- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.641
selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
ben de tatlıya saldırdım gozum donuyor resmen
ben de artık ksııtlamıyorum zaten yemesem duramıyorum oyle bir haldeyım
tatlıdan tıksınırken bır anda bırsey oldu
Kızlar vajinal muayne olan var mı varsa neden bakıldığını öğrenebilirm iyim ? nts de sancı çıkınca bakılıyor mu alttan ?
selam kizlar bayagidir giremedim ,nasilsiniz? ben de 2 gundur hastanedeydim sancim vardi ilac verdiler daha dun ciktim ,simdi iyiyiz sukur,benim kizim erken gelmek istedi herhalde zilliiyi ki kiyafetlerini yikayip utulemisim cantaya atmak kaldi ,hamilelik hic kolay degilmis be onu anladim,analarimizin ellerini opmek lazim
Kızlar vajinal muayne olan var mı varsa neden bakıldığını öğrenebilirm iyim ? nts de sancı çıkınca bakılıyor mu alttan ?
Ne zaman dr gitsem vajinal muayene yapıyor yani her ay var enfeksiyon varmi ona bakıyorlar..... bide elleriyle açılma varmi onu anlıyorlar...... bide bebeğin yukarı yada aşağı oldunu hep eliyle anlıyorlar ....belki ağrın falan varsa onun Icin baktı belkide bakılma zamanıdır bu yonden fikrim yok tr nasıl ilerliyor bilmiyorum ...
bilmiyorum ama ben de donsun ıstıyorum ve beklıyorum cook uzun zamandırben o kadar cok yuruyorum ve hareketlıyım kı ona ragmen donmuyor anlamadım:44:
Benimde hala donmedi.yan duruyor kafa ve popo gobek deligi hizasinda..ayaklar asagida..bende mi egzersiz yapsam acaba
Canim benim dr. diyorki donecekse son gun bile doner onu hic dusunme diyor..Benim oğlumda tersti doktorum yürüyüş ve hareket önermişti 37.ci hafataya kadar döner dönmezse sezeryan olur demişti dönmedi inşallah sizinkiler döner
Canim benim dr. diyorki donecekse son gun bile doner onu hic dusunme diyor..
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, bebegim iri oldugu icin erken dogmasindan korkuyorum, cok sukur 32. Hafta dolmak uzere, ne zaman dogarsa kuveze girmeden yasar? Bebegin kilosu 2150 Falan ...
Canim benim dr. diyorki donecekse son gun bile doner onu hic dusunme diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?