2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben varım hiç kacarmi 2 Temmuz'da tr geliyorum hiç bişey olmaz kızımıda kirkli götürmüştüm süper tatil yaptım emzirdim bezini deyistİrdim yatırdım rahat 2 3 yas daha zor oluyor tatil

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah. yat dinlen mutlaka. benimde doktorum idrar yolları enfeksiyonuna çok önem veriyor erken doğumu tetiklediği için. o sebeple idrar yolları gerçekten önemli.

Haklısın, biriktirdim biraz, olay anında cevap verme gibi bir yeteneğim olmadığı için, hadi kırılmasın, hadi üzülmesin. O konuda haklısın, herşeyi mümkün olduğumca kendim halletmeye çalışıyorum, ayılıp bayılmıyorum, ben yapamam demiyorum, bir yerden sonra da patlıyorum. Karşımdakinin de benim kadar düşünceli olmasını bekliyorum. Bazen iyi niyetim suiistimal ediliyormuş gibi geliyor. Belki bebek doğunca biraz değişir diye umuyorum.

Benim eşim de geçen hafta kalbimi çok kırmıştı, ben onun üzerine titriyorum ama o hiç karım hamileymiş gibi davranmıyor, en son patladım aşkolsun sana dedim şurada 1 ay kaldı bana hiç hamileliğimi yaşatmadın dedim millet evinde yemek bile yapmıyor 9 ay boyunca nazlanıp duruyor ben azcık şikayet etsem ya anneni çağırayım ya da annemi çağırayım diyorsun dedim birkaç gün de soğuk durdum sonra anladı hatasını o zamandan beri sen de yoruluyorsun filan diyor.
Kıyafet meselesine gelince benm de kv telde anca eltimin çocuklarından kalan eskilerden bahsediyor şu var almayın bu var almayın, hastane parasını duyunca da millet bedavaya doğuruyor, buraya gelsin burada doğursun demiş. eşime ben o kadar çalışıyorum hayatımda kaç kere doğum yapabilirim ki hiç umurumda değil dedim.
Kısacası koca, kv derdi herkeste var cnm annen doğru söylemiş şunun şurasında az kaldı bebeğini de üzme anne karnında onların söylediklerini takma bütün aldıklarınızı giydir hevesini al, annenin yanına gtmeyi düşünme bence orası senin evin annen gelsin evinde güzel güzel geçir ilk günlerini

Geçmiş olsun cnm bir enfeksiyon nelere sebep olabiliyormuş, kendine dikkat et

Yanilma olcagini bende dusunmuyorum canim Allah once saglikli hayirli evlat olmalarini nasip etsin benimkisi sinav stresi gibi bi nevi ruyanda sinava girersin hic bir soruyu yapamazsin ya oyle bisi Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins:)))

Baya bı dolmussun canım anlayabiliyorum hamilelik hormonları bence hiç kafana takma belki esın hep böyleydi sen hamilelikten dolusun onun Icin stres yapıyorsun bence haylisin haklı degilsin diyemem ben o kadar her şeyi kendim yapıyorum ki ona hiç gerek duymuyorum belkide birde aldığın kıyafetleri hepsini giydir canım icinde kalmasın küçük olanları yıka utule kaldır illahiki bı tane daha bebeğin olcak ona giydirirsin bak komik gelcek birinxci kızıma 20 bady almıştım 3 6 aylık bazılarını hiç giydirmemisim simdi hiç badi çorap şapka tarzı bişey almadım onları giydircem kaynanalar hep böyle Tmm de yüzüne arkasından Can'ın ne istiyorsa onu yap benimkide elbise falan almış kızıma pazardan benide biliyor ben cok dikkat ederim kaliteye affedersin aldığıyla kıçını silmem kızımın kalbini kırmadım kendimi üzmedim Tmm cok güzel sen al dedim o kadar fakir insanlar var veriyorum onlara sonra bosver bebeğini hiç uzme sen kendine siktinmi bebek hissediyor canım bosver kimseden beklenti yapma bu esın bile olsa hadi kolay gelsin sana çık biraz alışveriş tapta morelim yerine gelsin biraz daha tulum al bosver:):):)

Güne kötü başladım kızlar ya Dr geldi eve simdi nts bağladı 3 tane sancım çıktı ginekologik muayene yapcam kolonda açılma varsa hastaneye Alcam dedi neyse baktı şükür açılma Var ama büyüme 2cm ama hiç kıynasma diye defalarca söyledi 19 Nisan kadar dikkat et yoksa kuvez alırız dedi morelimi boZdu oturmak bile yasak ya mide bulantım sordum bebek poposuyla midemi ittiriyomys onun Icin asit oluyormuş birde epilasyon sordum hiç bı sakıncası yok ama benim 15 Nisan falan beklememi söyledi ruya konusu tamamıyla normal terleme falan kalbini cok sikistirmayip nefesini kesmedigi sürece normal bütün sorunları sordum zamanımız bol olunca ama ben nasıl yaticam 1 ay var hemen hemen bilmiyorum :;(

Son düzenleme:
selam kuzular

gülsevdam geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine minnak oğlun zamanında gelir inşallah

bizimde bugün kontrolümüz vardı bebbişim maşallah çok iyi kilomuz 1.669 boyumuz ,,38 cmilk defa gözleri açık gördüm minnağımı birazdan yükliycem resmini bizden haberler böyle

merhaba melek bende yenı katıldım aranıza bende 32 haftalık hamışım senden 10 gun önce tahmını dogum tarıhım masaallah bebegın kğ ıyımış kızmı erkekmı bebegınn

Gecmis olsun canım dinlenme imkanın varsa hiç kalkma

merhaba melek bende yenı katıldım aranıza bende 32 haftalık hamışım senden 10 gun önce tahmını dogum tarıhım masaallah bebegın kğ ıyımış kızmı erkekmı bebegınn

hoşgeldin canım

aslında geçen hafta 950 gramdı ..ama bu ay şaşırttı biizi 700 gr almış bebişim kız rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

selam annişler burda birisi sormuştu uyku seti nerden alabilirim diye bugün but. beb. de uyku seti kampanyası var bilmeyenlere duyurulur

ben bunu aldım

Merhaba kızlar az önce Doktordan geldikBugün 32+3 günlük olduk çalışabilir raporumu aldım. Prensesim 1800 gram ama il günden beri başı yukarda makat bebek deniyormuş başı yukarda ayakları aşağıda olan bebişlere. Doktorum daha zamanımız var dönebilir dönmezse sezeryan yaparız 39. haftada dedi. Bu arada 16 kilo almışım son zamanlarda hızlı kilo almışsın dikkat et dedi. Sabahları o kadar aç uyanıyorum ki midemi yicek bebişim nerdeyse 25 nisanda doğum iznine ayrılıyorum birşey kalmadı kızlar doğumlarımıza Allahım hepimize hayırlısı ne ise onu nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Benim gibi bebişi ters olan var mı aranızda kızlar?

beklenti oluyor tabii sonuçta şu anda yardıma muhtacız hiç olmadığımız kadar. ama sen hep güçlü imaj çizip beklenti içine girmişsin o sebeple iyi niyetin suistimal ediliyormus gibi geliyor canım. ben alıştım artık her şeyi talep ediyorum. yapmak zorundalar. hamilelikte uyanmayan adam bebek olunca hiç uyanmaz. düzelir canım yavaş yavaş alışır yeter ki kendini üzme ama beklentilerini dile getir

32. haftada benim bebiş de baş yukarda duruyordu. tıpkı senin doktorunun söylediğini söylemişti doktorum. 37. haftaya kadar döner merak etme dedi. geçen cuma gittim 33+5 de dönmüştü. dönerken anladım zaten ben iç organlarımı karıştırıp durdu velet:)merak etme döner canım daha vakti var

Canım ne güzel gözün aydın İçime su serptin inşallah hayırlısı bakalım 34+5 de tekrar kontrole gidiyorum bakalım bir sürpriz yapar belki minnakımBende hissederim diye düşünüyorum dönerse canım anlattığına göre hissettire hissttire dönüyolar zaten maşallah

geçmiş olsun gülsevdam stres yapma sakın bunları düşünüpte stres bebeğin gelişini etkiliyo
bu arada bu sırt ağrısı ve doğum sancısını merak ediyorum ya benim bel fıtığım ve boyun fıtığım var 15 dk dan fazla ayakta durmuşsam sırtım ve belim komple ağrıyo ama oturup dinlenince geçiyor fıtıkla doğum ağrısı arasındaki farkı anlayabilirim inşallah di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…