2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Cok gecmis olsun canim tahmin bile edeniyorum telasini allah saglik verdin bolca dinlen

saol canım bu bana ders oldu heleki o kontroller

Mobilden giriyorum sayfaya iki kere yollamisim cevap.... Kiyamam ya yani kendimi koydum direk senin yerine sukur ki birsey yok , gecen kontrole gittigimde benimle ayni haftada bi hamisin suyu gelmis doktorda kosusturuyodu ona da cok uzuldum bebis daha 1700 bildigim kadariyla dogmus iyiymis allah bebislerimize saglik versin zamaninda gelsinler insallah saglikla

gecmiş olsun canım ıns bebeklerımız gununu doldurur oyle gelırler......

Gecmıs olsun canım dıkkat etmelı arkadaslar Allah hayırlı dogum nasıpetsın hepimize

Ay cok gecmis olsun. Dikkat et aman biraz daha dayansin bebisin

Tatlım geçmiş olsun yaa okumaya başladığımda kalbim yerinden çıkacak sandım, çok şükür iyiymişsiniz. Allah hepimizin evladını hayırlısıyla vaktinde kavuştursun bizlere.

korkmana gerek yok bence canım bebişin yer değiştirdiği için farklı yerlerden hıçkırık hissetmen normal kordon dolanmasını da getirme aklına böyle şeylerle kendini korkutma bebişlerimiz Allaha emanet

çok gecmiş olsun canım evet dikkat etmek lazım..
Hanımlar 1 saattir falan göbek deliğimin etrafına iğne batıyor gibi acılar çekiyorum böyle birşey yaşayan varmı aranızda ???
canım ebnde çok sık diil ama ara ara oluyo..

KIZLAR BU ARADA ÖZEL OLCAK BİRAZ AMA İLİŞKİYE ARA VERDİNİZ Mİ ARTIK..27.HAFTADAN SONRA BEN ZORLANIYORUM DİE ARA VERDİM

biz gebelikten beri ara verdik..eşim dr.bildiği bişi vardır heralde..

Karnım büyüdüğünden beri bizde ara verdik eşim bebeğe zarar vermekten korkuyor.

Çok çok geçmiş olsun, az zaman kaldı Allah hepimizi bir avazda kurtarmayı nasip etsin.Benimde sol göğsümün altı ve sırtımın arka kısmı ağrıyor sürekli iğne batıyor sanki rahatım kalmadı hayırlısı bakalım

Gecmis olsun canım okurken heyecanlı heyecanlı okudum resmen aman dikkat bir hafta bile cok önemli bizim Icin Allah yardımcımız olsun dinlenme imkanın varsa hiç kalkma canım yat bol bol

ayyy çok geçmiş olsun canım .bol bol dinlen..

biz gebelikten beri ara verdik..eşim dr.bildiği bişi vardır heralde..

Karnım büyüdüğünden beri bizde ara verdik eşim bebeğe zarar vermekten korkuyor.
anladım kızlar sağolun..bizde ilk 3 ay ara vermiştik sonra serbest dedi dr hatta hala yasak koymadı ama ben zorlandığımı hissettiğimden bide bebeğe zarar veririm korkusundan ara verdim..:)

doktoruma sordum bende 37.haftadan sonra mümkünse hergün girin ilişkiye bu doğumu kolaylaştırır dedi...

Bu arada sizde kendinize çokkk dikkat edin aman aman...

Son düzenleme:

Aynen ben de zorlaniyodum cok.Ustune o karni gorunce....Ne bilim,ayni olmuyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…