2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bizler İyiyiz cok sıcak değil Allah'tan Temmuz'da falan hamile olanlar nasıl geçiriyorlar Acaba bide bizim burası eksilerdeyiz onA ramen yanıyorum ..

slm arkadaşlar,
daha 2 ay var diye hiçbir hazırlık yapmadım... aslında ilk oğlum 1 hafta önce gelmişti.. birazda tecrübeme güveniyorum gibi ama yinede bi telaşa kapılıyorum sonra offf duygular karmakarışık...
siz neler yaptınız? doğum çantası hazırladınız mı? neler koydunuz içine? oğlum kış bebeğiydi, şimdi bu yaz olacak...
alışverişi toplu yaparız gittimi her ihtiyacını alırız dedik biraz zaman geçsin istiyorum erteliyorum sürekli.. aklıma gelenleri not ediyorum araştırıyorum...
mesela abimizin mobilya beşiği var 2 yaşında hala onda yatıyo.. küçüğü için de hamak beşiklerden düşündüm hem açınca oyun minderi olarakda kullanılıyo her yere taşınabiliyo.. ilk oğlumda gaz problemi çok olmuştu onada iyi geliyo dediler... 2 yaşa kadar kullanılabiliyomuş... aklıma bayağ yattı... daha sonraları büyük oğlum baza da yatar küçük beşikte diye düşünüyorum...

bu arada kanguru almayı düşünüyorum babysling lerden... halka mı yoksa babymix mi önerirsiniz.. içinizde alan varmı? hani doğumdan itibaren kullanabileyim istiyorum.. kundak pozisyonunda bunlar...

sizlwerin hazırlıklar ne alemde.. atladığım bişey olsun istemiyorum.. ama bişeye de karar veremiyorum...

Canım benim her şey Tmm ne olur ne olmaz saten kızım çıktı çıkacak erken dogum olacağını söyledi Dr sadece son zaman ağda kaldı bide kurabiye yapabilirsem yorgun olmasam yapicam bı bir paket lokum Alcam hep unutuyorum dogum bittikten sonra kızımın muhtemelen elbiselerini isticekler en istune koydum çantanın üzerine koycam lokumu beni dogum yaptıranlar yiyorlar adet gibi bişey olmuş bide simdi aklıma geldi ilk kızımı oyuncak alistirmistim(dudu) emzik gibi buna da istiyorum almadım daha alıp dogunca ona sarılarak yatırıyorum beni fazla istemiyor çünkü ayrı odasında yatması lazım digerleri bildigin seyler Canım 2 çi doğumun mus ona göre bilirsin yani kolay gelsin cok isin varmış daha

arkadaşlar ben çok kötüyüm ya.bebeğim sürekli karnımın sağ üst tarafında çok ağrıyo baskı yapıyo heralde ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizede oluyomu.yada ne yapmalıyım

Beni de ateş basıyor sürekli, geceleri çok terliyorum şimdiden her gün duş almaya başladım bile mayısa ayında napıcam hiç bilemiyorum(

arkadaşlar ben çok kötüyüm ya.bebeğim sürekli karnımın sağ üst tarafında çok ağrıyo baskı yapıyo heralde ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizede oluyomu.yada ne yapmalıyım

Benim de karnim cok sertlesiyor genelde yemekten sonra beslik simit gibi yayilip kaliyorum. İsyerinde masamda otururken resmen kaburgalarimda kaliyor cocugum sıkısiyor sanirim. Biraz yurursen iyi gelebilir ben ancak baskiyi o sekilde azaltabiliyorum. İki gecedir uykumda da karnim sertti aramadim da doktoru agrim sancim da yok benim de kafami o cok kurcaliyor...

33 haftalık canım daha ben 37. Görsem şükretcem kızım cok hareketli vurdumu resmen çıkacak gibi :):):)
ben de ağrılarımdan bahsettim gece çok kötü iki sefer ağrım oldu sağ kasık alta doğru kalkamadım.eşim yardım etti.yürüyemedim falan 10 dk sonra geçti ama kötüydü..bugün sordum dr.daydık.dönmemiş....ayaklarıyla aşağı vurduğu için oluyormuş..dönene kadar çok dikkatli ol suyun gelirse hemen gel dedi.illa olacak diye bir şey yok dedi.ama oluyor bu haftalarda erken gelmek isteyen dedi.s..ayağıyla suyu patlatıyomuş...
bendede var dönmedi ya ondan heralde..

bugn dr gittik.. 32+5 çalışabilir raorumuzu aldık.1907 kg olmuş oğlum..9 günde 100 gr almış :) iyi olduğunu söyledi..doğum anına kadar odada eşim yanımda olcak (olmaz diye korkuyodum) :)) orda bi bayan geldi 40+3 olmuuuşş ..çok şişkinliği falan olmuş öle söyledi.sancısı yoktu halen ama sonra ne oldu bilmiyom...
benimki dönmemiş.dönsede rahatlasam ya...aşağı vuruyo ...balık yiyeceğiz bu haftalar dr istedi.yersek balık kapsülü içmicez yemezsek 1 tane içcez.36. haftaya kdar dr yok.ama suyun kanman olursa gel deddi dönmediği için...uyardı.
nts ye 36 bakcakmış.. öle deddi..

Aynen su an benimde öyle kafası galiba diyodum bu gün Dr ayakları dedi sol taraf uzanmak en rahatı gittiğim yerde bile uzanıyorum sag tarafta yukarda kaburgama vuruyor bazen su an kıpır kıpır her yanımı açılıyor Dr bu Halime memnun olmamı söyledi ne kadar cok kiynasirsa o kadar güzel dedi sağlıklı insan nasıl kiynasir diye de orn verdi biraz rahatladım

bende et yemeyi çoğalttım bu ara canım birde öyle denicem bakalım ama genetik birazda ben çok takmıyorum çok şükür sağlıklı en önemlisi o

haklısın sağlıklı olsun da doğduktan sonra besleriz bebişlerimizi :)

çok sevindimmm yaa takarken adam sadece kuru temizleme yapılması gerektiğini söylemişti çünkü çok saol bilgiler için

Sizler mobilyalarınızı nerden aldınız ne kadara aldınız fiyatlarıyla berabaer aldığınız mağazanın adını ve ilçesini yazarmısınız cevap bekliyorum lütfennn

modesadan aldık biz cnm özgel bebe den 2600 dü ama 2400 e indirdi modesadaki en güzel bebek odalarının olduğu mağaza diyebilirim eyüp modesa

bizde çok hareketliyiiiz şuan da beni delirtiyor diyebilirimmm canımı yakıyor artık onun bu sürekli oynaması ama sağlıklı olsun yeter şurda 7 hafta daha dayanırıııız

slm kıslarrr
nisan ayı annelerıde başlamıs doğuma
hiç bellı olmuyo bu doğum işi
once erken doğum stresı cekenlerın baktım 40.haftadalae hala sancıları yok şimdide
bakalım bızden acılışı kım yapcak

Uykum kacti yine karnim in sertlesmesinden uyuyamadim iki gundurde belim ve karnim agriyor sertlesmesi bukadar sIk beni korkutuyor uyuyamadim beni uykumdan kaldirdi kramp gibi Benim gibi varmi simdiden sikayetleri baslayan erken dogum olmasin bu belirtiler

Herkese günaydın benimde sancım çıkmıştı nts de gerçi dr önlem olarak beni 1 saat tuttu nts de normalde 15-20 dk duruluyormuş galiba 1 saatte 2 tane çıktı bende 1 haftadır evdeyim dışarı çıkmıyorum yürümüyorum kasılmalar biraz hafifledi derken şimdide bel ağrım var sizdede bel ağrısı varmı yoksa erken doğum habercisi olabilirmi korkuyorum benim için daha çok erken

gunaydınnn
artık eskılerden kımse gırmıoo faceden mı görüşüolar hepsı kayboldu bı anda
bi grup açılmıstı diye hatırlıorum..neyse kalan sağlar bizimdir
nasılsınızz bugunn bakalımm benim böbreklerimde büyüme cıktı kıslarr
gebeliğe bağlıı..sancılarım oluoo tas dusuruo gıbı..nstde sancı cıkmadı
acılma yok..suyu iyi cok sukur ama bakalım buyume böbreği sıkıntıya sokarsa erken alırlar sanırım
o kısmnı dusunem sen dedı drum..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsın takılmıorum hiç napalımm
olacağa engel olamayız
bende bebişi besiye devam edıorumm kılosu ıyı olsun doğarsa bile dedikk
iznede erken ayırdılar agrılar olunca..
bızde hazırlıklara hız verdık cok az kaldı bı kaç ayrıntı sadece
sızden nbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…