2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar lutfen böyle seylere takılmayın ne guzel sanslısın ıc karın genıs senın benımde oyle
dıstan hala cok bellı olmuyor 10 kg aldııgm halde .. doktor gelısımı ıyı haftasında dıyor ya gerısı hıkaye ..
saglıkla dogsunlarda yeterkı

Ay sanki hiç bişey yetiştiremiycekmişim gibi.bebişimin bi kıyafetleri hazır oda namına daha hiç bişeyi yok.bu hafta artık oda düzenlemeye başlamam lazım.

şöyle küçük,kibar bi gardrop öneriniz var mı netten alabileceğim?

Bence yürümek iyi gelir o kadar da pimpirik olma eğer açılman filan yoksa kendini çok yormadan işlerini halledebilirsin şimdi korkuyoruz ya erken gelirlerse diye sonra da bu bebişler gelmiyor ne yapsak acaba diye düşüneceğiz.

üzüldüğün şeye bak benim de göbeğim başından beri haftasından büyük bugün bile aaa daha varmış her an doğuracakmış gibi duruyorsun dediler milletten utanıyorum valla, hem göbeğin büyüklüğüyle bebeğin kilosu arasında alaka yok, yavrularımız sağlıklı olsun yeter drun birşey söylemiyorsa kafana takma

Gerçekten iriymiş bebeğin dr bana dün bebeğin önde gidiyor dedi 30+6 günlük 1700 gr dı ultrason kağıdında 32+5 günlük çıktı sende nasıl gözüküyor benim böyleyse senin 34 falan gözüküyordur haftası maşallah diyeyim

Canım haftasında olması daha iyi niye kilolu olsun istiyorsun ki anlamadım sağlıklı olsun yeter doğunca hepsi kilo alıyor zaten ,normal doğum yapacaksan daha şanslısın hatta kilolu olunca normal yaptırmıyor dr lar

benimki 2 hafta öndede.30+1 de 1878 gr.dı

bugun evımızı temızledık olesıne usttenuzun bır aradan sonra yemegımızıde yaptık esım ozlemıs yemeklerımı oyle dedı bende bugun evde yıyelım deıdmbır gun annemde bır gun kayınvalımde yıyorduk:)

sımdıde dınlenıyorum ayak bıleklerım cok agrıyor ve sıstı

selam kızlar topik sanki baya bi durgunlaşdı:44: hergün takipdeyim ama artık geçmişi okumak baya kolaylaştı sıkıcı bir gün nedense birşey yapasım yok kocişime yemek yaptım azönce de çorbam pişti kızımla oturduk öle internette takılıyoz ya 2 gundur garip bi baskı var alt tarafım da özellikle az yürüdüysem daha fena oramda bi garip baskı sanki kızım kafasını ittiriyor gibi ne bilim hıh desem çıkıcakmış gibi karnımı tutma ihtiyacı hisediyorum garip bişey korkuyorum bazen artık hareket yeteneğimi kaybediyorum galiba :18: geceler zaten ayrı bir kabus uyku nedir unutum millet bugünlerin kıymetini bil bolca uyu dedikce çıldırıyorum daha çok kızım doğsun sağlıcakla hiç değilse uyumadığımda kucağıma alıp sarılırım öperim onu seyrederim doya doya şimdi ayaklarıma giren kramplar sürekli uyuşan bacaklarımın batan kaburgalarımın agrısı beni sinir krizine sokuyor

Özgün - Konu Senden Açılınca JoyTurk Akustik Şarkılar - YouTube
hadi benden size gelsin kızlar azcık keyiflenin sesli söleyin şarkıyı bebişleriniz dinlesin kızıma şarkı sölediğim de sakinleşiyor hep deneyin çok hoş bi şarkı

"Titriyor elim, sesim
Kesiliveriyor sanki nefesim
Ritmi kayıyor şu kalbimin
Konu senden açılınca
Yetmiyor ilim, bilim
Tutuluveriyor ağzım, dilim
İçi dışı yanıyor şu kalbimin
Konu senden açılınca."

Canım senin kız 36 haftalık olmuş kanala girmiştir belki artık, benim bütün baskı göğsümün altında mesela aşağısı rahat. Göbeğin aşağıya indi mi?

Canım senin kız 36 haftalık olmuş kanala girmiştir belki artık, benim bütün baskı göğsümün altında mesela aşağısı rahat. Göbeğin aşağıya indi mi?

en son 15 gün önce doktordaydım doktor doğum pozisyonuna girmiş dedi acaba iyice yerleşiyormu bilmem ki :44: görenler göeğimin aşa indini sölüyo da ben fark etmiyorum ki hala koca bir göbek

Merhaba arkadaşlar haftasonum yatmakla geçti yaptığım tek iş evi süpürmek, bir de kızımın cicilerini yıkadım abisinin kçüklerinden de seçtik onları da yıkadık yarın da ütü günümüz. Geçmişi biraz okudum da bebişlerin kilolarına takmışız ultrasonda fazla ya da az çıkması sizi üzmesin, ultrason çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor bunu mart annelerinin topiğini okursanız göreceksiniz kilolu beklenen bebekler düşük kiloda doğabiliyor önemli olan bebeklerimizin normal kiloda ve sağlıklı doğması benim oğlum 3200 gr doğdu daha kırkı çıkmadan 5 kg a ulaştı tombiş bir bebekliği vardı sütümüz yarıyorsa onlar çok güzel gelişiyor. Karnımızın da görünümlerine aldanmayalım ben 6 kg almama rağmen bugün doğuma gidecek gibi karnım var bu annenin yapısıyla ilgili. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.

Aynen arkadaşımada hep bebeğin iri dedi dr 3,5-4 kilo arası doğacak sanarken bebiş 2,600 doğdu şok olmuştuk o yüzden hiç kafaya takmıyorum ben sağlıklı olsunda önemli değil Allah inşallah süt vermeyi nasip eder diye dua ediyorum .

merhaba kızlar

idrar yolunda intihap olan var mı su haricinde ne yapıyosunuz

Şimdi yok ama ilk trimestr da olmuştu tehlikeli diye ilaç vermediler. Bol su en az 3lt günde , bide iç çamaşırlarını ütülemeden sakın giyme , mutlaka pamuklu çamaşır kullan dediler bana o zamandan beri çok rahatım hiç sıkıntı yaşamadım bi daha ...

pöfff su içiyorummmm ama hiç fayda etmiooo...doktor bi sürü ilaç verdi...pamuklu çamaşırı duymamıştım hemen alayım bol bol yoksa kötü..

herkese slmmm off kızlar ben çok kötüyüm yaa yatıyorum uyuyorum ama dinlenemiyorum uykum o kadar çok bölünüyoki dönmeler sağa sola tam bi eziyet gözümü kapadığım gibi rüya görmeye başlıyorum genelde saçma sapan veya korkunç rüyalar oluyo yatoyorum saat başı uyanıyorum puffff sabahın köründede hortluyorum
kalktığımda sanki 12 saat uyumuş gibi uyanıyorum ama 1 saat sonra felçli gibi yatağa geri dönüyorum :)))
bebeğimin hareketleri beni çok rahatsız ediyo yürüyemiyorum resmen kasılıyorum altımda baskı oluşuyo otururkende resmen kaburgamın arasına giriyo sanki midem deseniz herşey ağzımda yanıyo kaynıyo fokur fokur ayaklarım ellerim fazla şişmiyo ama yüzüm zencilere dönüyo alt dudak bi tarafa üst dudak bi tarafa
hiç bişeydende keyif alamaz oldum yorgunum ya yorgunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…