- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.301
endıselenme tatlımm bızımde tekmeler yok dencek kadar azaldı gerınme ve hıckırma daha fazla sımdıkizlar benim bebegim eskisi gibi hareket etmiyor ,buyudukce hareketleri degisti artik tekme yok mesela nadir,sadece gerinme hareketlerini hisediyorum
kızlarrr oğlumun adını emir koymayı düşünüoruzz, nasıl sizceeee..
Çok teşekkür ederim..Allah yardımcın olsun canım ınsallah vaktınde gelır bebegın Meryem suresını oku hayırlı ve kolaydogum ıcın
Çok teşekkür ederim...Size de geçmiş olsun.Hayırlısıyla Allah 37 yi tamamlamayı nasip etsin inş cümlemize...öncelikle geçmiş olsun ilacınızı aksatmadan yatın bence hiç kalkmayın ben üç aydır yatıyorum ve ilaç kullanıyorum ilk bebeğimde erken doğdu ve zor zamanlar geçiyor umarım 37. haftayı tamamlarız
Çok teşekkür ederim...Allah razı olsun..gecmiş olsun canım ınsallah zamanında dogar da annesını bı telasta bırakmaz kendıne dıkkat et bol bol dınlen dualarım senınle ve butun hamıslelrele....
benimde burda 2 mayıs ama doktorun hesaplamasına göre 4 mayıs valla bende anlamadım bişey
bende doktora sordum benim bebeğimde bir hafta geriydi doğum zamanını değiştirmez dedi kilo sadece küçük doğar dediBenim de dün eşim sordu burada haftası daha büyük çıkıyor ona göre mi doğacak diye dr da doğum SAT'a göre olur o sadece bebeğin kilosuna göre hafta veriyor dedi
ben chicco step up yeni doğan biberon ve chicco emzik aldım cnımkızlaar ben hala karar verip alamadım ne marka aldınız biberon ve emziklerinizi
canm ben eğer sezeryan olursam epidural düşünüyorum ama normal doğumda önermiyorlar alt taraf uyuştuğu için ıkınma olmjuyormuş diye duydum
Ay kızlar yanıyorum ben durduğum yerde terliyorum içime fenalık geldi, pencereyi açıyorum hasta olacağım diye korkuyorum bu seferde
kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
sabah uyandıgımda sırt üstü yatıyordum.normalde sırt üstü yattıgımda bacakalrımı toplardım karnım gerilmesin die ama bacaklarım toplu değildi uzatmıştım..sonra kalktım yataktan sanki karnım küçülmüş hafiflemiş gibiydi..acaba psikolojik mi..bi de normalden az hareket ediyor..döndü mü acaba çok merak ediyorum.muaynemiz ctesi günü.nasıl beklicem o kadar bilmiyorum...
hareketler azaldı canım eskşye göre şimdi itip kakıyor bazen de sallıyor beni velet :) iki gün önce bana da karnım küçülmüş gibi geliyodu canım bebiş ayaklarını toplamıştır yoksa niye küçülsün?kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
sabah uyandıgımda sırt üstü yatıyordum.normalde sırt üstü yattıgımda bacakalrımı toplardım karnım gerilmesin die ama bacaklarım toplu değildi uzatmıştım..sonra kalktım yataktan sanki karnım küçülmüş hafiflemiş gibiydi..acaba psikolojik mi..bi de normalden az hareket ediyor..döndü mü acaba çok merak ediyorum.muaynemiz ctesi günü.nasıl beklicem o kadar bilmiyorum...
kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
Şaşırdım biraz ben benim 32 hAftamda kizim 2 40gr di ben 12 kilo aldım Dr gayet her şey normal benim biraZ dikkat ememi söyledi sadece senin bence normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?