2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm benımde aynı bızımkıde dogum kanalına gırmıs sankı bırsey batıyor gıbı oluyor yururken doktorum basını hareket ettırdıgı ıcın oyle dedı
Arkadaşımın doğum haberini aldım şimdi 35 haftalık doğum yapmış yakında bizimde başlıcak doğumlar galiba:)

başlıcakk başladı bıleee brseyımız kalmaıd cok sukur

Merhaba...
30+5 teyim ama benim bebek erken gelmeyi kafasına koymuş durumda.Haftasonumu nst'lerle geçirdim. Ufa bir lekenlenme görünce doktora koştum. Muayene rahimde daralma var dedi doktor ve erken doğum riski var dedi.NST yaptırttı hemen iki daikada bir sancının varlığı çıktı.Ben sancıları bebek hareketi gibi hissediyordum.Göbek deliğimin azcık yukarında bebeğin dönüşü gibi.
Bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar, serum vs takviyesinden sonra nidilat başladı doktor 6 doz. Doktor yatırmaktan yanaydı ama bir gece kaldım orda uyuyamadım.Evde daha rahat ederim diye eve çıktım.Bir güzel dinlendim.Şimdi iyiyim ama inş sancılar tekrardan coşmaz.

Dua edin lütfen.Bebeğim bir kaç hafta daha en azında 36 bitene kadar içerde kalsın.
B,rde Rahim daralması ve açılması arasında ne fark var. Bileniniz var mı. Varsa paylaşır mı. Netten araştırdım birşey bulamadım.

Merhaba kızlar ya dün akşam görüncemler bizdeydi buz dolabında manda kaymağı vardı onu görünce telaşla sen bundan yedinmi dedi bende evet dedim meğer manda sutu veya manda sutyle yapılmış şeyler geç doğurutuyomuş öyle söyledi of canım sıkıldı ya bide oğluma makarna ipinden battaniye örüyodum onu gördü paspasa benziyo dedi canım çok sıkıldı ya çok üzgünum gece bunları düşünmekten gözüme uyku girmedi

Allah yardımcın olsun canım ınsallah vaktınde gelır bebegın Meryem suresını oku hayırlı ve kolaydogum ıcın

öncelikle geçmiş olsun ilacınızı aksatmadan yatın bence hiç kalkmayın ben üç aydır yatıyorum ve ilaç kullanıyorum ilk bebeğimde erken doğdu ve zor zamanlar geçiyor umarım 37. haftayı tamamlarız

Kizlar gunaydin bende nisan annesiyim bizim dogumlar yaklasti sizin foruma girip okudum biraz.Ben bebegimin besigini satmayi dusunuyorum daha dogmadi yani hic kullanilmadi besigi once alip sonra dolabini aldigim icin renkleri uymadi simdi o dolabin besigini aliym diyorum.sadece besik alicak olan falan vardir belki aranizda diye yaziyorum ilgilenenler olursa eger bana mesaj atarlarsa resim ekleyip gonderirim.fiyati da bayagi uygun almistik 150 tl yine ayni fiyata satmayi dusunuyorum.

gecmiş olsun canım ınsallah zamanında dogar da annesını bı telasta bırakmaz kendıne dıkkat et bol bol dınlen dualarım senınle ve butun hamıslelrele....

bosver canını sıkma bende deve etı yersen gec dogurursun duymustum ama geleek zamanı rabbım bılır battanıye konusuna gelınce kendısı orup bı tane getırseydı bariii....

canım merhaba ben de yarın izine ayrılamam geerekiyo da sen neler yaptın aşamalaını anlatırmısın ben öğretmenim bu arada

ayyyy en sevmediğim insan türüüü. manda kaymağı olayını bilmiyorum da battaniyeye paspas ne demek allah aşkına! ne densiz insanlar var yahu. boşver onu arkadaşım sen beğendiysen hiiiiççç sorun değil, canın sağolsun senin :)

Fatmacan arkadasim manda kaymagini duymustum... Calistigim yerde bi arkadas manda kaymagi var alirsaniz cok guzel deyince diger bi arkadasta aman diyim yemeyin dedi yemedim de dedim neden yenmeyecek diye sordum mandalarin gebelik donemi uzunmus o yuzden bizdede doguramama yada gec dogurma gibi bisey oluyormus kii bana pek inandirici gelmedi gorumcende o mantikla soylemis olabilir.

Yorumlar için teşekkürler kızlar manda sütü kaymağı falan banada saçma geliyo ama ister istemez kafama takıldı ve çok üzüldüm battaniye olayıda annemede söyledim beğenmeyen kullanmasın ona örseydin beğenirdi dedi benim annem allah razı olsun herşeye koruyo ama 1 kaynanam 4 gorumcem var ama kimsenin bişey yaptığı yok hevesim kırıldı paspasa benziyo diyince

aman takma canım benimde annem herşeyimi yaptı kayınvaşdem 1 çöp örmemiş hemde bebeğimiz 5 yıl sonra oldu , arayıp beni sordugu bile yok , yapmasınlar banada laf söylemeye yer çıkıyor ne güzel

kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…