2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aaa 80 tl mı supermısss
ay ben hep kacırıyorum bu ındırımlerı yaa
alan oldumu ordan guzelmı acaba urunlerı
sagol canım ben arastırayım o markayı ve ındırımlerı :)

hadi geçmiş olsun. inşallah atlatırsın sıkıntılarını da dayanırsın birkaç hafta daha

ben de başlarda çok uğraşmıştım kuyruk sokumu ağrısıyla. simit ortopedik yastıkla rahat edebildim birtek çok iyi geldi. normalde nefes alırken bile ağrıyordu. şimdi ancak çok yorulunca hissediyorum.

aaa 80 tl mı supermısss
ben de butikbebeden kidboo nevresim takımını pembe perili çok güzel kumaşı da 20 liraya,bebek yorganını da elyaf 30 liraya almıştım indirimden. kenar korumasını beyaz renk içi hazır elyaflı kumaştan terziye diktircem çünkü ekstradan sarı ve yeşil renkli de nevresim ve pike takımları almıştım.renk uyumsuzluğu olmasın diye.

unnado da da var biraz önce gördüm. uyku setleri. bide denokids de vardı ama sanırım onlar biraz pahalıydı.

aaa 80 tl mı supermısss

Ben de tam kidboo'yu söyleyecektim gülsevdam benden önce davranmış, ben nevresim takımı aldım 20 tl'ye çok güzel çıktı yıkadım vs hiçbir şey olmadı hem uyku setlerinin perdesi, kirli torbası vs bir sürü parçası oluyor istediklerini alırsın içlerinden, unnado ve butikbebe'ye geliyor ara ara yakındır görürsem haber veririm

Kızlar bugün itibarı ile 32+1 haftalığız. Cumartesi günü kontrolde bebeğim 1600 gram çıkmıştı, baya moralim bozulmuştu. Bugün yine işyerime yakın bir tıp merkezinde muayene oldum, ultrasona girdim. 1769 gram çıktı, biraz rahatladım, tosun değil ama en azından olması gereken normal kilosunda. Burdaki doktor da endişe edecek birşey yok dedi.

Bu arada SGK ile muyene oldum, 32. haftadan sonra çalışabilir raporum kesintiye uğramaz değil mi? Daha önce bir yerde okumuştum 32 ve 37. haftalar arasında muayene olursan otomatik olarak izin raporun başlıyor diye. Böyle birşey duyan varmı aranızda?

hastane cıkısı hazır olan varmı? hep konusuyoruz bu konuları ama bugun hazırlıcaz not aldım yıne ama yazarsanız hazırlamıs olanlar eksıklerımızı tamamlarız bızde

walla devlet hastanesinde sisteme girmek için sevk istediler benden.ama ben ssk lı değilim.özel sandıktan bakılıyoruz.belki onun içindir.ama sen her ihtimale karsı sevk al istersen.çunku ben şubeden fakslatmak zorunda kaldım.isticeklerini tahmin etmemiştim çunku..

ne guzel uyguna almıssın gule gule kullanın canım
carsafıda duz bısey aldın sanırım al sana takım
nevresım degıs degıs kullan ıste acaba boyle dahamı kullanıslı dıyorum
dıktırmekte olablr aslnda aama ben terzı ıslerını hıc beceremem ılla yanlıs olur bsyler
hazır bulunsa daha ıyı tabı.
Nevresım takımının kenarlıklar ıcın parcaları varmı???

Bıde hep 70*130 var yaa brz baktımda kıdbooya
60*120 bulabılırım ınsallah

gule gule kullan canım
sagol valla cok makbule gecer pc bozuk bnm
telden cok acamıyorum nerde ne kampanya var aksamları bakarım esımın ıs pcsınden
sen uyku setını tek tekmı olusturdun pekı? Kenarlıkları nasıl yaptın?
Evet cıbınlık kesın ıstıyorum meesela ayrı alıcaz artk

geçmiş olsun canım allahın izniyle birşey olmaz sen bol su tüket bide bu kadar sıkma kendini stressiz sıkıntısız geçsin son günlerimiz, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

hastane cıkısı hazır olan varmı? hep konusuyoruz bu konuları ama bugun hazırlıcaz not aldım yıne ama yazarsanız hazırlamıs olanlar eksıklerımızı tamamlarız bızde

benim bebişinki hazır kendimce hazırladım bişeyler :)

- 2 battaniye ( biri penye biri biraz daha kalın)
- 1 tulum uzun kollu
- 1 hastane çıkışı
- 1 yedek iç zıbın
- 2 çıtçıtlı kısa kollu , 1 uzun kollu
- 2 alt
- 2,3 çorap
- 1 yedek önlük
- 2 şapka, 2 eldiven
- 15 civarı bebek bezi
- 2 alt açma örtüsü
- pişik kremi, pudra
- gaz önleyici cam biberon
- ıslak mendil
- kirli poşeti
- küçük bez bendiller ( sırtına falan koyarım :) )

benimki eksik daha ama yazayım olanı

- 1 paket ped ( gece ve uzun modelinden)
- 10 civarı gögüs pedi
- makyaj malzemesi
- kırmızı tacım :)
- tarak
- havlu
- birkaç çorap
- terlik
- iç çamaşırı ( alıcam büyük beden koyu renk bişeyler )
- yedek emzirme sütyeni (almadım daha )
- 1 pijama takımı
- 1 koyu renk alt ve badi
- çıkış için bir takım kıyafet
- ıslak mendil
- peçete
- kirli poşeti
- fotograf makinesi vb elektronikler

bu kadar bedim çantam hazırladım koydum kenarı benimkine birkaç şey eklenecek o kadar )

Son düzenleme:

hastane çıkışı derken çantası mı tatlım? ben çantamı tam olmasa da hazırladım kendime gecelik, sabahlık ,çorap, ped ,terlik, lausa tacını unutma ben kapalıyım o yüzden kırmızı tülbent aldım bebişede 2 takım koydum hastane çıkışını, battaniye penye ve kalın, çorap, ağız mendili, bez ıslak mendil, ağız mendili, biberon emzik ama bunları daha steril etmedim :44: şimdilik bunlar var ama aklına gelen olursa doldur çantayı

Amin amin insallah. O ilaci ne icin verdiler sana. Hareketi yasakladikar mi peki?

Ya canım aslında yat dinlen dedi dr ama bebekte suyuda gayet iyi bebekte bir sıkıntın yok dedi sancıda 1 saaattte 2 kere çıktı çok değil ama magnorm ilacıda kasılmaları önlemek için verdi şimdi biraz daha rahatım ama bel ağrısı başladı gerçi onunla sancınında bir ilgisi yokmuş artık başlarmış bel ve sırt ağrıları önemli olan belinle aynı anda kasığında sancı hissetmen dedi bakalım biraz yatıyorum hafif hafif evde haraket ediyorum ama dışarı çıkmıyorum bakkala bile gitmiyorum.

Canım ben ilk hastane çıkışımı aziz bebeden 10 lu set halinde aldım 2 tane hastane çıkı almadım çünkü bir sürü kıyafeti var zaten özenip aldığım herşeyi tek tek seçerek aldım valla bir tek emzirme sütyeni ,atleti ,alt iç çamaşırı vede oğluşuma park beşik alıcam geri kalan artık hazırlık aşaması onuda bu hafta yapayım diyorum

bugün randevumuz var 4 te iişalah kızımı görücem bakalım neler yapıo:)artık çok hızlı tekmeler atmıo buarada sürekli yer değiştirio gibi kıvrım kıvrım gibi göbeğimin şekli değişio, bide uykudan kalkınca hatta uyandığımda yatakta tam göğüs altımda acayip bi acı oluo kıvrılıorumda bebiş sıkışıomu acaba dr a sorucam unutmazsam iişalah:)

Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar

Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar

evet cnm sanki burnum tıkalıda zor nefes alıo gibi hissediorum kendimi ama kapalı değil, bide biranda ateş basıo tansiyonum çıkıo sanki ama saniyelik ve benm düşük tansiyonum sürekli kalbim ağzıma gelip gidio

Canım bende de var nefes darlığı uzun zamandır, aldığım nefes ciğerlerimi doldurmuyor gibi geliyor bana. Özellikle yemekten sonra nasıl oturacağımı şaşırıyorum nefes almak için. Yatarken de yastığımı yükseltiyorum biraz, aksi takdirde rahat edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…