- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.601
32 haftayıda bitirdimmm:) 8 hafta da neler olucak bakalım karnımız ne kadar büyür daha acaba
nuba göre yorum yapıyor doktorlar bu haftalarda çok erken birşey söylemk için ultrason foton yok mu? bana 13 haftada kıza benziyor demişti hala kız yani :)
teyzoşlar çantalarımızı hazırladıkk
kızımla benim
kızımın çeyizleri hazır
bide nevresım takımı utuleyip koydumm
en sonn en önemli seylerden bırını unuttuğumu farkettimmmmm
lohusaaaa tacıııı
almamısım hiçç gelmedi aklımaaaa
onuda alırsam tam olcak inşallah
ohh rahataldım valla çantalar hazır oluca
zamanında sağlıkla hayırla buyursun gelsın kzucuk
oh oh eline sağlık canımbende içine gözümü çarpanları koyuyorum yavaş yavaş. eksikler var ama :44: kızımın bezi ıslak mendili kendime ped, çorap biberon emzikde koyim diyorum aldım da daha steril etmedim doğurmadan tamamlıcam umarım çantamı
gunaydınnn
artık eskılerden kımse gırmıoo faceden mı görüşüolar hepsı kayboldu bı anda
bi grup açılmıstı diye hatırlıorum..neyse kalan sağlar bizimdir
nasılsınızz bugunn bakalımm benim böbreklerimde büyüme cıktı kıslarr
gebeliğe bağlıı..sancılarım oluoo tas dusuruo gıbı..nstde sancı cıkmadı
acılma yok..suyu iyi cok sukur ama bakalım buyume böbreği sıkıntıya sokarsa erken alırlar sanırım
o kısmnı dusunem sen dedı drum..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsın takılmıorum hiç napalımm
olacağa engel olamayız
bende bebişi besiye devam edıorumm kılosu ıyı olsun doğarsa bile dedikk
iznede erken ayırdılar agrılar olunca..
bızde hazırlıklara hız verdık cok az kaldı bı kaç ayrıntı sadece
sızden nbr
slm mayıs anneleri doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.
ellerimde uyuşma oluyor bu ara..sizde de var mı?
slm arkadaşlar,
daha 2 ay var diye hiçbir hazırlık yapmadım... aslında ilk oğlum 1 hafta önce gelmişti.. birazda tecrübeme güveniyorum gibi ama yinede bi telaşa kapılıyorum sonraofff duygular karmakarışık...
siz neler yaptınız? doğum çantası hazırladınız mı? neler koydunuz içine? oğlum kış bebeğiydi, şimdi bu yaz olacak...
alışverişi toplu yaparız gittimi her ihtiyacını alırız dedik biraz zaman geçsin istiyorum erteliyorum sürekli.. aklıma gelenleri not ediyorum araştırıyorum...
mesela abimizin mobilya beşiği var 2 yaşında hala onda yatıyo.. küçüğü için de hamak beşiklerden düşündüm hem açınca oyun minderi olarakda kullanılıyo her yere taşınabiliyo.. ilk oğlumda gaz problemi çok olmuştu onada iyi geliyo dediler... 2 yaşa kadar kullanılabiliyomuş... aklıma bayağ yattı... daha sonraları büyük oğlum baza da yatar küçük beşikte diye düşünüyorum...
bu arada kanguru almayı düşünüyorum babysling lerden... halka mı yoksa babymix mi önerirsiniz.. içinizde alan varmı? hani doğumdan itibaren kullanabileyim istiyorum.. kundak pozisyonunda bunlar...
sizlwerin hazırlıklar ne alemde.. atladığım bişey olsun istemiyorum.. ama bişeye de karar veremiyorum...
teyzoşlar çantalarımızı hazırladıkk
kızımla benim
kızımın çeyizleri hazır
bide nevresım takımı utuleyip koydumm
en sonn en önemli seylerden bırını unuttuğumu farkettimmmmm
lohusaaaa tacıııı
almamısım hiçç gelmedi aklımaaaa
onuda alırsam tam olcak inşallah
ohh rahataldım valla çantalar hazır oluca
zamanında sağlıkla hayırla buyursun gelsın kzucuk
Ben de karnımın daha ne kadar büyüyeceğini merak ediyorum. Benim karnımda küçük sayılmaz ama bazı hamilelerin ne kadar da çok büyüyor.:)) Bakalım göreceğiz, artık zaman çabucak geçsin istiyorum.
kızlar bana bi yardımcı olun. perşembe günü doktordaydım. doktor suyun biraz azalmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. suyun geldi mi hiç dedi bigün önceden akıntım artmış gibiydi dedim.
sonradan öyle yoğun gelmedi akıntım. bugün yine normalden biraz fazla afedersiniz su gibi akıntım geldi hemen hemen el ayası büyüklüğünde. arkası gelmedi çok şükür. su gelmesi böyle olmaz herhalde di mi :26: doktora gitmeme gerek var mı sizce? tedirgin oldum biraz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?