2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ben faranjit oldum:18::18: sağlık ocagına gittim sabah minoset ve prefix verdi. bu ilaçları kullananlar var mı aranızda.

kaçıncı haftada doğuracağım acaba doktor hep erken olabilir diyor ama raporuda alamadım daha zaten izinlerim boşa gidecek off off neyi düşüneceğimi şaşırdım vallahi.

aman allah korusuunnn canmm deme öyle güzel şeyler düşüüüün

evet azaldıkkk yaprak dökümü olduuu 30. haftalardan sonra :) ama benimde aynı sorunlarım başladıııı kramplar uyuşmalar ağrılar ama dün doktorumu aradımmm magnorm isminde bir ilaç ismi verdi al kullan dedi dün gece içtim daha iyiyidimmm mesela dün gecee

tekmiyim bu konudan sıkıntılı diye neyseki değilmişimmmm benimkide çok hareketli canımı yakacak kadar da itip kakıyooor beniii evlat dayağııı resmeeen ....

bu arada arnettanın çok cici bir pijama takımı vardı trendyolda ama bitmiş lohusa takımııı ama başka yerlerde de var resmi deeeeee işteeee;

kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?

gunaydınnnnnnnnn

bız artık evde pek yanlız kalamıyoruz onun ıcınde buralara ugrayamaz olduk

cumartesı kontrolumuze gıttık oglumuzun bası ıyce ınmıs asagıya doktor amcamız basının olcumunu almakta zorlandı ve bası asagıda oldugu ıcın rahımde cok sancım oluyor ama bugun daha ıyıyım .2500 gr olmusuz boyunu soylemedı ama boyu uzun olacak dedı
tansıyonum yuksek cıktıve odemım varmıs tuz dıyetı yapmamı ıstedı bende uygulamaya calısıyorum 0 tuz tuketımı dedı cok zorlanmıyorum annem saolsun tuzsuz yemek yapıp duruyor

sonra nst ye gırdık sonundaayarım saat surdu oglum 1 dk durmadı tekme atıp durdu sancım fln cıkmadı 15 gun sonra tekrar gıdıcez

bu aksam sonunda annem le hastane cantamızı hazırlıcaz ayın basında da temızlıgım yapılacak sonra artık oglumu bekleyebılırım

kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?
canım ben dün gittim hem muayene hem rapor için. hiçbişey almadım iş yerinden. hatta bana rapor kağıdı bile vermediler. sisteme girdik işyeri görcek dediler. ama sordum hala görünürde bişey yok. nolcak bilmiyorum beklemedeyim.

merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

aynı ben de yaa Rabbim öncelikle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. herkes göğüslerime bakacak gibime geliyor. ben biraz farklı bir insanım sanki. mesela bi ortama girersin ordaki teyzeler ablalar durup uzun uzun bakarlar ya ona bile uzun süre sinirlerim bozulur. bakana ben de bakarım hadi derim içimden sen mi inatsın ben mi inadım gözünü çekene kadar bakarım yani birinin yüzüme bakmasına bile delirirken göğüslerime bakmalarına ...
kayınvaliden belki gayet iyi niyetle demiştir ama neden o ezip çıkarıyormuş ki. illa mıncıklanması gerekiyorsa kendin de yapabilirsin

bi tanıdığım hastane bilgiişlemde çalışıyordu doğumhane bölümünde. her hastane belki aynı değildir ama ortamı anlatmıştı sinirlerim zıpladı. sancı çekenin üzerinde doğum elbisesi olur yanları açıktır dedi. galiba birazı cırtcırtlı. tabi biraz ailelerin yanında sancı çekiliyor ya. o esnada kızcağız acıdan kendinde olmaz yanları felan açılır görümce kaynana böyle mal gibi seyrederler demişti bayılacam galiba

günaydın kızlar ben faranjit oldum:18::18: sağlık ocagına gittim sabah minoset ve prefix verdi. bu ilaçları kullananlar var mı aranızda.
canım bendede var faranjit bu aralar azdı..minoseti hamilellere veriyolar ben kloroben kullnaıyodum faranjit için ama hamileyken korktuğumdan hiç ilaç kullanmadım çok sıcak ve cok soğuk içmemeye calış..az kaldı dayancaz biraz dahaa ben ilaç kullanma taraftarı değilim şahsen

yüce Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleri de göstersin hayırlı olsun

hayır canım hiçbir şey almadan gidiyorsun doktor raporunu veriyor onu iş yerine getiriyorsun bu kadar sadece :)

sağolun kızlar cevaplarınız için bende gideyim o zaman perşembe inşallah.

ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?

ben bankada çalışıyorum canım.kendi doktoruma gittim bi devlet hastanesindeki tanıdık doktora sevk yazdı.orası da direk yazdı raporu. ama doktorum beni ssk lı zannetti heralde yoksa sevk yazmasına gerek yoktu. direk kendisi yazsa da raporu kabul ediyormus bizim genel müdürlük. uğraştım biraz ama aldım..

ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?

cnm malesef uyku setleri hepsi çok pahalı korumalıklı falan genelde set oluyo yada mothercare gibi yerlerde korumalıkları ayrı falan olanlar var oralara bakabilirsin tabii tam takım istiyosan ama normal nevresimde alabilirsin mantıklı olanı eğer karyolanız kenarları ızgaralıysa mecbur korumalık gerekiyo ızgarasızsa nevresimde alabilirsin

ben bunu aldım canım beşiği alırken aynı mağazadan halısıyla cibindirik kirli torbası battaniyesi hepsi takım biraz fiyatlydı kayınpederimin hediyesi oldu markası kidboo

Yok canim ya niye ukalalik olsun. Annem var o kosturuyor ama belinden baya rahatsiz artik pek ilgilenemiyor. Ama kimse gelip bi isin ucundan tutayim demiyor ya illa benim mi soylemem lazim. Toptancilari arastirayim bakiyim istocta 1-2 bulmustum ama asil konu ben biraz kararaiz bir insanim ondan kaynaklaniyor onumuzdeki cumaya izine cikicam sadece ihtiyac oldugu gunler 1-2 saat ugriycam insallah daha zinde olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…