- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.581
daha çok var bikaç hafta dinlenerek geçiriceksin mecburen benimde ara ara belime ve kasıklarıma ağrılar vuruyo bunlar yalancı sancı galiba son aylar zormuş heran tetikte olmak gerekiyo:18:
aynen içim yanıyo hani mide yanması gibi değil yediklerim kesmiyor hep soğuk ve sulu şeyler yiyesim var 2 bardak buz gibi komosto içtim şimdi de, hakikatten hamilelik annelik zor onları sağ salim kucaklarımıza bi alsak
slm arkadaşlar,
daha 2 ay var diye hiçbir hazırlık yapmadım... aslında ilk oğlum 1 hafta önce gelmişti.. birazda tecrübeme güveniyorum gibi ama yinede bi telaşa kapılıyorum sonraofff duygular karmakarışık...
siz neler yaptınız? doğum çantası hazırladınız mı? neler koydunuz içine? oğlum kış bebeğiydi, şimdi bu yaz olacak...
alışverişi toplu yaparız gittimi her ihtiyacını alırız dedik biraz zaman geçsin istiyorum erteliyorum sürekli.. aklıma gelenleri not ediyorum araştırıyorum...
mesela abimizin mobilya beşiği var 2 yaşında hala onda yatıyo.. küçüğü için de hamak beşiklerden düşündüm hem açınca oyun minderi olarakda kullanılıyo her yere taşınabiliyo.. ilk oğlumda gaz problemi çok olmuştu onada iyi geliyo dediler... 2 yaşa kadar kullanılabiliyomuş... aklıma bayağ yattı... daha sonraları büyük oğlum baza da yatar küçük beşikte diye düşünüyorum...
bu arada kanguru almayı düşünüyorum babysling lerden... halka mı yoksa babymix mi önerirsiniz.. içinizde alan varmı? hani doğumdan itibaren kullanabileyim istiyorum.. kundak pozisyonunda bunlar...
sizlwerin hazırlıklar ne alemde.. atladığım bişey olsun istemiyorum.. ama bişeye de karar veremiyorum...
arkadaşlar ben çok kötüyüm ya.bebeğim sürekli karnımın sağ üst tarafında çok ağrıyo baskı yapıyo heralde ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizede oluyomu.yada ne yapmalıyım
Beni de ateş basıyor sürekli, geceleri çok terliyorum şimdiden her gün duş almaya başladım bile mayısa ayında napıcam hiç bilemiyorum(
ben de ağrılarımdan bahsettim gece çok kötü iki sefer ağrım oldu sağ kasık alta doğru kalkamadım.eşim yardım etti.yürüyemedim falan 10 dk sonra geçti ama kötüydü..bugün sordum dr.daydık.dönmemiş....ayaklarıyla aşağı vurduğu için oluyormuş..dönene kadar çok dikkatli ol suyun gelirse hemen gel dedi.illa olacak diye bir şey yok dedi.ama oluyor bu haftalarda erken gelmek isteyen dedi.s..ayağıyla suyu patlatıyomuş...33 haftalık canım daha ben 37. Görsem şükretcem kızım cok hareketli vurdumu resmen çıkacak gibi :):):)
bendede var dönmedi ya ondan heralde..arkadaşlar ben çok kötüyüm ya.bebeğim sürekli karnımın sağ üst tarafında çok ağrıyo baskı yapıyo heralde ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizede oluyomu.yada ne yapmalıyım
Beni de ateş basıyor sürekli, geceleri çok terliyorum şimdiden her gün duş almaya başladım bile mayısa ayında napıcam hiç bilemiyorum([/QUOTEi]
bendede oluyor.olur öyle dedi dr :)) biraz üşüttüysen ondanda olur falan dedi..üstünde durmadı dr.
ben de ağrılarımdan bahsettim gece çok kötü iki sefer ağrım oldu sağ kasık alta doğru kalkamadım.eşim yardım etti.yürüyemedim falan 10 dk sonra geçti ama kötüydü..bugün sordum dr.daydık.dönmemiş....ayaklarıyla aşağı vurduğu için oluyormuş..dönene kadar çok dikkatli ol suyun gelirse hemen gel dedi.illa olacak diye bir şey yok dedi.ama oluyor bu haftalarda erken gelmek isteyen dedi.s..ayağıyla suyu patlatıyomuş...
bendede var dönmedi ya ondan heralde..
Beni de ateş basıyor sürekli, geceleri çok terliyorum şimdiden her gün duş almaya başladım bile mayısa ayında napıcam hiç bilemiyorum([/QUOTEi]
bendede oluyor.olur öyle dedi dr :)) biraz üşüttüysen ondanda olur falan dedi..üstünde durmadı dr.
Gecmis olsun blech gunümüz tam aynı ...... bende 32 . 5 tam bugün bence donmesini istiyorsan yuruyus cok faydali canim herkesin ayni olmuyor son gun bile donuyor ben cok ayakta kaldim vu ara onun Icin cabuk Dondu 4 haftadir donmustu simdi iyice dogum kanali n'a immis 2 cm aciktik var benim catim cok génis rahimim de esnek Kolay dogum yapiyorum dogum dan erken dogmasindan korkmuyorum bu gun yeni évime tasincaktik ona uzgunum hayirlisi artik ... Oturup kalkarken dikkat et bence ami hareket yapma istersen hayirlisiiynan yolunu bulur
arkadaşlar ben çok kötüyüm ya.bebeğim sürekli karnımın sağ üst tarafında çok ağrıyo baskı yapıyo heralde ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizede oluyomu.yada ne yapmalıyım
bende et yemeyi çoğalttım bu ara canım birde öyle denicem bakalım ama genetik birazda ben çok takmıyorum çok şükür sağlıklı en önemlisi o
Canım ben daha dün aynı şeyi yaptımkruvaze tüllerimi makinede 30 derecede yıkadım hiç bişi olmadı hem de pullu filan benimki. kurutmada çok sıktırmazsan çıkardığında asabiliyorsun, ütü istemeyen tüllerdense.
storları 2,5 yıldır kullanıyorum. bundan önce ben de çıkarıp siliyordum ama ben arap sabunuyla siliyordum, hem güzel kokuyordu hem de leke olmasın diye. bu ara evde tadilat var, toz duman bol. o nedenle bu sefer storları kuru temizlemeye yolladım. 2-3 yılda bir olabilir belki böyle bişi, aklında olsun. kolay gelsin.
Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn
Aynen su an benimde öyle kafası galiba diyodum bu gün Dr ayakları dedi sol taraf uzanmak en rahatı gittiğim yerde bile uzanıyorum sag tarafta yukarda kaburgama vuruyor bazen su an kıpır kıpır her yanımı açılıyor Dr bu Halime memnun olmamı söyledi ne kadar cok kiynasirsa o kadar güzel dedi sağlıklı insan nasıl kiynasir diye de orn verdi biraz rahatladım
ben de ağrılarımdan bahsettim gece çok kötü iki sefer ağrım oldu sağ kasık alta doğru kalkamadım.eşim yardım etti.yürüyemedim falan 10 dk sonra geçti ama kötüydü..bugün sordum dr.daydık.dönmemiş....ayaklarıyla aşağı vurduğu için oluyormuş..dönene kadar çok dikkatli ol suyun gelirse hemen gel dedi.illa olacak diye bir şey yok dedi.ama oluyor bu haftalarda erken gelmek isteyen dedi.s..ayağıyla suyu patlatıyomuş...
Gecmis olsun blech gunümüz tam aynı ...... bende 32 . 5 tam bugün bence donmesini istiyorsan yuruyus cok faydali canim herkesin ayni olmuyor son gun bile donuyor ben cok ayakta kaldim vu ara onun Icin cabuk Dondu 4 haftadir donmustu simdi iyice dogum kanali n'a immis 2 cm aciktik var benim catim cok génis rahimim de esnek Kolay dogum yapiyorum dogum dan erken dogmasindan korkmuyorum bu gun yeni évime tasincaktik ona uzgunum hayirlisi artik ... Oturup kalkarken dikkat et bence ami hareket yapma istersen hayirlisiiynan yolunu bulur
işallah .teşekkürler.yeni eve taşıncam diye niye üzgünsün .komşulardan falan ayrılcam diye mi?
işallah .teşekkürler.yeni eve taşıncam diye niye üzgünsün .komşulardan falan ayrılcam diye mi?
Yok canım komşularım yabancı pek fark etmiyor taşınmamı yasakladı Dr 2 cm açılma var eğer açılma devam ederse hastaneye alçaklar simdi evime geliyor Dr her gün 6 aydır inşaat ta evim bitti hersey bu hafta arkadaslar temizleyip tasiycaklardi ayağa kalkmak bile yasakladı sadece evde biraz kalkıcam Tmm onun Icin
Uykum kacti yine karnim in sertlesmesinden uyuyamadim iki gundurde belim ve karnim agriyor sertlesmesi bukadar sIk beni korkutuyor uyuyamadim beni uykumdan kaldirdi kramp gibi Benim gibi varmi simdiden sikayetleri baslayan erken dogum olmasin bu belirtiler
arkadaslar bu ara bu agrıları vs hepımız yasayacağız
cunku plesantada hem babaya hem anneye aıt genler var
normalde babadan bıze bı organ nakledılse vcut onu atmaya calısır tepkıveırı
ama plesanta babadan gelen genler tasımasına ragmen vucut ona tepkı vermez
cunku plesanta bı madde salgılarr takıııı bu haftalara kadar
sonrasında vucut yabancı hıssedıp doğumu başlatmk ıçın ağrılar oluşturuomuş
taaakii doğuma kadar bu agrılar olucak fakat %1 kadın bu donemde erken doğuryrmuş korkmayın
süreyı doldurcaz artık böyle böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?