2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar çok ilginç bir rüya gördüm.. rüyamda bebeğim doğuyor ama ağzında dişler çıkmış, sonra konuşmaya başlıyor birden.. eve geliyoruz bebeği görmeye gelenler şok oluyor... ellerine bakıyorum bebeğimin bir elinin parmakları ince uzun, diğeri tam tersi ve 7-8 parmağı var.. sonra babam kucağına alıyor bebeği bir süre sonra bir bakıyorum bebeğimin simsiyah sakalları çıkmış.. diyorlar ki yatmadan önce her akşam traş etceksin... şok oluyordum.. dudağımın içi yara oldu bugün dün geceki rüyadan sonra... bilinçaltım iptal...

selam koca göbekli anneler ve minnak yavruları:)

hepinize çap çabuk geçicek bir hafta diliyorum.

kızlar benim çatı kemiklerim sürekli ağrıyor. biraz oturunca kalkarken resmen kemiklerim batıyor gibi hissediyorum. sizde de böyle ağrı yaşayan oluyor mu? bir de geceleri bacaklarım çok ağrıyor. bu bacaklar vücudumu artık çekmiyor sanırım

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama h&m mağazası varsa yakınızda kırmızı bir taç var bijuteri bölümünde lohusa tacı modunda ben oradan aldım tavsiye dedebilirim:)

yyaaaa benim belden aşağı bacaklarım uyuşuyor yatarken :S deli olcam artık.. bugün de sağ bacağımda belden aşağı inen bir ağrı... yürüyemiyorum

bende dün gece çok kötü bir gece geçirdim belden aşağımda uyuşma oluyor sanırım gece kramplar yaşıyorum sabah ağrısı ile uyanıyorum

hepinize ii haftalar kızlar,

bizimde moblyalrmız geliomuş bu hafta heycanşlandım:) temzlik olcak sonrada artık yavaş yavaş eşyaları yıkar kaldrrz iişlh, sağlıkla gelsin yavrularımız iişlh

Tek dezavantajı yüzyüze bakacak olmamız yoksa avatajları daha fazla tanıdık olmasının çok faydasını görüyorum ne güzel doğumunuz kolay olmuş ikincide öyle olur inşallah bebeklerimiz ve anneleri için hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah

tünaydınnnnnn
bugun zilli kızım sabah benı korkuttu 2.5 saat hiç oynamadı
sonra bişler yedim yine tık yok sonra müzik açtım
mustafa cecelının sevgilim şarkısını seviyor
oynamay başladıı sıpaa
artık rem uykusuna dalabıldıklerı ıcın daha uzun uyuolar sanırım
ve hareketler sert tekme gibi değil dalgalanma gibi oluo

Bugun 33 -1 Yani daha kucuk 35 kadar sabretse guzel olcak artik hayirlisi ....

canım açılma varsa suyun da azabilir, doktorun bebeğin akciğerleri gelişsin diye kortizon verse aslında sana çünkü aynı durumda bi arkadaşım 35. haftada sezeryanla doğum yaptı, akciğerler 33. haftada bile tam gelişmemiş oluyo, kortizon gerekiyo, istersen doktoruna sor..

canım benim inşş.. açılma durur.. bol bol dua et..
biliyorum kaynana sonuçta faydası değil psikolojik baskısı olur daha zararı olur.. ama en azından kızını okula getirip götüremezmi.. hadi yemek işinide dışardan filan halletsen... offf valla çok zor ... Allah yardımcın olsun cnm... inşş sorunsuz kucağına alırsın.. az kaldı biraz daha sabret...

benim de öyleee.... hiç bişi hazırlamadım yani hepsini aldım ama yıkanmadı, hazır değil yani.. öylece paketinde duruyor hepsi...

Valla canım ben 34. haftamdayım ama daha ne çanta hazırladım nede dolap yerleştirdim. hatta odamızı cumartesi aldık daha gelmedi cuma gelecek nasipse sanırsam ben biraz rahat davranıyorum :)

iyi o zaman benim daha çook var size göre, sakinim eksiklerimi tamamlasam biraz rahatlıycam sanırım

kucukmeleklerim, canım Allah yardımcın olsun, inşallah yolunda gider her şey.

kızlar mart ayı annelerine bakıyorum lohusalık depresyonuna girmiş bir kısmıııı(((antidepresan kullanan bile var(((

kızlar mart ayı annelerine bakıyorum lohusalık depresyonuna girmiş bir kısmıııı(((antidepresan kullanan bile var(((

Canım büyük ihtimalle ben de girebilirim. Göğüs ucum yok, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, kayınvalide ayrı, annem ayrı, kocam ayrı, bi de bebek ağlaması.

Bebeğim daha dönmedi, mecburen sezeryan olursam onun acısı. Bilmiyorum nasıl olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.

Canım ben de büyük ihtimalle depresyona gireceğim. Göğüs ucum çıkmadı henüz, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, gelen geçen bakıp ellemek isteyecek. En sinir olduğum şey.

Bir de bebeğim hala ters duruyor, dönmedi. Sezeryan da olursam üstüne onun acısı eklenecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.

canım hiç vakit kaybetmeden elektrikli süt sağma makinesi almanı tavsiye ederim ben lansinoh aldım. kullananlar çok memnunlarmış ve hastaneye götürüyosun göğüs ucun olmasa bile ilk andan itibaren sütünü sağıp biberonla veriyosun ilk anda çaresiz kalıp mamaya sarılan bisürü kişi tanıyorum. hiç değilse aracıda olsa kendi sütünü vericeksin bebeğine bende sana tavsiye sakın ihmal etme yoksa yıllarca mamayla uğraşırsın. öbürü sende hazır var iken niye mamayla uğraşacaksınki anne sütü gibisi varmı ki bu makineler kesin çıkarıyormuş sütü.
ayrıca benim bebeğimde dönmedi nasıl olması gerekiyorsa Rabbim öyle bir yoluna koyuyorki sen hiç telaşlanma hangisi bizim için iyiyse öyle olsun inşallah

Son düzenleme:

Süt pompası aldım canım, Medela almıştım tavsiye üzerine. Göğüs ucum olsa bile ilk zamanlar bebek tüm sütü ememez, boşaltırım göğüslerimi düşüncesi ile almıştım. Hastaneye de götüreceğim İnşallah.

Annemin dediği gibi, zamane çocukları. İster döner, ister dönmez. Bebek ne derse o olacak artık.

cnm açılma devam edıosa doğum kaçınılmaz olabılır
mutlaka çiger geliştırıcı yapılsın
yoksa hala kuveze gırme rıskı yuksek
ama ciğer geliştirici olursan gırmez cnm aman ıhmal etme

Daha vakit var cnm dönmemesini kafana takma ama doğum sonrası için ben de korkuyorum kaynana gelecek illaki hatta kp ve kaynım da gelir ev küçücük ve mayıs ayında çok sıcak olacak üff içim daralıyor şimdiden

Canım ya böyle okuyunca iyiki kayınvalidemler üst katta oturuyor diyorum. Birkaç saat takılıp herkes evine gider. İnşallah ilk zamanlarımda annem yanımda olacak, ondan başkası olursa rahat edemem diye düşünüyorum. Eşime de tembihledim, bebeği kimseye öptürme ben yokken. 3 aydan sonra öpsünler. Çok fenayım galiba.

Ayrıca emzirirken kendi annem dahil kimseyi yanımda istemiyorum, süthane gibi herkes girip çıkmasın. Düşündükçe şimdiden asabım bozuluyor.

Geçen kayınvalidem sordu, göüs ucun varmı diye. Yok dedim, o zaman ucunu ezip çıkarmamız lazım dedi. Oldu diyecektim, gönlünüze göre mıncıklayın siz, benim mahremin ya, millet ne rahat.

Canım yardım edecek kımsen yoksa son haftalara bırakma derım hem dolapta nıye kırlensın bende bu hafta hazırlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…