2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bence endişelenme drda demiş endişe edilcek bişi yok die kilo alsın die bişi gerekseydi dr söylerdi zaten kulaktan dolma şeylerle hareket etmeni tavsiye etmem açıkcası sen düzenli beslenmene devam et..sağlıla dünyaya gelsinde kiloda alır..

Günaydınlar. Yarın umarım herşey yolunda gider. Geçen hafta 50'lik şeker yüklemesinde 158 çıktı şekerim. Dr. arayıp gidip 100'lük yaptır dedi. bende bir türlü işten izin alıp gidemedim. Bu şeker konusunda aydınlatıcı bilgisi olan var mı..

Günaydın kızlar
Bizim bugün sabahtan doktor kontrolümüz vardı,iyi geçti çok şükür kilosu,suyu iyiymiş minnakımın 15 gün sonra tekrar görüşelim ve doğum zamanını ayarlayalım dedi :18:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Haftasonu da Çıkrıkçılar yokuşunda alışverişimizi hallettik :) öyle güzel takımlar var ki..çok da uygun fiyatlı
Herkese mutlu,hızlı,sağlıklı haftalar

Slm kizlar dr geldi simdi Ève acilma devam ediyomus hic kalkmadan dinlenmemi soyledi kizdi baya bi bende ona kizdim kotu gecti hakliyim kalkmak istemem ama 6 yasinda kizim var okula goturup getiriyorum arbayla 10 dk hergun 4 kere cikiyoruum évden yemek falan mecburum yapmaya kimsem yok yakinimda ailem hepsi tr de ler kaynanam var gelse fayda si olmaz eziyeti olur arkadaslar geliyolar bazen yardimci oluyo lar ama yetersiz 2 hafta sabre de bilsem iyi olcak yoruldum iyice yaaaa

anneler size sorularım vaaaaaaaaaaaar
doğumum Allah bir aksilik vermezse mayıs 20den mayıs 28 e kadar gerçekleşebilir gibi görünüyor. benim daha eksiklerim de çok ama acaba bebiş kıyafetlerini yıkamak için erken mi, hani sanki şimdiden yıkasam ütülsem 2 ayda yine kirlenir gibi geliyor bana bir de hastane çantanızı hazırladınız mı, yani kaç haftada hazırladınız?

cevap veren olursa sevinirim.

allah yardımcın olsun.işallah güzel şeyler olcak.

kaç haftalıksın canım merak ettim

çok geçmiş olsun canım...

Bence böyle durumlarda çekinmeden sormak nedenini öğrenmek en doğal hakkımız ......bide söyle durum var Sezaryan olup sonra normal dogum yapan cok tanıdığım var belki açılma durumuna bakacaktır....

Benim doktorumla diyaloğum farklı eşimin arkadaşı ve biz devamlı görüşüyoruz doğal olaraka tanımadığım biri gibi rahat olmamam wc ye çok sık gidip geliyorum demiştim baskı hissedersen bakmamız gerekir demişti sezeryan sonrası normal doğum yapan var ama ben öncelikle bebeğimi sonra kendimi tehlikeye atamam o sancıyı saatlerce çekip sezeryana girenler var ayrıca her doktor böyle bir sorumluluğu almıyor ben sezeryandan çok memnunum doğum sancısıda çektim tadını biliyorum o yüzden sezeryan istiyorum

Ay cok zor esimin arkaddasi hayatta gitmezdim senin aynı değil sma Sezaryan olcagin Icin sorun yok bizim burda adet sanki Altan muayene hep ister normal ister sezaryan bakarlar düşünsene adamın yüzüne bakamam artık ........ama ben özellikle sancı çekmek istiyorum 1 kızımda adet sancıyla gittim dogum yapıp geldim cok kolayda Dr her zaman söylüyor rahimim esnekmis bu da bı avantaj hayırlısı olsun ya herseyin Allah kazasiz belasiz bebislerimizi almayı nasip etsin

kızlar günaydınnn büyüdük büyüyoruzz... bugn itibariyle çalışmıyorum evdeyimm yuppiii, oğlumla yatcaz kalkcaz yiyecez içecez artık sadece bu arada unnadoda daginin pijama kampanyası var ben mavi hamile ve emziren anne için olanını sipariş verdim,, güzele benziyorr,, almayanlara duyurulur

Valla canım ben 34. haftamdayım ama daha ne çanta hazırladım nede dolap yerleştirdim. hatta odamızı cumartesi aldık daha gelmedi cuma gelecek nasipse sanırsam ben biraz rahat davranıyorum :)

Valla canım ben 34. haftamdayım ama daha ne çanta hazırladım nede dolap yerleştirdim. hatta odamızı cumartesi aldık daha gelmedi cuma gelecek nasipse sanırsam ben biraz rahat davranıyorum :)

benim de öyleee.... hiç bişi hazırlamadım yani hepsini aldım ama yıkanmadı, hazır değil yani.. öylece paketinde duruyor hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…