- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.221
istanbuldasınız şanslısınız ah burda da olsa bizde gitsek böyle eğitimlere
sen gene notlarını al canım bize aktarırısın dinlemiş kadar oluruz
kızlar başıma neler geldi neler....
bebeğim ters dönmüş gün boyunca aşağı bi baskısı vardı yürüyünce falan rahatsız edici bi baskıydı.akşam 9 gibi banyodan çıktım bi de baktım ki su geliyo aşağı resmen.doktorumu aradım suyum gelio dedim hemen hastaneye gel erken doğum olabilir dedi..ağlayarak bolll bollllllll dua ederek çantalarımı aldım ve gittik....2 hemşire 1 ebe alttan kontrol etti açılma yok dedi...ama suyun geldiği için doğuma alıcaz.ya suni sancı yada sezeryan yokmu başka yolu dedim hemsire yok dedi....ama bebeğim daha küçük deil kıvrandım.sonra ebe geldi baktı o da dedi açılma yok bu bebeğin sıvısına benzemio intihap olabilir...bu gece burada kal...doktor geldi ultrasona baktı bebeğin suyu ii dedi.3 serum 4 iğne sürekli nst ile sabahı bulduk....doktor bol bol dinlen ve su iç dedi..bi ped verdi bunu sakla dedi tekrar akıntın olursa bunu kullan renk değişirse hemen gel dedi..aman kızlar kritik haftalarda kendinizi fazla yormayın....
annecikler ismimiz büyük olasılıkla Taha Barlas :)) olacak sizce nasıl?
doktoruma sordum bende 37.haftadan sonra mümkünse hergün girin ilişkiye bu doğumu kolaylaştırır dedi...
Bu arada sizde kendinize çokkk dikkat edin aman aman...
teşekkür ederim canım, anladığım kadarıyla 32+4 te de gitsem bir şey olmaz dimi? randevum o güne geliyor da.
kızlar benim bu yersiz sorularım arada kaynayıp gidiyor ama bebeğinizin park yatağına herhangi bir süsleme yaptınız mı, ben böle cibinlik, kenarlara süslemeler filan yapsam mı diyorum ama fikir oluşturamadım kafamda, var mı bana yardımcı olabilecek olan?
Bugün doktora (33+0) gittik iki haftada 544 grm aldırmışım doktor zayıf dedi diye bol et yedim 1993 gr olmuş:) ama hala dönmemiş 36. Haftaya kadar döner dönerse dedi doktor.
Diger forumlardaki dogurmus annelere bakiyodum da hep sezeryan,hep sezeryan.Normal dogum yapan ne kadar az :44:
Herkese günaydın bugün temizliğe başladım şimdi balkonları hallettim bebeğin beyaz kıyafetlerini yıkadım astım şimdi renklileri yıkıyorum ay minik minik olunca zor oluyor ama artık işlere başlamak lazım yapasım gelmiyor gün geçtikçe yarında ütü yaparım heralde .
Kızlar bu arada dün hastanemle görüştüm hasta bezini onlar veriyormuş almanıza gerek yok dedi iyi ki sormuşum almadan önce birde ilk başta sütüm gelmezse mama vermek lazım o nasıl oluyor diye sordum onuda veriyorlarmış bence sizde almadan önce konuşun boşuna almış olmayın.
mutlu hafta sonları kızlar benim kafama takılan bişey var 7 aylık hamileyim tam 2 ay kaldı doktor 22 mayıs dedi doğum tarihi için ama benim karnım çok küçük kimse inanmıyo 7 aylık hamile olduğuma bebeğim küçük olcak diye çok korkuyorum 27+1 de doktora gittim 1.100 gramdı salı günü tekrar gidicem doktor haftasına göre normal diyo ama erkek bebek biraz tombul olsun istiyorum ama olmıcak galiba
aynen benide görenler 7 aylık olduğuma inanmıyor. ama dr bebişin gelişimi çok ii dedi. o yüzden hiç takılma buna. iç hacmin geniştir..:)
mutlu hafta sonları kızlar benim kafama takılan bişey var 7 aylık hamileyim tam 2 ay kaldı doktor 22 mayıs dedi doğum tarihi için ama benim karnım çok küçük kimse inanmıyo 7 aylık hamile olduğuma bebeğim küçük olcak diye çok korkuyorum 27+1 de doktora gittim 1.100 gramdı salı günü tekrar gidicem doktor haftasına göre normal diyo ama erkek bebek biraz tombul olsun istiyorum ama olmıcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?