- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.241
mutlu hafta sonları kızlar benim kafama takılan bişey var 7 aylık hamileyim tam 2 ay kaldı doktor 22 mayıs dedi doğum tarihi için ama benim karnım çok küçük kimse inanmıyo 7 aylık hamile olduğuma bebeğim küçük olcak diye çok korkuyorum 27+1 de doktora gittim 1.100 gramdı salı günü tekrar gidicem doktor haftasına göre normal diyo ama erkek bebek biraz tombul olsun istiyorum ama olmıcak galiba
Arkadaslar iyi ki bu topik var oyle rahatliyorumki sizlerde payasinca. Hep bahsediyorum benim bebegim iri daha 30+4 gunlukken 2100 gr.di. Simdi 2500 olmustur sanki, karnim buyuk. Cokta hareketliyim AMA artik hareket edersem erken gelir mi korkum var, kadikoy e gidelim diyorum bugun pijamam eksik ama korkuyorum, hareket etsem sucluluk duyuyorum. Offfff artik ne yapsak dusunur olduk, cok yasem korkuyorum, yatakta donsem korkuyorum, hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik bebislerimizi...
mutlu hafta sonları kızlar benim kafama takılan bişey var 7 aylık hamileyim tam 2 ay kaldı doktor 22 mayıs dedi doğum tarihi için ama benim karnım çok küçük kimse inanmıyo 7 aylık hamile olduğuma bebeğim küçük olcak diye çok korkuyorum 27+1 de doktora gittim 1.100 gramdı salı günü tekrar gidicem doktor haftasına göre normal diyo ama erkek bebek biraz tombul olsun istiyorum ama olmıcak galiba
Arkadaslar iyi ki bu topik var oyle rahatliyorumki sizlerde payasinca. Hep bahsediyorum benim bebegim iri daha 30+4 gunlukken 2100 gr.di. Simdi 2500 olmustur sanki, karnim buyuk. Cokta hareketliyim AMA artik hareket edersem erken gelir mi korkum var, kadikoy e gidelim diyorum bugun pijamam eksik ama korkuyorum, hareket etsem sucluluk duyuyorum. Offfff artik ne yapsak dusunur olduk, cok yasem korkuyorum, yatakta donsem korkuyorum, hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik bebislerimizi...
benim 28+2 de 1158
30+1 de 1600
31+4 de 1991
32+5 de 2124 dü... yani hızı çok farklı...ama çok hızlı büyüdüğü haftalarda tansiyon problemim oldu.. ilgisi var mıdır bilmem...
ben avent yeni doğan başlangıç seti aldım, göğüs pompasını da ondan aldım.. kullanmadık daha bakalım memnun kalcak mıyız
selam kızlar topik sanki baya bi durgunlaşdı:44: hergün takipdeyim ama artık geçmişi okumak baya kolaylaştısıkıcı bir gün nedense birşey yapasım yok kocişime yemek yaptım azönce de çorbam pişti kızımla oturduk öle internette takılıyoz ya 2 gundur garip bi baskı var alt tarafım da özellikle az yürüdüysem daha fena oramda bi garip baskı sanki kızım kafasını ittiriyor gibi ne bilim hıh desem çıkıcakmış gibi karnımı tutma ihtiyacı hisediyorum garip bişey korkuyorum bazen artık hareket yeteneğimi kaybediyorum galiba :18: geceler zaten ayrı bir kabus uyku nedir unutum millet bugünlerin kıymetini bil bolca uyu dedikce çıldırıyorum daha çok kızım doğsun sağlıcakla hiç değilse uyumadığımda kucağıma alıp sarılırım öperim onu seyrederim doya doya şimdi ayaklarıma giren kramplar sürekli uyuşan bacaklarımın batan kaburgalarımın agrısı beni sinir krizine sokuyor
Canım senin kız 36 haftalık olmuş kanala girmiştir belki artık, benim bütün baskı göğsümün altında mesela aşağısı rahat. Göbeğin aşağıya indi mi?
Merhaba arkadaşlar haftasonum yatmakla geçti yaptığım tek iş evi süpürmek, bir de kızımın cicilerini yıkadım abisinin kçüklerinden de seçtik onları da yıkadık yarın da ütü günümüz. Geçmişi biraz okudum da bebişlerin kilolarına takmışız ultrasonda fazla ya da az çıkması sizi üzmesin, ultrason çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor bunu mart annelerinin topiğini okursanız göreceksiniz kilolu beklenen bebekler düşük kiloda doğabiliyor önemli olan bebeklerimizin normal kiloda ve sağlıklı doğması benim oğlum 3200 gr doğdu daha kırkı çıkmadan 5 kg a ulaştı tombiş bir bebekliği vardı sütümüz yarıyorsa onlar çok güzel gelişiyor. Karnımızın da görünümlerine aldanmayalım ben 6 kg almama rağmen bugün doğuma gidecek gibi karnım var bu annenin yapısıyla ilgili. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
merhaba kızlar
idrar yolunda intihap olan var mı su haricinde ne yapıyosunuz
Şimdi yok ama ilk trimestr da olmuştu tehlikeli diye ilaç vermediler. Bol su en az 3lt günde , bide iç çamaşırlarını ütülemeden sakın giyme , mutlaka pamuklu çamaşır kullan dediler bana o zamandan beri çok rahatım hiç sıkıntı yaşamadım bi daha ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?