- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.361
Kızlar benim tr güzel ama yeni kelimeleri pek anlayamıyorum ki sözlükte falan bulamadım âma fransızca dokunmak demek öyle bir anlamımı var bı kadın bana tuse yapıldı bu gün dedi bende gecmis olsun dedim anlamadan simdi sorsam kendini beyenmis ay sen bilmiyormuşun der gicik gicik:):) hiç bozmiyim morelimi onunla
canım bendede gebelik şekeri çıktı 1 hafta öndeydi bebek ama doktor bişey demedi .. benimde herşey yasak ama canım çok istiyor bişey yiyemiyorum sabrediyorum az kaldı diye bi doğurayım acısını çıkartıcam
rüzgar ismini bende severim..:) işlallah iyi olur..rüzgarcık az daha bekle anneciği zorlama:)arkadaşlar hepinizie merhaba.umarım iyisinizdir.okumaya çalışıorum ama yazamıyorum çok fazla..bende çalışıorum hala..yarın kontrolüm var kısmetse.yine yazarım.bizde oğlumuza Rüzgar adını düşündük benide eklermisiniz ..2-3 gündür ciddi kasılmalarım başladı.doktorum 2 hafta önce nst ye soktu..çok hareketli bi bebek dedi..yarın bakalım nolcak.erken doğum riski olduğunu söyledi. Hepiniz Allaha emanet olun.çarşamba yazarım inş..tekrar.
hayırlısıyla doğurayım 4 tane çocuk istiyorum ben dekocaman aile olmak istiyorum....
sorma biraz önce babasını aradım oğluşuna şundan alsana diye sipariş verdim:)) okulumda uzakta canımda abuk sabuk şeyler istiyo acıktıkça ..ifff valla kilo korkum olmasayicem ama artıkça artıyo..son aylarda alınıyo diyolardı da ...keşke önceden almamaış olsaydım yerdim yerdim. :)bende aynıyım saat başı acıkıyorum nerdeyse:) Bizim içimizdeki filler daha çok yemek istiyorlar sanki. Gönder anne gönder diye bağırıyorlar:))))))
düşünüp istatistikler çıkarıyorum ben..benim teyzeler halalar kilolu...ondan korkuyom kalırsa diye.yoks çok çok almadım.ama daha haftalar varya alırsam diye..14 kilo aldım çok mu..? normal diyin kızlar:))sonra takılıyo kafaya:))kızlar kırkımız çıkana kadar kaç kilo gider acaba ortalama? afakanlar basmaya başladı beni şimdiden
O dert bende de var cok kötüyüm yaaaa hiç durmadan yiyorum
yanlış bilmiyorsam doktorların elle aşağıdan muayene yapmasına deniyor.[/QUOTE. Tskler canım Allah tan gecmis olsun demisim o zaman yoksa komik duruma duserdim
yanlış bilmiyorsam doktorların elle aşağıdan muayene yapmasına deniyor.
slm kızlar epey bi ara vermişim yazdıklarınızı geç okudum biraz :) bişiy sormak istiyorum idrar rengi böle koyu sarımsımı desem kırmızıya yakınmı desem tam anlatamadım ama öle olan varmıdır nedeni ne acaba ?
şeker olduğu için mi bu haftalardada ölçüm oluyor. bana bi yapılmıştı.çıkmadı. başka bakılmadı.
rüzgar ismini bende severim..:) işlallah iyi olur..rüzgarcık az daha bekle anneciği zorlama:)
ben bunu bi yapayım..bi bakcam sonra düşüncem ama en güzeli kalabalık aile..erken emeklilikte verceklermiş...tabi buda izinler gibi sürüncemede kalmazsa.her çocuk için 2 yıl borçlanıp erken emeklilik :)) yoksa emeklilik hayal di zaten:))) ihih.
sorma biraz önce babasını aradım oğluşuna şundan alsana diye sipariş verdim:)) okulumda uzakta canımda abuk sabuk şeyler istiyo acıktıkça ..ifff valla kilo korkum olmasayicem ama artıkça artıyo..son aylarda alınıyo diyolardı da ...keşke önceden almamaış olsaydım yerdim yerdim. :)
düşünüp istatistikler çıkarıyorum ben..benim teyzeler halalar kilolu...ondan korkuyom kalırsa diye.yoks çok çok almadım.ama daha haftalar varya alırsam diye..14 kilo aldım çok mu..? normal diyin kızlar:))sonra takılıyo ::::::
14 kilo bence internette boyun ve kilona göre rakam çıkartıyorlar onu bı araştır istersen hepsi sonuçta kilo değildir tahminim su topluyo olabilirsin ilk gebelikse supersin ben 30 almıştım bu ikinci son haftalara kadar cok dikkat ettim ama ona rağmen 12 kilo
altan elle muayeneye deniliyor...kitapta okudum geçen gün..şu çatalabakma heralde.
14 kilo bence internette boyun ve kilona göre rakam çıkartıyorlar onu bı araştır istersen hepsi sonuçta kilo değildir tahminim su topluyo olabilirsin ilk gebelikse supersin ben 30 almıştım bu ikinci son haftalara kadar cok dikkat ettim ama ona rağmen 12 kilo
Kızlar dün Nisan annelerinin formunu gezerken bı anne ilk bebeğinin görüntüsünü koymuş bebeği giydiren kadın sanki bir yere carpmadigi kalmış cok kötü giydiriyordu gicik oldum ben bebeğin ağlamasına dayanamadı
Resmn ama ben yaptırmazdim öyle karnımda sakınırken kadın sanki iyi bı is yapıyı gibi birde babasına verirken bahşiş istiyor bilmiyorum ama benim kızımı giydirirlerken gördüm küçücük bebekle konuşa konuşa giydirmiş kadın hiç canını yakmadan bu bebeğin kafasını kocaman bebek gibi yıkıyor aman dikkat edin bebeklerinize bunu böyle yapmaya hakkı yok mesleğini beyenmiyosa çalışmasın o zaman inşallah iyi insanlarla karşılaşırız
slm kızlar epey bi ara vermişim yazdıklarınızı geç okudum biraz :) bişiy sormak istiyorum idrar rengi böle koyu sarımsımı desem kırmızıya yakınmı desem tam anlatamadım ama öle olan varmıdır nedeni ne acaba ?
ben bulamadım.baktım ama..merak ettim..
slm kızlar nasılsınız 10 gündür hemen hemen yoktum ne çok sayfa ilerlemiş hepsine bakamadım bile.ben kayseriye gittim geldim karnm aşşagıdaymış ama normalmiş kız bebekler kasıkta dururmuş öyle dediler.ayın 2 sinde kontrol var bakalım kızçem nasılmış.bu arada ben hala istikrarlıyım kilo almamakta :))
Sayfası 3588 olması lazım Asya bebek Nisan anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?