- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.781
canım ben dün gittim hem muayene hem rapor için. hiçbişey almadım iş yerinden. hatta bana rapor kağıdı bile vermediler. sisteme girdik işyeri görcek dediler. ama sordum hala görünürde bişey yok. nolcak bilmiyorum beklemedeyim.
Eki Görüntüle 661731 ben bunu aldım canım beşiği alırken aynı mağazadan halısıyla cibindirik kirli torbası battaniyesi hepsi takım biraz fiyatlydı kayınpederimin hediyesi oldu markası kidboo
ben bankada çalışıyorum canım.kendi doktoruma gittim bi devlet hastanesindeki tanıdık doktora sevk yazdı.orası da direk yazdı raporu. ama doktorum beni ssk lı zannetti heralde yoksa sevk yazmasına gerek yoktu. direk kendisi yazsa da raporu kabul ediyormus bizim genel müdürlük. uğraştım biraz ama aldım..
aynı ben de yaa Rabbim öncelikle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. herkes göğüslerime bakacak gibime geliyor. ben biraz farklı bir insanım sanki. mesela bi ortama girersin ordaki teyzeler ablalar durup uzun uzun bakarlar ya ona bile uzun süre sinirlerim bozulur. bakana ben de bakarım hadi derim içimden sen mi inatsın ben mi inadım gözünü çekene kadar bakarımyani birinin yüzüme bakmasına bile delirirken göğüslerime bakmalarına ...
kayınvaliden belki gayet iyi niyetle demiştir ama neden o ezip çıkarıyormuş ki. illa mıncıklanması gerekiyorsa kendin de yapabilirsin
bi tanıdığım hastane bilgiişlemde çalışıyordu doğumhane bölümünde. her hastane belki aynı değildir ama ortamı anlatmıştı sinirlerim zıpladı. sancı çekenin üzerinde doğum elbisesi olur yanları açıktır dedi. galiba birazı cırtcırtlı. tabi biraz ailelerin yanında sancı çekiliyor ya. o esnada kızcağız acıdan kendinde olmaz yanları felan açılır görümce kaynana böyle mal gibi seyrederler demiştibayılacam galiba
ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?
aynı ben de yaa Rabbim öncelikle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. herkes göğüslerime bakacak gibime geliyor. ben biraz farklı bir insanım sanki. mesela bi ortama girersin ordaki teyzeler ablalar durup uzun uzun bakarlar ya ona bile uzun süre sinirlerim bozulur. bakana ben de bakarım hadi derim içimden sen mi inatsın ben mi inadım gözünü çekene kadar bakarımyani birinin yüzüme bakmasına bile delirirken göğüslerime bakmalarına ...
kayınvaliden belki gayet iyi niyetle demiştir ama neden o ezip çıkarıyormuş ki. illa mıncıklanması gerekiyorsa kendin de yapabilirsin
bi tanıdığım hastane bilgiişlemde çalışıyordu doğumhane bölümünde. her hastane belki aynı değildir ama ortamı anlatmıştı sinirlerim zıpladı. sancı çekenin üzerinde doğum elbisesi olur yanları açıktır dedi. galiba birazı cırtcırtlı. tabi biraz ailelerin yanında sancı çekiliyor ya. o esnada kızcağız acıdan kendinde olmaz yanları felan açılır görümce kaynana böyle mal gibi seyrederler demiştibayılacam galiba
kızlar ya çalışabilir raporu alanlar bi yardımcı olabilirler mi özel sektörde çalışanlar doktora gitmeden vizite kağıdı aldılar mı acaba?
Herkese günaydın;
Benimde nst de sancım çıkmıştı o günden beri magnorm adlı ilacı günde 2 defa kullanıyorum bel ağrılarıda başladı evde haraket ediyorum sadece pazar günü eşim arabayla gezdirdi içim açıldı artık biraz sabredicez zaten ilk 3 ay birde bu 8. ay zor olurmuş Allah vakitli doğumlar versin .
Canım emzirme olayına zamanla alışıyor insan hatırlıyorumda kayınvalidemin yanında çok rahat emzirirdim. Doğumhanede de o anki sancıdan ve bebeğinin bir an sağlıkla doğmasını düşündüğüünden utanma duygusu hiç gelmiyor insanın aklına. Normalde ben çok utangaç bir insanım bu yüzden ilk hamileliğimde hep kontrollere kadın doktora gitmiştim ama ne şans doğumuma erkek doktor girdi hiç utanmadım doğum gerçekleşince doktorun elini öpesim geldi herşeyden önemlisi bebeğin ve bizim sağlığımız
Herkese günaydın;
Benimde nst de sancım çıkmıştı o günden beri magnorm adlı ilacı günde 2 defa kullanıyorum bel ağrılarıda başladı evde haraket ediyorum sadece pazar günü eşim arabayla gezdirdi içim açıldı artık biraz sabredicez zaten ilk 3 ay birde bu 8. ay zor olurmuş Allah vakitli doğumlar versin .
Herkese günaydın;
cnm malesef uyku setleri hepsi çok pahalı korumalıklı falan genelde set oluyo yada mothercare gibi yerlerde korumalıkları ayrı falan olanlar var oralara bakabilirsin tabii tam takım istiyosan ama normal nevresimde alabilirsin mantıklı olanı eğer karyolanız kenarları ızgaralıysa mecbur korumalık gerekiyo ızgarasızsa nevresimde alabilirsin
Eki Görüntüle 661731 ben bunu aldım canım beşiği alırken aynı mağazadan halısıyla cibindirik kirli torbası battaniyesi hepsi takım biraz fiyatlydı kayınpederimin hediyesi oldu markası kidboo
Merhaba ben de basta cok zorlandım. Zaten o da ister istemez rengarenk oluyor bir de uyku seti renkli hir desen olursa cok karisik olur diye hep duz renk aradım. Duz renk bulamadim ama duze yakin icinde cok acik yedil puanlar var istersem tersini takarim tersi krem 60*120 eminonu havuzluhandan buldum 120 tlye nerde yasiyorsun bilmiyorum ama istteysen buradan bulursun cnm
,merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
ya kızlar molbılya besık alanlar
nasıl uyku setı aldınız
desenlı set halınde mı yoksa duz beyaz alıp nevresımmı gecırıyosunuz
ama ozmn kenar korumalıklarıda oluyomu kı?
ben anlaamadım bu ısı
60*120 olcude cok yok sankı olanlarda 300 tl yaa
sız nasıl aldınız?
Herkese günaydın;
kgsu gayet haftasına gore ıyı ben 31+2 de 1753 gramdı :)Suyumuz normal mis allaha sukur 2 40 gr bu gun boyumizu unuttum simdi sorayim tekrar ama yuzunden falan hic bisey goremedik bi saat ugrastirdi kadin gostermedi baya assagi da oldunu bu gun iyi anladim kadin kafasini gosterirken resmen asadaydi artik 2 500 kilo yapsam iyi olcak biraz daha sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?