2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ya cok gecmıs olsunnn
prensess acele ettı demekk neyse annesı hersey yolunda artık
ıns rabbım vaktıyle hayırlı dogum nasıp etsın hepımıze..

Canım merak ettım sancın nasıl oldu yanı pek tarıf edılmıyo aslında bu hısler ama
ne bılıyım sureklı sıkmıydı cokmu sıddetlıydı yada adet sancısı gıbımıydı nasıl anladın?
Bıde bebısın bas asagı donmusmuyduu?

adet sancisi gibiydi agriliydi yani,normal kasilmalari biliyorum da bu farkliydi 2 saat bekledim gecsin diye gecmeyince gittik dr a, siddetli degildi o kadar ama dedigim gibi kasilma disinda sanci olunca dr hastaneye yatirdi risk almamak icin,benim kiz 26 larda donmustu bas asagi hala o pozisyonda degismez artik bundn sonra

evet cnm sorma cok rahatladım
hala bı kaç teferruat var
sormaaaa nasıl unuttumm ben onuu pembe alıcam sanırım kırmızı ıstemıorum
cnm sızıo olabılır..suyun patlaması lıtrelerce su gelır ama sızıosa
az az gelırr en ıyısı turnusol kagıdı almak sanırım
gecmıs olsun cnm ayen bende tırstım hemen gırıstım işlre:)

maşallah kzuya cnmm
bende almadım lohusa tacıı pekbıcıcı paykaşmıstı bı lınk
ama cok oncedendı ben kaydetemeısım

gecmiş olsun canım
ben de seni merak etmiştim
iyi olmanıza sevindim
bundan sonra zaten herseyi hazır tutmak lazım 8 aylık olucaz yakında

canım masallah kızınakocaman olmus.. dogum pozıyonunda olması da super.benımkı bu hafta oldu hala ınatla kafası yukarıda donmeye nıyetı yok gibi umarım doner beklıyoruz

every, deryaaa sizi çoook özledimmmmmmm

maşallah bebeklerinize kocaman olmuşlar..
Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin

slm mayıs anneleri doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.

ellerimde uyuşma oluyor bu ara..sizde de var mı?

benim sag elimin yuzuk ve orta parmagını tamemen uyusuk ve his kaybı var resmen
o ıkı parmakla birseyleri tutarken falan acayıp oluyor
karpel tunel sendromu dedıklerı gebelıge baglı durum
dogumdan sonra gecıyormus
simdi kılo aldım ve sıslık cok var sinirler sIkısıyormus

ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiikk ya giremiyorum ben canım aklım hep sende nasılsın diye. ates topıcıne bakıyorum hep tanımadıgım ınsalar. seni merak ediyordum hep. esim yanımda benim 1 aydır o yuzden ara ara bakıyorum sadece nete

ben de girmiyorum uzun süredir ateş topiğine.
nasıl sevindim bilemezsin..
zaten doğuma da az kalmış.
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah..

ben de girmiyorum uzun süredir ateş topiğine.
nasıl sevindim bilemezsin..
zaten doğuma da az kalmış.
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah..

sagol canım benimmm kısa zaman icin gelmişti uzadı donusuben de havalara uctum tabi. gidince de doguma gelecek tekrar.sonra ben bebegimizi 40 gun kadar burda buyutup vizemiz cıkınca hemen gidicem insallah. birlikte yasayacagımız mutlu gunler yakıntopıce bakınca gecmıse ılerlıyorum bir ama ısmını goremeyince cıkıyorum ben de hep aklımda olan arkadaslarımdansın

uzman tvde izlemiştim 7. aydan snra sürekli hareket etmezmiş kendini kaydırır gibi yaparmış bebek yeri daraldığı için 4,5 ayındaki gibi pata küte girişmezmiş yani bize anlıycağın sizlerin son 2 ayı o yzden olabilir cnm süt iç bak nasıl durmuo bnm ki süte dayanamıo sıpa

slm güzel mayıs annişleri bi sorum olucak bebişi ters durupta dönen var mı acaba bu durum beni korkutuo sezaryenden korkuorum çnkü belli egzersiz hareketleri yapıyorum dönmesi için ama kontrolüm yrn inş dönmüştür

yyaaaa benim belden aşağı bacaklarım uyuşuyor yatarken :S deli olcam artık.. bugün de sağ bacağımda belden aşağı inen bir ağrı... yürüyemiyorum

karanfılcemmmm
canım bende cok ozledım yaaa, nasılsın ne var ne yok?
bakıp bakıp kacıyorum topıcten kımseyı tanımıyorum
herkesı cok merak edıyorum ama kımse gırmıyo senıde hıc goremedım
gecen senay bahar fln konusuyoduk eskı gunlerı
ne guzeldı herkes bır aradaydı

everycımm sagol cnm
senın oglusunda doner merak etme 36 ya kdr yolu varmıs
saglıkla doguralım ınss

benim karnım çok büyümedi bebeğim de iri bir bebek değil ama çok merak ediyorum 8 hafta da çokmu farkeder acaba :) karnım büyüsünde göğüslerim dursun istiyommm artık 80 den 95 oldu

geçmiş olsun canım inş. zamnında alırsın kucağına.. çantanı hazırla koy bir kenara insanın içi rahatlıyor hazır olunca ben de iki hafta önce hazırladım eksikler var tabi daha bebeğinki kolay bizimki daha zor :)
benimki 30+6 da daha dönmemişti senin için daha erken 35 36 ya kadar döner diyor doktorlar merak etme çok takma herşeyin hayırlısı bende sezaryandan korkuyorum ameliyat psikoljisi başka gibi geliyor Allah hayırlısınn nasip etsin hepimize

arkadaşlar sizinde karnınızdan çıt diye bi ses geliyormu allah aşkına olan varsa yada olmayan varsada yazsın günde 2 defa duyuyorum bu sesi bebek hareket ettikçe oluyor ben araştırdım yine kk de böyle bi olayla karşılaşan çok kişi var sizede sorayım dedim

mutlu haftasonları hanımlar ♥
her zamankı gıbı sakin buralar , herkeste dogum yaklastıkca telas arttı

bilmiyorum ama ben de donsun ıstıyorum ve beklıyorum cook uzun zamandır ben o kadar cok yuruyorum ve hareketlıyım kı ona ragmen donmuyor anlamadım:44:

Normalde bı anda tuvaletini yapar gibi geliyor..... ama yinede dikkat etmek lazım bazı insanlardan duymuştum susuz kalmış bebeğim diye o nasıl artık bilmiyorum .... Bu zamanda akıntının artması normalmiş benimde iç cdnasirim hep ıslak oluyor Dr bebek büyüdüğü Icin baskı yapıyor dedi yada idrar kaçırıyorsun dedi saten dikkat ederseniz cok tuvaletiniz geldimi oluyor yada ayakta kalınca bu bebisler altımıza da yatırdı sonunda:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…