- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.501
Ay bende ikisinide koyayım bari yedek kaç takım koydun ben 1 tulum bir tanede alt üst takım daha koydum 2 tanede penye battaniye çokmu acaba gerek olmazmıki bilemedim valla bahşiş olayınıda bilmiyorum bende özelde doğurucam zaten bir sürü para alıyorlar valla hiç gerek yok paraya 1 kutu lokum yada çikolata koyarım o kadar ama eşime belli olmaz benim çıkarıp dağıtır para falan belli olmaz sağı solu
sağol canım sanada cok gecmıs olsun mantar ıdrar yolu enfeksıyonu bunlara cok dıkkat etmelıyız.. inşallah vaktı saatınde gelsın bebısler bızı bıdaha korkutmasın :( tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın sağolun arkadaslar hepımıze dua edıyorum saglıkla bu donemı atlatalım sızde bebegıme duaedın olurmu kg alması durdu enfeksıyondan gununu yakalasın inşallah :([/QUOTE .!.:Çok çok geçmiş olsun.Vaktinde gelir umarım bebişin kollarına.
Canım ben 2 tane yedek takım koyacağım, 2 battaniye çok değil, kusar ederse değiştirmek gerekebilir. Sezeryan doğum olursa zaten 2 gün hastanede kalmak gerekir, 2 yedek takım bile yetmeyebilir, o zaman da evden alırız tekrar.
Aynen bende 2 takım 2 tanede çıtçıtlı badi 2 tanede penye battaniye koydum zaten hastane eve 10 dk uzuklıkta artık yetmezse eşim eve gelir alır senin dediğin gibi iç zıbın koyayım bari 2 tanede belki onu giydirirler.8 tane bez, 2 tane alt açma, her ihtimale karşı biberon emzik ,pişik kremi , ıslak mendil
Kendim için 2 takım gecelik ,1 takım pijama, göğüs pedi , 4 tane iç çamaşırı , 1 tane emzirme atleti,1 tane emzirme sütyeni, hırka ,terlik , havlu, kağıt peçete ,ıslak mendil koydum şimdilik göğüs için krem birde kolanya alıcam acaba başka eksik varmıdır mesela 1 tane daha atlet alsam mı valla zormuş bu işler kızlar sizce gereksiz bir şey varsa söyleyin lütfen bırakırım boşuna taşımayayım yanımda
bence emzikle biberon yerine nacizane fikrim süt sağma makinesiyle bir tane küçük kaşık koy cnm eğer bebiş emmezse sağıp kaşıkla içirirsinizbi de sanırım kendine ped koymamışsın aslınsa özel hastaneler otel gibi daha önce ameliyat olduğundan deneyimledim herşeyi veriyolar yoksa ama bunların hepsini de faturalıyolar bi güzel :)))
Aynen bende 2 takım 2 tanede çıtçıtlı badi 2 tanede penye battaniye koydum zaten hastane eve 10 dk uzuklıkta artık yetmezse eşim eve gelir alır senin dediğin gibi iç zıbın koyayım bari 2 tanede belki onu giydirirler.8 tane bez, 2 tane alt açma, her ihtimale karşı biberon emzik ,pişik kremi , ıslak mendil
Kendim için 2 takım gecelik ,1 takım pijama, göğüs pedi , 4 tane iç çamaşırı , 1 tane emzirme atleti,1 tane emzirme sütyeni, hırka ,terlik , havlu, kağıt peçete ,ıslak mendil koydum şimdilik göğüs için krem birde kolanya alıcam acaba başka eksik varmıdır mesela 1 tane daha atlet alsam mı valla zormuş bu işler kızlar sizce gereksiz bir şey varsa söyleyin lütfen bırakırım boşuna taşımayayım yanımda
Canım hasta bezini hastane veriyor biberon yerine dediğin gebe kaşık koyayım bariş ama süt sağma makinası almadım düşünmüyorumda süt durumum nasıl olacak o bile belli değilken almak mantıklı gelmiyor eğer gerekirse eşime gösterdim o gidip alacak.
Canım hasta bezini hastane veriyor biberon yerine dediğin gebe kaşık koyayım bariş ama süt sağma makinası almadım düşünmüyorumda süt durumum nasıl olacak o bile belli değilken almak mantıklı gelmiyor eğer gerekirse eşime gösterdim o gidip alacak.
Slm arkadaşlar bugün farklı bir Dr' a gittim, bebeğimin gelişim olarak önde gîttiğini biliyordum ama baya kilo almış 34+0 dayım ama bebek 3340 gr olmuş,eski ultrasonlarını alıp tekrar gideceğim böyle olursa tam tosun olur bizimkisi
maşallah canım normal doğum düşünüyosan bence yemene dikkat etmelisin...
Slm arkadaşlar bugün farklı bir Dr' a gittim, bebeğimin gelişim olarak önde gîttiğini biliyordum ama baya kilo almış 34+0 dayım ama bebek 3340 gr olmuş,eski ultrasonlarını alıp tekrar gideceğim böyle olursa tam tosun olur bizimkisi
Şu an için Dr sorun olmadığını normal doğum olacağını söyledi,dediğinde haklısında galiba genetik sanırım annem beni4.500gr doğurmuş,normal doğum yapmış hemde bana çekmiş herhalde :)Aynen tatlım benimki de aşağı yukarı o kiloda. Bu yüzden haftaya bir daha şeker bakalım dedi drum. Normal doğum zor olur ama takip etcez dedi, gelişimi yavaşalayabilir de dedi. Ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı artık, böyle giderse diye kendimi yavaş yavaş sezeryana da alıştırıyorum. Gerçi drum daha önce de bebeğin gelişiminin %75inin genetik olduğunu söyledi. Babamız da maşallah fazla gelişkinHayırlısı olsun hepimiz için canım. Sana drlar ne dedi? Sorun var dediler mi?
bende 2 kutu çikolata çiçek sepetlerinden almayı düşünüyorum hastane için 50 tane var içinde hem de bebek arabası şeklinde birini gelenlere ikram ederim birini de hemşirelere veririm diye düşünüyorum 65 TL gibi bişey fiyatı bana epey uygun geldi
o gün bi gelse artık hayırlısıyla gün geçtikçe heyecan basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?