- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.341
hayırlısıyla doğurayım 4 tane çocuk istiyorum ben dekocaman aile olmak istiyorum....
Canım valla bende şeker çıktığı için sanırım yoksa 150-200 gr fazla değildir muhakkak ama hem kilom fazla hamile kaldığım hemde gebelik şekeri çıktığı için doktor önde gidiyor önde gitmesin diye hep tetikte gerçi artık normal gidiyor büyüme durdu diyor ama bir daha gittiğimde ne olur bilmiyorum. Çocuk çok kilolu olursa normal doğumda olmuyor sezeryan oluyor ayrıca çocukta da şeker oolma ihtimali oluyormuş korkudan bişey yiyemiyorum valla çok bunaldım. Tüm ömrümce yediklerime dikkat ettim hamileykende devam herkes canım bişey çekmiyor mu diye pervane canım bişeu çekemiyor ki yasak...
kızlar ben de dün doktora gittim bu arada. bebiş sağlıklı çok şükür. nst de de sancı çıkmayınca 2 hafta sonra çağırdı. bebişim 2250 gr. sizlerinkine göre sanki biraz zayıf mı kaldıdoktor normal dedi ama. :44: çok şükür herşey normaldi. çünkü daha işlerimiz bitmedi...
Merhaba sevgili 2013 Mayıs anneleri. Ben de bir Mayıs annesiyim. Ancak forumu kafama takılan bir konuyu internette araştırırken daha yeni keşfettim. Sonra biraz karıştırınca burayı buldum ve çok mutlu oldum. Çünkü ailelerden tanıdıklardan ayrı bir şehirde yaşıyoruz ve bu süreci paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Hamileliğimin 31. haftasındayım ama ben daha yeni hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ve kafamda ne kadar çok soru işareti olduğunu farkettim. Bu soruları sorabileceğim benimle aynı durumda olan çok sayıda kişinin olduğu yeri keşfetmek çok mutlu etti sanırım beni. o heyecanla uzun yazma gereği duydum :)
Ya kizlar ben bisey paylasmak istiyorum...Esimle ilk zamanlarda bu konulari konusmamiza ragmen,aklima cok takiliyor.Normalde gayet uyumluyuzdur onunla,ama cocuk yetistirme konusunda da uyumlu olabilecek miyiz diye cok endiseliyim.Bu ara hep bunu dusunuyorum.Ya sonradan hep tartisirsak ? Bilmiyorum,sanirim kulturumuz farkli diye takiyorum,ya da hamilelik hormonlari mi ? Bunlari dusunmem normal mi ? :26::18:
benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...
esin yabanci mi?ispanyadaydin sanirim,benim esim de yabanci ama cocuk yetistirme konusunda sorun yok ,herseyi onun ustune yikmayi planliyorum ,ozellikle isten gelince bebegi ona vericem yatana kadar baksin
ay sanki beni anlatıyosun ,şekerimin yüksek çıkmasından dolayı canımın birşey çekmesine izin vermiyorum ki hep yasak hep yasak:) artık diyorum allahın izniyle bebeğimi bi kucağıma alayım tatlinın dibine vurucam diye. Hastaneye gelen bana sadece pasta getirsin istiyorum
işin şakası bebeğimin kilolu olup benim normal doğum yapamama ihtimalim olduğu için çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime:)
inşallah ddönmüştür canım benim. hareketlerini takip et bebeğin... olmadı sağlık ocağına git kalbini dinlerken anlaşılıyor dönüp dönmediği...
benim de geçen pazartesi günü çok ilginç şekilde hareket etti karnımın üstü altı sağı solu her tarafında hissettim. cumartesi günü doktora gittim kafası aşağıdaydı. anlamıştım gerçi çünkü hıçkırıklarını aşağıda hissetmeye başladım :) süt içmeyi dene istersen deliye dönüyor benim ki sütü içince.
Ay valla derdimiz ortakmış gerçekten biran evvel doğsun bebişlerde bizde rahat edelimBen tatlıya çok düşkün değilim canım daha ziyade peynir ve çeşitlerini istiyor ama yağlı çok yiyiyncede şeker yükseliyor geçen canım haşlanmış mısır çekti ah o da şeker haşlanmış patates pilav en çok özlediklerim....
Ama bugün hava sıcak şöle ufak bir dondurmada güzel olabilirdi neyse doğuma kadar Allah güç versin bize de sabredelim
Canım valla bende şeker çıktığı için sanırım yoksa 150-200 gr fazla değildir muhakkak ama hem kilom fazla hamile kaldığım hemde gebelik şekeri çıktığı için doktor önde gidiyor önde gitmesin diye hep tetikte gerçi artık normal gidiyor büyüme durdu diyor ama bir daha gittiğimde ne olur bilmiyorum. Çocuk çok kilolu olursa normal doğumda olmuyor sezeryan oluyor ayrıca çocukta da şeker oolma ihtimali oluyormuş korkudan bişey yiyemiyorum valla çok bunaldım. Tüm ömrümce yediklerime dikkat ettim hamileykende devam herkes canım bişey çekmiyor mu diye pervane canım bişeu çekemiyor ki yasak...
benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...
kızlar kırkımız çıkana kadar kaç kilo gider acaba ortalama? afakanlar basmaya başladı beni şimdiden
Merhaba sevgili 2013 Mayıs anneleri. Ben de bir Mayıs annesiyim. Ancak forumu kafama takılan bir konuyu internette araştırırken daha yeni keşfettim. Sonra biraz karıştırınca burayı buldum ve çok mutlu oldum. Çünkü ailelerden tanıdıklardan ayrı bir şehirde yaşıyoruz ve bu süreci paylaşabileceğim kimse yok etrafımda. Hamileliğimin 31. haftasındayım ama ben daha yeni hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ve kafamda ne kadar çok soru işareti olduğunu farkettim. Bu soruları sorabileceğim benimle aynı durumda olan çok sayıda kişinin olduğu yeri keşfetmek çok mutlu etti sanırım beni. o heyecanla uzun yazma gereği duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?