- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.661
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, bebegim iri oldugu icin erken dogmasindan korkuyorum, cok sukur 32. Hafta dolmak uzere, ne zaman dogarsa kuveze girmeden yasar? Bebegin kilosu 2150 Falan ...
Bence böyle durumlarda çekinmeden sormak nedenini öğrenmek en doğal hakkımız ......bide söyle durum var Sezaryan olup sonra normal dogum yapan cok tanıdığım var belki açılma durumuna bakacaktır....İlk hamileliimde sezeryan olacağı belli olduğu için hiç bakılmadı 32.ci haftadayım daha bakılmadı ama son kontrolümde doktorum bişey olursa bakabilirim dedi ama ne olursa bakacak anlayamadım
Benimde hala donmedi.yan duruyor kafa ve popo gobek deligi hizasinda..ayaklar asagida..bende mi egzersiz yapsam acaba
Canım benimde erken dogum gözüküyor ama kilo önemli ama cok ta etki yapmıyor anlatına göre 35 hafta pramature bitiyor yani bütün organları gelişiyor doğarsa saglık sorunu olmadıgı surece gerek duyulmuyormus tahminim bu haftalar akciğer gelişimini tamamlamadı daha ama massallah cok güzel beslemissin bende kilosunu cok merak ediyorum acilde deki Dr lar söylemediler biz saglık sorununa bakıyoruz bebeğe bakmiyoruz dedi saçma yarın rdv var öğrenirim bakalım
gunaydin hanimlar yeni bir hafta daha basladi benim kizima kilo aldirmam lazim fikir istiyorum kendimi proteine verdim,baska ne yapsam?
canım oğluşlarımız adaş olucak bizde eymen koyucaz eşimde yağız istiyo eymen yağız olacak inş sen onvak a gidiyodun hala oraya mı gidiyosun orda mı olcak doğumun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?