- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.521
Gecmis olsun canim..kendini oku cevsen falan tak cok nazar degiyo yoksa ..Kizlar kotu bi gece gecrdim inanilmaz karnim agridi gaz sancisi ololdum ama resmn sanci geldi sandm cook fecidi korktum dewam dtseydi gidicektm drr ama cok sukur kesildi ucugumda cikti kesin gezmede nazaar degdi milletn gozu bndeydi karnim buyukken ilk defa gorduler cnku allahim hepimizi kem gozden sakinsin,amiin...
kıslar bu arada dün eczeneden depend sordum kullan at emici külot
ordakı görevlı kadın bana onlara hiç gerek yok,hatta hasta bezını de takmk fılan zor oluo
sız bebeğe aldınız bezın kenarlarını kesık kullanın daha rahat olur dedi
artık kızımla ortaklşa kullancz
bide yatasğa cıkmasın die yatak pedi aldımm içim rahat olsun barii.
bu arada ben kendi çarsafımı götürmeyı ıstıorum
baskasını kullndığı carsafları kullanamam varmı benım gibi düşünen başka
ben de kendi çarşafımı ve yastık kılıfımı götürcem özel hastane ama bizim gibi bir sürü lohusa yatmıştır o yataklarda...
bende genel anlamda bı rahatsızlık var bu carsaflara karsı 5 yıldızlı otelde olsa
götürüorum yazları
benımde doğ. yapıcam hastne de özel ama,kırk tane senaryo yazıorum daha once orda yatmıs olabılecekelr ıcın[/Q
yaşadığımız yer turistik, hep aklıma pis turistler geliyor benim
Geçmiş olsun ben de yürüyeceğim diye terledim rüzgar vurunca da boğazım şişti 2-3 gündür öksürüyorum
kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s
kızlar 2 gün önce karnım sertleşirken anneme telefon açtım. 5 tane doğurdu bi yorum herhalde dedim. sertleşme ne? bebek bi yerden başka yere toplanırdır sen onu sertleşme sanırsındır dedianne dedim hayat sana güzelmiş maş.
ne oldu yani senin gibi ıncığını cıncığını araştırmadım da doğmadınız mı yani dedi kitlendim kaldım ne diyeyim ayakta alkışlanacak söz. eğer şurayı bi okusa hepiniz manyaksınız Allah yardımcınız olsun der herhalde
kıslar bu arada dün eczeneden depend sordum kullan at emici külot
ordakı görevlı kadın bana onlara hiç gerek yok,hatta hasta bezını de takmk fılan zor oluo
sız bebeğe aldınız bezın kenarlarını kesık kullanın daha rahat olur dedi
artık kızımla ortaklşa kullancz
bide yatasğa cıkmasın die yatak pedi aldımm içim rahat olsun barii.
bu arada ben kendi çarsafımı götürmeyı ıstıorum
baskasını kullndığı carsafları kullanamam varmı benım gibi düşünen başka
gidip karışık kızartma yapayım
kaçamak yapalım kızımla bugün
bu arada tecrubeli annelere bı sorun var
sağma makınası şimdiden alınmalı mı yoksa doğumdan sonra gerekırse mi alınmalı
benım göğüs ucum pek yok bebek sıkıntı yaşayabilir..
yada göğüs ucu cıksa bıle bebeğin cenesı güçsüz kalıp cekemeyebılıomus
arkadasımın bebeği sarılık oldu bu yuzden hastanede yattı
dun e bebekten baktım lansınoh önerılmıs genelde kk da ıkılı elektrıklısınden (169 lr)
sizlerden de memnunıyetle duymak ısterım tecrubelerinizi
Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn
Canım ben Beykoz'da oturuyorum, Ortaçeşme'de Kaya Alışveriş Merkezinden aldık 1300 liraya. Bizim karyolamız 70*130, büyüyenlerden değil. 2 kapılı gardırop ve 4 çekmeceli şifoniyeri var. Düz beyaz istedik biz. Boncuklu, gemili falan da vardı. Markası Aymini, facebook'ta sayfası var, orda modelleri görebilirsin. Bence fiyatına göre kalitesi güzel, sunta değil MDF çoğu parçası.
kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s
valla ben çekyatı açmamıştım bile öyle oturdum tepesinde yatmaya fırsat kalmamıştı.ama eşi dostu akrabası kaynanası süslü püslü olan biriyseniz galiba açmanız gerek :)valla tatlım kayın validem bohçama evlenirken süslü püslü bir pike takımı koymuşdu heryeri boncukluonu sercem ben ekstra almıcam benim eşimin tarafıda böle şeylere çok dikkat ederler oyüzden mecburen serilcek ha bilmem nekadar dayanırım bende
bende gebelik şekkerin yüksek çıkmışmıydı dedim o ne dedi :)))Kesinlikle katiliyorum :) annelerimiz hamile kaliyordu sanci geldiginde dr. Goruyorlardi :) ama karnim Sabah davul gibi gergin ve de sertti normal mi acaba :) :)
Canım Bende beykozda oturuyorum.Sağol cevap verdiğin için Facebook a bakıcam. Taksit yapıyorlar mı?
Taksit yapıyorlar evet. Ben peşin aldım. Yarısını siparişi verirken ödedim, kalanını mobiyaların kurulumu tamamlandığında. Önce yatağı,uyku seti,cibinliği ile beraber 2000 lira dediler. Tekstillerini istemiyorum dedim işte 1300'e düştüler. Tekstillerini ayrıba ben kendi beğendiğim gibi aldım, daha da ucuza geldi.
ya 2000 tlye doğtaş mobilyada beğendimşimdi iş çıkışı paşabahçedeki hedef ile sandığıma bakıcam. Çok sağol Bilgilerin için
Canım Bende beykozda oturuyorum.Sağol cevap verdiğin için Facebook a bakıcam. Taksit yapıyorlar mı?
dınlenınca gecıosa korkma cnm şişlikler ıcın tuzu dahada azalttım ben
suyu artırdım,bıde gezınce daha cok şişio,sıcak da artırıo şişliği
cnm park yatağın ıkı katı var
biz ebebeğe gidip denedık aldığımız yatagı bıle koydurup denedik
en altta bı duğmesı var basıosun toplanıo kucuck kalıo
cok pretık geldı bıze...yazın bız klıma acıoz malum adana cok sıcak oluo
ozaman oturma odasına tasınabılırız
kolay acılıp kapanması gerekıodu ve aparatsız olsun ıstedık
ınsallh memnun kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?