2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba bende medıllef capa ya gıdıyorum fahrıye hm bende 33 haftalık gebeyım bende haftaya gıtcem nasıl memnunmusun dr

evet canım ben cok memnunum tavsiye üzerine gitmişdim iyikide gitmişim. çok güleç ve iyi bir kadın seni dinliyor en önemlisi bana ilk gittiğimde sürekli "sen anlat ben dinliyim ki sana yardımım dokunsun bütün kafana takılan şeyleri sor" demişdi. ve en çok hoşuma gidende bebeğimin kalp atışlarını dinlerken "bu duyup duyabileceğin en güzel ses dir. eşsizdir." demişdi bu sözü çok hoşuma gitti ben git derim memnun kaldım yani zaten doktor normal doğum yanlısı aksi bir şey olmassa sezeryana yönlendirmiyor

kızlar göbek deliğimin yaklaşık yarım karış üstünde 10 dakikadır filan kalp ritmi gibi bi atma var kalbinin atışını mı hissediyorumdur sizce teleşlandım biraz önemli bişi yoktur dimi

ben sağlık ocağına kontrole gittiğimde böyle kalp atışı için küçük bi ultrason vardı hemşire dinlerken arada annenin nabzıyla karışabiliyor demişti. bazen bana da oluyor. nabzında olabilir. ben geceleri korkarak uyandıysam mesela deli gibi atıyor bazen. sakinleşince geçiyor.

ne kadar kıpırdarsa okadar iyi tabi biz pimpirikli annelere ilaç gibi o toplanma gerinme de çok tatlı ya poposunu dikiyor bende seviyorum dışardan

aynen dun aksam 15 dk oynamadı kafayı yıyecek gıbı oldum evt o toplanması cok talı bıde elını ve ya ayagını kaldırmasıı cok komık oluyoo :)))

gerçekten çok teşekkürler.

ben zaten oraya gıdıyorum basından beri fahrıye hnm evt cana yakın yanlız orda beklerken kıme sorsam sezaryan dogum yapmışlar oda benı korkuttu hoş dr bana bıse demedı tedırgın oldum haftaya gıtcem konuşucam dogum hakkında bakalım dogum pozıyonundaydı gecen ay bebegımm şimdi nasıl bakalımm

Teveccühünüz için teşekkürler Umarım birazcık yardımcı olabilmişimdir, sormak istediğiniz bir şey olursa da bana yazabilirsiniz. (İki buçuk ayda on çocuk büyütmüş gibi konuşmaya başladım:)) Bu günler sizin için sıkıntılı olmalı. Ben hem bir şey yapmadığım için sıkılıyordum, hem de içimden bir şey yapmak gelmiyordu, tuhaf bir durum. Yine de çok güzel bir duyguydu, tekrar yaşamayı isterim açıkçası. İnşaallah hepiniz sağlıkla mutlulukla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Allah paşanıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Ben de erkek bebek bekliyorum da sünnet ettirdiniz mi oğlunuzu merak ettim

benimde bi bebegim var 2012 ocak dogumlu :) insan tecrübe ediniyo ister istemez yanlışlarını görüyor ister istemez paylaşmak istiyor :) senin sezeryanmı olmuştu

kayınvalidem mevlüdü kendi evinde yapıcakmış sen sadece bebekle gel benim eşim dostum çok senin evini heba etmeyelim hazırlıkları ben yapıcam dedi gerçekten de çok çevresi var herkese gidiyor ben onca insanı evimde ağırlayamam işime de geldi ne yalan söyliyeyim kendi yakın akrabalarım ve arkadaşlarım için de ben evde ufak bir dua yapıcam öyle karar verdik

merhaba.......................................................................................................

doğuma bir aydan az kalan arkadaşlar pek foruma uğramıyorlar son zamanlarda, onu farkettim. Bizde mi öyle olacağız ki

son günlerde de sıkıntılarıda heyecanlarıda paylaşmaya devam edelim. yoksa stresten ve beklerken sabırsızlıktan vakit geçmez ki

Allah paşanıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Ben de erkek bebek bekliyorum da sünnet ettirdiniz mi oğlunuzu merak ettim

Sağol çok teşekkür ederim, hepimizinkine inşaallah. Ben sünnet ettirmedim, daha çabuk iyileştiğini söylüyorlar ama artık sünnet eskisi kadar zor değil, büyüyünce yaptırmak istiyorum eski usul:) Hem açıkçası zaten kendi dikişlerim olacak, hem göbeği mikrop kapmasın diye ayrı bir dikkat, hem de pipisine dikkat edebilir miyim bilemedim. Bir de bezli sonuçta sürekli altına yaparken enfeksiyondan korumak daha zor olur gibi geliyor.

benimde bi bebegim var 2012 ocak dogumlu :) insan tecrübe ediniyo ister istemez yanlışlarını görüyor ister istemez paylaşmak istiyor :) senin sezeryanmı olmuştu

Evet sezeryan olmuştu ama çok şükür fazla zorlanmadım, birkaç gün sonra istediğim gibi hareket etmeye başladım.

kızlar sezaryen olanlar pijamamı daha iyi oluyor gecelik mi ben hastane çantasına 1 pijama takımı 1 gecelik koymayı düşünüyorum da nasıl olur sizce?gerçi henüz doğum sekli belli değil ama doktor dönmeye bilir dedi bebeğime duruşu itibariyle

valla olabilir :)) karşılaşmışızdır belki bende normal doğum istiyorum söyledim ama bu sefer biraz ısrarlı olucam ayrıca bende korkuyodum ondan nöbetçi doktor doğurtuyomuş ama ben sizi istiyorum dedim ücret karşılığında geliyomuş ama ücreti soramadım cumartesi gittiğimde veznedeki kızlara sorucam bakim sanada haber veririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…