2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ayyyy izledim yaaaaa, normal mi hemsirenin davranisi, AMA ne olursa olsun yaaa severken bile hassasiz, bebek gorsek sesimizin tonu bile degisir daha yumusar. Ne kadar yaptigi is aliskin desekte bence kadin sert davranmis. Hangi hastaneymis o bilen var mi?

Valla canım 4 diye övünüp duruyordum bu hafta bir baktım 1 kg almışım hatta bazen birden fazla gibi görünüyor tartıda gerçi bu ara çok su içiyorum belki ondan da öyle görünüyordur diye kendimi avutmaktayım ama ebn 86 kg ile hamile kaldım şimdi 91 kg yum yani kilom zaten fazla daha fazla alma lüksüm yok ama herkes son ayda alınır diyor sen bu kadar zaman alma alma son dk golü yiyecek gibiyim

Hosgeldın bebegın hayırlı olsun canım benım 4. Sormak ıstedıgın olursa buraladaym çok gıremesemde

hoşgeldinnnnn aramıza

aklına takılan ne varsa sorabilirsin burda herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor

Hoşgeldin ,,,, insan her sorusuna cevap bulabiliyor burda hepimiz aynı durumda olduğumuz Icin

sıcak karşılamanız için teşekkürler arkadaşlar :) Hepimiz bebeklerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah.
Biraz geçmişi karıştırmaya çalıştım gerçekten çok güzel bir dayanışma olmuş.İlk bebek olunca insan daha deneyimsiz oluyor. Yaşanan her değişiklik ürkütüyor. Benzer şeyleri yaşayan insanlarla bir arada olmak güzel olacak...

daha çok sorum var aklıma geldikçe sizleri rahatsız edeceğim ancak burayı bulmamı sağlayan sorunumu danışayım önce.

Bulunduğumuz yerde evler sobalı. Doğumdan bir kaç ay sonra tekrar kışa gireceğimiz için bebeğim mecburen bizimle yatak odasında kalacak. (yanımızda kalması gereken bir kaç ay sonrasında da ) Oda hazırlamayı biraz daha büyüyünce düşünüyoruz zaten. Uzun araştırmalardan sonra eşimle öğretmen olduğumuz ve 2 aylık yaz tatilini vs ailelerin yanında geçirdiğimiz için park yatak fikri mantıklı geldi onu aldık. Bebeğe kıyafetler aldıktan sonra tek eksiğin yatak olmadığını farkettim. alışverişte çok aşırıya kaçmayıp ilk etapta alınacakları aldığım halde benim gardırobumun çekmecesi doldu bile. (ki benim çekmecelerim normal çekmecelerden çok geniş ve derin.) daha bunun sonradan alınacak kıyafetleri olacak, annemin kayınvalidemin örgüleri, onların doğuma gelirken getirecekleri torunları için aldıkları kıyafetler, hediyeler derken sığma şansımız yok mecburen ya bir dolap yada şifonyer almam gerekecek.
Özellikle eşyalarını yerleştirmiş olan anneler ve önceden tecrübeli olan anneler, sizce hangisi daha kullanışlı olur? Beni bir kaç yıl idare eder? Çünkü Allah nasip ederse tayin istedikten sonra kızıma sıfırdan oda kurmayı düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz cevap bulmamı kolaylaştıracak. Şimdiden teşekkürler.

Bir de bu eğlenceli simgelerden bende istiyorum çok donuk oluyor böyle metin sanırım daha çok yeniyim onlar için:))

bu pelvik bölgedeki ağrılarım beni öldürecek nasıl bir acı sağdan sola dönemiyorum ayağa kalkınca adım atamıyorum bile inşallah doğumum kolay olur da bu çatı ağrısını boşa çekmemiş olurum bacaklarımı mengeneyle açıyorlar resmen oğlum için sabrediyorum ama daha da çok var nasıl katlanılır bilemiyorumm allahım yardım ett

Selam kızlar. Ben de hala çalışanlardanım. Gerçi bu hafta son ama ben yetişemiyorum hızınıza, bide sürekli bilgisayar başında oturmaktan sıkılıyorum, çalıştığım için de yorulup eve gelir gelmez totoyu devirmek istiyorum. Maşallah siz nasıl sürekli yazabiliyosunuz topice?:44::44::44:

Tel sagolsun canim hayatta bilgisayara oyuramam yaptigim yerden super oluyor

Merhaba kızlar bugün kontrolümuz vardı benim küçük sipa 2210 olmuş 31+1 iz düşünün tosun olcak benim oğlusum sizlerde durumlar nasıl bakalım :)

Ah canım bende de var o ağrılar şu sıralar baya arttı sanki bütün gün spor yapıyorum bacaklarım tutuluyor

Ben ilk kizim à yatak odasi takimi aldim cok para verdim kullandim simdi yeni eve tasindim burda dolaba hiç gerek yok Malesef giyinme odası var kızlarımın sadece sifonuerini kullanıcam bez değiştirmek Icin yani dolabımız asada cav da bekliycek bir sürü para verdim ozel bebek masasından aldım üzülüyorum simdi yani bence bişey alırken ikinci bebeğini ev deyyistirme durumunu düşünerek el bence yani bişey alıyosan mesela pembe alma Buyuk eşyaları sonra oğlan olur kalır kenarda anlatmak istediğim yinede senin kararın sonuçta sen kullanacaksın canim

Ve sonunda ütüleme işlemi bitti ama bende bittim minicik minicik ütüle ütüle başım belim her yerim ağrıdı valla ama atlattım yarın hem kendi çantamı hemde oğluşumun çantasını hazırlıycam başka birde şifonyerimiz gelse kıyafetlerini yerleştirsem artık biraz dinlenirim sonra evi temizlemeye başlıycam Allah nasip eder oğlumda izin verirse sonrada doğururum artık

cnm eğer gün içinde az su içersem benimde koyu sarı oluyo içtiğin suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış o zaman berraklaşır

Merhaba arkadaşlar, tasinma isinden foruma giremiyorumherkes iyidir umarim cok opuyorum

yeni evin hayırlı olsun meli güle güle otur

merhaba kızlarrr,iyi haftalar hepinize...
bugün bizim mobilyamız geliyoor iişalah bakalım gelsinde dolduralım içlerini öle bekleyelim bebişimizi heycanlıyım:)

hayırlı olsun cnm bende siparişini verdim 15 gün sonra gelecek fotoğrafı var mı merak ettim

Ya kizlar benim karnim hep sert,niye boyle ki ? :44:

benimde hep sert canım doktor bişey söylemedi alıştım bende artık bu duruma hazımsızlık ve gazdan da oluyo sanırım

evet renk konusunda kesinlikle haklısın bende renkle sınırlamak istemiyorum. iyi bir şey çıkarsa sonradan da değerlendirebileceğim renkler tercih etmeyi düşünüyorum. Zaten tayinciyiz ve kirada olduğumuz için çok eşyaya girmeyi hiç düşünmedik Ancak benim kafamı karıştıran şifonyer mi daha kullanışlı olur dolap mı? Bazıları bebeğin eşyaları şifonyere rahat sığar diyor, bazıları onda çok tıklım tıkış oluyor, çok işini görmez dolap daha rahat oluyor diyor. Bende karar veremedim Düşününce dolap daha mantıklı gibi geliyor ama..

Valla burda arkadaşlarım 1 yaşına kadar genelde şifonyer kullandılar ama sonrasında yetmiyormuş bende 7 ay sonra yeni evimize geçene kadar sadece şifonyer yaptırıyorum evimize geçtikten sonra odaya göre dolabını falan yaptırırım diye düşündüm ayrıca düz beya z yaptırıp kulplarını şimdi oyuncaklı taktırıyorum sevimli sevimli büyüyüncede kulplarını normal olarak değiştiririz dedik en kullanışlı beyaz mobilyalar ama renklilerden biraz daha pahalı oluyor.

İlk kızımı düşünürsen dolabı sifonyeri vardı zor sığıyordu iste yine sana kalmış bişey ben alışveriş manyagiyim cok yapıyorum onun Icin evime 10 metre kıyafet odası yatırdım sifonyer dediğim gibi bez değiştirmek Icin kullancam bendede fazla esya gerek yok taşınma durumunda eşyalar cok yıpranıyor yazık oluyor artık kolay gelsin ssna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…