- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.721
merhaba kızlar nasılsınız
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, bebegim iri oldugu icin erken dogmasindan korkuyorum, cok sukur 32. Hafta dolmak uzere, ne zaman dogarsa kuveze girmeden yasar? Bebegin kilosu 2150 Falan ...
ben bugün doktora gittim bebeğim 15 gün ilerde gidiyomuş,,,birşey olmaz değil mi benim gibi olan annişler var mı?
Benim doktorumla diyaloğum farklı eşimin arkadaşı ve biz devamlı görüşüyoruz doğal olaraka tanımadığım biri gibi rahat olmamam wc ye çok sık gidip geliyorum demiştim baskı hissedersen bakmamız gerekir demişti sezeryan sonrası normal doğum yapan var ama ben öncelikle bebeğimi sonra kendimi tehlikeye atamam o sancıyı saatlerce çekip sezeryana girenler var ayrıca her doktor böyle bir sorumluluğu almıyor ben sezeryandan çok memnunum doğum sancısıda çektim tadını biliyorum o yüzden sezeryan istiyorum
canım açılma varsa suyun da azabilir, doktorun bebeğin akciğerleri gelişsin diye kortizon verse aslında sana çünkü aynı durumda bi arkadaşım 35. haftada sezeryanla doğum yaptı, akciğerler 33. haftada bile tam gelişmemiş oluyo, kortizon gerekiyo, istersen doktoruna sor..
Canım yardım edecek kımsen yoksa son haftalara bırakma derım hem dolapta nıye kırlensın bende bu hafta hazırlamayı düşünüyorum
canım benim inşş.. açılma durur.. bol bol dua et..
biliyorum kaynana sonuçta faydası değil psikolojik baskısı olur daha zararı olur.. ama en azından kızını okula getirip götüremezmi.. hadi yemek işinide dışardan filan halletsen... offf valla çok zor ... Allah yardımcın olsun cnm... inşş sorunsuz kucağına alırsın.. az kaldı biraz daha sabret...
iyi o zaman benim daha çook var size göre, sakinimeksiklerimi tamamlasam biraz rahatlıycam sanırım
kucukmeleklerim, canım Allah yardımcın olsun, inşallah yolunda gider her şey.
Canım ben de büyük ihtimalle depresyona gireceğim. Göğüs ucum çıkmadı henüz, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, gelen geçen bakıp ellemek isteyecek. En sinir olduğum şey.
Bir de bebeğim hala ters duruyor, dönmedi. Sezeryan da olursam üstüne onun acısı eklenecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.
kızlar yarın doktora gitcem.bir aydır gitmiyorum çok heyecanlıyım:) siz en son neler sordunuz doktorunuza bişeyi atlamak istemiyorum yardımcı olun bana
Canım hiç böyle şansım yok yurd disindayim dışardan yiemiyoruz hersey haram ....,. Kaynanam kızımın okulunun yanında oturuyor bakmaz baksa konuşur durur üvey kaynana sonuçta bide bana nasıl oldun diye sormadı acile giderken aradım bırakayım mı kızımı diye vicdansiz ısı varmış bide herkesin yanında ben bakarım diyor ben hep yardımcı oldum şimdiye kadar dil ehliyet yok bütün randevularına götürdüm esim istemediği halde bide beni arıyor bu gün randevusu var basirundan goturururmusun diyor ya ben kızımı almaya gidemiyorum resmen bebek çıktı çıkacak yuruyeniyorum araba kullanmam bile yasak kadına bak ya Fransızlar bile merhametli yardımcı olsun diye evime temizlikci gönderiyorlar ay cok konuştum cok dertliyim kaynana dan hayırlısı canım artık Allah'a havale ettim
Selam kizlar ! Umarim herkes iyidir,bir sorun yoktur.
Bugun hastaneye gittim,1-2 gundur var olan kasik agrilarimdan dolayi,endiselenmistim biraz.Bu sabah da belimin ortalarindan giren bir agri olunca esimle dedik gidelim,icimiz rahat etsin diye.Ben cok istemedim gitmek acikcasi ama iyiki gitmisim.Maalesef bende de sanci cikti nstde.Oyle olunca kontroller yaptilar,idrar testi,ultrason,alttan muayene falan.Her sey yolunda dediler,acilma falan yoktu.Ancak her ihtimale karsi serum verip gozlem altinda tuttular,sancilarin doguma neden olup olmadigini anlamak icin.Neyseki serum verilince sadece 1 tane ufak sanci cikti o kadar.Dinlenip,bol bol su icmem gerek ve tabi gene ayni sey olursa hastaneye gitmem...
Acikcasi sanci cikmasini beklemiyodum,cunku karnimda sertlesme falan yoktu,sadece regl agrilari gibi agrilardi.Ama demekki dinlenince falan gecmiyosa doktora gorunmek lazimmis,tecrube ettim.:18:
Rabbim bana,tum annislere bebeklerimizi zamaninda saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah ! Biraz daha dayansinlar...Opuyoruz herkesi
Canim ya Allah yardimcin olsun. Kaynanan Fransiz olmus. Ben erken dogum icin anneye disardan surfaktan verildigini duymustum ama belki arkadaslarin kortizon dedigi odur. Ama tek caresi dinlenmek onu da sen yapamiyosun. Acaba kizinin okuluyla konussan rahatsiz oldugun icin okula gelip goturmene yardimci olmazlar mi oralarda bazi ozel imkanlar oluyor sanirim
Evet canım var temizlikciyi bekliyorum eğer ehliyeti varsa onun götürmesini istiysem temizlikyapmasamda olur arkadaslarım yardımcı oluyorlar bu konnuda bakalım sansliysam yoksa artık öğle yemeğine kantine vercem bı sabah goturcem Artık aksam esim alcak normalde bı çözüm bulcam artık tedavi yönünden burası cok farklı iyimi kötümü anlamadım belli bı kuralları var önce ona uyuyrlar mesela sezeryan seçme hakkın yok .....benim 2 hafta dinlendim mı bı sorun olmiiycani söylediler falan biliyorum tr yAsadim hemen dr kostururlar bu konuda
ewet cnm onvaka devam ediyorum ama doğumum Ankara'da olucak bi aksilik olmassa.. ailelerimiz akrablarımız orda burda kimsemiz yok garip kalmayalım diye öyle düşündük.. seninle de bi karşılaşamadık ben 27 martta çalışabilir raporu için gidicem senin randevu ne zmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?