2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun canim..kendini oku cevsen falan tak cok nazar degiyo yoksa ..

kıslar bu arada dün eczeneden depend sordum kullan at emici külot
ordakı görevlı kadın bana onlara hiç gerek yok,hatta hasta bezını de takmk fılan zor oluo
sız bebeğe aldınız bezın kenarlarını kesık kullanın daha rahat olur dedi
artık kızımla ortaklşa kullancz
bide yatasğa cıkmasın die yatak pedi aldımm içim rahat olsun barii.
bu arada ben kendi çarsafımı götürmeyı ıstıorum
baskasını kullndığı carsafları kullanamam varmı benım gibi düşünen başka

ben de kendi çarşafımı ve yastık kılıfımı götürcem özel hastane ama bizim gibi bir sürü lohusa yatmıştır o yataklarda...

ben de kendi çarşafımı ve yastık kılıfımı götürcem özel hastane ama bizim gibi bir sürü lohusa yatmıştır o yataklarda...

bende genel anlamda bı rahatsızlık var bu carsaflara karsı 5 yıldızlı otelde olsa
götürüorum yazları
benımde doğ. yapıcam hastne de özel ama,kırk tane senaryo yazıorum daha once orda yatmıs olabılecekelr ıcın

gidip karışık kızartma yapayım
kaçamak yapalım kızımla bugün
bu arada tecrubeli annelere bı sorun var
sağma makınası şimdiden alınmalı mı yoksa doğumdan sonra gerekırse mi alınmalı
benım göğüs ucum pek yok bebek sıkıntı yaşayabilir..
yada göğüs ucu cıksa bıle bebeğin cenesı güçsüz kalıp cekemeyebılıomus
arkadasımın bebeği sarılık oldu bu yuzden hastanede yattı
dun e bebekten baktım lansınoh önerılmıs genelde kk da ıkılı elektrıklısınden (169 lr)
sizlerden de memnunıyetle duymak ısterım tecrubelerinizi

Son düzenleme:
Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn

kızlar arkadaşım doğum yaptı çok şükür normal olmuş sesi iyi geliyordu detayları gidince öğrenirim artık aktarırım size de. darısı başımıza.

kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s

valla tatlım kayın validem bohçama evlenirken süslü püslü bir pike takımı koymuşdu heryeri boncuklu onu sercem ben ekstra almıcam benim eşimin tarafıda böle şeylere çok dikkat ederler oyüzden mecburen serilcek ha bilmem nekadar dayanırım bende

ayy çok güldüm..allah herkese sağlık versin. bazen bende kendi kendime diyorum.yıllardır kadınlar busüreci yaşıyor doğumunu yapıyor.sende yaparsın..!!sormuyorlardı konuşmuyorlardı.dimi ama :))

Canım ben yatak pedi almayı düşünmüyorum burda daha önce doğum yapan bir bayan paylaşmıştı bebeğe aldığımız alt açmaları varya onlardan kullanın demiş ben onlardan koyarım kendi çarşafımı falan koymam ama asla başka yastıkta yatamam ya yastık kılıfı alırım yada direk yastığımı götürürüm yanımda.

Canım daha sütün olacakmı olmıycakmı bebiş emecekmi nasıl olacak belli değil alanlardan çok pişman olanlar olmuş hiç kullanmayanlar ihtiyaca göre alınmalı demiş hep bence şimdi alınacak birşey değil benim doğum yapacağım hastanenin karşısındaki eczanede var eşime gösterdim bilgisi var gerek görürsek bundan alacaksın dedim tamam dedi.

Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn

Canım ben Beykoz'da oturuyorum, Ortaçeşme'de Kaya Alışveriş Merkezinden aldık 1300 liraya. Bizim karyolamız 70*130, büyüyenlerden değil. 2 kapılı gardırop ve 4 çekmeceli şifoniyeri var. Düz beyaz istedik biz. Boncuklu, gemili falan da vardı. Markası Aymini, facebook'ta sayfası var, orda modelleri görebilirsin. Bence fiyatına göre kalitesi güzel, sunta değil MDF çoğu parçası.

Canım Bende beykozda oturuyorum.Sağol cevap verdiğin için Facebook a bakıcam. Taksit yapıyorlar mı?

kızlaaar.... çok panik yaptım.. bu lohusa yatağı için özel bişiler mi yapmak gerekiyor? yani böle süslü püslü çarşaf pike takımı gibi bişiler mi alcaz ? :s

valla ben çekyatı açmamıştım bile öyle oturdum tepesinde yatmaya fırsat kalmamıştı.ama eşi dostu akrabası kaynanası süslü püslü olan biriyseniz galiba açmanız gerek :)

Kesinlikle katiliyorum :) annelerimiz hamile kaliyordu sanci geldiginde dr. Goruyorlardi :) ama karnim Sabah davul gibi gergin ve de sertti normal mi acaba :) :)
bende gebelik şekkerin yüksek çıkmışmıydı dedim o ne dedi :)))

Canım Bende beykozda oturuyorum.Sağol cevap verdiğin için Facebook a bakıcam. Taksit yapıyorlar mı?

Taksit yapıyorlar evet. Ben peşin aldım. Yarısını siparişi verirken ödedim, kalanını mobiyaların kurulumu tamamlandığında. Önce yatağı,uyku seti,cibinliği ile beraber 2000 lira dediler. Tekstillerini istemiyorum dedim işte 1300'e düştüler. Tekstillerini ayrıba ben kendi beğendiğim gibi aldım, daha da ucuza geldi.

ya 2000 tlye doğtaş mobilyada beğendim şimdi iş çıkışı paşabahçedeki hedef ile sandığıma bakıcam. Çok sağol Bilgilerin için

ya 2000 tlye doğtaş mobilyada beğendim şimdi iş çıkışı paşabahçedeki hedef ile sandığıma bakıcam. Çok sağol Bilgilerin için

Önemli değil canım. İyice dolaş, hem cebine hem gözüne uyan bişey bulursun İnşallah. Doğtaşa ben de baktım ama çok pahalı geldi bana. Sadece büyüyen karyola 2000 lira falandı, gardırop 1500 lira civarıydı. Şu anda sitesine baktım ama göremedim. Yani benimki gibi mini bir oda takımı 2500 liraya geliyordu orda.

merhaba gulsahcım
bende cok arastırmacı bırı olark mobılyacıları epey arastırdım
meltem mobılya yı begendım fakat pahalı geldii
hiçbişey dakıl değil içine sadece mobılyasına hiiç gerekyok
en son çileğe gittik showroomda gördük ürünleri ve cok begendık
ayrıca boyasında kurşun vs bebeğe zararlı hiçbir madde yok bunlarda onemlı
buyuyen beşiğin hem buyumeden oncekı hem sonrakı yatağını verıolar fıyata dahil
ve kı adet uyku seti hediye kenarlıklar vs..hangi consepten ne kadar urun ıstıosan alabılırsın hepsını almak zorunda değilsin
lınkı daha once yazmıstım ama yıne yazayımm sen bir ıncele cnm
Çilek > Baby Dream

tuz nerdeyse çok çok az sanırım fazla ayakta kalmak yordu beni çünkü bugün çok iyiyim dinlendim geçti yüzükten anlıyorum şişlikleri

yatağın tanıtım videosunda ara katını görmedim de o yüzden sordum canım naylon gibi olmaması çok hoşuma gitti yumuşak kumaş gibi duruyor evinize kurduğunuzda resmini çekip paylaşırmısın benim için de bir seçenek oldu bunu düşünebilirim ara katı varsa güle güle kullanın

edit : videoyu sonuna kadar izlememişim şimdi farkettim ara katı varmış süper:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…