2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben de Cumartesi günü uzatmak için raporumu aldım canım, dediğin gibi ayrıca iş yerine mail olarakta gelmesi gerekiyor. Gelmeyince hastaneyi aradım, sistemde sorun var giriş yapamıyoruz dediler. Bugün tekrar deneyeceklerdi. Umarım geç kalmazlar sisteme yansıtmak için.

canım benimde hem özel sağlık sigortası hem ssk var. simdi düzenli kontrole gittiğim hastaneden özel sağlık sigortası ile yararlanabiliyorum çünkü hastanenin ssk ile anlaşması yok malesef. doktorumun bir arkadaşı varmış devlet hastanesinde perşembe günüde oraya gideceğim kısmetse rapor için. bu durumda sevke viziteye gerek yok sanırım doktor bişi demedi çünkü.

Canım emzirme olayına zamanla alışıyor insan hatırlıyorumda kayınvalidemin yanında çok rahat emzirirdim. Doğumhanede de o anki sancıdan ve bebeğinin bir an sağlıkla doğmasını düşündüğüünden utanma duygusu hiç gelmiyor insanın aklına. Normalde ben çok utangaç bir insanım bu yüzden ilk hamileliğimde hep kontrollere kadın doktora gitmiştim ama ne şans doğumuma erkek doktor girdi hiç utanmadım doğum gerçekleşince doktorun elini öpesim geldi herşeyden önemlisi bebeğin ve bizim sağlığımız

Merhaba ben de basta cok zorlandım. Zaten o da ister istemez rengarenk oluyor bir de uyku seti renkli hir desen olursa cok karisik olur diye hep duz renk aradım. Duz renk bulamadim ama duze yakin icinde cok acik yedil puanlar var istersem tersini takarim tersi krem 60*120 eminonu havuzluhandan buldum 120 tlye nerde yasiyorsun bilmiyorum ama istteysen buradan bulursun cnm

Hislerimiz karşılıklı canım, ben de çok uyuz olurum öyle meraklılara. Bazıları rahat, kadınlardan oluşan topluluklarda bişey olmamış gibi çıkarıp emziriyo. Kadın da olsa yabancıların yanında niye açayım göğüslerimi.

Doğum için de dediğin gibi, kılıktan kılığa gireceğiz. Annem Bursa'da ben İstanbul'dayım. Eğer annem yanımda olmazsa hastaneye sadece kocamla gitmek istiyorum. Bebek doğana kadar kimse gelmesin. Kendime geleyim önce İnşallah. Kalabalık olacak şimdi, gelen giden falan, kadın-erkek karışık. Bebek ağlarsa emzir, karnını doyur diyecekler. Düşünsene herkesin içinde. Iyyy, dişlerim gıcırdadı resmen.

kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?

Doktor artik online olarak raporu internetten aciliyor. Muhasebene de soyle ssk sisteminde otomatik olarak cikiyor ve onlarin onaylamasi gerekiyor. Eger sirketin raporu onaylamazsa sikinti cikar ama eline rapor kagidi verilmiyor artik en fazla bilgilendirme kagidi veriliyor.

Herkese günaydın;
Benimde nst de sancım çıkmıştı o günden beri magnorm adlı ilacı günde 2 defa kullanıyorum bel ağrılarıda başladı evde haraket ediyorum sadece pazar günü eşim arabayla gezdirdi içim açıldı artık biraz sabredicez zaten ilk 3 ay birde bu 8. ay zor olurmuş Allah vakitli doğumlar versin .

Amin amin insallah. O ilaci ne icin verdiler sana. Hareketi yasakladikar mi peki?

canım aslında utanmaktan ziyade insanların meraklarını gideriyormuşum gibime geliyor buna gıcık oluyorum ama dediğin gibi bebeğim de ben de sağlıkla huzurla kavuşayım da varsın herkes göreceğini görsün

benim de sertleşmelerim artmıştı nst ye girdim çok şükür sancı çıkmadı ama doktorum magvitali günde 2 ye çıkardı ( 1 bile kullanmıyordum tadını beğenmediğimden ) şimdi ise günde 1 kullanıyorum midemi ekşitiyor :26: hamd olsun sertleşmelerim azaldı. yine de bazen psikolojim çok bozuluyor dün akşam hüngür hüngür ağladım. pazargünü önce el ortası büyüklüğünde sulu akıntı bikaç saat sonra idrar şeklinde 4-5 damla su gelmişti. geçen perşembe kontrolde suyun geldi mi hiç sanki biraz azalmış ama tedirgin olacak durum yok demişti doktor. pazar günü apar topar acile gittik karından bakıp çok şükür suyun iyi dediler ama afedersiniz aklım sık sık aşağıda her akıntıyı acaba suyum mu geldi diye yoruyorum. sonuçta karından baktı alttan ölçüm yapması gerekirdi sanki. ya diyorum suyum sıza sıza biter de Allah korusun bebeğim susuz kalıp ölürse Allah ım hepimize sabır nasip etsin. evlatlarımız da biz de ona emanetiz. gebeliğin sonlarına doğru zaman sanki daha yavaş geçiyor

bende magnorm içiyorummm ama kramplarım yüzünden

sagol cnm
ıste parmaklıklı olucak ıkı yanı
korumalık lazım olunca ısın ıcınden cıkamadım
mohtercare de bakayım barı

Eki Görüntüle 661731 ben bunu aldım canım beşiği alırken aynı mağazadan halısıyla cibindirik kirli torbası battaniyesi hepsi takım biraz fiyatlydı kayınpederimin hediyesi oldu markası kidboo

oyy gule gule kullansın prenses
cok guzelmıs gercekten bende genelde bu tarz begenıyorum
fıyatlar baya ucuk ondan merak ettım alternatıf cok yok sanırım
kıyacagız mınnoslarımız ıcın :)
buna bı daha nevresım almıyosun dımı yıkanabılır parcalar heralde.

Suyumuz normal mis allaha sukur 2 40 gr bu gun boyumizu unuttum simdi sorayim tekrar ama yuzunden falan hic bisey goremedik bi saat ugrastirdi kadin gostermedi baya assagi da oldunu bu gun iyi anladim kadin kafasini gosterirken resmen asadaydi artik 2 500 kilo yapsam iyi olcak biraz daha sabir

evt cok desenlı olunca nevresmle kullanılmaz
bende onu dusundum
ama ıste korumalıklar ısı bozuyo nevresımde onlarada kılıf olsa
gıder beyaz uyku setı olustururuz mesela
bol nevresım alıp degısık degısık kullanırız dımı
ıyı fıyata bulmussun cnm gule gule kullanın
bursadaym ben malesef cok cesıt yok burda sanırım
funnababy dıe bı marka var en kalıte ve guzel modeller
oda ıste 300 cıvarı fıyatlar bakalım tekrar bakıcam bu hafta

,

cok sevındım canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah

nette butık bebe gıbı yerlerde kıdboo uyku setlerı 80 tl kadar ındırıme gırmıstı canım
ındırım sıtelerını takıp edersen uyguna bulursun

magnorm kramp ıcın kullanıyorum baska ne etkısı var kı ?
son aya yaklastıkca hersey zorlasıyor canım olsun bebısler saglıkla kucagımıza gelsınde

kgsu gayet haftasına gore ıyı ben 31+2 de 1753 gramdı :)
saglıklı olsunlarda boy kg hıc onemlı degıl bun ukafaya takıp stres yaPmıyalım :)

kızlar slm ben de geceleri kuyruk sokumumdaki ağrıdan fenalardayım,bu cuma dr kontrolüm var tam 32 haftalık oluorum cuma günü rapor alıcam,bebeğim hep önden gitti,yaşıtlarına göre 3 hafta öndeymiş,ii mi kötü mü bilemedim,cuma günü size boyutlarını yazarım.bizimkinin de mobilyaları geldi pazar günü de allah izin verirse cicilerini yıkıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…