2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim tr güzel ama yeni kelimeleri pek anlayamıyorum ki sözlükte falan bulamadım âma fransızca dokunmak demek öyle bir anlamımı var bı kadın bana tuse yapıldı bu gün dedi bende gecmis olsun dedim anlamadan simdi sorsam kendini beyenmis ay sen bilmiyormuşun der gicik gicik:):) hiç bozmiyim morelimi onunla

merhaba kızlarrr,iyi haftalar hepinize...
bugün bizim mobilyamız geliyoor iişalah bakalım gelsinde dolduralım içlerini öle bekleyelim bebişimizi heycanlıyım:)

yanlış bilmiyorsam doktorların elle aşağıdan muayene yapmasına deniyor.

şeker olduğu için mi bu haftalardada ölçüm oluyor. bana bi yapılmıştı.çıkmadı. başka bakılmadı.

rüzgar ismini bende severim..:) işlallah iyi olur..rüzgarcık az daha bekle anneciği zorlama:)

hayırlısıyla doğurayım 4 tane çocuk istiyorum ben de kocaman aile olmak istiyorum....

ben bunu bi yapayım..bi bakcam sonra düşüncem ama en güzeli kalabalık aile..erken emeklilikte verceklermiş...tabi buda izinler gibi sürüncemede kalmazsa.her çocuk için 2 yıl borçlanıp erken emeklilik :)) yoksa emeklilik hayal di zaten:))) ihih.

bende aynıyım saat başı acıkıyorum nerdeyse:) Bizim içimizdeki filler daha çok yemek istiyorlar sanki. Gönder anne gönder diye bağırıyorlar:))))))
sorma biraz önce babasını aradım oğluşuna şundan alsana diye sipariş verdim:)) okulumda uzakta canımda abuk sabuk şeyler istiyo acıktıkça ..ifff valla kilo korkum olmasayicem ama artıkça artıyo..son aylarda alınıyo diyolardı da ...keşke önceden almamaış olsaydım yerdim yerdim. :)
kızlar kırkımız çıkana kadar kaç kilo gider acaba ortalama? afakanlar basmaya başladı beni şimdiden
düşünüp istatistikler çıkarıyorum ben..benim teyzeler halalar kilolu...ondan korkuyom kalırsa diye.yoks çok çok almadım.ama daha haftalar varya alırsam diye..14 kilo aldım çok mu..? normal diyin kızlar:))sonra takılıyo kafaya:))
O dert bende de var cok kötüyüm yaaaa hiç durmadan yiyorum

bende bende:))

ben çok çay içince (vitamindende olabilir) oluyor.sarımsı oluyorgenelde .ama kırmızı olmadı hiç..

14 kilo bence internette boyun ve kilona göre rakam çıkartıyorlar onu bı araştır istersen hepsi sonuçta kilo değildir tahminim su topluyo olabilirsin ilk gebelikse supersin ben 30 almıştım bu ikinci son haftalara kadar cok dikkat ettim ama ona rağmen 12 kilo[/QUOTE]

teşekkür edrim.yaptım .gebelik sitesinde.üst sınır tam10-14 kg diyor.işte sağol canım ben bu moralle akşam yemeğinde üfff :)) şaka şaka :)

teşekkür edrim.yaptım .gebelik sitesinde.üst sınır tam10-14 kg diyor.işte sağol canım ben bu moralle akşam yemeğinde üfff :)) şaka şaka :)[/QUOTE]

Olsun birazcık dikkat et dicem ama söyleyene bak bende aynı durumdayım dikkat falan edilmiyor sonra artık bakicaz caresine valla ben zumba dansının DVD sinı aldım doğumdan sonra başlıyorum dün arkadaslar yaptılar farkında olmadan bir sürü kalori kaybetmisler bugün beni aryolar her yerimiz ağrıyor diye çözüm bulmak lazım spor salonu olmaz bebekler le artık böyle bişey iyguliycam

ben bulamadım.baktım ama..merak ettim..

Canım büyük bi ihtimal idrar yolu iltihabının göstergesidir. ben hamileliğin başında yaşamıştım da acile gittim kan idrar testi istedi doktor. idrarı görünce mikrop var kesin dedi... ama bende acaip ağrıda vardı sende dikkat et bol bol su içmeyi öneriyorlar bu durumda...

slm kızlar nasılsınız 10 gündür hemen hemen yoktum ne çok sayfa ilerlemiş hepsine bakamadım bile.ben kayseriye gittim geldim karnm aşşagıdaymış ama normalmiş kız bebekler kasıkta dururmuş öyle dediler.ayın 2 sinde kontrol var bakalım kızçem nasılmış.bu arada ben hala istikrarlıyım kilo almamakta :))

Hoşgeldin canım süpersin o zaman bizde kilodan dertliyiz nasıl başardın ne yiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…