- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.501
bende de benzer şikayetler var canım 10 gündür evde sürekli hareket halindeyim dışarı çıkıp geliyorum eksikler için ayaklarım ellerim şişti idrar tahlili istedi doktor yarın bakıcam sonuca birşey varmı yatınca uzanınca geçiyor gerçi
bu arada park yatak hoşuma gitti ama ara katı yokmu bunun? bebeği nasıl koyup alıcaksın uyurken? hele sezeryanlı olunca zor olcak benim başka beşiğim yok direk park yatak alıcam da iyice araştırıyorum
cnmm allah yardımcısı olsun su cuma gununun yuzu suyu hurmetıne24 saat oldu yaklaşık dün bu vakitlerde suyu gelmişti sancıları da başlamıştı ilk bebeği evet.
Park yatağınınz hayırlı olsun güle güle kullansın kuzucuğun
Demek bu zamana kadar yüzüğünü takabiliyordun ben çıkaralı çok oldu
Benim ellerim ayaklarım sabah kalktığımda çok şiş oluyor yere ilk basışımda sızım sızım sızlıyorlar, ellerim desen aynen hareketsiz kalırsa daha fena oluyorlar, ben çareyi harekette buldum bu aralar çok yürüyorum diz ve kalça ağrım gitti çok şükür, ayrıca yürümek şişliklere de iyi geliyor
Bu arada az önce dedim ya Nisan topiğinden birisi doğum yapmış diye, herkesi bir telaş sarmış kimi çamaşır yıkıyor, kimi odayı hazırlıyor çok güldüm
Ayyyy aynisi bende de var hatta karnimin kuculdugunu bende iddia ettim.
Arkadaslar kimimiz karnimizin kucuklugunden hafifliginden sikayet eediyor kimimizde benim gibi buyuklugunden ve sertliginden, Sabah bir kalktim karnim taş gibi o kadar sertti. Kotu bisey mi acaba halada sert...[/QUOT
ben bazen çocuk karnımda yok gibi hissediyorum... sanki yutmuşum gibi oluor.. anlamadım... bu ne ki böleee
kızlar 2 gün önce karnım sertleşirken anneme telefon açtım. 5 tane doğurdu bi yorum herhalde dedim. sertleşme ne? bebek bi yerden başka yere toplanırdır sen onu sertleşme sanırsındır dedianne dedim hayat sana güzelmiş maş.
ne oldu yani senin gibi ıncığını cıncığını araştırmadım da doğmadınız mı yani dedi kitlendim kaldım ne diyeyim ayakta alkışlanacak söz. eğer şurayı bi okusa hepiniz manyaksınız Allah yardımcınız olsun der herhalde
Arkadaslar kimimiz karnimizin kucuklugunden hafifliginden sikayet eediyor kimimizde benim gibi buyuklugunden ve sertliginden, Sabah bir kalktim karnim taş gibi o kadar sertti. Kotu bisey mi acaba halada sert...[/QUOT
ben bazen çocuk karnımda yok gibi hissediyorum... sanki yutmuşum gibi oluor.. anlamadım... bu ne ki böleee
Canim ne guzel hafif geciyor demek ki hamileligin, benim ilk oglum oyleydi biraz karnim olmasa hamile oldugumu kendim bile bilmeyecektim, bisey yoktur merak etme canim....
kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s
Canim ne guzel hafif geciyor demek ki hamileligin, benim ilk oglum oyleydi biraz karnim olmasa hamile oldugumu kendim bile bilmeyecektim, bisey yoktur merak etme canim....
evet bebeğıim büyük ama karnım içerde. eşime göre benim haznem geniş
Ayyyy annem ilk oglumda yapmisti, bembeyaz ortu takimi, 5-6 yastik suslu puslu :) iki gun dayanabildim kaldirttim :) sezeryan oldugum halde yatmadim bile o kadar ezyete gerek yok demistim :) bunda kismetse yaptimicam nasil yatiyorsak oyle kalsin.
kızlar çok fena grip olmuşum ben ya ayakta durmaya mecalim yok izinde alamam şimdi
kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s
ben de çok hoşlanmam öyle şeyleri ama eşimin akrabaları hep çevremizde kimse laf etsin istemiyorum zaten düğün sonra pek kimse gelmedi doğuma gelecek büyük ihtimal hepsi.. onda da hiç bişeyi yok demesinler istiyorum. annem falan yapmadı öyle örtü falan gerekirse satın alırım diyorum napayım.. ya da bi tane pike takımı var düğün zamanı serdiğim fıstık yeşili dantelli falan onu sererim... ne bilim nasıl olcak...
bu arada bebeğime ponponlu ipten battaniye başladım, bir de motif motif olandan başlayacağım beyaz ip oldum onun içinde.. kocam kıskanıyor bana bir şey yapmadan ona örüyorsun her şeyi diye... buzağlı ineğin tosunda gözü olmazmış
kayseride yaşayan varmı kayseriye gidiyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?