2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum
endıselenme tatlımm bızımde tekmeler yok dencek kadar azaldı gerınme ve hıckırma daha fazla sımdı
kızlarrr oğlumun adını emir koymayı düşünüoruzz, nasıl sizceeee..

emır cok guzel ısım cnm tek ısımmı dusunuyorsunuz

günaydınnnn... okuldaki son haftamız... cuma günü doktora gidip raporumuzu alacağız... çok mutluyuuuuzzz.....

Günaydın kızlar :))
Bizim de bu hafta son çalışma haftamız ama eve gidip dinlenmek falan yok tabi,4 yaşındaki oğlumla hayat tam gaz devam :))

günaydın hamişler ve gün geçtikçe büyüyen melekler:)

hepinize çabucak geçicek bir hafta diliyorum. Bende cumartesi günü çalışabilir raporumu aldım raporda 5 hafta çalışabilir diyor ama ben 3 hafta ancak çalışırım diye düşünüyorum. şimdiden gün saymaya başladım.

artık çok zor oluyor işe gelmek

Allah yardımcın olsun canım ınsallah vaktınde gelır bebegın Meryem suresını oku hayırlı ve kolaydogum ıcın
Çok teşekkür ederim..
71 tane Enbiya suresi ve İnşirah suresini de söylediler...
Ama doğum yakınına doğru inş..Okumaya şimdiden korkuyorum ya erken doğarsa diye...
Çok teşekkür ederim...Size de geçmiş olsun.Hayırlısıyla Allah 37 yi tamamlamayı nasip etsin inş cümlemize...
İlacıma dikkat ediyorum.Biraz çarpıntı yapıyor ama şükür şifa vesilesi oldu gibi...Umarım etkisi ilerleyen günlerde daha sağlam olur.Hastaneye yatmak durumunda kalmam.

gecmiş olsun canım ınsallah zamanında dogar da annesını bı telasta bırakmaz kendıne dıkkat et bol bol dınlen dualarım senınle ve butun hamıslelrele....
Çok teşekkür ederim...Allah razı olsun..
Bundan sonra benim için de zorunlu yatış süresi başladı zaten.Bir haftalık rapor, ardından da zorunlu olarak doğum iznine çıkacağım.inşallah dinlenmeyle şöyle bir 37 ye kadar erteleyebiliriz doğumu.

Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler...
Benim de dualarım sizlerle...Allah yardımcısı olsun hepimizin...

benimde burda 2 mayıs ama doktorun hesaplamasına göre 4 mayıs valla bende anlamadım bişey

Benim de dün eşim sordu burada haftası daha büyük çıkıyor ona göre mi doğacak diye dr da doğum SAT'a göre olur o sadece bebeğin kilosuna göre hafta veriyor dedi
bende doktora sordum benim bebeğimde bir hafta geriydi doğum zamanını değiştirmez dedi kilo sadece küçük doğar dedi

kızlaar ben hala karar verip alamadım ne marka aldınız biberon ve emziklerinizi
ben chicco step up yeni doğan biberon ve chicco emzik aldım cnım

canm ben eğer sezeryan olursam epidural düşünüyorum ama normal doğumda önermiyorlar alt taraf uyuştuğu için ıkınma olmjuyormuş diye duydum

benim doktorumda önermiyor eğer dayanamazsan yaparım dedi ilk doğumlarda ıkınmayı bilmiyor olmaktan dolayı ıkınamzsan vakum takmak zorunda kalırım epiduralsiz daha sağlıklı dedi

günaydın fıstıklar

bu gün itibariyle 59 günümüz kalmış şükür gördük 50 li rakamları
geceliklerimi yıkamıştım onları ütüleyip çantama koyacagım bugün ve de nasipse şu çanta olayı kapanacak he birde biberonu kaynatacağım onu unutmuştum onu da yapınca bitecek
bebiş bu aralar bir garip öle tekmeler de var ama genelde itip kakıyo beni sıpa :) geriliyor dönüyor kaburgalarım mafoldu
geziyorum arada o kadar güzel şeyler var ki insan herşeyi almak istiyor bebegine ne alsa azmış gibi geliyor allah herkese alım gücü nasip etsin , isteyipte alamayan kalmasın inşallah.....
bebişlerimiz sağlıkla vaktinde gelsinler allahın izniyle...

öptük sizi bizim bir sürüüüüü ütümüz var pofff

Ay kızlar yanıyorum ben durduğum yerde terliyorum içime fenalık geldi, pencereyi açıyorum hasta olacağım diye korkuyorum bu seferde

kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
sabah uyandıgımda sırt üstü yatıyordum.normalde sırt üstü yattıgımda bacakalrımı toplardım karnım gerilmesin die ama bacaklarım toplu değildi uzatmıştım..sonra kalktım yataktan sanki karnım küçülmüş hafiflemiş gibiydi..acaba psikolojik mi..bi de normalden az hareket ediyor..döndü mü acaba çok merak ediyorum.muaynemiz ctesi günü.nasıl beklicem o kadar bilmiyorum...

inşallah ddönmüştür canım benim. hareketlerini takip et bebeğin... olmadı sağlık ocağına git kalbini dinlerken anlaşılıyor dönüp dönmediği...

hareketler azaldı canım eskşye göre şimdi itip kakıyor bazen de sallıyor beni velet :) iki gün önce bana da karnım küçülmüş gibi geliyodu canım bebiş ayaklarını toplamıştır yoksa niye küçülsün?

Kızlar dün Nisan annelerinin formunu gezerken bı anne ilk bebeğinin görüntüsünü koymuş bebeği giydiren kadın sanki bir yere carpmadigi kalmış cok kötü giydiriyordu gicik oldum ben bebeğin ağlamasına dayanamadı
Resmn ama ben yaptırmazdim öyle karnımda sakınırken kadın sanki iyi bı is yapıyı gibi birde babasına verirken bahşiş istiyor bilmiyorum ama benim kızımı giydirirlerken gördüm küçücük bebekle konuşa konuşa giydirmiş kadın hiç canını yakmadan bu bebeğin kafasını kocaman bebek gibi yıkıyor aman dikkat edin bebeklerinize bunu böyle yapmaya hakkı yok mesleğini beyenmiyosa çalışmasın o zaman inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Canım ben döndüğünü şöyle anlamıştım göbeğimin alt kısmındaki hareketler küçük küçük ama üst tarafta çok kuvvetli tekmeler oluyor gerçekten de öyleymiş son kontrolümde öğrendim ama ne zaman dönmüş bilmiyorum. Senin haftan daha ileride belki kanala da girmiştir seninki o zaman göbek aşağıya iniyormuş, miden rahatlıyormuş, sık idrara çıkma oluyormuş ve vajinal kısımda baskı oluyormuş

Şaşırdım biraz ben benim 32 hAftamda kizim 2 40gr di ben 12 kilo aldım Dr gayet her şey normal benim biraZ dikkat ememi söyledi sadece senin bence normal yani

Canım valla bende şeker çıktığı için sanırım yoksa 150-200 gr fazla değildir muhakkak ama hem kilom fazla hamile kaldığım hemde gebelik şekeri çıktığı için doktor önde gidiyor önde gitmesin diye hep tetikte gerçi artık normal gidiyor büyüme durdu diyor ama bir daha gittiğimde ne olur bilmiyorum. Çocuk çok kilolu olursa normal doğumda olmuyor sezeryan oluyor ayrıca çocukta da şeker oolma ihtimali oluyormuş korkudan bişey yiyemiyorum valla çok bunaldım. Tüm ömrümce yediklerime dikkat ettim hamileykende devam herkes canım bişey çekmiyor mu diye pervane canım bişeu çekemiyor ki yasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…