2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Valla bende hala çalışıyorum daha izne de var

Bende istiyorum devrilmeyi ama yemekten sonra devrilnce miyde yanmaların öldürdüğünden devrilemiyorum içini minder doldurduğum sandalyemde oturuyorum şu an

Valla deli pöstekisi gibi yi ütülemişsin ben hayatta yapamam bir kısmını elimle düzeltip koltuklar üzerine serdim.

Bir kısmınıda eşim ütüledi sağ olsun ama bu minik minik şeyler sürekli nasıl yıkanıp ütülenir gözüm korktu vallahii...

Sanırım bende alışveriş manyağıyım

Hem dolap hem şifonyer doldu şimdiden

kızlarrr selammmmmmm...bugün 32+0 5 hafta calısabilir raporu aldıkkkkkk yupppiiiiiiiiii nts de de bi sıkıntı cıkmadı....inş.. baslıyorrr son 5 haftalıkkk calısma maratonu....bebiş 1950gr agırlıgındaymıss masallahh..........ayyy cok az kaldııı bebişlerimize kavusmamıza..........

Sanırım bende alışveriş manyağıyım

Hem dolap hem şifonyer doldu şimdiden

Aynen ya bana hep kızıyorlar bu kadar alma hediyede gelir diye ama ben gelen hediyeeleri hiç beğenmiyorum bende hediye goturuyorum cok tanimadiklarima çünkü onlar Icin çalıştım şimdiye kadar yine çalışır alırım birde tr olması lazım orkestra mazasindan bugün bı elbise aldım o kadar güzel ki pembe ayakkabılar aldım bayıldım resmen ....

Valla annemde aynını diyor ama bende dayanamıyorum daha henüz gelen hediye yok ben önlemimi alayım demi

Güle güle giysin kızın canım ahhh bende o pembiş ayakkabılardan almayı çok isterdim ama maviş alabiliyorum ne yapayım şimdiden 5 tane ayakkabısı oldu benim oğluşumun da...

Bende bugün butikbebe den 2 takım aldım biri somon rengi ama eşim pembe olduğunu ve oğlana olmayacağını söylüyor Bence pembe değil ben giydiricem

Eklentiler

• $36biurun1363939492.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 27

Oh oh güle güle kullansın olsun canım bende erkek bebeklerde gömlek tarzı bayılıyorum bide pembe Turkuaz siyah karışımı bişey ooooo süper bu renkler cıvıl cıvıl neyi beyeniyorsan giydir icinde kalmasın valla ben öyle yapıyorum maşallah numarasını kaç aldın ayakkabıların ben 17 aldım hastanede giydirmek istiyorum olurmu acaba

Kızlar emzirirken solaryum girilebilinirmi bı fikri olan varmi doğumdan sonra bı 10 seans istiyorum ama bı zarar verir mı bebeğime enternet araştırdım tam bı cevap alamadım sizce??

mrba kızlar ben 35 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 sizce fazlamı bu kilo sizin bebişlerinizin kilosu nasıl

Ay kızlar yanıyorum ben durduğum yerde terliyorum içime fenalık geldi, pencereyi açıyorum hasta olacağım diye korkuyorum bu seferde

aynısı bende oluyor bi kaç gündür kombiyi kapattım açmıyorum eşimin gelmesine yakın açıyorum kızıyor diye afakanlar basıyor banada normal galiba böyle olması

Valla bi sürrü lila da aldım kırmızı da hep mavi bana baygınlık geçirtir böle erkek çocuk hep mavi giycek diy mi ama içimde kalmasın

Bende 3 tanesini 17 aldım ama diğer ikisi iise 18 ve 20 nedense 19 u atlamışım

Hastanede giymek için biraz büyük gibi 17 bile ama yinede bilemiyorum kuzenim doğum yaptı yakınlarda bebişi görmeye gittik 3250 doğdu ama ayakları minicik hiç 17 numaraları giycek gibi gelmedi bana ama tabi bende yanılıyor olabilirim uzun zamandır küçük bebek görmemiştim bana çok küçük göründü

Son düzenleme:
mrba kızlar ben 35 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 sizce fazlamı bu kilo sizin bebişlerinizin kilosu nasıl

Bana iyi gibi geldi ama seninle aynı hafta değiliz tam emin değilm ben en son 32+1 de gittiğimde 1950 idi normalmiş arada 3 hafta var normaldir herhalde seninki de doktorun bu konuda bişey demedi mi aslında imzana hamilelik takvimi eklersen orada yaklaşık olabileceği kg yu yazıyor zaten

Somon rengi değilde kıyafet biraz kız bebekler için gibi geldi bana ama sen beğendiysen giydir bende genelde kırmızı yeşil krem turuncu renk renk aldım sadece 1 takım mavi var başkada almadım seninki yine birşey dememiş benim kocam kesinlikle giydirmezdi o rengi o yüzden hiç almaya yeltenmem bile

valla canım bende dün kontrole gittim 31+1 dik 2210 gr olmuş şeker falanda yok bende doktorda bebeği iyi benziyosun dedi 10 günde yarım kilo almış benim sipa

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah, benim uyku düzeni alt üst oldu gece geç saatlere kadar oturuyorum uykum gelmiiyor, saatte bir uyanıyorum tekrar uykuya dalmak zor oluyor uykumun en tatlı yerinde kalkıp işe geldim. Gözümden uyku akıyor. 5 hafta nasıl dayanıcam ben eve gidip uyumak istiyorum yaaa

günaydn anneler.... bugün rüyamda bebeğimi gördüm, emzirmeye çalışıyorum azcık emiyo sonra yüzüme bakıo, azcık emio sonra yine yüzüme bakıo, aynı babasına benziyordu , babamız sabah sabah pek bir mutlu işe gitti duyunca

günaydın kızlar dün öğleden sonra yoğun akıntı şeklinde su gibi bişeyler geldi akşama kadar doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi dua edin bana olur mu korkuyorum gerci doktorum sancın yoksa korkma dedi ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…