- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.701
maşallah canımmmm ne yiosunuz da alıo bebşler bu kiloları?[/QUO
bende 32 haftayı bitirdimm dün kontrolüm vardı aynı zamanda çalışabilir raporumuda aldım bebeğim 2,100 gram 10 mayısta sezeryenle doğum yapacağım doktor biraz kilolu dedi ama sizce nasıl kızlar...
Kilolu değil bence aynı hafta benimki 1970 di ve doktor normal dedi 100 gr fazla olunca kilolu diyorlar hemen... takma kafana
33+5 de gittim doktora 2100 dedi. bizimki gününe göre küçük çıkıyor. o sebeple senin bebişinin kilosu normal bence. neye göre büyük diyorlar anlamıyorum. büyük küçük demek yerine herşey yolunda deseler de annelerin ici rahatlasa keske.
Valla aynen öyle 100 gr için küçük büyük deyip bizi de hoplatıyorlar geçen haftalarda banada önde gidiyor şekerden kaynaklı herhalde insilün vercez filan dediler oturdum kaç saat ağladım sonra baktım en fazla 100gr mış fazlalığı korkup ağladığımla kaldım. Son gittiğimde haftasıyla uyumlu dediler bakalım bir sonraki kontrolde ne çıkacak
kızlar göbek deliğimin yaklaşık yarım karış üstünde 10 dakikadır filan kalp ritmi gibi bi atma var kalbinin atışını mı hissediyorumdur sizce teleşlandım biraz önemli bişi yoktur dimi
Bende de sürekli oluyor banada sürekli kalp atışı gibi geliyor ama değil steteskopla dinledim ses gelmiyor
hıçkırık gibi de değil sanki... bazen dışardan ellede hissediliyor elini ayağını bir yerini ritmik şekilde sallıyor olabilir tahminim hatta geçen ultrasona girerken yaptı yine ult da elini salladğını gördüm nasıl yapıyorlar bu kadar ritmik bilemedim
33+5 de gittim doktora 2100 dedi. bizimki gününe göre küçük çıkıyor. o sebeple senin bebişinin kilosu normal bence. neye göre büyük diyorlar anlamıyorum. büyük küçük demek yerine herşey yolunda deseler de annelerin ici rahatlasa keske.
gerçekten çok haklısın hatta şekerime felan baktırdı tahlil istedi bende anlamadım iri bir bebek deyice telaş yaptık açıkçası....
ya kızlar dün akşam bebeğimin çamaşırlarının bir kısmını yıkadım. Sererken gözüme çok küçük geldiler:) size de öyle geldi mi?
ay bizim kuzularımız o kadar küçük mü olacaklar
Kızlar bu mide bulantisi beni magfetcek cok kötüyüm grnelde akşamları oluyordu bu gün sabah ta var mutfağa giresim yok cok acım ama
ben cerrahpaşa daki medilife hastanesine gidiyorum canım
bizim canımız oğlumla hamburger istedi bir kerelik yesek bişey olmaz dimi teyzeleri zaten 9 ayda 9 defa yemedik
Günaydın kızlaarrrr :)
Geçen hafta yerleştirdim ben de miniğin dolaplarını ve 0-3 ay aldığım hastane çıkışı takım çok küçük geldi gözüme,sanki olmaz gibi :)) ben de tabii tedbir olarak doğduğunda en küçük takımını giydirteceğim
Herkese mutlu günler
ya kızlar dün akşam bebeğimin çamaşırlarının bir kısmını yıkadım. Sererken gözüme çok küçük geldiler:) size de öyle geldi mi?
ay bizim kuzularımız o kadar küçük mü olacaklar
bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hanımacok tatlı bı kadın benı konusmaları anlatmaları cok rahatlatıyor haftaya gıdıcem ınsallah aslında bu hafta gıtmem lazımda gidemedim işte :44:
bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hanımacok tatlı bı kadın benı konusmaları anlatmaları cok rahatlatıyor haftaya gıdıcem ınsallah aslında bu hafta gıtmem lazımda gidemedim işte :44:
günaydın güzelliklerrrr
ya bizim oğlan içerde acaip bi hareket yapıyor komple bütün karnımı titreştiriyor refleks mi nedir irkiliyor sanki el kol bacak hepsi birden harekete geçiyor
aynen bende çok seviyorum doktorumu çok şeker gerçekten ben bu cumartesi gidicem inşallah :)
yalnız doğum katını görmedim daha nasıl baktın mı sen hiç odalara süsleme filan yapıyorlar mı acaba sorucam bu gidişimde kısmetse doğum fiyatı da diğer hastaneler göre çok uygun o yüzden hizmetden biraz korkuyorum açıkcası
o bende de oluyo kızım rahat durmuyo ama olsun saglıklı olsunda bıde bır tarafa cok toplanıyo :)
yalnız doğum katını görmedim daha nasıl baktın mı sen hiç odalara süsleme filan yapıyorlar mı acaba sorucam bu gidişimde kısmetse doğum fiyatı da diğer hastaneler göre çok uygun o yüzden hizmetden biraz korkuyorum açıkcası
ben olmaz diyenlerdenimçünküm geçöen gün koca dondurma ve cips yedim kızımda kıpır kıpır kudurdu anasına benzicek aburcuburu sevecek demekki bi kere bişey olmaz diye düşünüyorum yine de sen bilirsin onlar artık büyüdü çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?