- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.741
merhaba güzel anneler ve bebişleri iyisinizdir inş size bişey sorucam benim karnım çok sert sizinde böyle şikayetiniz var mı?
Estonyali bir is arkadasim var kuzeni hamileyken sadece 3 kere ultrasona girmis ve cocuk bobreklerini ezdigi icin ilac verip erken dogum yaptirmislar tahminim suni sanciyi kastediyor... Sezeryan cok nadir durumlarda yapiyolarmis bizdeki gibi degilmis. Sanirim avrupa ulkelerinde oyle.
selam kızlarrr....bugün doktora gittim benim bebiş pek kıprasmamaya basladı bu hafta bende korktum...doktora sordum doktor bebegin bası asagıda ayaklar yukarda artık cok az hissedersin bebegin hareketlerini dedi....bebişin kilosu 1830grmıs boyu da 42 cm miş...ve saglıklıymıs..31+3 haftalıkmıs...masallahh inş. 5 hafta calısabilir raporunu alabilmek için inş. cuma ya da pazartesi günü tekrar doktora gitcem ntsye gircem ona göre rapor vercek ya da vermeyecek...inş. calısırım ya... 5 hafta evde oturmaktan canım sıkılırrr........alısmısım 12 saat calısma maratonuna =)..... bakalımmm........
Kizlar bebek 1 haftadir cok hareketli surekli durtuyor kayiyor bacagini cikarip itiyor poposunu ittiriyo, kafasini ittiriyor bazen altlarda bisey yapiyor igne batar gibi sanci oluyor inanilmaz rahatsiz etmeye basladi..canimi acitiyo artik sizin de boyle mibu arada sanirim hala donmedi..
ben bugün doktora gittim bebeğim 15 gün ilerde gidiyomuş,,,birşey olmaz değil mi benim gibi olan annişler var mı?
merhaba güzel anneler ve bebişleri iyisinizdir inş size bişey sorucam benim karnım çok sert sizinde böyle şikayetiniz var mı?
Kizlar bebek 1 haftadir cok hareketli surekli durtuyor kayiyor bacagini cikarip itiyor poposunu ittiriyo, kafasini ittiriyor bazen altlarda bisey yapiyor igne batar gibi sanci oluyor inanilmaz rahatsiz etmeye basladi..canimi acitiyo artik sizin de boyle mibu arada sanirim hala donmedi..
Herkese Günaydın kızlar :))
Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum ve karnıma sancılar giriyor ara ara üşütüyorum galibaçok zor geldim işe kolayca biter inşallah gün
Canım yardım edecek kımsen yoksa son haftalara bırakma derım hem dolapta nıye kırlensın bende bu hafta hazırlamayı düşünüyorum
Benim dogumum da nisan sonu mayisin ilk haftasi ama daha sadece odasi ve bebek arabasi varodanin da halisi tulu yok tabi...
Hastane cikisini bile almadim daha bu ayin sonuna kadar tamamlayabilirsem eksiklerimi ne mutlu bana.
Cok haklisin, benim cok akrabam var ama yine de yardim edecek kimse yok... Bende iyice agirlasmadan bitirmeliyim.
Bu bebek sekerleri nedense cok kurcaliyor kafami bi turlu karar veremedim.
Canım ya böyle okuyunca iyiki kayınvalidemler üst katta oturuyor diyorum. Birkaç saat takılıp herkes evine gider. İnşallah ilk zamanlarımda annem yanımda olacak, ondan başkası olursa rahat edemem diye düşünüyorum. Eşime de tembihledim, bebeği kimseye öptürme ben yokken. 3 aydan sonra öpsünler. Çok fenayım galiba.
Ayrıca emzirirken kendi annem dahil kimseyi yanımda istemiyorum, süthane gibi herkes girip çıkmasın. Düşündükçe şimdiden asabım bozuluyor.
Geçen kayınvalidem sordu, göüs ucun varmı diye. Yok dedim, o zaman ucunu ezip çıkarmamız lazım dedi. Oldu diyecektim, gönlünüze göre mıncıklayın siz, benim mahremin ya, millet ne rahat.
Kızlar bişi sorcam benim bebeişim son gittiğinde dönmüştü ve sanırsam hala öyle çünkü hıçkırık tuttuğu zaman kasıklarımda hissediyordum. Fakat az önce yine hıçkırık tuttu resmen daha aşağıda hissettim tırstım birden açıkcası çok mu aşağı indi acaba normal mi yoksa sancı filan hiçbirşey hissetmiyorum. sadece gaz sancılarım oluyor doktora haftaya cumartesi gidecektim 3 hafta sonra çağırdı çünkü sizce ne yapsam bu hafta sonu mu gitsem bilemedim ne dersiniz? Gerçi ben yazıyı yazarken hıçkırığı devam ediyor ama şu an kasıklarımda hissediyorum. Gereksiz panik mi yapıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?