2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydinlaaaaar,yine bir haftasonu,su havalar biran once ilinsa artik !
Ruyamda bebis karnimdan ayaklarini ittiriyodu,o kadar netti ki parmaklarini sayiyodum.Hayir olsun :)
...Mutlu haftasonlari !

Ohoo mart annelerinin doğurması normal mart'ı ortaladık artık, nisan anneleri doğurmaya başlamış bileDün yolda bir arkadaşı gördüm benden 4-5 hafta ilerideydi, iki hafta sonra geliyormuş bebişi onu görünce heyecan yaptım

ben geldım :) yavrumu gordum bugün :)
dogum kanalına gırmıs hersey cok ıyı inşallah normal dogum ıcın bı engel yok cok mutluyum :)

Darısı başıma benim de randevum çarşamba gitmişken raporumu da alayım diye randevuyu geçe aldım çok özledim valla oğluşumu 6 hafta olacak

günaydın anneler minikler...

biz karlı bir sabaha uyandık ve hala yağıyor, Trakyadan size de gönderelim mi biraz

mart annelerinin doğum hikayelerini okumuştum uyumadan önce bütün gece doğurdum bir de ikiz oldu iyimi birini doğurdum ardından bitane daha geldi hayır olsun inşallah

Günaydın kızlar, güzel ve güneşli bir haftasonu diliyorum herkese, zira burada şakır şakır yağmur yağıyo.

Dur bakalım canım hemen bozma moralini dediğin gibi başka bir doktorun da fikrini alırsınız
Bebişin kaç kilo olmuş?

Turtixcim 2200 gr olmuş tosun paşam. Ama tabii usgde %100 güvenilir değildir dimi?

Keşke canım yaa, normal doğumu başlatacak bişey olsa da sezeryana gerek kalmasa. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Darısı başıma benim de randevum çarşamba gitmişken raporumu da alayım diye randevuyu geçe aldım çok özledim valla oğluşumu 6 hafta olacak

bende 5.5 haftanın uzerıne gordum oglumu bır oncekı randevuda acele cok kısaydı yuzunu bıle gorememıstım
doktora gıdınce kus gıbı hıssedıyorsun kendını zatı bundna sonra sık sık cagırıyorlar benım doktor muayenesı pahalı dıye
benıde bılıyor bu uzden bu defalık gelecek ay gel dedı ama sonrası artık sureklı gıdıcekmısım muayeneye
sımdı gecmez 1 ay :) inşallah evınde huzurla bebısını beklersın canım

ya sız dıyınce mart ayı nısan ayı annelerıne baktım 4 hafta sonra bızdede bu telaşlar baslıcak
dusundukce heyecanlanıyorum bır anonce tum ısler bıtsın ıstıyorum
Rabbım ısteyen herkese normal dogumu nasıp etsın olamıcakalrada sezeryanda kolaylık versın..

doğuma kadar tel tedavım bıtsın dıye hızlandırdık tedavıyı dıs doktorumla suan yemek yıyemıyorum
cok agrı var bebıste mıdemı yakıyor sagolsun ustten alttan nakavt durumdayım
annelerın hakkı odenmez Allah katında bıle anne hakkı 3 baba hakkı 1 hamılelık hıc bısey bıde doguduklarında
yedımı doydumu uyuyormu atesı varmı dıye dıye omrumuz hayatımız onların eksenlerınde donucek :)

Dun bende mart annelerini okuyunca bi tuhaf oldum, heyecanlandim, amelyathaneden bahsedince korktum :) hayirlisiyla bizde zamaninda ve saglikla alsak kucagimiza bebislerimizi. Herkese iyi hafta sonlariiiiii....

Evetttttt ellili gunlere dusmusuz :) sezeryan olacagi icin 10 gunde erken dogsa bebegim 49 gun kalmis :) tabi benim bebek iriydi erken gelmezse, insallah zamaninda gelir....

Herkese günaydın
Sabah kahvaltımızı yaptık eşimle sonra eşim bütün mutfağı topladı temizledi bana meyve soydu gittiÇok mutlu oldum Allahım hayırlısıyla sağlıkla vaktiyle gelsin inşallah bebişlerimiz.

o zaman seninki mantıklı.bende ahşap beşik alıp daha sonra 3-4 yaşına geldiğinde ona oda yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

selam herkese:) ya hafta içi hava ne güzel bahar gibiydi yine kış geldi galiba

bebişimde kış moduna girdi bugün annesine hiç yüz vermiyor

anneleri şimdiden parmaklarında oynatıyorlar küçük meleklerimiz

bende kızımı çok özledim 1 hafta var daha görmeme çabucak geçsin günler göreyim kızımı hayırlısıyla

iyi hafta sonları diliyorum kızlar. dün temizlik işim halloldu. sağolsunlar dipli köşeli temizlediler evin heryerini. bebeğimin odası da tamamen boşaldı artık. pazartesi günü bebek odasını kurmaya gelicekler. bebeğimin çamaşırlarını yıkadım ütülenmeyi bekliyorlar. kendi eşyalarımı hastane çantasına koydum birtek bebeğin kıyafetlerini ütüleyip koyucam. tek eksiğimiz onlar kalıcak. gecen hafta araba koltuğu ev tipi anakucağı, oyun halısı, küvet ve kişisel bakım malzemelerini aldım bebeğimin. birtek halısı abajuru perdesi kaldı. az kaldı ve ben diyetimi artık cok sıkı yapmıyorum. bebeğimin haftasına göre küçük olduğunu duyduktan sonra boşladım sanırım. haftaya kontrolum var bakalım neler olucak:)

İyi hafta sonu kızlar 3 gündür hastanedeydim yeni çıktım kızım acele yapıyor açılma olmuş kızımda inmiş iyice asaya sadece zarı kalmış oda patlasa nerdeyse dogum oluyormuş neyse çıktık eve gelcek Dr iki güne bı hiç kalkmama mı söylediler yoksa erkenden gelcek benim cadı bu hafta taşınma ısını bitircektik kaldı artık ......kızlar dikkat edin son aylar fazla kendinizi yormayın:):) iyikide hazırlığım Tmm doğursam haZirdim bakalım artık hayırlısı gecmisi okuyamadım herkes iyidir inşallah :):) güzel hafta sonları

bu gün ne yesem kesmiyor canım hep soğuk ve sulu şeyler istiyor yoğut meyve dondurma yedim üstüne soğuk su hala kesmedi yaa:44::44:

kaç haftalık oldun? aman dikkat et kendine dinlen bol bol bu minikler çok aceleci valla mart annelerini okudum da 38-39-40. haftayı gören olmamış nerdeyse:18::18:

bu gün ne yesem kesmiyor canım hep soğuk ve sulu şeyler istiyor yoğut meyve dondurma yedim üstüne soğuk su hala kesmedi yaa:44::44:

Aynen bende ayniyim soğuk su iciyorum bol bol sonra midem şişiyor nefes alamıyorum icimiz yanıyor resmen ......cennet annelerin ayakları altında diye bosuna dememişler cok zormus anne olmak !!!!!

33 haftalık canım daha ben 37. Görsem şükretcem kızım cok hareketli vurdumu resmen çıkacak gibi :):):)

daha çok var bikaç hafta dinlenerek geçiriceksin mecburen benimde ara ara belime ve kasıklarıma ağrılar vuruyo bunlar yalancı sancı galiba son aylar zormuş heran tetikte olmak gerekiyo:18:

Aynen bende ayniyim soğuk su iciyorum bol bol sonra midem şişiyor nefes alamıyorum icimiz yanıyor resmen ......cennet annelerin ayakları altında diye bosuna dememişler cok zormus anne olmak !!!!!

aynen içim yanıyo hani mide yanması gibi değil yediklerim kesmiyor hep soğuk ve sulu şeyler yiyesim var 2 bardak buz gibi komosto içtim şimdi de, hakikatten hamilelik annelik zor onları sağ salim kucaklarımıza bi alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…