- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.421
günaydn anneler.... bugün rüyamda bebeğimi gördüm, emzirmeye çalışıyorum azcık emiyo sonra yüzüme bakıo, azcık emio sonra yine yüzüme bakıo, aynı babasına benziyordu , babamız sabah sabah pek bir mutlu işe gitti duyunca
Rüyan hayırlara çıksın canım. Bu biliçaltı rüyaları ben de çok görmeye başladım ben de rüyamda sezeryan olacakmışım normal doğum çok riskliiymiş sezeryan günü doktora gittim başka bir anne sezeryandan çıktı doktor onunla ilgileniyordu sonra arkasını dönüp giderken sordum ben ne olucam diye seni yarın sezeryana alcaz dedi arkasını döndü gitti. Sinirden ağlarken uyandım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimize de sağlık sıhhat versin.
İlk kızımı düşünürsen dolabı sifonyeri vardı zor sığıyordu iste yine sana kalmış bişey ben alışveriş manyagiyim cok yapıyorum onun Icin evime 10 metre kıyafet odası yatırdım sifonyer dediğim gibi bez değiştirmek Icin kullancam bendede fazla esya gerek yok taşınma durumunda eşyalar cok yıpranıyor yazık oluyor artık kolay gelsin ssna
Benimde kizim olcak ins ama son zamanlarda hep oglum oluyor ruyamda kiyafetlerini falan yikiyorum:) son dakika golu atarsa herseyi pembe giyecek sipam:))
Aynen ben de öyleyim canım sabahları kalkıp işe gelmesi çok zor oluyor. Bebeğimiz için sabretmeliyiz ileride dediğin gibi onunla geçireceğimiz 1 saatin bile çok çok değeri var. Annelik böyle işte. Hem daha doğum iznini bile netleştirmedilerGünaydın tüm güzel anneler ve mucizeleri :))
Dün akşam benim için de kabustu ya eşim az daha doktora götürecekti benibende çok fazla sıcaklıyorum ve bacaklarımın da ağrısı devreye girince geceleri genelde üstüm açık yatıyorum malum kabızlıkta var dün karnım öyle gergindi öyle sancılıydım ki nefes bile alamıyordum doğru dürüst çok zor ya anlayamıyosun gaz sancısı biliyosun ama ya değilse diyosun neyse bugün daha iyiyim ama daha tam geçmedi karnımı sarıyorum şalla dünden beri
Ya kızlar ben artık çalışmak istemiyorum( eşim sürekli baskı yapıyo çık artık izne diyo ama anlamıyo ki 1 hafta ne kazandıracak sana diyo ama ben bir günü bile kar sayıyorum sonra kullanıcam diye ama gerçekten çok zor geliyo artık (
günaydın hepinize:)
dün bahsedilen Nisan anneleri forumundaki video yu izledim. kesinlikle hemşirenin tavrı konusunda size sonuna kadar katılıyorum. biz bebişlerimize hiç kıyamazken oyuncak bebek gibi davranıyor küçücük kuzucağasinir olmamak içten değil.
bu arada ben bebek ağlamasına, ve de doğumun hemen ardındaki o duygusal sahnelere hiç dayanamıyorum sürekli ağlayıp duruyorum. hatta geçende ilk banyo videoları izliyordum. Ağlamaktan şiştim desem yeridir.
ben başka bebişlere karşı böyle hassasım kendi yavrumda ne olurum hiç bilmiyorum.
O ağlar ben ağlarım herhalde
Yalnız degılsın canım ben kıssan berı tatıl aklımda eylulgıbı gıdebılır bıraz büyümüş olurlarkızlar şimdiden tatil planları yapmaya başladım. annem kızıyor küçücük çocukla tatil olmaz diye ama 40 ı çıktıktan sonra denize götüren birsürü kişi tanıyorum. siz tatil konusunda ne düşünüyorsunuz. ağustos sonu 4 aylık olucak bebişler nerdeyse. tatile gitmeyi planlayanlar var mı benim gibi?
Herkese günaydın, dün uzun zamandır aklımda olan eşimin arkadaşlarını çaya çağırdık, ikramlık pek birşey yapmadım ama bayağı yorulmuşum. Eşim dün akşam beni çok şaşırttı, hep dolandı, çay doldurdu, hatta kahve bile yaptı misafirler gittikten sonra ortalığı birlikte topladık çok duygulandımbana hiç yardım etmezdi, eşinin yardımcı olması meğer ne kadar güzel birşeymiş. Ama bugün benimle pazarlık yapıyor "bak dün çok yoruldun ben de sana yardım ettim karşılığında hamileliğim boyunca bana yardımcı oldu diyeceksin" diyor, uyanık kocam benim
günaydın kızlarr.
33+5 de gittim doktora 2080 gr dedi kilomuza.
tüm kıyafetleri ve eşyaları yıkadım. bir kısmı ütülendi yerleştirildi. diğer kısım ütü bekliyor. ütü masamı kurmak zor. prizlere uzanamıyorum. o sebeple her gün eşime tezgahımı kur utu yapıcam diyorum. izin vermiyor. sanırım haftalık bayan alıcaz evin işleri için. haftada yarım gün gelirse hem daha duzenli hem daha temiz olur evimiz diyor. henuz konusmadık gerçi ama bebeğimle daha fazla zaman gecirmek varken temizlik yapmak da işime gelmiyor
kızlar bebişe nevresim aldınız mı? yada diktiniz mi? aldınızsa eğer bana da marka söyleyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?