- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.321
kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
sabah uyandıgımda sırt üstü yatıyordum.normalde sırt üstü yattıgımda bacakalrımı toplardım karnım gerilmesin die ama bacaklarım toplu değildi uzatmıştım..sonra kalktım yataktan sanki karnım küçülmüş hafiflemiş gibiydi..acaba psikolojik mi..bi de normalden az hareket ediyor..döndü mü acaba çok merak ediyorum.muaynemiz ctesi günü.nasıl beklicem o kadar bilmiyorum...
endıselenme tatlımm bızımde tekmeler yok dencek kadar azaldı gerınme ve hıckırma daha fazla sımdı
emır cok guzel ısım cnm tek ısımmı dusunuyorsunuz
bence güzel bi isim ...kızlarrr oğlumun adını emir koymayı düşünüoruzz, nasıl sizceeee..
gunaydin kizlar guzel bir gun olsun,bu hafta da calisanlar icin cabuk gecsin insallah
ne güzel keşke benimde öle olsaydı.hadi bakalım az kalmış izne:))günaydınnnn... okuldaki son haftamız... cuma günü doktora gidip raporumuzu alacağız... çok mutluyuuuuzzz.....
Şaşırdım biraz ben benim 32 hAftamda kizim 2 40gr di ben 12 kilo aldım Dr gayet her şey normal benim biraZ dikkat ememi söyledi sadece senin bence normal yani
benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...
benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...
evet canm tek isim istiyoruzz, artık listeye ekleyebilirsin bizi,,yinede değişitirirsek haber veririm
kızlar yaa bişey sorcam.müsait olup yazamadım bi türlü.. dün gece yataktayken çok kımıldandı benimki.bende hem bildiğim bütün duaları ettim ve karnımı okşadım bol bol doğum pozisyonuna geçsin diye.
sabah uyandıgımda sırt üstü yatıyordum.normalde sırt üstü yattıgımda bacakalrımı toplardım karnım gerilmesin die ama bacaklarım toplu değildi uzatmıştım..sonra kalktım yataktan sanki karnım küçülmüş hafiflemiş gibiydi..acaba psikolojik mi..bi de normalden az hareket ediyor..döndü mü acaba çok merak ediyorum.muaynemiz ctesi günü.nasıl beklicem o kadar bilmiyorum...
canım bendede gebelik şekeri çıktı 1 hafta öndeydi bebek ama doktor bişey demedi .. benimde herşey yasak ama canım çok istiyor bişey yiyemiyorum sabrediyorum az kaldı diye bi doğurayım acısını çıkartıcamCanım valla bende şeker çıktığı için sanırım yoksa 150-200 gr fazla değildir muhakkak ama hem kilom fazla hamile kaldığım hemde gebelik şekeri çıktığı için doktor önde gidiyor önde gitmesin diye hep tetikte gerçi artık normal gidiyor büyüme durdu diyor ama bir daha gittiğimde ne olur bilmiyorum. Çocuk çok kilolu olursa normal doğumda olmuyor sezeryan oluyor ayrıca çocukta da şeker oolma ihtimali oluyormuş korkudan bişey yiyemiyorum valla çok bunaldım. Tüm ömrümce yediklerime dikkat ettim hamileykende devam herkes canım bişey çekmiyor mu diye pervane canım bişeu çekemiyor ki yasak...
Merhaba sevgili 2013 Mayıs anneleri. Ben de bir Mayıs annesiyim. Ancak forumu kafama takılan bir konuyu internette araştırırken daha yeni keşfettim. Sonra biraz karıştırınca burayı buldum ve çok mutlu oldum. Çünkü ailelerden tanıdıklardan ayrı bir şehirde yaşıyoruz ve bu süreci paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Hamileliğimin 31. haftasındayım ama ben daha yeni hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ve kafamda ne kadar çok soru işareti olduğunu farkettim. Bu soruları sorabileceğim benimle aynı durumda olan çok sayıda kişinin olduğu yeri keşfetmek çok mutlu etti sanırım beni. o heyecanla uzun yazma gereği duydum :)
Hosgeldın bebegın hayırlı olsun canım benım 4. Sormak ıstedıgın olursa buraladaym çok gıremesemde
Merhaba sevgili 2013 Mayıs anneleri. Ben de bir Mayıs annesiyim. Ancak forumu kafama takılan bir konuyu internette araştırırken daha yeni keşfettim. Sonra biraz karıştırınca burayı buldum ve çok mutlu oldum. Çünkü ailelerden tanıdıklardan ayrı bir şehirde yaşıyoruz ve bu süreci paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Hamileliğimin 31. haftasındayım ama ben daha yeni hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ve kafamda ne kadar çok soru işareti olduğunu farkettim. Bu soruları sorabileceğim benimle aynı durumda olan çok sayıda kişinin olduğu yeri keşfetmek çok mutlu etti sanırım beni. o heyecanla uzun yazma gereği duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?