- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.281
kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum
canım merhaba ben de yarın izine ayrılamam geerekiyo da sen neler yaptın aşamalaını anlatırmısın ben öğretmenim bu arada
kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum
Bana cok saçma geldi kaymak durumu (cok sevdiğim bı soz vardır kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş )senin gorumce sana oturmaya değil eksini aramaya gelmiş bakmış bişey bulamayınca yazik .....napsin yazık bunları bulmuş hiç morelini bozma istersen yer bezine benzsin emek var sonuçta güle güle kullansın bebisin.....,Merhaba kızlar ya dün akşam görüncemler bizdeydi buz dolabında manda kaymağı vardı onu görünce telaşla sen bundan yedinmi dedi bende evet dedim meğer manda sutu veya manda sutyle yapılmış şeyler geç doğurutuyomuş öyle söyledi of canım sıkıldı ya bide oğluma makarna ipinden battaniye örüyodum onu gördü paspasa benziyo dedi canım çok sıkıldı ya çok üzgünum gece bunları düşünmekten gözüme uyku girmedi
Merhaba...
30+5 teyim ama benim bebek erken gelmeyi kafasına koymuş durumda.Haftasonumu nst'lerle geçirdim. Ufa bir lekenlenme görünce doktora koştum. Muayene rahimde daralma var dedi doktor ve erken doğum riski var dedi.NST yaptırttı hemen iki daikada bir sancının varlığı çıktı.Ben sancıları bebek hareketi gibi hissediyordum.Göbek deliğimin azcık yukarında bebeğin dönüşü gibi.
Bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar, serum vs takviyesinden sonra nidilat başladı doktor 6 doz. Doktor yatırmaktan yanaydı ama bir gece kaldım orda uyuyamadım.Evde daha rahat ederim diye eve çıktım.Bir güzel dinlendim.Şimdi iyiyim ama inş sancılar tekrardan coşmaz.
Dua edin lütfen.Bebeğim bir kaç hafta daha en azında 36 bitene kadar içerde kalsın.
B,rde Rahim daralması ve açılması arasında ne fark var. Bileniniz var mı. Varsa paylaşır mı. Netten araştırdım birşey bulamadım.
canım merhaba ben de yarın izine ayrılamam geerekiyo da sen neler yaptın aşamalaını anlatırmısın ben öğretmenim bu arada[
Bende öğretmenim.yarın alıcam raporumu hastaneye gidip..oradan okula götürmem gerekiyormuş.okadar
canım merhaba ben de yarın izine ayrılamam geerekiyo da sen neler yaptın aşamalaını anlatırmısın ben öğretmenim bu arada
Arkadaşlar iyi akşamlar;
Mavihayal arkadaşım ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım doktora gittim normal kontrollerden sonra doktorun sekreteri raporu yazdı dediki sgk ta kendileri yolluyorlarmış bir şey yapmama gerek yokmuş yinede bir kopyasın verdi bende çalıştığım yere verdim.
Çocuğum kilolu olsun diyen arkadaşlara sesleniyorum bence isteğinizi tekrar düşünün valla ben her kontrole gittiğimde çocuk 50 gr fazla çıkacak diye soğuk terler döküyorum. Gebelik diyabeti çıktı çocuk 1 hafta önden gidiyor dedi doktor şimdilik sorun yok ama bu 1 hafta 2 ye çıkarsa sorun dedi. Sürekli diyet yapıyorum şimdiye kadar toplam 4 kg almıştım ama bu hafta 1 kg almışım umarım çocuk almamıştır normal gidiyordur diye dua ediyorum. Geçen pazartesi gittiğimde 1950 idi bu sefer önden gitmeyi bırakmış normale dönmüştü umarım kg yu alan sadece benimdir o fazla kg almamıştır.
benca emir ismi güzel...bende koymayı düşünüyodum ama eşimin en iyi arkadaşının adı...kızlarrr oğlumun adını emir koymayı düşünüoruzz, nasıl sizceeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?