2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm bız alt acma mınderı seklınde aldık yatağa kullnılck gıbı degıl pek
ama bu yatak pedlerının gerı kalanını bebeğe kullanmayı dudsunuorum dısarda fılan
mınder cantaya sığmaz cunku
bende aslında aynı seyı dusundum esıme gosterdım,bundan alacaksın lazım olursa dedım
benım eşim panık hastanede cocuk ememese,nasıl sterılıze etcez sımdı bunu der onun ıcın sordum ama gerek olmıcak hıçbelkı..

ya 2000 tlye doğtaş mobilyada beğendim şimdi iş çıkışı paşabahçedeki hedef ile sandığıma bakıcam. Çok sağol Bilgilerin için

Doğtaş tan mobilya alacaksanız kesinlikle ödemeyi peşin yapmayın. Benim yatak odası takımım doğtaş ürün teslimi sırasında beni çok üzdüler. Çok sıkıntı yaşadım hele böyle bir zamanda hiç çekilecek dert değildi. Tövbe ettim bir daha hiç bir ürününüzü almam diye. Siz teslim şartlarınızı mutlaka çok iyi konuşun mutlaka sözleşmeye yazdırın.

evet cnm kırış kırış değil basıt durmuo
cok sık duruo
tabiki cnm ıkı hafta sonra kontrole gittiğimizde gelmiş olcak pembesı yoktu bu subeye ıstettık
yınede odasıyla uyumlu olsun ıstedık rengi,doğumdan sonra korınmıcam hiç ,lazım olur belkı kardese odada
eve getirince çekıp koyarım fotosunu

Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn

HAYAL | Belis

ben bu marka aldım büyüyebilen karyola, üçlü dolap ve şifonyer hepsini 2700 tl ye bıraktı dün kuruldu çok beğendim. çanakkalede yaşıyorum ama her yerde bayisi var.

ay kızlar mart anneleri doğurmaya başlamış hikayeleri harika darısı bize inşallah sırada bizim topik var bakalım siftah kimden gelicek "dsde" doğum yaptımı acaba ? :44: of çok heycanlıyım ben yaa :26::18: hem korku hem heyecan herşeyim çok fena karıştı :18:

ben geldım :) yavrumu gordum bugün :)
dogum kanalına gırmıs hersey cok ıyı inşallah normal dogum ıcın bı engel yok cok mutluyum :)

meli canım doktorumla o malum ebeyı konustum oda kabul ettı despotlugunu
hanfendı devletten emeklı olmus bu yuzden ordakı gıbı herkesı ıtıp kalkmaya alısmıs dedı
ve sen merak etme bız sureklı beraber calısıyoruz bende gerekınce cadoloz olmasını bılırım
ama sorunsuz herseyı hallederız . ben ne dersem o olur dedı sancı odasına yanıma bırını gondermenın sorun olmıcagını
dogum ıcınde o anda baskası olmazsa dogumyerınde esımın doguma gırebılcegını yoksa annem ablam bırı gırer
sen hıc bıseyı takma dıyınce cok rahatladım .. gecen gun ebemı gordum senın ıcın konustum 29 marttakıne gelsın dedı
bende 2. haftasına gıdıcem esımle dogum oncesı egsersızlerı ıcın tekrardan bılgı tazelıyelım :)
muhakkak ara ozlem hemsıreyı gelıcegını belırt persembe gunu ıcn 17 kısı basvurmus bu yuzden bu hafta baslıyan kursa
ben bıle gıtmedım ful dolu . benden havadısler bukadar kızlar :)

Arkadaşlar,yeni yasa çıkarsa doğum öncesi 3,sonrası 3 olmak üzre izinler verilcek ancak ben memurum ve öyle aksi ki, o vercekleri doğum öncesi 1 ay, benim tayinimle geçti...yani 15 gün meyil müddeti kullandım,10 günde rapor kullanmak zorunda kaldım.böylece fiilen çalışmamış oldum.Acaba bu süre benim doğum sonrama eklenir mi?eski yasaya göre raporlar eklenmiyo ama meyil müddetiyle ilgili hiçbişey bulamadım.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...Hakkımızda hayırlısı...Slmlar.

Ay kızlar alttan muayne olan varmı aramızda hiç ben bugün oldum çok iğrenç bi duygu o çatala çıkmak ve o muayneyi olmak sancıyla acile gittik bugün korktuk açıkçası açılman yok dedi nst ye bağlamadı ama beni anlamadım hayırlısı bakalım hakkımızda sizin durumlarınız nasıl bi de beşik olayında ben ikea da bi beşik begendim yarın ona bakmaya gitcez bayrampasaya sırf parmaklıkli bi beşik sizce nasıl o beşikler

Kizlar bu gaz sancim bitmk bilmio ozellikle aksamlari wc yee giriorum ama bole ksrnimda bi sikisma var hissediorum,sizlerdede oluomu bu,hani allah korusjn sanci olsa heralde farkli olur,karnim rahat,off hsyirlisyla dr gunumuz gelseydi bi,bbide sole bisi var vucuduma dokundugumda icone cokmuo ama beyazlasio bunu yasayan varmiii,ayyy ne cok sordum yaaa bu aralar pimpirik oldum

arkadaşlar park yatak dahamı iyi oluyo.ben normal ahşap çekmeceli büyük beşik almayı düşünüyorum

daha iyi ya da daha kötü bilemem canım, bizim bebeğin odasında normal bazalı tek kişilik yatak olduğu için ayrıyetten beşik istemiyorum park yatak bakıyorum 3-4 yaşına geldiğinde yatakta yatar bu şekilde yan korumalık aldım çünkü gayet güvenli oldu

evlendiğimde yeni almıştım yatağı bellonadan kıyamadım daha hiçkimse kullanmadı o yüzden ahşap beşiğe gerek duymuyorum park yatak bakıyorum büyüdüğünde katlar kaldırırım beşiği koymaya yerim olmayacak yatak olan beşikler de çok dar oluyor

Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn

Ben maskoda turan bebe den aldim. Daha dun geldi mobilyam :) 5 parca buyumeyen karyolasi 3 kapili gardolap oyuncak sandigi rafi ve sifonyeri yatagi uyku seti cibinligi, filli boyanin kursunsuz boyasini kullaniyolarmis toplam 2.625 tl verdim ama ekstra nevresim de yaptirmistim. Gununden once getirdiler her istedigimi de yaptilar ben memnun kaldim istersen resimlerini de yuklerim ama oda tam degil simdi hali tul yok dolaplar bos :) 15 gun kadar havalandirip yerlestiricem insallah...

canım oğluşlarımız adaş olucak bizde eymen koyucaz eşimde yağız istiyo eymen yağız olacak inş sen onvak a gidiyodun hala oraya mı gidiyosun orda mı olcak doğumun merak ettim

gunaydınnnn gunaydınn gunaydınnnnnnnnn

4 ten berı ayaktayım saatlık uykuyla duruyorum gozlerım faltasıgıbı acık

nolucak benım bu uykusuzlugum bılemıyorum bugun kontrolumuz var mınık kelebegımı gorucem cook mutluyum

artık eskısı gıbı gelemıyorum buraya devamlı anneme gıdıyorum yanlız bırakmak ıstemıyorlar benı evde

bırderahımde sancılarım cok oluyor sızlerde de oluyromu?

abım damat oluyor sıra bana gelıyor gıbı oldu buhahaha sabah sabah nerden aklıma geldıyse

cok heycanlıyımm yaa martı da yarıladık nısan da geldımı tamamdır ınsallahh

dsde henuz ogurmadı cnm aman dursun bebısı ıcerde hayırlısıyla zamnaında gelıversın zeynep bebek

Gunaydin tum mayis annelerine bizde bebisimle erkenden kalktik babamizi ise gonderdik artik ise gitmedigimiz icin tekrar yatiyoruz keyif yapicaz bakalim:) mart annelerini okudum dun aksam tum gece ruyamda dogurdum hemen etkileniyoruz artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…