- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.741
merhaba bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hnm odalırını bn gördum süsleme yapmıyorlar sen getırırsen süs fılan yakınların yapar nasıl dr memnunmusunn
Offffffff kine offffffff sabır kızlar
ben sağlık ocağına kontrole gittiğimde böyle kalp atışı için küçük bi ultrason vardı hemşire dinlerken arada annenin nabzıyla karışabiliyor demişti. bazen bana da oluyor. nabzında olabilir. ben geceleri korkarak uyandıysam mesela deli gibi atıyor bazen. sakinleşince geçiyor.
bi de bugün gece nöbetine girecem uykusuz bi şekilde............sabırr paşam için sabır.........gece boyunca debelendim durdum benim adam da bi güzel uyuyo onu gırtlaklayasım geliyo..o uyuyo ama ben uyuyamıyom.üffleye püfleye saga sola döndüm durdum...artık dayanamadım kalktım bişiler yedim tekrar yattım bu sefer 1 saat kadar uyumusum =)) ama yine de yetmedi yaa.. cokk özleyecegim tatlı uykumu.......
kızlar sezaryen olanlar pijamamı daha iyi oluyor gecelik mi ben hastane çantasına 1 pijama takımı 1 gecelik koymayı düşünüyorum da nasıl olur sizce?gerçi henüz doğum sekli belli değil ama doktor dönmeye bilir dedi bebeğime duruşu itibariyle
ok o zaman biz götürürüz artık :)) yeterki çalışanlar iyi olsun bebişlerimize iyi davransın da başka bişi istemem e tabi temiz de olsun :) valla ben doktorumdan çok memnunum hatta şeker tahlili için gittiğimde bir bayan daha vardı ikinci hamileliğiymiş ilkini de fahriye hanım yaptırmış çok memnunum herkese de öneriyorum dedi ben onu da duyunca çok rahatlamıştım
bende fahriye hnm a gidiyordum tavsiyeler üzerine. ama bıraktım çok aksi sinirli geldi bana doktorluğuna bişey söyliyemem ama
bi de bugün gece nöbetine girecem uykusuz bi şekilde............sabırr paşam için sabır.........gece boyunca debelendim durdum benim adam da bi güzel uyuyo onu gırtlaklayasım geliyo..o uyuyo ama ben uyuyamıyom.üffleye püfleye saga sola döndüm durdum...artık dayanamadım kalktım bişiler yedim tekrar yattım bu sefer 1 saat kadar uyumusum =)) ama yine de yetmedi yaa.. cokk özleyecegim tatlı uykumu.......
yedim gittiyarasın oğluşuma diyelim ne diyelim:)
Kızlar korse alan var mı içinizde hangisinden aldınız en ii model marka hangisi acabaa...
Kızlar korse alan var mı içinizde hangisinden aldınız en ii model marka hangisi acabaa...
Yine cahil kaldığım bir konu korse almamız mı gerekiyor neden? sıkıştırıp rahatsız etmez mi?
çok şaşırdım gerçekten aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba? Ben hamileliğimin başından beri ona gidiyorum daha bir gün bile senin dediğin gibi bir durumla asla karşılaşmadım tam aksine sürekli gülen yüzlü bir melek gibi valla gerçekten çok şaşırdım
benim bahsettiğim medi life hastanesinde ki doktor. belki de beni sevmedi bilmiyorum bir iyi bir kötü davranıyordu bende sinir oldum ama doktorluğuna lafım yok zaten çok yoğun belki de yoğunluktan öyleydi
normal doğumdan sonra kullanılıyor canım göbek hemen gitsin diye...sezeryanda dikiş olcagı için kullanılması yasak..
kızlar çok şey yazmışsınız okuyamadım maalesef
sabahtan işte değildim bugün 32+0 olduk hamd olsun. doktora gittim çalışabilir raporu aldım. 37 ye kadar devam etmeyi düşünmüyorum ama en azından 34 ya da 35 e kadar devam edeyim diyorum Allah'tan bi mani çıkmazsa
iş yerine 2 ay önce bi bayan geldi. 2 tane çocuğu var göbeği dümdüz. ikisini de normal doğum yapmış doğumdan sonra 2 hafta kadar korse kullanmış karnım hala kız karnı gibi diyor. darısı başımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?