- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.801
,
cok sevındım canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah
nette butık bebe gıbı yerlerde kıdboo uyku setlerı 80 tl kadar ındırıme gırmıstı canım
ındırım sıtelerını takıp edersen uyguna bulursun
magnorm kramp ıcın kullanıyorum baska ne etkısı var kı ?
son aya yaklastıkca hersey zorlasıyor canım olsun bebısler saglıkla kucagımıza gelsınde
kgsu gayet haftasına gore ıyı ben 31+2 de 1753 gramdı :)
saglıklı olsunlarda boy kg hıc onemlı degıl bun ukafaya takıp stres yaPmıyalım :)
Suyumuz normal mis allaha sukur 2 40 gr bu gun boyumizu unuttum simdi sorayim tekrar ama yuzunden falan hic bisey goremedik bi saat ugrastirdi kadin gostermedi baya assagi da oldunu bu gun iyi anladim kadin kafasini gosterirken resmen asadaydi artik 2 500 kilo yapsam iyi olcak biraz daha sabir
kızlar slm ben de geceleri kuyruk sokumumdaki ağrıdan fenalardayım,bu cuma dr kontrolüm var tam 32 haftalık oluorum cuma günü rapor alıcam,bebeğim hep önden gitti,yaşıtlarına göre 3 hafta öndeymiş,ii mi kötü mü bilemedim,cuma günü size boyutlarını yazarım.bizimkinin de mobilyaları geldi pazar günü de allah izin verirse cicilerini yıkıcam:)
ben de butikbebeden kidboo nevresim takımını pembe perili çok güzel kumaşı da 20 liraya,bebek yorganını da elyaf 30 liraya almıştım indirimden. kenar korumasını beyaz renk içi hazır elyaflı kumaştan terziye diktircem çünkü ekstradan sarı ve yeşil renkli de nevresim ve pike takımları almıştım.renk uyumsuzluğu olmasın diye.aaa 80 tl mı supermısss
ay ben hep kacırıyorum bu ındırımlerı yaa
alan oldumu ordan guzelmı acaba urunlerı
sagol canım ben arastırayım o markayı ve ındırımlerı :)
ben de butikbebeden kidboo nevresim takımını pembe perili çok güzel kumaşı da 20 liraya,bebek yorganını da elyaf 30 liraya almıştım indirimden. kenar korumasını beyaz renk içi hazır elyaflı kumaştan terziye diktircem çünkü ekstradan sarı ve yeşil renkli de nevresim ve pike takımları almıştım.renk uyumsuzluğu olmasın diye.
aaa 80 tl mı supermısss
ay ben hep kacırıyorum bu ındırımlerı yaa
alan oldumu ordan guzelmı acaba urunlerı
sagol canım ben arastırayım o markayı ve ındırımlerı :)
canım benimde hem özel sağlık sigortası hem ssk var. simdi düzenli kontrole gittiğim hastaneden özel sağlık sigortası ile yararlanabiliyorum çünkü hastanenin ssk ile anlaşması yok malesef. doktorumun bir arkadaşı varmış devlet hastanesinde perşembe günüde oraya gideceğim kısmetse rapor için. bu durumda sevke viziteye gerek yok sanırım doktor bişi demedi çünkü.
ben de butikbebeden kidboo nevresim takımını pembe perili çok güzel kumaşı da 20 liraya,bebek yorganını da elyaf 30 liraya almıştım indirimden. kenar korumasını beyaz renk içi hazır elyaflı kumaştan terziye diktircem çünkü ekstradan sarı ve yeşil renkli de nevresim ve pike takımları almıştım.renk uyumsuzluğu olmasın diye.
Ben de tam kidboo'yu söyleyecektim gülsevdam benden önce davranmış, ben nevresim takımı aldım 20 tl'ye çok güzel çıktı yıkadım vs hiçbir şey olmadı hem uyku setlerinin perdesi, kirli torbası vs bir sürü parçası oluyor istediklerini alırsın içlerinden, unnado ve butikbebe'ye geliyor ara ara yakındır görürsem haber veririm
benim de sertleşmelerim artmıştı nst ye girdim çok şükür sancı çıkmadı ama doktorum magvitali günde 2 ye çıkardı ( 1 bile kullanmıyordum tadını beğenmediğimden) şimdi ise günde 1 kullanıyorum midemi ekşitiyor :26: hamd olsun sertleşmelerim azaldı. yine de bazen psikolojim çok bozuluyor dün akşam hüngür hüngür ağladım. pazargünü önce el ortası büyüklüğünde sulu akıntı bikaç saat sonra idrar şeklinde 4-5 damla su gelmişti. geçen perşembe kontrolde suyun geldi mi hiç sanki biraz azalmış ama tedirgin olacak durum yok demişti doktor. pazar günü apar topar acile gittik karından bakıp çok şükür suyun iyi dediler ama afedersiniz aklım sık sık aşağıda her akıntıyı acaba suyum mu geldi diye yoruyorum. sonuçta karından baktı alttan ölçüm yapması gerekirdi sanki. ya diyorum suyum sıza sıza biter de Allah korusun bebeğim susuz kalıp ölürse Allah ım hepimize sabır nasip etsin. evlatlarımız da biz de ona emanetiz. gebeliğin sonlarına doğru zaman sanki daha yavaş geçiyor
hastane cıkısı hazır olan varmı? hep konusuyoruz bu konuları ama bugun hazırlıcaz not aldım yıne ama yazarsanız hazırlamıs olanlar eksıklerımızı tamamlarız bızde
hastane cıkısı hazır olan varmı? hep konusuyoruz bu konuları ama bugun hazırlıcaz not aldım yıne ama yazarsanız hazırlamıs olanlar eksıklerımızı tamamlarız bızde
Amin amin insallah. O ilaci ne icin verdiler sana. Hareketi yasakladikar mi peki?
Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar
Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?