- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.681
canım bence endişelenme drda demiş endişe edilcek bişi yok die kilo alsın die bişi gerekseydi dr söylerdi zaten kulaktan dolma şeylerle hareket etmeni tavsiye etmem açıkcası sen düzenli beslenmene devam et..sağlıla dünyaya gelsinde kiloda alır..Biz Cumartesi günü kontrole gittik, hem de 37. haftaya kadar çalışabilir raporumuzu aldık. 31+5 günlük olarak bebeğim 1600 gram ölçüldü. Biraz zayıf ama endişe edilecek birşey yok dedi doktorum. Benim yine de moralim bouldu((
Ne yapsam, yesem biraz toparlanırız acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum....
günaydın anne ve anne adayları...
2 hafta önce dönmüş olduğunu öğrendim..
hareketlerimiz çok fazla maşallah... ilk oğlumda çok hareketliydi ama sanki bu daha fazla hareketli
bide bişey sorucam sizinde göbek deliğinize iğne batması gibi batma oluyomu?? :26: doktora sordum bebek baskı yapar ondan kaynaklanır dedi... kasıklarımda da çok ağrım oluyo.. resmen hareket ederken sallanıyorum
önceleri çok hafiftim taaki 1 aya kadar, haftada 3 kere halı koltuk kaldırıp temizlik yapan ben şimdi 1 kere anca yapabiliyorum onu da eşimin yardımıyla malum 2 yaşında oğlum var ister istemez batıyo ew... bundan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum... yanımda yakınımda da kimse yok... bırak 1 komşu bile yok.. sözde merkezde kalabalık yerde oturuyoruz ama komşuluk yok... :85:
cuma yada ctesi kontrolümüz var... yarın endokrin bölümüne gidicem.. şeker yüklemesinde ilk yüklemede 80-140 çıktı 100 gr lık yapalım dedi doktor onda da 80-175-135-90 çıktı 2. ölçüm yüksek dedi endokrin bölümüne gönderdi... yarın bakalım gidicem ne diyecekler...
herkese mutlu sağlıklı haftalar diliyorum
Slm kizlar dr geldi simdi Ève acilma devam ediyomus hic kalkmadan dinlenmemi soyledi kizdi baya bi bende ona kizdim kotu gecti hakliyim kalkmak istemem ama 6 yasinda kizim var okula goturup getiriyorum arbayla 10 dk hergun 4 kere cikiyoruum évden yemek falan mecburum yapmaya kimsem yok yakinimda ailem hepsi tr de ler kaynanam var gelse fayda si olmaz eziyeti olur arkadaslar geliyolar bazen yardimci oluyo lar ama yetersiz 2 hafta sabre de bilsem iyi olcak yoruldum iyice yaaaa
Slm kizlar dr geldi simdi Ève acilma devam ediyomus hic kalkmadan dinlenmemi soyledi kizdi baya bi bende ona kizdim kotu gecti hakliyim kalkmak istemem ama 6 yasinda kizim var okula goturup getiriyorum arbayla 10 dk hergun 4 kere cikiyoruum évden yemek falan mecburum yapmaya kimsem yok yakinimda ailem hepsi tr de ler kaynanam var gelse fayda si olmaz eziyeti olur arkadaslar geliyolar bazen yardimci oluyo lar ama yetersiz 2 hafta sabre de bilsem iyi olcak yoruldum iyice yaaaa
Bence böyle durumlarda çekinmeden sormak nedenini öğrenmek en doğal hakkımız ......bide söyle durum var Sezaryan olup sonra normal dogum yapan cok tanıdığım var belki açılma durumuna bakacaktır....
kaç haftalıksın canım merak ettim
Benim doktorumla diyaloğum farklı eşimin arkadaşı ve biz devamlı görüşüyoruz doğal olaraka tanımadığım biri gibi rahat olmamam wc ye çok sık gidip geliyorum demiştim baskı hissedersen bakmamız gerekir demişti sezeryan sonrası normal doğum yapan var ama ben öncelikle bebeğimi sonra kendimi tehlikeye atamam o sancıyı saatlerce çekip sezeryana girenler var ayrıca her doktor böyle bir sorumluluğu almıyor ben sezeryandan çok memnunum doğum sancısıda çektim tadını biliyorum o yüzden sezeryan istiyorum
Tesekkurler kizlar iyiki varsiniz yoksa sikintidan gêcmezdi zaman :):)
anneler size sorularım vaaaaaaaaaaaar
doğumum Allah bir aksilik vermezse mayıs 20den mayıs 28 e kadar gerçekleşebilir gibi görünüyor. benim daha eksiklerim de çok ama acaba bebiş kıyafetlerini yıkamak için erken mi, hani sanki şimdiden yıkasam ütülsem 2 ayda yine kirlenir gibi geliyor bana bir de hastane çantanızı hazırladınız mı, yani kaç haftada hazırladınız?
cevap veren olursa sevinirim.
Valla canım ben 34. haftamdayım ama daha ne çanta hazırladım nede dolap yerleştirdim. hatta odamızı cumartesi aldık daha gelmedi cuma gelecek nasipse sanırsam ben biraz rahat davranıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?