- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.261
cnm benımde aynı bızımkıde dogum kanalına gırmıs sankı bırsey batıyor gıbı oluyor yururken doktorum basını hareket ettırdıgı ıcın oyle dedıselam kızlar topik sanki baya bi durgunlaşdı:44: hergün takipdeyim ama artık geçmişi okumak baya kolaylaştısıkıcı bir gün nedense birşey yapasım yok kocişime yemek yaptım azönce de çorbam pişti kızımla oturduk öle internette takılıyoz ya 2 gundur garip bi baskı var alt tarafım da özellikle az yürüdüysem daha fena oramda bi garip baskı sanki kızım kafasını ittiriyor gibi ne bilim hıh desem çıkıcakmış gibi karnımı tutma ihtiyacı hisediyorum garip bişey korkuyorum bazen artık hareket yeteneğimi kaybediyorum galiba :18: geceler zaten ayrı bir kabus uyku nedir unutum millet bugünlerin kıymetini bil bolca uyu dedikce çıldırıyorum daha çok kızım doğsun sağlıcakla hiç değilse uyumadığımda kucağıma alıp sarılırım öperim onu seyrederim doya doya şimdi ayaklarıma giren kramplar sürekli uyuşan bacaklarımın batan kaburgalarımın agrısı beni sinir krizine sokuyor
Arkadaşımın doğum haberini aldım şimdi 35 haftalık doğum yapmış yakında bizimde başlıcak doğumlar galiba:)
mrb arkadaşlar hangi emzirme süytenini aldınız kaç tane almak gerek bilgi verebilir misiniz
Allah yardımcın olsun canım ınsallah vaktınde gelır bebegın Meryem suresını oku hayırlı ve kolaydogum ıcınMerhaba...
30+5 teyim ama benim bebek erken gelmeyi kafasına koymuş durumda.Haftasonumu nst'lerle geçirdim. Ufa bir lekenlenme görünce doktora koştum. Muayene rahimde daralma var dedi doktor ve erken doğum riski var dedi.NST yaptırttı hemen iki daikada bir sancının varlığı çıktı.Ben sancıları bebek hareketi gibi hissediyordum.Göbek deliğimin azcık yukarında bebeğin dönüşü gibi.
Bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar, serum vs takviyesinden sonra nidilat başladı doktor 6 doz. Doktor yatırmaktan yanaydı ama bir gece kaldım orda uyuyamadım.Evde daha rahat ederim diye eve çıktım.Bir güzel dinlendim.Şimdi iyiyim ama inş sancılar tekrardan coşmaz.
Dua edin lütfen.Bebeğim bir kaç hafta daha en azında 36 bitene kadar içerde kalsın.
B,rde Rahim daralması ve açılması arasında ne fark var. Bileniniz var mı. Varsa paylaşır mı. Netten araştırdım birşey bulamadım.
Merhaba...
30+5 teyim ama benim bebek erken gelmeyi kafasına koymuş durumda.Haftasonumu nst'lerle geçirdim. Ufa bir lekenlenme görünce doktora koştum. Muayene rahimde daralma var dedi doktor ve erken doğum riski var dedi.NST yaptırttı hemen iki daikada bir sancının varlığı çıktı.Ben sancıları bebek hareketi gibi hissediyordum.Göbek deliğimin azcık yukarında bebeğin dönüşü gibi.
Bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar, serum vs takviyesinden sonra nidilat başladı doktor 6 doz. Doktor yatırmaktan yanaydı ama bir gece kaldım orda uyuyamadım.Evde daha rahat ederim diye eve çıktım.Bir güzel dinlendim.Şimdi iyiyim ama inş sancılar tekrardan coşmaz.
Dua edin lütfen.Bebeğim bir kaç hafta daha en azında 36 bitene kadar içerde kalsın.
B,rde Rahim daralması ve açılması arasında ne fark var. Bileniniz var mı. Varsa paylaşır mı. Netten araştırdım birşey bulamadım.
Merhaba...
Merhaba kızlar ya dün akşam görüncemler bizdeydi buz dolabında manda kaymağı vardı onu görünce telaşla sen bundan yedinmi dedi bende evet dedim meğer manda sutu veya manda sutyle yapılmış şeyler geç doğurutuyomuş öyle söyledi of canım sıkıldı ya bide oğluma makarna ipinden battaniye örüyodum onu gördü paspasa benziyo dedi canım çok sıkıldı ya çok üzgünum gece bunları düşünmekten gözüme uyku girmedi
merhaba kızlar nasılsınız,
bugün doktorumuzda randevumuz vardı , oğlum normal doğum şeklini almış ,demekki gögüs altımdaki hareketler tombik ayaklarmışşş
32. haftaddayız , 2.300 gr 44 cm dedi drumuz. hamur işi , tatlı ve beyaz ekmeği kes , kilolu bebek istemiyorum dedi.
aslında çok tatlıda yemiyorum ama demekki besleniyor maşallahhh diyin.
bugün minnak kıyafetlerimizide makinaya attık yıkadık , kuruduktan sonra ütüleyip hastane çantamıza koymak kaldı , hayırlısıyla doğsunlar artık.
bu arada doğum izin raporumuda aldım,artık raporluyuz.
bebişlerinizi ve sizleri kocamannn öpüyoruz..
Merhaba kızlar ya dün akşam görüncemler bizdeydi buz dolabında manda kaymağı vardı onu görünce telaşla sen bundan yedinmi dedi bende evet dedim meğer manda sutu veya manda sutyle yapılmış şeyler geç doğurutuyomuş öyle söyledi of canım sıkıldı ya bide oğluma makarna ipinden battaniye örüyodum onu gördü paspasa benziyo dedi canım çok sıkıldı ya çok üzgünum gece bunları düşünmekten gözüme uyku girmedi
Yorumlar için teşekkürler kızlar manda sütü kaymağı falan banada saçma geliyo ama ister istemez kafama takıldı ve çok üzüldüm battaniye olayıda annemede söyledim beğenmeyen kullanmasın ona örseydin beğenirdi dedi benim annem allah razı olsun herşeye koruyo ama 1 kaynanam 4 gorumcem var ama kimsenin bişey yaptığı yok hevesim kırıldı paspasa benziyo diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?