2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ya kizlar ben bisey paylasmak istiyorum...Esimle ilk zamanlarda bu konulari konusmamiza ragmen,aklima cok takiliyor.Normalde gayet uyumluyuzdur onunla,ama cocuk yetistirme konusunda da uyumlu olabilecek miyiz diye cok endiseliyim.Bu ara hep bunu dusunuyorum.Ya sonradan hep tartisirsak ? Bilmiyorum,sanirim kulturumuz farkli diye takiyorum,ya da hamilelik hormonlari mi ? Bunlari dusunmem normal mi ? :26::18:

ay sanki beni anlatıyosun ,şekerimin yüksek çıkmasından dolayı canımın birşey çekmesine izin vermiyorum ki hep yasak hep yasak:) artık diyorum allahın izniyle bebeğimi bi kucağıma alayım tatlinın dibine vurucam diye. Hastaneye gelen bana sadece pasta getirsin istiyorum

işin şakası bebeğimin kilolu olup benim normal doğum yapamama ihtimalim olduğu için çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime:)

doğummm tarihimiz aynıı biziiiim bende perşembe günü doktora gidicemm tartılıcaaz bakalım biz ne kadar olmuşuuuz bizde 32. haftada 1900 gramdık belki senin bebişinden bile küçük olabilir benim oğluşummm

hoş geldim aramıza:) allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

valla ben iyiki forum var diyorum. benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımın olması insanı çok mutlu ediyor.

esin yabanci mi?ispanyadaydin sanirim,benim esim de yabanci ama cocuk yetistirme konusunda sorun yok ,herseyi onun ustune yikmayi planliyorum ,ozellikle isten gelince bebegi ona vericem yatana kadar baksin

benim karnım artık çok çabuk açıkıyor.ne yapacammm?? niye böle oluyor..sizdede böylemi.önceden bu kadar olmuyordu ...

bende aynıyım saat başı acıkıyorum nerdeyse:) Bizim içimizdeki filler daha çok yemek istiyorlar sanki. Gönder anne gönder diye bağırıyorlar:))))))

kızlar kırkımız çıkana kadar kaç kilo gider acaba ortalama? afakanlar basmaya başladı beni şimdiden

esin yabanci mi?ispanyadaydin sanirim,benim esim de yabanci ama cocuk yetistirme konusunda sorun yok ,herseyi onun ustune yikmayi planliyorum ,ozellikle isten gelince bebegi ona vericem yatana kadar baksin

Hehehe,planlar yapilmis bile ...Evet esim yabanci.Offf bilmiyorum cok bunaliyorum bunlari dusunurken,ona kalirsa bi sorun yok ama.Sonra ailesiyle ugrasmak zorunda kalcak miyim acaba o da var.Ne cok stres oldum bi anda.

Ay valla derdimiz ortakmış gerçekten biran evvel doğsun bebişlerde bizde rahat edelim Ben tatlıya çok düşkün değilim canım daha ziyade peynir ve çeşitlerini istiyor ama yağlı çok yiyiyncede şeker yükseliyor geçen canım haşlanmış mısır çekti ah o da şeker haşlanmış patates pilav en çok özlediklerim....

Ama bugün hava sıcak şöle ufak bir dondurmada güzel olabilirdi neyse doğuma kadar Allah güç versin bize de sabredelim

inşallah ddönmüştür canım benim. hareketlerini takip et bebeğin... olmadı sağlık ocağına git kalbini dinlerken anlaşılıyor dönüp dönmediği...

EVET Bİ ARIYIM SAĞLIK OCAGINI DA HANGİ ALETLER VAR ONLARI Bİ ÖĞRENİYİM..SAGOL CANIM.

BENDE HICKIRIKLARINI AŞAĞIDA HİSSEDİYORUM AMA GÖBEĞİMİN SAĞINDA YADA SOLUNDA DA TOP GİBİ SERTLİK HİSSEDİYORUM BAZEN.KAFASI MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN.NEYSE Bİ SAĞLIK OCAGINA SORIYIM.OLMADI CTESİ GÜNKÜ KONTROLU BEKLİCEM

kızlaarrr bişi diycem okulda sürekli masa başında oturuyorum ondan mı bilmem ama vajina etrafım yani pıtışım işteee uyuşuyor ve yürüyemiorum, uyurken belden aşağım uyuşuyor niye bu kadar uyuşuyor her yerim... ellerim uyuşuyor uyurken gece kalkınca falan bardağı tutamıyorum magnezyum bilmem ne içiyorum işte hepsini.... izne ayrılınca da olacak mı bakalım...

Allah yardımcınız olsun kızlar az kaldı biraz daha sabır artık bebisleriniz icin

Tahmin edebiliyorum bende hep diyetler Le gecer ömrüm valla bıraktım hamilelikte dikkat falan etmiyorum göbeğim çıktı derdi yok cok yesen bişey farkedilmiyor ama sonra bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum sen kaç kilo aldın toplamda???

kızlar kırkımız çıkana kadar kaç kilo gider acaba ortalama? afakanlar basmaya başladı beni şimdiden

Aynenen kafamın ici ???????? Kilodan yana dogurunca kaç gider ,,,, kırkında kaç gider ,,,, bunları düşünüyorum ama hiç dikkat edemiyorum vücuttan vücuda değişiyor bide her dogum da aynı olmuyormuş kızımda 30 kilocuk aldım 1 hafta hepsi gitti bunda 13 bitirirsem bence bunda kalır gibi geliyor

kızlar napıyosunuz bakim bugün temizlik yaptım sil süpür toz al çamaşır as bulaşık makinesini boşalt of yoruldum ya :2:artık çok zorlanıyorum hareket ederken gece uyku zaten zehir her 1 saate uyanıyorum ayaklarım bacaklarım ellerim uyuşmuş bi şekilde sağdan sola dön soldan sağa dön diye uyuyormuyum yoksa uyanıkmıyım anlayamıyorum dün bir yerde dinledim bu zamanlarda annelerin yaklaşık %100 uykusuzluk çekermiş konuşan doktor bunu şöyle anlatıyor günde 8 saat uyuyan bir annenin doğumdan sonra her 2 saate uynaması neredeyse imkansızdır ama vücut bu uykusuzlukları sağlıyarak anneyi uykusuzluğa alıştırmaya çalışıyor böylece anne bebeğini emzirmek için uyandığında zaten uykusuzluğa alışmış oluyor zorlanmıyor diyor. aslında mantıklı geldi bana baksanıza şimdiden uyumuyoruz ki

bu aralar bir telaş sardı beni ya aniden sancılanıp doğurursam ddiye :18: evim temizlenmedi daha ağdam duruyor bez daha almadım iç çamaşırım kaldı doktora gitmem lazım ama eşimin maaş almasını bekiyorum malesef hal böyşe olunca herşey erteleniyor :26: ay nebilim ya hayırlısı olsun :26:

Hoşgeldin ,,,, insan her sorusuna cevap bulabiliyor burda hepimiz aynı durumda olduğumuz Icin

slm kızlar epey bi ara vermişim yazdıklarınızı geç okudum biraz :) bişiy sormak istiyorum idrar rengi böle koyu sarımsımı desem kırmızıya yakınmı desem tam anlatamadım ama öle olan varmıdır nedeni ne acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…