- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.761
Canım büyük ihtimalle ben de girebilirim. Göğüs ucum yok, nasıl emzireceğim bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkacak, kayınvalide ayrı, annem ayrı, kocam ayrı, bi de bebek ağlaması.
Bebeğim daha dönmedi, mecburen sezeryan olursam onun acısı. Bilmiyorum nasıl olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.
herkese günaydın :)
nasılsınız bakalım. Ağrılar ve uykusuzluk dışında inşallah hepiniz iyisinizdir.
gece bölük pörçük uyumaya alışmaya başladım galiba, hatta bacaklarım çok ağrıdığı için gece bir ara oturarak bile uyumaya başladım
bu bebişler bizi halden hale sokar oldu. Allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinde bu sıkıntılarda geçicek elbet.
bu sıralar forum çok sessiz, herkes hazırlıklara daldı forumu unuttu galiba. daha önceleri geçmişi okumak çok uzun saatlerimi alıyordu şimdi bir çırpıda bitiriveriyorum.
Aman forumumuzu boşlamayalım daha paylaşılacak çok şeylerimiz olacak allahın izniyle
Kizlar bebek 1 haftadir cok hareketli surekli durtuyor kayiyor bacagini cikarip itiyor poposunu ittiriyo, kafasini ittiriyor bazen altlarda bisey yapiyor igne batar gibi sanci oluyor inanilmaz rahatsiz etmeye basladi..canimi acitiyo artik sizin de boyle mibu arada sanirim hala donmedi..
canım ben dün gittim hem muayene hem rapor için. hiçbişey almadım iş yerinden. hatta bana rapor kağıdı bile vermediler. sisteme girdik işyeri görcek dediler. ama sordum hala görünürde bişey yok. nolcak bilmiyorum beklemedeyim.kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?
kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?
Canım ya böyle okuyunca iyiki kayınvalidemler üst katta oturuyor diyorum. Birkaç saat takılıp herkes evine gider. İnşallah ilk zamanlarımda annem yanımda olacak, ondan başkası olursa rahat edemem diye düşünüyorum. Eşime de tembihledim, bebeği kimseye öptürme ben yokken. 3 aydan sonra öpsünler. Çok fenayım galiba.
Ayrıca emzirirken kendi annem dahil kimseyi yanımda istemiyorum, süthane gibi herkes girip çıkmasın. Düşündükçe şimdiden asabım bozuluyor.
Geçen kayınvalidem sordu, göüs ucun varmı diye. Yok dedim, o zaman ucunu ezip çıkarmamız lazım dedi. Oldu diyecektim, gönlünüze göre mıncıklayın siz, benim mahremin ya, millet ne rahat.
canım bendede var faranjit bu aralar azdı..minoseti hamilellere veriyolar ben kloroben kullnaıyodum faranjit için ama hamileyken korktuğumdan hiç ilaç kullanmadım çok sıcak ve cok soğuk içmemeye calış..az kaldı dayancaz biraz dahaa ben ilaç kullanma taraftarı değilim şahsengünaydın kızlar ben faranjit oldum:18::18: sağlık ocagına gittim sabah minoset ve prefix verdi. bu ilaçları kullananlar var mı aranızda.
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
canım ben dün gittim hem muayene hem rapor için. hiçbişey almadım iş yerinden. hatta bana rapor kağıdı bile vermediler. sisteme girdik işyeri görcek dediler. ama sordum hala görünürde bişey yok. nolcak bilmiyorum beklemedeyim.
hayır canım hiçbir şey almadan gidiyorsun doktor raporunu veriyor onu iş yerine getiriyorsun bu kadar sadece :)
kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?
ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?
ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?
yardım edenlerim var çok şükür ama yine de herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. dediğin gibi son haftalara bırakmayacağım inşallah. 32yi bitireyim halledeceğim çünkü hala eksikler var, onları tamamlarım ben de
benim halı, perde yok sadece yatak ve arabakıyafetlerde ve benim kıyafetlerde de eksiklerim var ama tamamlarız hemencecik. netten 1 günde halledersin, sıkma canını. hastane çıkışını 2 takım filan al diyorlar. tavsiyem nette bütün bebek sitelerine bak buradan isim verilebilir sanırım herkes veriyor ben mağazadan indirimle 80 tl ye 1 takım aldım, netten de 30 tl ye. e-bebek te güzel indirimler oluyor takip edebilirsin.
ukalalık gibi algılamazsan bebek şekerleri konusunda da yine nette pahalı yerler kadar uygun yerlerde var, kimsem yok diyorsun ama izinde filan uğraşabilirsen toptancılardan halledersen çok ucuza geliyor.[/COLOR][/FONT]
yüce Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleri de göstersin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?