2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet canım haklisin 3 kere ultrason var sezaryan cok nadir ya benim cok yakın arkadasım bebeğini tersten doğurdu resmen ayaklarından bebek ellerini yanda tuttuğu Icin oldu eğer elleri kafasının yanında olsaydı Sezaryyan oluyodu o kadar derece yani her ay kontrol oluyor kan tahlili bebeğin kalbi dinletiliyor vesaire falan ...,, bu kadar benim yarın 3 ultrasonum 5 aylıkti son girdiğimde bakalım ne deyisti ....Anesthesiyle araları yok galiba benim 3 kere bebeğimin kalbi durdu bundan önce 12 haftaya kadar ilaçla düşürüyorlar burda ben düşürmek Icin yerleri yırtmıştım erkek kardesim Ginekolog halime anlattıklarıma dayanamadı atla gel kürtaj alalım hemen diyordu cok farklı demekki...

Maşallah canım sana sabah kalkması zor olmuyor mü

Kizlar bebek 1 haftadir cok hareketli surekli durtuyor kayiyor bacagini cikarip itiyor poposunu ittiriyo, kafasini ittiriyor bazen altlarda bisey yapiyor igne batar gibi sanci oluyor inanilmaz rahatsiz etmeye basladi..canimi acitiyo artik sizin de boyle mi bu arada sanirim hala donmedi..

Su an anlattıklarının hepsini yasıyorum benimki donmuş .....seninki de olabilir belki.... bazen agliycam cok açitiyor canımı

Altlarda biseyler yaptigi zaman yerimden hoplatiyo bazen benide. Galiba benimkide donmedi hala kafasini kaburgalarimda hissediyorum bu cumartesi gidicez bakalim donmus mu donmemis mi. Dun gece tuhaf hareketler yapti cikacak sanki :)

günaydın kızlar yaf 32+6'te rapor için gidecektim numune hastanesine ama randevu bulamadım doktordan 1 sonraya verdi yani 33+0 oluyoruz bir problem olur mu ki acep?

günaydın herkeslereeeeeeeeeeee herkesler iyidir umarız geçmişe bakamadım:26::26::26:
biz çok iyiyiz çok şükür. işyerinde son iki haftamız. çok mutluyummmmmmmmmmmmmm
oğluşumla öpüyoruz herkesleriiiiiiiiiiiiiiii

Herkese Günaydın kızlar :))

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum ve karnıma sancılar giriyor ara ara üşütüyorum galiba çok zor geldim işe kolayca biter inşallah gün

Herkese Günaydın kızlar :))

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum ve karnıma sancılar giriyor ara ara üşütüyorum galiba çok zor geldim işe kolayca biter inşallah gün

yaaa ben de sürünerek uyandım.... dün üşütmüşüm hatta karın ağrısı sancı falan hepsi karışık bir de bl ağrısı eklendi kımıldayamadım... o gün boyunca iyiysem akşam kötü oluyorum akşam iyiysem gündüz kötü oluyorum... sinirlerim yıprandı artık dert yanmak da istemiyorum kimseye... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar bişi sorcam benim bebeişim son gittiğinde dönmüştü ve sanırsam hala öyle çünkü hıçkırık tuttuğu zaman kasıklarımda hissediyordum. Fakat az önce yine hıçkırık tuttu resmen daha aşağıda hissettim tırstım birden açıkcası çok mu aşağı indi acaba normal mi yoksa sancı filan hiçbirşey hissetmiyorum. sadece gaz sancılarım oluyor doktora haftaya cumartesi gidecektim 3 hafta sonra çağırdı çünkü sizce ne yapsam bu hafta sonu mu gitsem bilemedim ne dersiniz? Gerçi ben yazıyı yazarken hıçkırığı devam ediyor ama şu an kasıklarımda hissediyorum. Gereksiz panik mi yapıyorum sizce?

Canım yardım edecek kımsen yoksa son haftalara bırakma derım hem dolapta nıye kırlensın bende bu hafta hazırlamayı düşünüyorum

yardım edenlerim var çok şükür ama yine de herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. dediğin gibi son haftalara bırakmayacağım inşallah. 32yi bitireyim halledeceğim çünkü hala eksikler var, onları tamamlarım ben de

benim halı, perde yok sadece yatak ve araba kıyafetlerde ve benim kıyafetlerde de eksiklerim var ama tamamlarız hemencecik. netten 1 günde halledersin, sıkma canını. hastane çıkışını 2 takım filan al diyorlar. tavsiyem nette bütün bebek sitelerine bak buradan isim verilebilir sanırım herkes veriyor ben mağazadan indirimle 80 tl ye 1 takım aldım, netten de 30 tl ye. e-bebek te güzel indirimler oluyor takip edebilirsin.
ukalalık gibi algılamazsan bebek şekerleri konusunda da yine nette pahalı yerler kadar uygun yerlerde var, kimsem yok diyorsun ama izinde filan uğraşabilirsen toptancılardan halledersen çok ucuza geliyor.

herkese günaydın :)

nasılsınız bakalım. Ağrılar ve uykusuzluk dışında inşallah hepiniz iyisinizdir.

gece bölük pörçük uyumaya alışmaya başladım galiba, hatta bacaklarım çok ağrıdığı için gece bir ara oturarak bile uyumaya başladım

bu bebişler bizi halden hale sokar oldu. Allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinde bu sıkıntılarda geçicek elbet.

bu sıralar forum çok sessiz, herkes hazırlıklara daldı forumu unuttu galiba. daha önceleri geçmişi okumak çok uzun saatlerimi alıyordu şimdi bir çırpıda bitiriveriyorum.

Aman forumumuzu boşlamayalım daha paylaşılacak çok şeylerimiz olacak allahın izniyle

Ayy sorma yaa eşime geçenlerde kemiklerim çok ağırıyor dedim demez olaydım annemi çağırayım dedi, sanki annesini tanımıyor kadın kendi evinin işini yapmaz gelip bana yardım edecekmiş. Doğumu kadar hiçkimseyi istemiyorum sakin sakin günümün gelmesini beklemek istiyorum dedim eğer annesi gelirse ya erken doğururum ya da çocuk yukarı kaçar hiç doğuramam
Doğumdan sonrası da ayrı dert işte benm kv de rahattır orama burama bakmaya çalışır kesin ooooofffff off bu aralar taktım kafaya yine gece rüyamda kv gelmiş doğuma kadar kalırım belki filan diyor sabah sabah asabım bozuldu

Ay bu arada herkes biliyor bnm daha haberim yok bebek dönmüş mü kaç kilo 1 ay önce sormamıştım dönmüş mü diye dr da birşey söylememişti bakalım yarın kontrolüm var kuzucuk neler yapmış görmeyeli, bir de benim de bazen kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ve alaturka tuvalete oturamıyorm dün iş yerinde girdim çıkınca karnım ağrıdı korktum valla

Bende kizimin hickiriklarini cok assagida hissediyorum canim bide bu sira cok fazla hickiriyor hem sadece hickiriklari degil elleri falanda orda sanki bence korkulacak bisey yoktur ferah tut gonlunu persembe kontrolumuz var bakalim soralim doktorumuza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…