2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende 2 kutu çikolata çiçek sepetlerinden almayı düşünüyorum hastane için 50 tane var içinde hem de bebek arabası şeklinde birini gelenlere ikram ederim birini de hemşirelere veririm diye düşünüyorum 65 TL gibi bişey fiyatı bana epey uygun geldi
o gün bi gelse artık hayırlısıyla gün geçtikçe heyecan basıyo

Canım ben 2 tane yedek takım koyacağım, 2 battaniye çok değil, kusar ederse değiştirmek gerekebilir. Sezeryan doğum olursa zaten 2 gün hastanede kalmak gerekir, 2 yedek takım bile yetmeyebilir, o zaman da evden alırız tekrar.

sağol canım sanada cok gecmıs olsun mantar ıdrar yolu enfeksıyonu bunlara cok dıkkat etmelıyız.. inşallah vaktı saatınde gelsın bebısler bızı bıdaha korkutmasın :( tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın sağolun arkadaslar hepımıze dua edıyorum saglıkla bu donemı atlatalım sızde bebegıme duaedın olurmu kg alması durdu enfeksıyondan gununu yakalasın inşallah :([/QUOTE .!.:
Çok çok geçmiş olsun.Vaktinde gelir umarım bebişin kollarına.

Aynen bende 2 takım 2 tanede çıtçıtlı badi 2 tanede penye battaniye koydum zaten hastane eve 10 dk uzuklıkta artık yetmezse eşim eve gelir alır senin dediğin gibi iç zıbın koyayım bari 2 tanede belki onu giydirirler.8 tane bez, 2 tane alt açma, her ihtimale karşı biberon emzik ,pişik kremi , ıslak mendil

Kendim için 2 takım gecelik ,1 takım pijama, göğüs pedi , 4 tane iç çamaşırı , 1 tane emzirme atleti,1 tane emzirme sütyeni, hırka ,terlik , havlu, kağıt peçete ,ıslak mendil koydum şimdilik göğüs için krem birde kolanya alıcam acaba başka eksik varmıdır mesela 1 tane daha atlet alsam mı valla zormuş bu işler kızlar sizce gereksiz bir şey varsa söyleyin lütfen bırakırım boşuna taşımayayım yanımda

bence emzikle biberon yerine nacizane fikrim süt sağma makinesiyle bir tane küçük kaşık koy cnm eğer bebiş emmezse sağıp kaşıkla içirirsiniz bi de sanırım kendine ped koymamışsın aslınsa özel hastaneler otel gibi daha önce ameliyat olduğundan deneyimledim herşeyi veriyolar yoksa ama bunların hepsini de faturalıyolar bi güzel :)))

Canım hasta bezini hastane veriyor biberon yerine dediğin gebe kaşık koyayım bariş ama süt sağma makinası almadım düşünmüyorumda süt durumum nasıl olacak o bile belli değilken almak mantıklı gelmiyor eğer gerekirse eşime gösterdim o gidip alacak.

kirli poşeti
tarak
çorap
havlu
gece boyu ped
sabun
makyaj çntası ayna (kişisel ihtyçlr)
foto mkinası
tlefon şrzı
lohusa tacı
diş frçsı macunu
tek kullanımlık alt açma ( kanama da yatağa geçmesin diye)

bunları ekleyebilrsin cnm ben bunlarıda kydum

bu konuda ben de çok kararsız kalmıştım az para değil çünkü ya işime yaramazsa diyor insan haklısın ben geçen haftasonu yarasada yaramasada alıcam dedip kararttım gözümü bakalım

bende almadım gerek olursa aldırırım eşime diye düşünüyorum

Slm arkadaşlar bugün farklı bir Dr' a gittim, bebeğimin gelişim olarak önde gîttiğini biliyordum ama baya kilo almış 34+0 dayım ama bebek 3340 gr olmuş,eski ultrasonlarını alıp tekrar gideceğim böyle olursa tam tosun olur bizimkisi

maşallah canım normal doğum düşünüyosan bence yemene dikkat etmelisin...

Aynen tatlım benimki de aşağı yukarı o kiloda. Bu yüzden haftaya bir daha şeker bakalım dedi drum. Normal doğum zor olur ama takip etcez dedi, gelişimi yavaşalayabilir de dedi. Ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı artık, böyle giderse diye kendimi yavaş yavaş sezeryana da alıştırıyorum. Gerçi drum daha önce de bebeğin gelişiminin %75inin genetik olduğunu söyledi. Babamız da maşallah fazla gelişkin Hayırlısı olsun hepimiz için canım. Sana drlar ne dedi? Sorun var dediler mi?

Şu an için Dr sorun olmadığını normal doğum olacağını söyledi,dediğinde haklısında galiba genetik sanırım annem beni4.500gr doğurmuş,normal doğum yapmış hemde bana çekmiş herhalde :)

Canım bence hiç normal değil şekerine tekrar baktır çünkü bu hesaba göre 6-7 kilo doğması lazımki bana normal gelmedi

Maşallah canım tosuncuk olcak galiba beni annem 5450 doğurmuş ama benim kızım 3450 doğdu Buda 3 olursa şükür bakicaz 1 hafta önce 2 40 gr di sağlıklı olusunlarda önemli degil

benim ilk kızımda 40,haftada 4.137 gr çıktı.doktor hemen alalım yoksa her geçen gün büyüyecek dedi.sonra devlet hast.gittik detaylı usgde 4,430 gr çıktı.ertesi gün sezeryan oldum.kızım 3.789 gr doğdu :) 300-600 gr düşük çıkabiliyor.doktorum sonuçta tartı ile tartmıyoruz yanılma oluyor demişti..

bende onu düşünmüştüm hesaplıda gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…