2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
32 haftayıda bitirdimmm:) 8 hafta da neler olucak bakalım karnımız ne kadar büyür daha acaba

Ben de karnımın daha ne kadar büyüyeceğini merak ediyorum. Benim karnımda küçük sayılmaz ama bazı hamilelerin ne kadar da çok büyüyor.:)) Bakalım göreceğiz, artık zaman çabucak geçsin istiyorum.

Ii pazarlar kizlar,ben artik hhemn yoruluorum,ates basio resmn,ama bunada sukyr dielim az kaldi,gercekten eskilerden kimse kalmaddi napio bu hatunlaaar

kızlaaar ya şu şov tv deki ilk nefes programını ne zaman izlesem ağlıyorummm doğum anında ve sonrasında kendi doğumumda ne yapıcam çok merak ediyorumm

Merhaba kızlar. Biz de dün doktora gittik, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldık. Bebeğim biraz ufak ölçüldü, 1600 grammış. Doktorum endişe edilecek bişey yok dedi ama benim yine de canım sıkıldı. 3-4 haftadır eskisi gibi iştahım yok, porsiyonlarım hamilelik öncesi kadar. Acaba izne ayrılıp evde dinlensem, yediğime içtiğime dikkat edip bebeği toparlayabilirmiydim Doktorum da niye çalışıyosun der gibi baktı ? İşlerimiz yoğun değil, sabahları da geç gidiyorum, anlayış gösteriyolar sağolsunlar.

Bi de bebeğim ters duruyor. 36. haftaya kadar dönmezse daha dönmez dedi doktor. Ters durduğu için de 2 hafta sonra nst'ye bağlamak için çağırdı. Bakalım 2 hafta sonra nasıl olacağız.

selam kızlar ne sıkıcı bir gün ya of evdeyim sıkıldım temizlik yapcak dermanım yok yürümekde çok zorlanıyorum eğilemiyorum felan yani fil gibi oldum bu ateş basmaları beni yaktı kavurdu valla eşimde gece üstümü örtüp duruyo of daha bi fenalıklar basıyo beni şimdide sanki içinden ateş çıkıyormuş gibiyim yanıyorum açtım bu soğukda kapıyı camı oturuyorum kızım bu gece pek aktifti maşallah arada kasıklarıma ağrı vuruyor sabah zaten şiddetli karın ağrısıyla uyandım ama geçti sonra :26: belim ağrıyo sık sık :18: yalancı sancılarmı bunlar okadar korku aldıki beni napcam bilmiyorum :18: sanki heran doğurcakmışım gibi geliyor :18:buara pekde duygusalım herşeye ağlamakdan gözlerim şişiyor ama herşeye ragmen kızımı özledim ya ona sarılmak istiyorum zaman azaldıkça sabırsızlığım da artıyor

nuba göre yorum yapıyor doktorlar bu haftalarda çok erken birşey söylemk için ultrason foton yok mu? bana 13 haftada kıza benziyor demişti hala kız yani :)

ultrason fotom var her dakıka bakıyorum ama anlamıyorum ışte :) kafamı karıştıran doktorun erkek demesi, nub ta kız cıkması :) aman ortası bişe olmasında :)

teyzoşlar çantalarımızı hazırladıkk
kızımla benim
kızımın çeyizleri hazır
bide nevresım takımı utuleyip koydumm
en sonn en önemli seylerden bırını unuttuğumu farkettimmmmm
lohusaaaa tacıııı
almamısım hiçç gelmedi aklımaaaa
onuda alırsam tam olcak inşallah
ohh rahataldım valla çantalar hazır oluca
zamanında sağlıkla hayırla buyursun gelsın kzucuk

oh oh eline sağlık canım bende içine gözümü çarpanları koyuyorum yavaş yavaş. eksikler var ama :44: kızımın bezi ıslak mendili kendime ped, çorap biberon emzikde koyim diyorum aldım da daha steril etmedim doğurmadan tamamlıcam umarım çantamı

Iyi pazarlar kizlar ! Bugun benim de cok bel ve kasik agrim var.O yuzden gunu biraz endiseli geciriyorum.Umarim ters bi durum yoktur:18:
Bi cok kisi bu ates basmalarindan bahsetmis,diyorum ben anormalim heralde.Cunku ben hala acayip usuyorum ya :44:

ay bende onları sterıl etmedımm
memesi slikon kaynatılmazda
onu arastırıorum şimdi bıberonda cam
nasıl yapsak kii??

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım ıns zamanında doggar canını sıkma dr dedıklerını yap ıns herseyyoluna gırer....

slm mayıs anneleri doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.

ellerimde uyuşma oluyor bu ara..sizde de var mı?

canım bendede var uyusma sıkıntı bıgeceyı rahat etsem sukredıyorum ...

benımde 3 yasında kızım var park yatagında yatmıyo artık onu kullancaz valla herseye ragmen hastane cantamı gıysılerını yıkadım utuledım herseyı hazırladım ılk sezeryan oldugu ıcın dr konusmadık ama buda sezeryan olur heralde aman yınede erken davranıp gelmesınler zamanında gelsınlerde ....benım kızım olacak ama ruyamda bır oglan emzırıyodum cok guzeldıya hayırdır ınsallah bıde hafta ıcı ıs teklıflerı geldı ama bu saatten sonra nasıl gıdeyım zaten benımk baskı yapıyo bakalım artık hayırlısıııı....

Ohhhhh eline saglik nasil rahatalamissindir eminim, benim icime dert yikadim kiyafetleri AMA halaaaa utulemedim offff nasil icimde sıkıntı, bugun evdeyim gidip yapayim bari. Aaaaaaaa bak lohusa tacini unutmakla ayip etmissin :) benim ilk aldigim sey lohusa taciydi :) nasil hevesliyim onu takmaya :) bebisin hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah...

Beni goren " son gunlerin galiba Allah kurtarsin" diyor, daha 2 ay var deyince aciyan gozlerle bakiyorlar :) dusunun oyle gobek var, umarim erken gelmezzzz bebisim biraz iride :)

kızlar bana bi yardımcı olun. perşembe günü doktordaydım. doktor suyun biraz azalmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. suyun geldi mi hiç dedi bigün önceden akıntım artmış gibiydi dedim.
sonradan öyle yoğun gelmedi akıntım. bugün yine normalden biraz fazla afedersiniz su gibi akıntım geldi hemen hemen el ayası büyüklüğünde. arkası gelmedi çok şükür. su gelmesi böyle olmaz herhalde di mi :26: doktora gitmeme gerek var mı sizce? tedirgin oldum biraz ya.

gecenlerde burda bıı arkadas sey demstı
su gelmesı oyle sızıntı gıbı pek olmazmıs bırden gelırmıs
anlasılırmıs yanı ama benmde pek bılgım yok
su eczaneden alınan turnusal kagıdını dene ıstersen ıcın rahat etsın
bende sıze sorucaktım akıntınızda artıs oldumu bu haftalarda dıye
son 3*4 gundur sankı daha bı ıslagım arttı akıntı gıbıme geldı de..

selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilli iyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim

bızde dun dra gıttık teyzelerı
kızım buyumus 1500 gr olmus
ve bas asagı donmus yanı dogum pozısyonu dedı dr
oyle deyınce tabı bı panık bende bı telas
sanırım daha hazır degıldım
erken degılmı daha ya dr normal dedı ama
ne bılıyım bırden psıkolojıye gırdım.
Kasılma baskı tarzında agrılarım olmstu gecen hafta
onları sordum dra yalancı kasılmalar artk olacak dedı.

bgn kalktım deterjan bez vs aldırdım esıme
doktum esyaları yıkıyorum sımdı
bu hafta son carsı ıslerınıde bıtırıp
cantamı hazırlamak ıstıyorum artık bakalım..

Bırdee su lohusa tacını ben bulamadım
nerlerden aldınız bıjuterımı bebe magzasımı vb ?
En kotu kendım yapıcam yanı nıyetı bozdum

ayy cenem dustu ne cok konusmusum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…