- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.001
evet benim bebeğim de kolumu koymamla tam kolumun üstüne tekme atıyor nasıl denk getiriyorsa tam koluma koluma vuruyor
Benim de aklım hep onda saf gibi oldum iyice dün dr'a gideceğim diye nasıl heyecanlandım, içeri girdik iyi olduğunu gördüm ya sırıtıyorm sadece dra soracaklarım uçup gitti aklımdan Allah'tan eşim yanımdaydı da yoksa raporu söylemeyi bile unutacaktım
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı, ilk haftalarda sonlara doğru rahatlarım diyordum ama yok doğuma kadar böyle olacak sanırım
Yok yok rahatlamak yok bize ilk zamanlar dusuk tehlikesi, son zamanlar erken dogum riski Allah korusun. Bitecek mi saniyorsun dogdugunda da bebek hasta mi, atesi mi var, niye agliyor diye yazicaz buraya :) daha yedi yemedi, kakasini yapti yapmadi derdinden bahsetmedim :)
Günaydınlar herkesee güzel bir gün olur umarım hepinizee....37. haftasına kadar çalışacak olan anneler ki buna bende dahill zorlanmaya başladınız mı...ben özel sektör çalışanı olarak baya zorlanıyorum.
Neden öyle yapıyor acaba rahatsız mı oluyor, sinirleniyor mu?
Benim de aklım hep onda saf gibi oldum iyice dün dr'a gideceğim diye nasıl heyecanlandım, içeri girdik iyi olduğunu gördüm ya sırıtıyorm sadece dra soracaklarım uçup gitti aklımdan Allah'tan eşim yanımdaydı da yoksa raporu söylemeyi bile unutacaktım
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı, ilk haftalarda sonlara doğru rahatlarım diyordum ama yok doğuma kadar böyle olacak sanırım
Dün oğlumu gördük maaşallah kocaman olmuş sığmıyor ekranaEller yumuk yumuk uyuyordu. Bu arada dönmüş başı aşağıda yani kontrollerimiz de artık sıklaştı 2 haftada bir gideceğiz.
Dün çalışabilir raporu aldım çalıştığım yere götürdüm oraya da kendinden bir haber bir amca koymuşlar raporumu kaybetmese bari
evet benim bebeğim de kolumu koymamla tam kolumun üstüne tekme atıyor nasıl denk getiriyorsa tam koluma koluma vuruyor
walla canım bankadayım bütün gün oturuyorum ama yine de zor geliyo işe gelmek..
oturdukça ayaklarım şişiyo tabii akşama kadar davul gibi oluyo..ama ellerimde bi sıkıntı yok.yüzüğümü hala takabiliyorum
onun dışında sürekli aynı şeyleri giymekten sıkıldım...
bebeği doğum kanalına inen var mı? benim karnım gün geçtikçe aşağı doğru gidiyor hatta belim inceldi sanırım eşim de söyledi... karnım öne ve aşağı indi, bebekler ne zaman doğum kanalına giriyor acaba? yani doğum tarihini etkiler mi?
bebeği doğum kanalına inen var mı? benim karnım gün geçtikçe aşağı doğru gidiyor hatta belim inceldi sanırım eşim de söyledi... karnım öne ve aşağı indi, bebekler ne zaman doğum kanalına giriyor acaba? yani doğum tarihini etkiler mi?
Canım sen Medistate Kavacık hastanesine gidiyordun değil mi? Ben de Cumartesi günü almıştım 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu. Muhasebecimize sordum ama hala rapor için SGK'dan otomatik mail gelmemiş raporum için. Hergün arıyorum hastaneyi, sistemlerde sorun var giriş yapamıyoruz, halletmeye uğraşıyoruz dediler. Dün gece SGK danışma hattı 170'i aradım, raporunu uzattıysan sıkıntı yok, geriye dönük girişlerini yapabilirler ama iş göremez raporu aldığında mutlaka SGK'ya bildirilmesi ve iş yerinin de en geç 5 iş günü içinde bunu onaylayıp SGK'ya göndermesi gerekiyor dediler.
Takip etmeni tavsiye ederim, 3 gün bile çok önemli, mağdur olmayalım....
benimde ciddi şişkinliklerim yok ama dediğin gibi aynı şeyleri giymekten çok sıkıldımmm h&m e gittim nasııııııllll güzeeeel ciciler çıkmış yaz içiiiiiiinnn nasıııl anlatamam bayıldım hepsineee bu yaz giymem lazım onlarıııı hemen vermem lazım şu aldıklarımııııı hemeeeen
Evet cnm hee bak ben onu bilmiyordum ama elimdeki raporu işyerine götürdüm o yeterli olmuyor muymuş? Bir de hastanenin mi bildirmesi gerekiyormuş? Ben bizim amca kaybeder diye korktum ama demek bir de bu konu var, valla bu halimizle işe gitmeye çalışıyoruz boşa gitmesin çalıştığımız günler
valla ben karın aşağı inmesi doğumun yaklaşması habercisi diye duymuştum ama emin değilim açıkcası bi doktoruna görün istersen canım
Doğum yaklaşırken bebeğin kafası doğum kanalına doğru iner. Bu sayede göğüs boşluğu ve diyaframınız üzerindeki baskı azalır. Artık daha rahat soluk alıp verebildiğinizi ve sanki hafiflediğinizi hissedebilirsiniz. Öte yandan bebeğin başının aşağıya inmesi mesaneniz üzerindeki baskının artmasına neden olur. Bunun sonucunda da tıpkı gebeliğinizin erken dönemlerinde olduğu gibi sık sık idrara çıkma gereksinimi duyarsınız.
Bebek aşağıya indiğinde dışarıdan bakanlar karın yapınızın değiştiğini söyleyebilirler. Ya da nadiren ne siz ne de dışarıdan bakanlar böyle bir değişimin farkında olmayabilirler.
Alıntıdır...
Evet canım, hastanenin de bildirmesi, sisteme tanımlaması gerekiyor. Aynı işyerindeki bir arkadaşım geçen ay bizim gibi raporunu uzattı. Gittiği gün bizim muhasebeye mail gelmiş kız işe dönmeden önce. Devlet hastanesinden almıştı o raporunu. Dediğim gibi SGK danışma hattı iş göremez raporu almadıysanız sorun olmaz, raporu alana kadar tanımlayabilirler dedi ama benim içim rahat değil yine de. 3 gün bile çok önemli şu anda. Güya bugün yetkili biriyle görüşüp halletmeye çalışacaklarını söylediler, haber bekliyorum dedim. Umarım bu hafta hallolur.
Bana rapordan 2 nüsha verdiler, birini iş yerine verdim, bir tanesi bende duruyor. Sende kalana sahip çık, nolur nolmaz, gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?