2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ben tuvalete sık çıkıp çıkmadıgınızı sormuştum hemen hemen hepiniz cvplamışınız saolun tek tek alamadım yazıları yaa aslında ben ilk hamilelikte resmen tuvalete tv koyalım diye dalge geçerdi eşim bi avmye gezmeye bi saat giderdik en az 3 defa tuvalete giderdim...ama şimdi geceleri oglan uyandırmazsa tuvalete bile kalkmıyorum.bi defa yada 2 defa çıkıyorum oa normaldede zaten o kadar kalkardım...kendimen tereddüt etmeye başlıcam..ama herşey normal görünüyor...

Selam kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün kontrolümüz var, iyi haberlerle döneriz inşallah. Dün akşam işyerinden arkadaşlar bana karnın çok aşağıda duruyo senin doğum yaklaşmış, mayısı beklemez bu bebek dediler beni korkuttular. İnşallah bugün çalışamaz raporumu alıp tam gün yatışa başlıyorum ben de. Rabbim 37. haftaya kadar çalışacak arkadaşlarıma sabır ve güç versin.

Canım bende ilk bebeğimde bunlar cok küçük olmaz demiştim 03 ay almıştım 3450 doğmuştu ve Buyuk geldi geçenlerde kızımın bir tane 0 aylık bezini saklamışim gösterdim su an elinden küçük bez sok oldum

bizim canımız oğlumla hamburger istedi bir kerelik yesek bişey olmaz dimi teyzeleri zaten 9 ayda 9 defa yemedik

bizim canımız oğlumla hamburger istedi bir kerelik yesek bişey olmaz dimi teyzeleri zaten 9 ayda 9 defa yemedik

ben olmaz diyenlerdenim çünküm geçöen gün koca dondurma ve cips yedim kızımda kıpır kıpır kudurdu anasına benzicek aburcuburu sevecek demekki bi kere bişey olmaz diye düşünüyorum yine de sen bilirsin onlar artık büyüdü çok şükür

Bnm aldığım hastane çıkışında 50 cm yazıyor bakıyorum etiketlere suan 36-37. Haftasında olup tahmini boyu 50 cm in üstünde olanlar var. Bizim aldığımız giysilere baş boyun dahil değil mi acaba bende bebeğe kısa mı gelecek diye endişelenmeye başladım

bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hanıma cok tatlı bı kadın benı konusmaları anlatmaları cok rahatlatıyor haftaya gıdıcem ınsallah aslında bu hafta gıtmem lazımda gidemedim işte :44:

yalnız doğum katını görmedim daha nasıl baktın mı sen hiç odalara süsleme filan yapıyorlar mı acaba sorucam bu gidişimde kısmetse doğum fiyatı da diğer hastaneler göre çok uygun o yüzden hizmetden biraz korkuyorum açıkcası

günaydın güzelliklerrrr

ya bizim oğlan içerde acaip bi hareket yapıyor komple bütün karnımı titreştiriyor refleks mi nedir irkiliyor sanki el kol bacak hepsi birden harekete geçiyor

günaydın güzelliklerrrr

ya bizim oğlan içerde acaip bi hareket yapıyor komple bütün karnımı titreştiriyor refleks mi nedir irkiliyor sanki el kol bacak hepsi birden harekete geçiyor

o bende de oluyo kızım rahat durmuyo ama olsun saglıklı olsunda bıde bır tarafa cok toplanıyo :)

bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hanıma cok tatlı bı kadın benı konusmaları anlatmaları cok rahatlatıyor haftaya gıdıcem ınsallah aslında bu hafta gıtmem lazımda gidemedim işte :44:

merhaba bende medıllef capa ya gıdıyorum fahrıye hm bende 33 haftalık gebeyım bende haftaya gıtcem nasıl memnunmusun dr

aynen bende çok seviyorum doktorumu çok şeker gerçekten ben bu cumartesi gidicem inşallah :)

belki karşılaşmısızdır da kim bilir bende daha gezmedim canım eşimin teyzesi doğum yaptı 2 ay önce sezzeryan çok memnun kaldı o hizmetten mesela biz onu görmeye gitmişdik eşimle bi hemşire giriyor iyimisin diyor diğeri geliyor bişey istermisin diyor felan ilgi güzeldi kapıısında süs yoktu canım tüller felan :44: odalar temizdi hizmette güzeldi umarım doğumhanede güzeldir sen normalmi yapıcaksın ? ben normal istiyorum ama gece sancılanırda doktoruma rast gelmessem diye garip bir telaşım var gerçi o aşamada herkez doğurtur ama ne bilim :44:

o bende de oluyo kızım rahat durmuyo ama olsun saglıklı olsunda bıde bır tarafa cok toplanıyo :)

ne kadar kıpırdarsa okadar iyi tabi biz pimpirikli annelere ilaç gibi o toplanma gerinme de çok tatlı ya poposunu dikiyor bende seviyorum dışardan

merhaba bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hnm odalırını bn gördum süsleme yapmıyorlar sen getırırsen süs fılan yakınların yapar nasıl dr memnunmusunn

yedim gittiyarasın oğluşuma diyelim ne diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…