- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.441
Herkese günaydın, dün uzun zamandır aklımda olan eşimin arkadaşlarını çaya çağırdık, ikramlık pek birşey yapmadım ama bayağı yorulmuşum. Eşim dün akşam beni çok şaşırttı, hep dolandı, çay doldurdu, hatta kahve bile yaptı misafirler gittikten sonra ortalığı birlikte topladık çok duygulandımbana hiç yardım etmezdi, eşinin yardımcı olması meğer ne kadar güzel birşeymiş. Ama bugün benimle pazarlık yapıyor "bak dün çok yoruldun ben de sana yardım ettim karşılığında hamileliğim boyunca bana yardımcı oldu diyeceksin" diyor, uyanık kocam benim
günaydın kızlar dün öğleden sonra yoğun akıntı şeklinde su gibi bişeyler geldi akşama kadar doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi dua edin bana olur mu korkuyorum gerci doktorum sancın yoksa korkma dedi ama bilmiyorum.
Rüyan hayırlara çıksın canım. Bu biliçaltı rüyaları ben de çok görmeye başladım ben de rüyamda sezeryan olacakmışım normal doğum çok riskliiymiş sezeryan günü doktora gittim başka bir anne sezeryandan çıktı doktor onunla ilgileniyordu sonra arkasını dönüp giderken sordum ben ne olucam diye seni yarın sezeryana alcaz dedi arkasını döndü gitti. Sinirden ağlarken uyandım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimize de sağlık sıhhat versin.
maşallah sana:)canım ben zaten senin gibi titiz değilim elimden cok da fazla iş gelmiyor. iş yapınca da acemice yapınca daha fazla yoruluyorum sanırım. ayda bir zaten bayan alıyorum eve. haftalık yarım gün o sebeple mantıklı geldi:)Çok tanıdık geldi seninkinin pazarlığı hamileliğimin başından beri herkese şikayet ediyorum 1 kere bile kahvaltı hazırlamadı bana diye 1-2 hafta önce 1 kere hazırladı doğumdan sonra sana nasıl yardım ettiğimi anlatırsın olurmu diye şebeklik yapıyor birde
Canım benim eşimde istedi biri yardımcı olsun diye ama ben onun arkasından tekrar temizlik yapacağım için gerek duymadım kayınvaldem bile halılarımı silker o çıkar ben bir daha silkerim eşim çok kızıyor ama tamamen psikolojik hele başkasının temizlediği banyo tuvalete mümkün değil gidemem yazın tatile gittiğimiz otellere bile yanımda çamaşır suyuyla giderim hep dalga geçerler benle
bebişleri neyle sokucaz peki denize.? o konuda bilgin var mı canımtatil konusunda biz çok şanslıyız sanırım..denize karşı evimiz... 40 çıkar çıkmaz denize gircez oğluşumla hatta nisan sonuna havalar ısınırsa hamile olarak denize giresim var. kocacım şamandıra gibi su üstüne çıkarsın diyor ama deneyimlemek istiyorum...
maşallah sana:)canım ben zaten senin gibi titiz değilim elimden cok da fazla iş gelmiyor. iş yapınca da acemice yapınca daha fazla yoruluyorum sanırım. ayda bir zaten bayan alıyorum eve. haftalık yarım gün o sebeple mantıklı geldi:)
bebişleri neyle sokucaz peki denize.? o konuda bilgin var mı canım
ben english home dan aldım. kumaşı çok güzel fiyatı da 39,90 tl ydi.
kızlar bebişe nevresim aldınız mı? yada diktiniz mi? aldınızsa eğer bana da marka söyleyin nolur
Bebişleri denize sokmaktan bahsetmişsiniz de şuna bir bakın ne garip şeyler yapıyorlar yaaEki Görüntüle 668180
canm indirimleri takip et, ben unnadodan almıştım markası kiddboo hemde 19 tl idi,, çokta kaliteli ve güzel çıktıı..
nedir o tam anlayamadımboynundaki simit mi ne o öyle :S
Evet cnm simitin boyuna takılan hali, bana çok acayip geldi, ay boynuna takılır mı öyle şey
Canım hastane sgk'ya bildirme işini halletmiş mi, bir bilgin var mı?
Bu arada cumartesi o saatlerde çalışmıyormuşum eğitime geleceğim gibi gözüküyor
Somon rengi değilde kıyafet biraz kız bebekler için gibi geldi bana ama sen beğendiysen giydir bende genelde kırmızı yeşil krem turuncu renk renk aldım sadece 1 takım mavi var başkada almadım seninki yine birşey dememiş benim kocam kesinlikle giydirmezdi o rengi o yüzden hiç almaya yeltenmem bile
Günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah, benim uyku düzeni alt üst oldu gece geç saatlere kadar oturuyorum uykum gelmiiyor, saatte bir uyanıyorum tekrar uykuya dalmak zor oluyor uykumun en tatlı yerinde kalkıp işe geldim. Gözümden uyku akıyor. 5 hafta nasıl dayanıcam ben eve gidip uyumak istiyorum yaaa
Günaydın tüm güzel anneler ve mucizeleri :))
Dün akşam benim için de kabustu ya eşim az daha doktora götürecekti benibende çok fazla sıcaklıyorum ve bacaklarımın da ağrısı devreye girince geceleri genelde üstüm açık yatıyorum malum kabızlıkta var dün karnım öyle gergindi öyle sancılıydım ki nefes bile alamıyordum doğru dürüst çok zor ya anlayamıyosun gaz sancısı biliyosun ama ya değilse diyosun neyse bugün daha iyiyim ama daha tam geçmedi karnımı sarıyorum şalla dünden beri
Ya kızlar ben artık çalışmak istemiyorum( eşim sürekli baskı yapıyo çık artık izne diyo ama anlamıyo ki 1 hafta ne kazandıracak sana diyo ama ben bir günü bile kar sayıyorum sonra kullanıcam diye ama gerçekten çok zor geliyo artık (
kızlar şimdiden tatil planları yapmaya başladım. annem kızıyor küçücük çocukla tatil olmaz diye ama 40 ı çıktıktan sonra denize götüren birsürü kişi tanıyorum. siz tatil konusunda ne düşünüyorsunuz. ağustos sonu 4 aylık olucak bebişler nerdeyse. tatile gitmeyi planlayanlar var mı benim gibi?
cevap için teşekkür ederim canım :)
arkadaşlar başka alan varsa marka yazsın nolur... yanımda annem yok yalnız çaresiz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?