- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.541
Canım ben yatak pedi almayı düşünmüyorum burda daha önce doğum yapan bir bayan paylaşmıştı bebeğe aldığımız alt açmaları varya onlardan kullanın demiş ben onlardan koyarım kendi çarşafımı falan koymam ama asla başka yastıkta yatamam ya yastık kılıfı alırım yada direk yastığımı götürürüm yanımda.
Canım daha sütün olacakmı olmıycakmı bebiş emecekmi nasıl olacak belli değil alanlardan çok pişman olanlar olmuş hiç kullanmayanlar ihtiyaca göre alınmalı demiş hep bence şimdi alınacak birşey değil benim doğum yapacağım hastanenin karşısındaki eczanede var eşime gösterdim bilgisi var gerek görürsek bundan alacaksın dedim tamam dedi.
ya 2000 tlye doğtaş mobilyada beğendimşimdi iş çıkışı paşabahçedeki hedef ile sandığıma bakıcam. Çok sağol Bilgilerin için
tuz nerdeyse çok çok az sanırım fazla ayakta kalmak yordu beni çünkü bugün çok iyiyim dinlendim geçti yüzükten anlıyorum şişlikleri
yatağın tanıtım videosunda ara katını görmedim de o yüzden sordum canım naylon gibi olmaması çok hoşuma gitti yumuşak kumaş gibi duruyor evinize kurduğunuzda resmini çekip paylaşırmısın benim için de bir seçenek oldu bunu düşünebilirim ara katı varsa güle güle kullanın
edit : videoyu sonuna kadar izlememişim şimdi farkettim ara katı varmış süper:13:
Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn
arkadaşlar park yatak dahamı iyi oluyo.ben normal ahşap çekmeceli büyük beşik almayı düşünüyorum
Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn
evet bendim canım.. sevindim isim konusunda yardımcı olduğuma çünkü çok zor karar vermek..
anlamıda çok güzel bi isim baya içime sindi benimde :)
bu arada aşırı mide yanmalarım başladı benim bi çok kişide de aynı sorun var sanırım bana da maden suyu iyi geliyor bide ayva hemen kesiyo paylaşmak istedim..
ay kızlar mart anneleri doğurmaya başlamışhikayeleri harika darısı bize inşallah sırada bizim topik var bakalım siftah kimden gelicek "dsde" doğum yaptımı acaba ? :44: of çok heycanlıyım ben yaa :26::18: hem korku hem heyecan herşeyim çok fena karıştı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?