- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.401
Valla bende hala çalışıyorum daha izne de varSelam kızlar. Ben de hala çalışanlardanım. Gerçi bu hafta son ama ben yetişemiyorum hızınıza, bide sürekli bilgisayar başında oturmaktan sıkılıyorum, çalıştığım için de yorulup eve gelir gelmez totoyu devirmek istiyorum. Maşallah siz nasıl sürekli yazabiliyosunuz topice?:44::44::44:
Ve sonunda ütüleme işlemi bitti ama bende bittim minicik minicik ütüle ütüle başım belim her yerim ağrıdı valla ama atlattım yarın hem kendi çantamı hemde oğluşumun çantasını hazırlıycam başka birde şifonyerimiz gelse kıyafetlerini yerleştirsem artık biraz dinlenirim sonra evi temizlemeye başlıycam Allah nasip eder oğlumda izin verirse sonrada doğururum artık
İlk kızımı düşünürsen dolabı sifonyeri vardı zor sığıyordu iste yine sana kalmış bişey ben alışveriş manyagiyim cok yapıyorum onun Icin evime 10 metre kıyafet odası yatırdım sifonyer dediğim gibi bez değiştirmek Icin kullancam bendede fazla esya gerek yok taşınma durumunda eşyalar cok yıpranıyor yazık oluyor artık kolay gelsin ssna
Sanırım bende alışveriş manyağıyım
Hem dolap hem şifonyer doldu şimdiden
Aynen ya bana hep kızıyorlar bu kadar alma hediyede gelir diye ama ben gelen hediyeeleri hiç beğenmiyorum bende hediye goturuyorum cok tanimadiklarima çünkü onlar Icin çalıştım şimdiye kadar yine çalışır alırım birde tr olması lazım orkestra mazasindan bugün bı elbise aldım o kadar güzel ki pembe ayakkabılar aldım bayıldım resmen ....
Valla annemde aynını diyor ama bende dayanamıyorumdaha henüz gelen hediye yok ben önlemimi alayım demi
Güle güle giysin kızın canım ahhh bende o pembiş ayakkabılardan almayı çok isterdim ama maviş alabiliyorum ne yapayım şimdiden 5 tane ayakkabısı oldu benim oğluşumun da...
Bende bugün butikbebe den 2 takım aldım biri somon rengi ama eşim pembe olduğunu ve oğlana olmayacağını söylüyorBence pembe değil ben giydiricem
Ay kızlar yanıyorum ben durduğum yerde terliyorum içime fenalık geldi, pencereyi açıyorum hasta olacağım diye korkuyorum bu seferde
Oh oh güle güle kullansın olsun canım bende erkek bebeklerde gömlek tarzı bayılıyorum bide pembe Turkuaz siyah karışımı bişey ooooo süper bu renkler cıvıl cıvıl neyi beyeniyorsan giydir icinde kalmasın valla ben öyle yapıyorum maşallah numarasını kaç aldın ayakkabıların ben 17 aldım hastanede giydirmek istiyorum olurmu acaba
mrba kızlar ben 35 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 sizce fazlamı bu kilo sizin bebişlerinizin kilosu nasıl
gunaydin anneler bugun nasiliz?bize sicak basiyor bayadir,hep kabus dolu ruyalar goruyoruz
Valla annemde aynını diyor ama bende dayanamıyorumdaha henüz gelen hediye yok ben önlemimi alayım demi
Güle güle giysin kızın canım ahhh bende o pembiş ayakkabılardan almayı çok isterdim ama maviş alabiliyorum ne yapayım şimdiden 5 tane ayakkabısı oldu benim oğluşumun da...
Bende bugün butikbebe den 2 takım aldım biri somon rengi ama eşim pembe olduğunu ve oğlana olmayacağını söylüyorBence pembe değil ben giydiricem
mrba kızlar ben 35 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 sizce fazlamı bu kilo sizin bebişlerinizin kilosu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?