2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
uzun süredir sadece okuyorum sizi hep geriden geliyodum artık yetiştim :) hepiniz iyisinizdir inşallah buralar epey bi sakinleşti artık

sometimes özellikle bu konuda yazmak istedim sana ben gebeliğin başından beri yüzüstü hariç her şekilde yattım inan ol bişey olmuyo o zaten rahatsız olduğu anda bi ağrı ya da acı gibi bişey hissediyosun bu kadar takmamaya çalış canım,Allah'a emanet hepsi.
süt içip sol tarafına biraz uzan o zaman hissedersin bence.

kızlarrr oğlumun adını emir koymayı düşünüoruzz, nasıl sizceeee..
bence güzel bi isim ...
gunaydin kizlar guzel bir gun olsun,bu hafta da calisanlar icin cabuk gecsin insallah

amiiinnn.

günaydınnnn... okuldaki son haftamız... cuma günü doktora gidip raporumuzu alacağız... çok mutluyuuuuzzz.....
ne güzel keşke benimde öle olsaydı.hadi bakalım az kalmış izne:))

benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...

Şaşırdım biraz ben benim 32 hAftamda kizim 2 40gr di ben 12 kilo aldım Dr gayet her şey normal benim biraZ dikkat ememi söyledi sadece senin bence normal yani

Canım haftandan 1 enfazla 2 hafta önde gidiyorsa bir nispet normal ama 2 hafta bile normal sayılmıyor o bebeğin klosu olmuyor şekerden dolayı şişlik oluyor yani sağlıksız kilo bebek için benimde normalde 1 hafta önde gidiyor şekerim çıkmadı ama 1 keresinde 2 hafta önde çıktı meyve ve tatlı tüketimini azalttım hemen normale döndü dr istemedi sağlıksız kiloyu hamurişi tatlıyı fazla tüketme dedi şeker çıkmadığı halde o yüzden bebeğim zayıf diye dert etmeyin bence sağlıklı olsun daha iyi

benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...

benimde öyle doymak nedir bilmiyorum ama rahatsız da ediyo o yüzden parça parça ama sürekli bi tıkınma halindeyim az kaldı artık bi doğsunlarda icabına bakarız kiloların

ben gece bile acıkıyorum, wc kalktığmda hemen bişiler yiyorum ağzımda lokmayla yatağa giriyorum resmen... gece gece ne yiyeceğimi şaşırıyorum... bu aralar hiç bişi yemem demiyorum çöplük gibi oldum :S

Herkese günaydın bebeişin kıyafetleri kurudu dün biraz ütüledim bugünde devamını ütülemeye devam edicem sonrada çantamı hazırlıycam

benim de geçen pazartesi günü çok ilginç şekilde hareket etti karnımın üstü altı sağı solu her tarafında hissettim. cumartesi günü doktora gittim kafası aşağıdaydı. anlamıştım gerçi çünkü hıçkırıklarını aşağıda hissetmeye başladım :) süt içmeyi dene istersen deliye dönüyor benim ki sütü içince.

güzel bir hafta olsun hepimiz için

erken doğum riski olanların bebişleri az daha beklesin inşallah hepsi zamanında gelsin sağ salim

Merhaba sevgili 2013 Mayıs anneleri. Ben de bir Mayıs annesiyim. Ancak forumu kafama takılan bir konuyu internette araştırırken daha yeni keşfettim. Sonra biraz karıştırınca burayı buldum ve çok mutlu oldum. Çünkü ailelerden tanıdıklardan ayrı bir şehirde yaşıyoruz ve bu süreci paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Hamileliğimin 31. haftasındayım ama ben daha yeni hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ve kafamda ne kadar çok soru işareti olduğunu farkettim. Bu soruları sorabileceğim benimle aynı durumda olan çok sayıda kişinin olduğu yeri keşfetmek çok mutlu etti sanırım beni. o heyecanla uzun yazma gereği duydum :)

Hersey dualarla ınsallah donmustur canım sen okumaya devam et bence Meryem suresını her gün okumaya çalış hepsını okuyamasanda ılk sayfasını oku ben oncekı hamılelıgımde okudum çok faydasın gördüm

canım bendede gebelik şekeri çıktı 1 hafta öndeydi bebek ama doktor bişey demedi .. benimde herşey yasak ama canım çok istiyor bişey yiyemiyorum sabrediyorum az kaldı diye bi doğurayım acısını çıkartıcam

Hosgeldın bebegın hayırlı olsun canım benım 4. Sormak ıstedıgın olursa buraladaym çok gıremesemde

arkadaşlar hepinizie merhaba.umarım iyisinizdir.okumaya çalışıorum ama yazamıyorum çok fazla..bende çalışıorum hala..yarın kontrolüm var kısmetse.yine yazarım.bizde oğlumuza Rüzgar adını düşündük benide eklermisiniz ..2-3 gündür ciddi kasılmalarım başladı.doktorum 2 hafta önce nst ye soktu..çok hareketli bi bebek dedi..yarın bakalım nolcak.erken doğum riski olduğunu söyledi. Hepiniz Allaha emanet olun.çarşamba yazarım inş..tekrar.

kızlar ben de dün doktora gittim bu arada. bebiş sağlıklı çok şükür. nst de de sancı çıkmayınca 2 hafta sonra çağırdı. bebişim 2250 gr. sizlerinkine göre sanki biraz zayıf mı kaldı doktor normal dedi ama. :44: çok şükür herşey normaldi. çünkü daha işlerimiz bitmedi...

hoşgeldinnnnn aramıza

aklına takılan ne varsa sorabilirsin burda herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…