2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Rüyan hayırlara çıksın canım. Bu biliçaltı rüyaları ben de çok görmeye başladım ben de rüyamda sezeryan olacakmışım normal doğum çok riskliiymiş sezeryan günü doktora gittim başka bir anne sezeryandan çıktı doktor onunla ilgileniyordu sonra arkasını dönüp giderken sordum ben ne olucam diye seni yarın sezeryana alcaz dedi arkasını döndü gitti. Sinirden ağlarken uyandım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimize de sağlık sıhhat versin.

Herkese günaydın, dün uzun zamandır aklımda olan eşimin arkadaşlarını çaya çağırdık, ikramlık pek birşey yapmadım ama bayağı yorulmuşum. Eşim dün akşam beni çok şaşırttı, hep dolandı, çay doldurdu, hatta kahve bile yaptı misafirler gittikten sonra ortalığı birlikte topladık çok duygulandım bana hiç yardım etmezdi, eşinin yardımcı olması meğer ne kadar güzel birşeymiş. Ama bugün benimle pazarlık yapıyor "bak dün çok yoruldun ben de sana yardım ettim karşılığında hamileliğim boyunca bana yardımcı oldu diyeceksin" diyor, uyanık kocam benim

Benimde kizim olcak ins ama son zamanlarda hep oglum oluyor ruyamda kiyafetlerini falan yikiyorum:) son dakika golu atarsa herseyi pembe giyecek sipam:))

Günaydın tüm güzel anneler ve mucizeleri :))

Dün akşam benim için de kabustu ya eşim az daha doktora götürecekti beni bende çok fazla sıcaklıyorum ve bacaklarımın da ağrısı devreye girince geceleri genelde üstüm açık yatıyorum malum kabızlıkta var dün karnım öyle gergindi öyle sancılıydım ki nefes bile alamıyordum doğru dürüst çok zor ya anlayamıyosun gaz sancısı biliyosun ama ya değilse diyosun neyse bugün daha iyiyim ama daha tam geçmedi karnımı sarıyorum şalla dünden beri

Ya kızlar ben artık çalışmak istemiyorum ( eşim sürekli baskı yapıyo çık artık izne diyo ama anlamıyo ki 1 hafta ne kazandıracak sana diyo ama ben bir günü bile kar sayıyorum sonra kullanıcam diye ama gerçekten çok zor geliyo artık (

Günaydın güzel anneler umarım gününüz çok güzel başlamıştır öyle devam eder. Ben gece çok rahat uyuyorum aslında ama sabah kalkarken çok zorlanıyorum gözlerimi açamıyorum Ben iki saatlik uykuyla çok dinç olan biriydim oysa.

anladım canım. teşekkür ederim yardımın için. En iyisi ben bi dolap alayım o da yetmezse yanına bir de şifonyer alırım artık. Bende çok severim alışverişi ama baya engellemeyi başardım kendimi. Biraz ele avuca gelsin ondan sonra başlayacam asıl alışverişe :) Gelen hediyeler içime sinmeyeceği için bende kullanamam büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr.
33+5 de gittim doktora 2080 gr dedi kilomuza.
tüm kıyafetleri ve eşyaları yıkadım. bir kısmı ütülendi yerleştirildi. diğer kısım ütü bekliyor. ütü masamı kurmak zor. prizlere uzanamıyorum. o sebeple her gün eşime tezgahımı kur utu yapıcam diyorum. izin vermiyor. sanırım haftalık bayan alıcaz evin işleri için. haftada yarım gün gelirse hem daha duzenli hem daha temiz olur evimiz diyor. henuz konusmadık gerçi ama bebeğimle daha fazla zaman gecirmek varken temizlik yapmak da işime gelmiyor

Benimde kizim olcak ins ama son zamanlarda hep oglum oluyor ruyamda kiyafetlerini falan yikiyorum:) son dakika golu atarsa herseyi pembe giyecek sipam:))

Benim de kızım olacak canım , ultrason yanılmasından ben de endişeliyim ama 12. haftasından beri 3 tane doktora muayene oldum hepsi kız dedi yanılmazlar umarım. En çok da oğluma süpriz olur erkek kardeşi olursa, paşam hep kız kardeş için hayaller kuruyor.

Aynen ben de öyleyim canım sabahları kalkıp işe gelmesi çok zor oluyor. Bebeğimiz için sabretmeliyiz ileride dediğin gibi onunla geçireceğimiz 1 saatin bile çok çok değeri var. Annelik böyle işte. Hem daha doğum iznini bile netleştirmediler

günaydın hepinize:)

dün bahsedilen Nisan anneleri forumundaki video yu izledim. kesinlikle hemşirenin tavrı konusunda size sonuna kadar katılıyorum. biz bebişlerimize hiç kıyamazken oyuncak bebek gibi davranıyor küçücük kuzucağa sinir olmamak içten değil.

bu arada ben bebek ağlamasına, ve de doğumun hemen ardındaki o duygusal sahnelere hiç dayanamıyorum sürekli ağlayıp duruyorum. hatta geçende ilk banyo videoları izliyordum. Ağlamaktan şiştim desem yeridir.
ben başka bebişlere karşı böyle hassasım kendi yavrumda ne olurum hiç bilmiyorum.
O ağlar ben ağlarım herhalde

kızlar şimdiden tatil planları yapmaya başladım. annem kızıyor küçücük çocukla tatil olmaz diye ama 40 ı çıktıktan sonra denize götüren birsürü kişi tanıyorum. siz tatil konusunda ne düşünüyorsunuz. ağustos sonu 4 aylık olucak bebişler nerdeyse. tatile gitmeyi planlayanlar var mı benim gibi?

Günaydın kızlar :)
işyerinde kahvaltı yaptık şimdi sanırım biraz fazla kaçırdım artık öğlene yemek falan yok bana..kilo artış hızı maximum

Günaydın guzel anneler ve bebıslerı canım annelık böle hafta sonu ufak kızım ateşlendı kendımı zor tuttum rabbım dermansız dert vermesın kızlar hep dua edelım Allah hepimizin evlatlarını herturlu kötülükten nazardan hastalıklardan korusun Rabbım bu hamılelıgımızın son gunlerını çok ıyı degerlendırelım arkadaslar bol bol Kuran'ı kerîm okuyalım bılıyorsunuz su uyuduğumuz uyku bıle ıbatet hükmünde

Yalnız degılsın canım ben kıssan berı tatıl aklımda eylulgıbı gıdebılır bıraz büyümüş olurlar
Insallah tabı nüfuz artı masraflar çoğaldı

Çok tanıdık geldi seninkinin pazarlığı hamileliğimin başından beri herkese şikayet ediyorum 1 kere bile kahvaltı hazırlamadı bana diye 1-2 hafta önce 1 kere hazırladı doğumdan sonra sana nasıl yardım ettiğimi anlatırsın olurmu diye şebeklik yapıyor birde

Canım benim eşimde istedi biri yardımcı olsun diye ama ben onun arkasından tekrar temizlik yapacağım için gerek duymadım kayınvaldem bile halılarımı silker o çıkar ben bir daha silkerim eşim çok kızıyor ama tamamen psikolojik hele başkasının temizlediği banyo tuvalete mümkün değil gidemem yazın tatile gittiğimiz otellere bile yanımda çamaşır suyuyla giderim hep dalga geçerler benle

tatil konusunda biz çok şanslıyız sanırım.. denize karşı evimiz... 40 çıkar çıkmaz denize gircez oğluşumla hatta nisan sonuna havalar ısınırsa hamile olarak denize giresim var. kocacım şamandıra gibi su üstüne çıkarsın diyor ama deneyimlemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…