2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

geçmişolsun canım

bende iki defadır karnımın sağ tarafında acayip bi ağrı oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve dik yürüyemiyorum sağ tarafıma yatınca uzunca bi süre geçiyor acaba neden bi fikri olan var mı doktorumu aradım doğum sancısı değil dedi ama daha gidemedim muayeneye

kızlar slm ben de en son cuma gittim doktora,32+0 dık,çalışabilir raporumuzu da aldık,bebişim 2200 gr dı 32+0 da,çok yorgunum gözlerim kapanıyor bugün

valla canım herkes bişi konuşuyo ama bebek bizim bebeğimiz kimse karışamaz o yüzden herkes söylediğini söylesin umursama sen istediğini yap kısacası he de geç
eşine gelince erkeklerin geneli biz kadar ince düşünemiyor bu yüzden fazla beklenti içerisinde olma çünkü beklentin ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığında o kadar yüksek olur. bu yüzden eşini olduğu gibi kabullenmeye çalış ki şu süreçte bu tarz şeyler yaşama bence sana da yazık canım bebeğine de

canım çok geçmiş olsun eminim cok tedirgin olmuşsundur, hastane olmaman daha iyi bence orda o yatakta psikoloji hep kötü olur , evde daha rahat edersin sakin sakin dinlen az kaldı allahın izniyle allaha emanet birşey olmaz optuk seni kızımla

bugun oyle yorgun ve halsız hıssedıyorum kı kendımı

bende öyleyim ya şu son zamanlar geçmiyor zaman sanki yorgun halsiz pofff sanki bütün gün çalışıyorum halbuki evde pinekliyorum o da ayrı bir sorun benim için ama sağlıkla gelsin bebiş sonra bakarız çaresine inşallah

durup durup şükredelim kızlar ya valla bazen çevremde o kadar çocuk isteyipte olmayanlara bakıyorum şükür diyorum rabbim aratmadı yani evliliğin nazar boncugu gibi bişey bu bebiş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bu arada ara ara kocalarda bir vurdum duymazlık bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oluyo :) öle çok güçlü durmamak lazım kızlar baktınız gıcıklık yapıyo ay belim ay şuram deyiverin yatın su çay meyve isteyin falan filan alışmasınlar öle güçlüyüz diyede yanlız yanlız mı yaşıcaz hamileliği aaaa

öptük sizi

Haklısın canım, çok bişey beklememek lazım ama her defasında yapar diye umutlanıyorum. Annem de öyle teselli etti beni, evlenirken biliyordum nasıl olduğunu, fazlasını bekleyip hayal kırıklığına uğramak yoruyor beni.

Bebeği de strese sokmak istemiyorum, 1 damlacık canı var zaten. Mümkün olduğunca rahat olmaya, oyalanmaya çalışacağım. Bişeyler daha bakayım bebeğim için, halımız eksik hala :)

Canım moralini hiç bozma çok önemli en ufak moral bozukluğu bile çok etkiliyor. Herşeyi bırakıp dinlencen yatcan başka bişey yapma. Bende şeker çıktığında doktor korkutmuştu stresten sürekli yüksek çıkıyordu geçenlerde insülin vermiycem deyince bir rahatladım şimdi şekerim hep normal çıkıyor. Sende strese girme etkileme kendini..

Ne kendin strese gir ne de bebişini sok boşver millet ne derse desin Kocayada etkili bir tripler at bence sen hiç konuşmaya teşebbüs etme suratını as dur eninde sonunda dayanamayacaktır. Ama içinden sinirli olma kendini sinirli göster sadece... Bu erkekler bazen çok duyarsız olabiliyorlar o sebeple fazla takma kafana bence Allah onları böyle yaratmış

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez vakitte. bende dün su gelince doktora gittim bugün mantardan dolayı dedi fitil verdi onu kullanacağım. bebeğimde doğum pozisyonu almamış doktor biraz zor bu şekilde dedi sağlıklı sıhhatli alsaydık kucagımıza bebelerimizi. sende dikkat et ne kaldı şurda kalma diyorsa kalkma canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aynen öle canım aklında bişi kalmasın neye heves ediyosan al ikinci olcak mı olmicak mi belli değil garantisi var mı hayır o yüzden herşeyi zamanında tadıyla yaşa

Selam kizlar ! Gecmise soyle bi baktim da yavas yavas hepimizde bu sanci olayi falan cikmaya basladi,sanirrim kendimize en dikkat etmemiz gereken donemdeyiz.Bi aksilik cikmaz da insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz !
Ben de gece hastaneye gitmeyi dusunuyodum,cunku yogun kasik agrim baslamisti,gecen seferden biraz tecrubeli olunca korktum.Sonra uyuyakalmisim,neyse ki sabah uyaninca agri falan yoktu.Sadece akintim biraz fazlalasti sanirim dunden beri,onu da bekleyip gorucem.:26:
Bu arada ruyamda bi tane kiz vardi boyle astigim astik kestigim kestik,deli bi tip,sinirlenip karnimi eliyle sikiyodu bebegime bisey olsun diye,nasil korkuyorum ve canim aciyo ! Uyandigimda siktigi tarafta boyle degisik bi his vardi,valla etkilendim biraz.:18:
Bizden boyle,opuyoruz herkesi.

hastanede yeterkı olmuyum evde ıyıyım yatıyorum gercı boylede kotu
hıc bısey yapma dur Allahtan doktorum haftaya bakıcak durumuma ona gore eskı yasamma devam edebılıcem
yormucam kendımı ama en azından yasak kelımesı stresını yasamıcam ..
okadar egıtıme gıttım arastırdım sancıyı cok farklı sanıyordum bel sırt agrısı bı agrı kesıcı verırler gecer derken neler cıktı
farkı ancak muayenede doktorlar anlar canım

sağol canım sanada cok gecmıs olsun mantar ıdrar yolu enfeksıyonu bunlara cok dıkkat etmelıyız..
inşallah vaktı saatınde gelsın bebısler bızı bıdaha korkutmasın

tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın sağolun arkadaslar hepımıze dua edıyorum saglıkla bu donemı atlatalım
sızde bebegıme duaedın olurmu kg alması durdu enfeksıyondan gununu yakalasın inşallah

gecmiş olsun canım bol bol su ıc az kaldı surda ınsallah hepımızde saglıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımımıza....

demekkı bu hafta herkes aynı stresle gecmıs bazen takmamamak gerekıyo aa cıldırası gelıyo bazen ınsanın bne aynısı bızde lımonuyduk esımın haftada bır ıznı var 3 yasında bı kıızım var evde patlayacak canım bende vajınaya cok baskı var cıkıp gezemıyorum park cok yoruyo artık benı 2 haftadır aynı tartısma gotur dedım goturmedı ınat yaptım aldım cıktım tartıatık bu hafta yıne aynısını yaptı ben goturecegımı soylemedım dedı tamam dedım bırak ben gotururum dedım bu sefer sınırlı sınırlı cıktı bıım kızcede babaya cok duskun gıtme dıyorum sen kal ben babam goturecek dıyor sınır oldum....canım kımseyı takma canını sıkma bosver bebegınıde bosa uzmus olursun... kayınvalıdelere gelınce benımkı 4 sene sonra cougumuz oldu ne zorluklarla hıcbısey ormedı 3 takım almstır saysak aman rabbım muhtac etmesınnn....

canım ınsallah normal akıntıdır benımde asırı akıntım var guzel haberlerle gel ınsaalllah....

kızlar bebişe nevresim aldınız mı? yada diktiniz mi? aldınızsa eğer bana da marka söyleyin nolur

Canım ben park yatağı alırken nevresimli uyku setleri var dedi kız ondan aldık biz uyku seti+nevresim takımıyla beraber 135 tl di ama markasına bakmadan kutusunu attım valla yıkayıp ütüleyip kaldırdım bile

yazılanlara şöyle bir göz attım herkesde sancılar başlamış. bende dün öğleden sonra hastaneye yattım geç saatlere kadar serum verildi.
ağrı kesici ilaç yapıldı.idrarda kan çıktı birazda enfeksiyon varmış kasıklarımda müthiş ağrı vardı vardı sebebi oymuş.akciğer gelişimi için celeston yapıldı dört ampul.başka yapılan varmı?
umarım tüm bebekler zamanını bekler en azından37. haftayı doldururlar.herkese geçmiş olsun ve daha gelmesin

Kızlar bugün bebeğin ve kendimin hastane çantasını hazırladım ama şimdi nete bakarken birşey gördüm sizede sormak istedim.Ben bebeğe ilk hemşireye vermek için 1 tane kısa kollu çıtçıtlı badi,alt üst takım ,çorap,eldiven,şapka ve battaniye ha birde bebek bezi koydum ama şimdi okudum göbek bağı yüzünden ilk etapta çıtçıtlı badi giyemez yazmışlar ama zıbın kullanışsız geliyor bana hiç koymayı düşünmüyordum siz koydunuz mu

bütün hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin inşallah... dün bir yazıda gördüm tıp literatüründe gebelik hastalık olarak geçiyormuş, kesinlikle katılıyorum artık

Canım ben ikisini de vereceğim, hangisi gerekiyorsa onu giydirsinler. Bir de eşyalarla birlikte 1 kutu lokum ya da çikolata versekmi hemşirelere? Kısmetse doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bahşiş veremeyiz, hangisine vereceğiz zaten. Siz verecekmisiniz bişeyler? Adetine uyduralım diyorum ama bilemedim.

merak etme o haftalarda benimde tersti aynı hafta içerisinde geri döndü
şimdide dönmek için uğraşıyor ama yeri kalmadı :)

fatma1808 sende canını sıkma elbet anlar eşin eğriyi doğruyu
sen bebişine adapte ol yeter.

Son düzenleme:

Ay bende ikisinide koyayım bari yedek kaç takım koydun ben 1 tulum bir tanede alt üst takım daha koydum 2 tanede penye battaniye çokmu acaba gerek olmazmıki bilemedim valla bahşiş olayınıda bilmiyorum bende özelde doğurucam zaten bir sürü para alıyorlar valla hiç gerek yok paraya 1 kutu lokum yada çikolata koyarım o kadar ama eşime belli olmaz benim çıkarıp dağıtır para falan belli olmaz sağı solu

çok iyi düşünmüşün bende ilkini özelde yapmıştım fakat hiç aklıma gelmedi şimdide gelmemişti sagol fikir için bi paket çikolata yada bi tepsi baklava alırım bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…