2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba bende o hastaneye gıdıyorum fahrıye hnm odalırını bn gördum süsleme yapmıyorlar sen getırırsen süs fılan yakınların yapar nasıl dr memnunmusunn

ok o zaman biz götürürüz artık :)) yeterki çalışanlar iyi olsun bebişlerimize iyi davransın da başka bişi istemem e tabi temiz de olsun :) valla ben doktorumdan çok memnunum hatta şeker tahlili için gittiğimde bir bayan daha vardı ikinci hamileliğiymiş ilkini de fahriye hanım yaptırmış çok memnunum herkese de öneriyorum dedi ben onu da duyunca çok rahatlamıştım

Offffffff kine offffffff sabır kızlar

bi de bugün gece nöbetine girecem uykusuz bi şekilde............sabırr paşam için sabır.........gece boyunca debelendim durdum benim adam da bi güzel uyuyo onu gırtlaklayasım geliyo..o uyuyo ama ben uyuyamıyom.üffleye püfleye saga sola döndüm durdum...artık dayanamadım kalktım bişiler yedim tekrar yattım bu sefer 1 saat kadar uyumusum =)) ama yine de yetmedi yaa.. cokk özleyecegim tatlı uykumu.......

çok teşekkürler canım :))

Aaaaaa ben uyutmuyorum benimkini arada bı offff çekiyorum yazık kalkıyor böldü diyor hemen birde icim acıyor yazık ama oda benle hiç uyumuyor yataktan kalmamıyorum mecbur elimi tutuyor kaldırıyor bence kaldır arada kaldır yarın bebek aglayinca kalkmaya zorlanmasın şimdiden alıştırın canım yorma kendini fazla izine varmi daha zor calışması tyaaa

ben ikisini de koyuyorum cantama
hangisi rahat olursa tercih ederim
normalde ameliyat yerine acip bakilirsa pijamayi asagiya siyirinca daha rahat olur gibi geliyor bana
pijamami giyerim ben herhalde lastigi asagida zaten
benimki de donmeneye niyetli degil biz sezeryan gibi dusunuyoruz doktorlar

bende fahriye hnm a gidiyordum tavsiyeler üzerine. ama bıraktım çok aksi sinirli geldi bana doktorluğuna bişey söyliyemem ama

bende fahriye hnm a gidiyordum tavsiyeler üzerine. ama bıraktım çok aksi sinirli geldi bana doktorluğuna bişey söyliyemem ama

çok şaşırdım gerçekten aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba? Ben hamileliğimin başından beri ona gidiyorum daha bir gün bile senin dediğin gibi bir durumla asla karşılaşmadım tam aksine sürekli gülen yüzlü bir melek gibi valla gerçekten çok şaşırdım

Ya midemden dolayı ben de uyuyamıyorum bir türlü,uyusam da çabuk uyanıyorumKalkıp süt içip yatıyorum bu sefer de sıkıştığım için kalkıyorum 1-2 saat sonra lavaboya.Sonra tekrar yatıyorum mesela bu gece oğlumun kafa atmasıyla uyandım

kızlar Nisan anneleri grubunda bugün bir çok arkadaş var ya doğumdalar, ya da doğuma giricekler. Ay çok heyecanlı :) Sabırsızla hayırlı haberler bekliyorlar.

Nisan ve mayıs ayındada bizde aynı sabırsız bekleyişler olucak her halde. Hepimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah.

Kızlar korse alan var mı içinizde hangisinden aldınız en ii model marka hangisi acabaa...

benim vardı zaten hamilelik öncesi. bir iç giyimciden almıştım markasını hatırlamıyorum. Zaten önemli olan iyi sıkan birşey olmasıymış.

Kızlar korse alan var mı içinizde hangisinden aldınız en ii model marka hangisi acabaa...

bende korse istiyorum.normal doğum olursa takmak için.ama o sıcakta korse takmasakta kuşak gibi bişeyle bağlasak mı diye düşündüm.hem istediğin kadar sıkarsın..tülbent gibi bişey de olabılır...

benim bahsettiğim medi life hastanesinde ki doktor. belki de beni sevmedi bilmiyorum bir iyi bir kötü davranıyordu bende sinir oldum ama doktorluğuna lafım yok zaten çok yoğun belki de yoğunluktan öyleydi

kızlar çok şey yazmışsınız okuyamadım maalesef

sabahtan işte değildim bugün 32+0 olduk hamd olsun. doktora gittim çalışabilir raporu aldım. 37 ye kadar devam etmeyi düşünmüyorum ama en azından 34 ya da 35 e kadar devam edeyim diyorum Allah'tan bi mani çıkmazsa

iş yerine 2 ay önce bi bayan geldi. 2 tane çocuğu var göbeği dümdüz. ikisini de normal doğum yapmış doğumdan sonra 2 hafta kadar korse kullanmış karnım hala kız karnı gibi diyor. darısı başımıza inş.

benim bahsettiğim medi life hastanesinde ki doktor. belki de beni sevmedi bilmiyorum bir iyi bir kötü davranıyordu bende sinir oldum ama doktorluğuna lafım yok zaten çok yoğun belki de yoğunluktan öyleydi

sanırım ters gününe denk gelmişssin canım ( kötü olmuş şimdi nereye gidiyorsun peki

normal doğumdan sonra kullanılıyor canım göbek hemen gitsin diye...sezeryanda dikiş olcagı için kullanılması yasak..

oofff bide korsemi alıcaz şimdi bende herşeyi aldım bitti diyordum hayır alması önemli değil de öyle sıkıştırıcı şeylerden hiç hoşlanmam bide tuvalete gitmekte dert olur onla... aman eziyet gene bitmiyor hem havada sıcak olur.... :18:

Hemen doğumdan sonra mı kullanılmaya başlanması gerek? ama o bayan önceden de zayıftır tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…