2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
elfo bol bol su ic
suyu azalttıgın anda amnıyon sıvısı da azalıyor tamamen baglantılı
birkac gun suyu iyi icmedim doktorum suyun azalma egilimnde dedi
sonra suya saldırdım 1 hafta sonra hersey normaldi.
bır de doktorum alttan muayene etti gelen amnıyon sıvısı olmadıgından akıntının normal oldugundan emin olmak icin

Merhaba güzel anneler ve bebekleri
kızımla 32.ci haftaya girmişiz bile ne çabuk geçiyor zaman
artık tahlil test aşı kalmadığı için rahatız
bu haftadan itibaren 2 haftada bir nst ye giricez
çok şükür herşey yolunda keyfimiz yerinde
ayakta kalmaktan ayak bileklerim şişiyor arada ve sık sık wc ye gidiyoruz
iştahımız açıldı sürekli yiyesim var hep tatlı şeyler istiyor canımız hiç esirgemiyorum kızımdan kıymetli mi kilolar
umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olun yol arkadaşlarım

ben de tatlıya saldırdım gozum donuyor resmen
ben de artık ksııtlamıyorum zaten yemesem duramıyorum oyle bir haldeyım
tatlıdan tıksınırken bır anda bırsey oldu

Gecmis olsun canım aynen bende kaldım 2 gun acil de ayni sikayetler benim de 2 cm acil ma var benim doguma kadar yaticam artik iyiki her seylerini hazırlamasın bundan sonra fazla ayakta kalamıyor insan Dr lar bile bu aylarda dinlenmeyi öneriyor lar

ben de tatlıya saldırdım gozum donuyor resmen
ben de artık ksııtlamıyorum zaten yemesem duramıyorum oyle bir haldeyım
tatlıdan tıksınırken bır anda bırsey oldu

Benim de tatlı krizlerim tutuyor arada ama her gün tatlı bişeyler yiyorum oda genelde çikolatalı şeyler kesmiyor fazla tüketiyorum ama ne yapayım oğlum da çok yemiştim bi zararı olmadı

Kızlar vajinal muayne olan var mı varsa neden bakıldığını öğrenebilirm iyim ? nts de sancı çıkınca bakılıyor mu alttan ?

Kızlar vajinal muayne olan var mı varsa neden bakıldığını öğrenebilirm iyim ? nts de sancı çıkınca bakılıyor mu alttan ?

bende çok merak ediyorum banada daha bakılmadı bide bişey diycem ben bebek tedavisi için dr gittiğimde dr alttan muayane ettiğinde rahim ağzı kapalı demişti o zamnda sormadım bu ne demek diye acaba normal doğum için bi sorun olurmu

Ne zaman dr gitsem vajinal muayene yapıyor yani her ay var enfeksiyon varmi ona bakıyorlar..... bide elleriyle açılma varmi onu anlıyorlar...... bide bebeğin yukarı yada aşağı oldunu hep eliyle anlıyorlar ....belki ağrın falan varsa onun Icin baktı belkide bakılma zamanıdır bu yonden fikrim yok tr nasıl ilerliyor bilmiyorum ...

İlk hamileliimde sezeryan olacağı belli olduğu için hiç bakılmadı 32.ci haftadayım daha bakılmadı ama son kontrolümde doktorum bişey olursa bakabilirim dedi ama ne olursa bakacak anlayamadım

Benimde hala donmedi.yan duruyor kafa ve popo gobek deligi hizasinda..ayaklar asagida..bende mi egzersiz yapsam acaba

Benim oğlumda tersti doktorum yürüyüş ve hareket önermişti 37.ci hafataya kadar döner dönmezse sezeryan olur demişti dönmedi inşallah sizinkiler döner

Son düzenleme:
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, bebegim iri oldugu icin erken dogmasindan korkuyorum, cok sukur 32. Hafta dolmak uzere, ne zaman dogarsa kuveze girmeden yasar? Bebegin kilosu 2150 Falan ...

slm kızlar bende cuma günü kontrolüm vardı abileride bizimle birlikte geldi kardeşlerini göremye ama bizim küçük bey yüzünü plesantaya dayamış göstermedi mşlh herşeyimiz ii ama ben kilo almamşım alamadığım gibide 15 günde 3 kilo vermişim moralim ister istemez bozuldu malum uyku denilen olayda artık yok geceleri kabus resmen sabahın köründede hortluyorum koca gün mumya gibi geziyyorum dinlenemiyorum bi türlü dr. normal bunlar dedi zaten diğer çocuklarımdada olmuştu benim erken doğum riski hala sürüyo ama dr. şu 2 haftayıda atlatırsan erkende doğsa rsikimiz kalmıycak korkma dedi
ya benim bacakalrda çok şükür hiç kramp olmadı ama dehşet derecede geceleri uykuda özellikle ve ösürdüğümde karnımın alt kısımlarında yırtılma gibi ne bileyim bıçak saplanması gibi acılar oluyodu ve beni çığlık attırıyodu bende onları bacakta olan kramplar heralde karında oluyo sanıyodum ama değilmiş benim 2. oğlumda sezeryan olduğu için 14 sene önceki sezeryanım yani
eski sezeryanda yapışıklıklar varmış rahim gerilip büyüdüğü için yapışıklıklarda açılıyomuş meğerse o acılar onlarmış (
bebeğim 31+2 de 2 kg olmuş dr.3.500 3.600 doğar dedi tabi zamanını beklerse 38. haftada alıcak
ya bide bizim paşa bu son 4. gidişim ve her seferinde alt dudağını emiyo :))) genelde bebekler parmağını emer bizimki dudak emiyo ben bunları 2 oğlumda göremedim eski ulturasonlarda göremiyodum haliyle acaba onlarda bunu yapıyolarmıydı bilmiyorum
alışveriş eksiklerine gelince sadece halımızı nisanda alıcaz o kaldı A dan Z ye herşeyimizi tamamladık ee tecrübede olunca onu al bunu al o lazım bu lazım olur die büyük oğullarım ne şanslı kardeşimiz diolar ama onların zamnındada ne gerekiyosa almıştım
sabırsızlıkla dolap örtülerimi bekliyorum gelince yerleştirir yerleştirmez paylaşıcam şimdilik öptüm hepinizi

Arkadaslar bisey sormak istiyorum, bebegim iri oldugu icin erken dogmasindan korkuyorum, cok sukur 32. Hafta dolmak uzere, ne zaman dogarsa kuveze girmeden yasar? Bebegin kilosu 2150 Falan ...

gecenlerde 1800 gr dogmus bir bebek
ama kuveze girmemiş
akrabanın da 2000gr dogdu ve bir gunde hastaneden cıktılar
sanırım bebegın saglık durumuyla ılgılı

Canim benim dr. diyorki donecekse son gun bile doner onu hic dusunme diyor..

Doktorum alanı daralacağı için 37.ci haftadan sonra dönmez demişti etrafımda herkes sancıyla döner diyordu annem ebe oda dönmez artık demişti dediği gibi sancılanıpta gittim yine de dönmedi dönenler oluyodur belki hiç duymadım inşallah dönerler o şekilde normal doğum daha zor oluyor doktorlarda riske atmak istemiyor bebekleri

gunaydin hanimlar yeni bir hafta daha basladi benim kizima kilo aldirmam lazim fikir istiyorum kendimi proteine verdim,baska ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…