- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.561
ay kızlar mart anneleri doğurmaya başlamışhikayeleri harika darısı bize inşallah sırada bizim topik var bakalım siftah kimden gelicek "dsde" doğum yaptımı acaba ? :44: of çok heycanlıyım ben yaa :26::18: hem korku hem heyecan herşeyim çok fena karıştı :18:
ben geldım :) yavrumu gordum bugün :)
dogum kanalına gırmıs hersey cok ıyı inşallah normal dogum ıcın bı engel yok cok mutluyum :)
Dur bakalım canım hemen bozma moralini dediğin gibi başka bir doktorun da fikrini alırsınız
Bebişin kaç kilo olmuş?
aynı şekilde son kontrolde doktorum da dedi.ben de merak ediyorum böyle 38 haftalıkken falan fazla büyümeden suni sancıyla falan doğurtmazlar mı acaba? birde ultrasondaki ağırlık +- 400 gram şeklinde doğruluk payı var diye duymuştum uzman.tv de.
Darısı başıma benim de randevum çarşamba gitmişken raporumu da alayım diye randevuyu geçe aldım çok özledim valla oğluşumu 6 hafta olacak
daha iyi ya da daha kötü bilemem canım, bizim bebeğin odasında normal bazalı tek kişilik yatak olduğu için ayrıyetten beşik istemiyorum park yatak bakıyorum 3-4 yaşına geldiğinde yatakta yatar bu şekilde yan korumalık aldım çünkü gayet güvenli oldu
Eki Görüntüle 658741
evlendiğimde yeni almıştım yatağı bellonadan kıyamadım daha hiçkimse kullanmadı o yüzden ahşap beşiğe gerek duymuyorum park yatak bakıyorum büyüdüğünde katlar kaldırırım beşiği koymaya yerim olmayacak yatak olan beşikler de çok dar oluyor
İyi hafta sonu kızlar 3 gündür hastanedeydim yeni çıktım kızım acele yapıyor açılma olmuş kızımda inmiş iyice asaya sadece zarı kalmış oda patlasa nerdeyse dogum oluyormuş neyse çıktık eve gelcek Dr iki güne bı hiç kalkmama mı söylediler yoksa erkenden gelcek benim cadı bu hafta taşınma ısını bitircektik kaldı artık ......kızlar dikkat edin son aylar fazla kendinizi yormayın:):) iyikide hazırlığım Tmm doğursam haZirdim bakalım artık hayırlısı gecmisi okuyamadım herkes iyidir inşallah :):) güzel hafta sonları
kaç haftalık oldun? aman dikkat et kendine dinlen bol bol bu minikler çok aceleci valla mart annelerini okudum da 38-39-40. haftayı gören olmamış nerdeyse:18::18:
bu gün ne yesem kesmiyor canım hep soğuk ve sulu şeyler istiyor yoğut meyve dondurma yedim üstüne soğuk su hala kesmedi yaa:44::44:
33 haftalık canım daha ben 37. Görsem şükretcem kızım cok hareketli vurdumu resmen çıkacak gibi :):):)
Aynen bende ayniyim soğuk su iciyorum bol bol sonra midem şişiyor nefes alamıyorum icimiz yanıyor resmen ......cennet annelerin ayakları altında diye bosuna dememişler cok zormus anne olmak !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?