- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.701
Bugun 33 -1 Yani daha kucuk 35 kadar sabretse guzel olcak artik hayirlisi ....
teyzoşlar çantalarımızı hazırladıkk
kızımla benim
kızımın çeyizleri hazır
bide nevresım takımı utuleyip koydumm
en sonn en önemli seylerden bırını unuttuğumu farkettimmmmm
lohusaaaa tacıııı
almamısım hiçç gelmedi aklımaaaa
onuda alırsam tam olcak inşallah
ohh rahataldım valla çantalar hazır oluca
zamanında sağlıkla hayırla buyursun gelsın kzucuk
bızde dun dra gıttık teyzelerı
kızım buyumus 1500 gr olmus
ve bas asagı donmus yanı dogum pozısyonu dedı dr
oyle deyınce tabı bı panık bende bı telas
sanırım daha hazır degıldım
erken degılmı daha ya dr normal dedı ama
ne bılıyım bırden psıkolojıye gırdım.
Kasılma baskı tarzında agrılarım olmstu gecen hafta
onları sordum dra yalancı kasılmalar artk olacak dedı.
bgn kalktım deterjan bez vs aldırdım esıme
doktum esyaları yıkıyorum sımdı
bu hafta son carsı ıslerınıde bıtırıp
cantamı hazırlamak ıstıyorum artık bakalım..
Bırdee su lohusa tacını ben bulamadım
nerlerden aldınız bıjuterımı bebe magzasımı vb ?
En kotu kendım yapıcam yanı nıyetı bozdum
ayy cenem dustu ne cok konusmusum ya
yyaaaa benim belden aşağı bacaklarım uyuşuyor yatarken :S deli olcam artık.. bugün de sağ bacağımda belden aşağı inen bir ağrı... yürüyemiyorum
Ay cok zor esimin arkaddasi hayatta gitmezdim senin aynı değil sma Sezaryan olcagin Icin sorun yok bizim burda adet sanki Altan muayene hep ister normal ister sezaryan bakarlar düşünsene adamın yüzüne bakamam artık ........ama ben özellikle sancı çekmek istiyorum 1 kızımda adet sancıyla gittim dogum yapıp geldim cok kolayda Dr her zaman söylüyor rahimim esnekmis bu da bı avantaj hayırlısı olsun ya herseyin Allah kazasiz belasiz bebislerimizi almayı nasip etsin
Bugun 33 -1 Yani daha kucuk 35 kadar sabretse guzel olcak artik hayirlisi ....
Slm kizlar dr geldi simdi Ève acilma devam ediyomus hic kalkmadan dinlenmemi soyledi kizdi baya bi bende ona kizdim kotu gecti hakliyim kalkmak istemem ama 6 yasinda kizim var okula goturup getiriyorum arbayla 10 dk hergun 4 kere cikiyoruum évden yemek falan mecburum yapmaya kimsem yok yakinimda ailem hepsi tr de ler kaynanam var gelse fayda si olmaz eziyeti olur arkadaslar geliyolar bazen yardimci oluyo lar ama yetersiz 2 hafta sabre de bilsem iyi olcak yoruldum iyice yaaaa
benim de öyleee.... hiç bişi hazırlamadım yani hepsini aldım ama yıkanmadı, hazır değil yani.. öylece paketinde duruyor hepsi...
Valla canım ben 34. haftamdayım ama daha ne çanta hazırladım nede dolap yerleştirdim. hatta odamızı cumartesi aldık daha gelmedi cuma gelecek nasipse sanırsam ben biraz rahat davranıyorum :)
kızlar mart ayı annelerine bakıyorum lohusalık depresyonuna girmiş bir kısmıııı(((antidepresan kullanan bile var (((
kızlar mart ayı annelerine bakıyorum lohusalık depresyonuna girmiş bir kısmıııı(((antidepresan kullanan bile var (((
Canım büyük ihtimalle ben de girebilirim. Göğüs ucum yok, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, kayınvalide ayrı, annem ayrı, kocam ayrı, bi de bebek ağlaması.
Bebeğim daha dönmedi, mecburen sezeryan olursam onun acısı. Bilmiyorum nasıl olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.
canım hiç vakit kaybetmeden elektrikli süt sağma makinesi almanı tavsiye ederim ben lansinoh aldım. kullananlar çok memnunlarmış ve hastaneye götürüyosun göğüs ucun olmasa bile ilk andan itibaren sütünü sağıp biberonla veriyosun ilk anda çaresiz kalıp mamaya sarılan bisürü kişi tanıyorum. hiç değilse aracıda olsa kendi sütünü vericeksin bebeğine bende sana tavsiye sakın ihmal etme yoksa yıllarca mamayla uğraşırsın. öbürü sende hazır var iken niye mamayla uğraşacaksınki anne sütü gibisi varmı ki bu makineler kesin çıkarıyormuş sütü.
ayrıca benim bebeğimde dönmedi nasıl olması gerekiyorsa Rabbim öyle bir yoluna koyuyorki sen hiç telaşlanma hangisi bizim için iyiyse öyle olsun inşallah
Canım büyük ihtimalle ben de girebilirim. Göğüs ucum yok, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, kayınvalide ayrı, annem ayrı, kocam ayrı, bi de bebek ağlaması.
Bebeğim daha dönmedi, mecburen sezeryan olursam onun acısı. Bilmiyorum nasıl olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.
Daha vakit var cnm dönmemesini kafana takma ama doğum sonrası için ben de korkuyorum kaynana gelecek illaki hatta kp ve kaynım da gelir ev küçücük ve mayıs ayında çok sıcak olacak üff içim daralıyor şimdiden
anneler size sorularım vaaaaaaaaaaaar
doğumum Allah bir aksilik vermezse mayıs 20den mayıs 28 e kadar gerçekleşebilir gibi görünüyor. benim daha eksiklerim de çok ama acaba bebiş kıyafetlerini yıkamak için erken mi, hani sanki şimdiden yıkasam ütülsem 2 ayda yine kirlenir gibi geliyor bana bir de hastane çantanızı hazırladınız mı, yani kaç haftada hazırladınız?
cevap veren olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?