2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
istanbuldasınız şanslısınız ah burda da olsa bizde gitsek böyle eğitimlere

sen gene notlarını al canım bize aktarırısın dinlemiş kadar oluruz

ınsallahcanım not alır sıze aktarırım yoklugunu hıssettırmem semınerın

cok gecmısolsun canım kendıne dıkkat et inşallah bıdaha boyle bısey yasamazsın gununde dogar yavrun ..

annecikler ismimiz büyük olasılıkla Taha Barlas :)) olacak sizce nasıl?

taha cok ama cok sevdıgım bı ısım:) barlas yanına uymadı gıbı ama tabı sen bılırsın

doktoruma sordum bende 37.haftadan sonra mümkünse hergün girin ilişkiye bu doğumu kolaylaştırır dedi...

Bu arada sizde kendinize çokkk dikkat edin aman aman...

egıtımde son gun bıle ılıskıye gırmek doguma cok buyuk kolaylık dıyordu ebemız
spermler cok faydalıymıs bebege bulasma gıbı hurafede yok ama ıste o agırlıga gelıp yapabılmek bılemıyorum
ogunlere bı gelelımde:)

Bugün doktora (33+0) gittik iki haftada 544 grm aldırmışım doktor zayıf dedi diye bol et yedim 1993 gr olmuş:) ama hala dönmemiş 36. Haftaya kadar döner dönerse dedi doktor.

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
yakamoz cum geçmiş olsun canım. sen anlatırken ben korktum.

Günaydıııııınnnn
Artık doğum zamanlarımız yaklaştı bundan sonra foruma girdiğimizde heyecanlı haberler alıyoruz, hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inş

gnydınlar hepinize

32+4 alabilirsin sorun olmuyor.
oyun parkımda sadece dönence var kendisi zaten yeteri kadar süslü. cibinliği beşiğine koydum.

Bugün doktora (33+0) gittik iki haftada 544 grm aldırmışım doktor zayıf dedi diye bol et yedim 1993 gr olmuş:) ama hala dönmemiş 36. Haftaya kadar döner dönerse dedi doktor.

maşallah allah artısın benimkinide şişman dedi:) 2600 grdı pazartesi günü

geçen hafta iki kere döndü benim bebişim bir ultrsonda kafa aşağıdaydı 2 gün sonra yukarıda pazartesi gittiğimde de yine aşağıdaydı... benmki gibiyse döner seninkide:)

Herkese günaydın bugün temizliğe başladım şimdi balkonları hallettim bebeğin beyaz kıyafetlerini yıkadım astım şimdi renklileri yıkıyorum ay minik minik olunca zor oluyor ama artık işlere başlamak lazım yapasım gelmiyor gün geçtikçe yarında ütü yaparım heralde .
Kızlar bu arada dün hastanemle görüştüm hasta bezini onlar veriyormuş almanıza gerek yok dedi iyi ki sormuşum almadan önce birde ilk başta sütüm gelmezse mama vermek lazım o nasıl oluyor diye sordum onuda veriyorlarmış bence sizde almadan önce konuşun boşuna almış olmayın.

günaydınnnn.hava çok soğuktu bugün azıcık yürüdüm :))kar soğuğu gibi..nerlere gitsek acep gezmelere ?? :))

Arkadaslar iyi ki bu topik var oyle rahatliyorumki sizlerde payasinca. Hep bahsediyorum benim bebegim iri daha 30+4 gunlukken 2100 gr.di. Simdi 2500 olmustur sanki, karnim buyuk. Cokta hareketliyim AMA artik hareket edersem erken gelir mi korkum var, kadikoy e gidelim diyorum bugun pijamam eksik ama korkuyorum, hareket etsem sucluluk duyuyorum. Offfff artik ne yapsak dusunur olduk, cok yasem korkuyorum, yatakta donsem korkuyorum, hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik bebislerimizi...

Kolay gelsin bitince gercekten cok rahatliyor insan AMA kendini yormadan yap, vucut agirlainca daha cabuk yorulur olduk.

mutlu hafta sonları kızlar benim kafama takılan bişey var 7 aylık hamileyim tam 2 ay kaldı doktor 22 mayıs dedi doğum tarihi için ama benim karnım çok küçük kimse inanmıyo 7 aylık hamile olduğuma bebeğim küçük olcak diye çok korkuyorum 27+1 de doktora gittim 1.100 gramdı salı günü tekrar gidicem doktor haftasına göre normal diyo ama erkek bebek biraz tombul olsun istiyorum ama olmıcak galiba

aynen benide görenler 7 aylık olduğuma inanmıyor. ama dr bebişin gelişimi çok ii dedi. o yüzden hiç takılma buna. iç hacmin geniştir..:)

aynen benide görenler 7 aylık olduğuma inanmıyor. ama dr bebişin gelişimi çok ii dedi. o yüzden hiç takılma buna. iç hacmin geniştir..:)

iç karın genişliği ile alakalı benimde 6-7 aylık hamileliğimi kimse inanmıordu 2-3 haftadır birden bir coştuk herkes doğum çok yakın sanırım diyor:)
önemli olan haftası ile bebişiinizin uyumlu olması her kişide farklılık gösterebilri boşuna panik yapmayın

IYI HAFTA SONLARI KmIZLAR SIKINTIDA Npatlayacam ne gelen var ne gıden gurbette olmak ne kadar zor yaaa. mart annelerının dogum hıkayelerını hıkayelerını okudum herkeste ayrı bır hıkaye bakalım bızım hıkayeler nasıl olacak Rabbım herkese zamanında hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…