2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum

Ben gecen gün korktum az oynadı dıye Dr aramıştım günde 10kereoynarsa sorun yok demıstı büyüdükte yerlerı darılıyormuş bebıslerın

canım merhaba ben de yarın izine ayrılamam geerekiyo da sen neler yaptın aşamalaını anlatırmısın ben öğretmenim bu arada

merhaba cnm doktoruma söyledim 32.haftaya girinca hatırlat raporunu yazayım dedi, raporumu yazdı ,muhasebeye aslını bırakmam yeterliymiş.ben özel sektördeydim, devlette farklı olurmu bilemiyorum.sen doktora söyle onlar biliyorlar zaten.hadi hayırlı olsun iznin :)))

kızlarr
bonny3845 arkadaşımız doğum yapmış sanırım mayıs anneleri doğum hikayelerinde yazıyor.
bilgisi olan varmıı???
hayırlı olsun bu arada bonnycimm.

Arkadaşlar iyi akşamlar;

Mavihayal arkadaşım ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım doktora gittim normal kontrollerden sonra doktorun sekreteri raporu yazdı dediki sgk ta kendileri yolluyorlarmış bir şey yapmama gerek yokmuş yinede bir kopyasın verdi bende çalıştığım yere verdim.

Çocuğum kilolu olsun diyen arkadaşlara sesleniyorum bence isteğinizi tekrar düşünün valla ben her kontrole gittiğimde çocuk 50 gr fazla çıkacak diye soğuk terler döküyorum. Gebelik diyabeti çıktı çocuk 1 hafta önden gidiyor dedi doktor şimdilik sorun yok ama bu 1 hafta 2 ye çıkarsa sorun dedi. Sürekli diyet yapıyorum şimdiye kadar toplam 4 kg almıştım ama bu hafta 1 kg almışım umarım çocuk almamıştır normal gidiyordur diye dua ediyorum. Geçen pazartesi gittiğimde 1950 idi bu sefer önden gitmeyi bırakmış normale dönmüştü umarım kg yu alan sadece benimdir o fazla kg almamıştır.

Bana cok saçma geldi kaymak durumu (cok sevdiğim bı soz vardır kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş )senin gorumce sana oturmaya değil eksini aramaya gelmiş bakmış bişey bulamayınca yazik .....napsin yazık bunları bulmuş hiç morelini bozma istersen yer bezine benzsin emek var sonuçta güle güle kullansın bebisin.....,

Gecmis olsun canım dikkat et sen merak etme gunü ne zamansa o gunünde gelir benim gecen hafta 2 cm açıklık vardı vbir haftadır idare ediyorum birde hiç dinlenmedim

Herkeze teskkr kızlar bu ara bide aşırı duygusal oldum herşeye ağlıyorum niye beğenmedi battaniyeyi diye içim içimi yedi dünden beri iyki varsiniz yaw benim hiç kız kardeşim yok tek kiziyim evin hiç olmayan ablalarım kardeşlerim gibi oldunuz burda sizi ve meleklerinizi kocaman öpüyoruz oğlumla hepinize iyi geceler insallah rahat bi uyku çekersiniz bebişlerinizle :)

Tasindim sonunda kızlar geberdim ama ne kadar zormus taşınmak iki gündür kızım magfetti beni ama cok yarucuydu yerlestiremedim daha ama yavaş yavaş artık ama sancım var biraz gecer inşallah birde benim cok midem bulanıyor normal mı acababa?????? Asit var midemde yorgunluktan mı acaba doğurmadan taşındım ya artık yarın Dr gelcek kontrole bakalım ne soylicek cuma gunü iyi demişti bide benim vajine bölgem şişti göbeğimde cok tüy çıkmış diyodum aynada baktım göbek değil bebisin kafası iyice indi galiba cok asada kiynasiyor çıkacak gibi Neyse baya bı derliymisim cok konuştum tatlı ruyAlar anissler...

Şaşırdım biraz ben benim 32 hAftamda kizim 2 40gr di ben 12 kilo aldım Dr gayet her şey normal benim biraZ dikkat ememi söyledi sadece senin bence normal yani

kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum

Ashanur benim tam tersi haretlerinde hiç deyisme yok daha cok güçlendi karnımı cok acitiyor ağlayasım geliyor acıdan bazen benim kiz cok cadı cadı özellikle ablasının sesiyle müzik duydumu Tmm artık kimse tutamaz

Ashanur bende de aynı tekmeden çok germe hareketleri hissediyorum daha çok içimdeki hareketlerini hissediyorum korkma...

Bu arada kızlar GÜNAYDINNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…