olmuşum ben ya ayakta durmaya mecalim yok izinde alamam şimdi

Çok geçmiş olsun

Canım ben doğumdan sonra yapmayı düşünmüyorum zaten küçük odamda çekyatı açıcam eşim yatak odasında yatar ben annemle oturma odasında kalırım 15 gün falan sonra yatak odasına geçeriz ama mevlüt yaparken annem çeyizime hazırladığı takım var pike takımı el işi falan göstermelik onu sericem genelde bütün arkadaşlarım mevlütte süslediler yataklarını.

Son düzenleme:

Oyleyse dugun zamaninda serdigin olur canim ya, bebek icin ayri farkli birsey degil ki herkesin yaptigida , maksat suslu olsun birazcik, bosuna masraf yapma derim ben. Pompom ipten battaniyeyi bende duymustum annem cok guzel oluyor demisti, bende tek şişle örülen ( ucu tığ gibi) tunus isi battaniye basladim, hazir gibi oluyor cidden AMA zor ürüyor. 5 çilenin 4. Süne dün başladım az kaldı sayılır. Ben ona sevgi battaniyesi diyorum :)

Kizlar kotu bi gece gecrdim inanilmaz karnim agridi gaz sancisi ololdum ama resmn sanci geldi sandm cook fecidi korktum dewam dtseydi gidicektm drr ama cok sukur kesildi ucugumda cikti kesin gezmede nazaar degdi milletn gozu bndeydi karnim buyukken ilk defa gorduler cnku allahim hepimizi kem gozden sakinsin,amiin...

Selam kizlar herkese hayirli cumalar..bu hafta tekmeler acitmaya basladi, ziplatiyo beni yaramaz :) elini bacagini yanlardan nerdeyse sirtima uzatiyo kurbaga :)

Merhaba kızlar nasılsınız bakem ben dün oğlumu gördüm 1430 gr olmuş tosunum 29+ 5iz sizce nasıl kilosu bide bu bebek magnetini ne yaptınız ben kendim küçük patikler yapıyorum çok güzel oluyorlar tavsiye ederim bizden bu kadar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…