- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.621
selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
canım ya cok gecmıs olsunnn
prensess acele ettı demekk neyse annesı hersey yolunda artık
ıns rabbım vaktıyle hayırlı dogum nasıp etsın hepımıze..
Canım merak ettım sancın nasıl oldu yanı pek tarıf edılmıyo aslında bu hısler ama
ne bılıyım sureklı sıkmıydı cokmu sıddetlıydı yada adet sancısı gıbımıydı nasıl anladın?
Bıde bebısın bas asagı donmusmuyduu?
evet cnm sorma cok rahatladımOhhhhh eline saglik nasil rahatalamissindir eminim, benim icime dert yikadim kiyafetleri AMA halaaaa utulemedim offff nasil icimde sıkıntı, bugun evdeyim gidip yapayim bari. Aaaaaaaa bak lohusa tacini unutmakla ayip etmissin :) benim ilk aldigim sey lohusa taciydi :) nasil hevesliyim onu takmaya :) bebisin hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah...
cnm sızıo olabılır..suyun patlaması lıtrelerce su gelır ama sızıosakızlar bana bi yardımcı olun. perşembe günü doktordaydım. doktor suyun biraz azalmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. suyun geldi mi hiç dedi bigün önceden akıntım artmış gibiydi dedim.
sonradan öyle yoğun gelmedi akıntım. bugün yine normalden biraz fazla afedersiniz su gibi akıntım geldi hemen hemen el ayası büyüklüğünde. arkası gelmedi çok şükür. su gelmesi böyle olmaz herhalde di mi :26: doktora gitmeme gerek var mı sizce? tedirgin oldum biraz ya.
gecmıs olsun cnm ayen bende tırstım hemen gırıstım işlre:)selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
bızde dun dra gıttık teyzelerı
kızım buyumus 1500 gr olmus
ve bas asagı donmus yanı dogum pozısyonu dedı dr
oyle deyınce tabı bı panık bende bı telas
sanırım daha hazır degıldım
erken degılmı daha ya dr normal dedı ama
ne bılıyım bırden psıkolojıye gırdım.
Kasılma baskı tarzında agrılarım olmstu gecen hafta
onları sordum dra yalancı kasılmalar artk olacak dedı.
bgn kalktım deterjan bez vs aldırdım esıme
doktum esyaları yıkıyorum sımdı
bu hafta son carsı ıslerınıde bıtırıp
cantamı hazırlamak ıstıyorum artık bakalım..
Bırdee su lohusa tacını ben bulamadım
nerlerden aldınız bıjuterımı bebe magzasımı vb ?
En kotu kendım yapıcam yanı nıyetı bozdum
ayy cenem dustu ne cok konusmusum ya
selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
bızde dun dra gıttık teyzelerı
kızım buyumus 1500 gr olmus
ve bas asagı donmus yanı dogum pozısyonu dedı dr
oyle deyınce tabı bı panık bende bı telas
sanırım daha hazır degıldım
erken degılmı daha ya dr normal dedı ama
ne bılıyım bırden psıkolojıye gırdım.
Kasılma baskı tarzında agrılarım olmstu gecen hafta
onları sordum dra yalancı kasılmalar artk olacak dedı.
bgn kalktım deterjan bez vs aldırdım esıme
doktum esyaları yıkıyorum sımdı
bu hafta son carsı ıslerınıde bıtırıp
cantamı hazırlamak ıstıyorum artık bakalım..
Bırdee su lohusa tacını ben bulamadım
nerlerden aldınız bıjuterımı bebe magzasımı vb ?
En kotu kendım yapıcam yanı nıyetı bozdum
ayy cenem dustu ne cok konusmusum ya
slm mayıs anneleri doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.
ellerimde uyuşma oluyor bu ara..sizde de var mı?
every, deryaaa sizi çoook özledimmmmmmm
maşallah bebeklerinize kocaman olmuşlar..
Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiikk ya giremiyorum ben canım aklım hep sende nasılsın diye. ates topıcıne bakıyorum hep tanımadıgım ınsalar. seni merak ediyordum hep. esim yanımda benim 1 aydır o yuzden ara ara bakıyorum sadece nete
ben de girmiyorum uzun süredir ateş topiğine.
nasıl sevindim bilemezsin..
zaten doğuma da az kalmış.
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah..
Merhaba bayanlar..
bugün 30. haftamıza girdik yalnız bebeğim nedense bugun hiç hareket etmiyor çok az içerden vurdu başka yok. Endişe etmeye başladım . dün hiç böyle değildi. Acaba ters yattımda bırşey mı oldu diye düşünüyorum. offff karnımda sanki bıcıklıyor ama tekme atmıyor. Ya kızlar beni rahatlatırmısınız? Yoksa ben kalpten gidicem Hepinize teşekkürler...
benim sag elimin yuzuk ve orta parmagını tamemen uyusuk ve his kaybı var resmen
o ıkı parmakla birseyleri tutarken falan acayıp oluyor
karpel tunel sendromu dedıklerı gebelıge baglı durum
dogumdan sonra gecıyormus
simdi kılo aldım ve sıslık cok var sinirler sIkısıyormus
every, deryaaa sizi çoook özledimmmmmmm
maşallah bebeklerinize kocaman olmuşlar..
Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
benim karnım çok büyümedi bebeğim de iri bir bebek değil ama çok merak ediyorum 8 hafta da çokmu farkeder acaba :) karnım büyüsünde göğüslerim dursun istiyommm artık 80 den 95 olduBen de karnımın daha ne kadar büyüyeceğini merak ediyorum. Benim karnımda küçük sayılmaz ama bazı hamilelerin ne kadar da çok büyüyor.:)) Bakalım göreceğiz, artık zaman çabucak geçsin istiyorum.
geçmiş olsun canım inş. zamnında alırsın kucağına.. çantanı hazırla koy bir kenara insanın içi rahatlıyor hazır olunca ben de iki hafta önce hazırladım eksikler var tabi daha bebeğinki kolay bizimki daha zor :)selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
benimki 30+6 da daha dönmemişti senin için daha erken 35 36 ya kadar döner diyor doktorlar merak etme çok takma herşeyin hayırlısı bende sezaryandan korkuyorum ameliyat psikoljisi başka gibi geliyor Allah hayırlısınn nasip etsin hepimizeslm güzel mayıs annişleri bi sorum olucak bebişi ters durupta dönen var mı acaba bu durum beni korkutuo sezaryenden korkuorum çnkü belli egzersiz hareketleri yapıyorum dönmesi için ama kontrolüm yrn inş dönmüştür
slm güzel mayıs annişleri bi sorum olucak bebişi ters durupta dönen var mı acaba bu durum beni korkutuo sezaryenden korkuorum çnkü belli egzersiz hareketleri yapıyorum dönmesi için ama kontrolüm yrn inş dönmüştür
kızlar bana bi yardımcı olun. perşembe günü doktordaydım. doktor suyun biraz azalmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. suyun geldi mi hiç dedi bigün önceden akıntım artmış gibiydi dedim.
sonradan öyle yoğun gelmedi akıntım. bugün yine normalden biraz fazla afedersiniz su gibi akıntım geldi hemen hemen el ayası büyüklüğünde. arkası gelmedi çok şükür. su gelmesi böyle olmaz herhalde di mi :26: doktora gitmeme gerek var mı sizce? tedirgin oldum biraz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?