- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.381
Hoşgeldin canım süpersin o zaman bizde kilodan dertliyiz nasıl başardın ne yiyorsun
ay ağlamakdan şiştimyazık o bebeğe yaa hemşireyi çok dövesim geldi biz 9 ay taşımışız uyumamışız beklemişiz heycanla sen al bebişi hop oraya savur hop oraya ay kocama sölicem hemşirenin başından ayrılmasın
Valla canım 4 diye övünüp duruyordum bu hafta bir baktım 1 kg almışım hatta bazen birden fazla gibi görünüyor tartıdaTahmin edebiliyorum bende hep diyetler Le gecer ömrüm valla bıraktım hamilelikte dikkat falan etmiyorum göbeğim çıktı derdi yok cok yesen bişey farkedilmiyor ama sonra bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum sen kaç kilo aldın toplamda???
ay ağlamakdan şiştimyazık o bebeğe yaa hemşireyi çok dövesim geldi biz 9 ay taşımışız uyumamışız beklemişiz heycanla sen al bebişi hop oraya savur hop oraya ay kocama sölicem hemşirenin başından ayrılmasın
3 kilo aldım hiç almamış degilim ama iyi bence tek istegim max 8 kilo ile bitirmek ama çünkü zaten normal kilom çoktu.normal yiyorum hiç dikkatsizce
Hosgeldın bebegın hayırlı olsun canım benım 4. Sormak ıstedıgın olursa buraladaym çok gıremesemde
hoşgeldinnnnn aramıza
aklına takılan ne varsa sorabilirsin burda herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor
hoş geldim aramıza:) allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
valla ben iyiki forum var diyorum. benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımın olması insanı çok mutlu ediyor.
Hoşgeldin ,,,, insan her sorusuna cevap bulabiliyor burda hepimiz aynı durumda olduğumuz Icin
Ya kizlar benim karnim hep sert,niye boyle ki ? :44:
Selam kızlar. Ben de hala çalışanlardanım. Gerçi bu hafta son ama ben yetişemiyorum hızınıza, bide sürekli bilgisayar başında oturmaktan sıkılıyorum, çalıştığım için de yorulup eve gelir gelmez totoyu devirmek istiyorum. Maşallah siz nasıl sürekli yazabiliyosunuz topice?:44::44::44:
bu pelvik bölgedeki ağrılarım beni öldürecek nasıl bir acı sağdan sola dönemiyorum ayağa kalkınca adım atamıyorum bile inşallah doğumum kolay olur da bu çatı ağrısını boşa çekmemiş olurum bacaklarımı mengeneyle açıyorlar resmen oğlum için sabrediyorum ama daha da çok var nasıl katlanılır bilemiyorumm allahım yardım ett
daha çok sorum var aklıma geldikçe sizleri rahatsız edeceğim ancak burayı bulmamı sağlayan sorunumu danışayım önce.
Bulunduğumuz yerde evler sobalı. Doğumdan bir kaç ay sonra tekrar kışa gireceğimiz için bebeğim mecburen bizimle yatak odasında kalacak. (yanımızda kalması gereken bir kaç ay sonrasında da) Oda hazırlamayı biraz daha büyüyünce düşünüyoruz zaten. Uzun araştırmalardan sonra eşimle öğretmen olduğumuz ve 2 aylık yaz tatilini vs ailelerin yanında geçirdiğimiz için park yatak fikri mantıklı geldi onu aldık. Bebeğe kıyafetler aldıktan sonra tek eksiğin yatak olmadığını farkettim. alışverişte çok aşırıya kaçmayıp ilk etapta alınacakları aldığım halde benim gardırobumun çekmecesi doldu bile. (ki benim çekmecelerim normal çekmecelerden çok geniş ve derin.) daha bunun sonradan alınacak kıyafetleri olacak, annemin kayınvalidemin örgüleri, onların doğuma gelirken getirecekleri torunları için aldıkları kıyafetler, hediyeler derken sığma şansımız yok mecburen ya bir dolap yada şifonyer almam gerekecek.
Özellikle eşyalarını yerleştirmiş olan anneler ve önceden tecrübeli olan anneler, sizce hangisi daha kullanışlı olur? Beni bir kaç yıl idare eder? Çünkü Allah nasip ederse tayin istedikten sonra kızıma sıfırdan oda kurmayı düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz cevap bulmamı kolaylaştıracak. Şimdiden teşekkürler.
Bir de bu eğlenceli simgelerden bende istiyorum çok donuk oluyor böyle metinsanırım daha çok yeniyim onlar için:))
slm kızlar epey bi ara vermişim yazdıklarınızı geç okudum biraz :) bişiy sormak istiyorum idrar rengi böle koyu sarımsımı desem kırmızıya yakınmı desem tam anlatamadım ama öle olan varmıdır nedeni ne acaba ?
Merhaba arkadaşlar, tasinma isinden foruma giremiyorumherkes iyidir umarim cok opuyorum
merhaba kızlarrr,iyi haftalar hepinize...
bugün bizim mobilyamız geliyoor iişalah bakalım gelsinde dolduralım içlerini öle bekleyelim bebişimizi heycanlıyım:)
Ya kizlar benim karnim hep sert,niye boyle ki ? :44:
Ben ilk kizim à yatak odasi takimi aldim cok para verdim kullandim simdi yeni eve tasindim burda dolaba hiç gerek yok Malesef giyinme odası var kızlarımın sadece sifonuerini kullanıcam bez değiştirmek Icin yani dolabımız asada cav da bekliycek bir sürü para verdim ozel bebek masasından aldım üzülüyorum simdi yani bence bişey alırken ikinci bebeğini ev deyyistirme durumunu düşünerek el bence yani bişey alıyosan mesela pembe alma Buyuk eşyaları sonra oğlan olur kalır kenarda anlatmak istediğim yinede senin kararın sonuçta sen kullanacaksın canim
evet renk konusunda kesinlikle haklısın bende renkle sınırlamak istemiyorum. iyi bir şey çıkarsa sonradan da değerlendirebileceğim renkler tercih etmeyi düşünüyorum. Zaten tayinciyiz ve kirada olduğumuz için çok eşyaya girmeyi hiç düşünmedik Ancak benim kafamı karıştıran şifonyer mi daha kullanışlı olur dolap mı? Bazıları bebeğin eşyaları şifonyere rahat sığar diyor, bazıları onda çok tıklım tıkış oluyor, çok işini görmez dolap daha rahat oluyor diyor. Bende karar veremedimDüşününce dolap daha mantıklı gibi geliyor ama..
evet renk konusunda kesinlikle haklısın bende renkle sınırlamak istemiyorum. iyi bir şey çıkarsa sonradan da değerlendirebileceğim renkler tercih etmeyi düşünüyorum. Zaten tayinciyiz ve kirada olduğumuz için çok eşyaya girmeyi hiç düşünmedik Ancak benim kafamı karıştıran şifonyer mi daha kullanışlı olur dolap mı? Bazıları bebeğin eşyaları şifonyere rahat sığar diyor, bazıları onda çok tıklım tıkış oluyor, çok işini görmez dolap daha rahat oluyor diyor. Bende karar veremedimDüşününce dolap daha mantıklı gibi geliyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?