2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

biraz eziyet olcak ama göbeksiz geçicek günleri düşüüünnn

biraz eziyet olcak ama göbeksiz geçicek günleri düşüüünnn

Valla benim bebişten öncede göbek vardı zati göbek tamamen gidermi bilmiyorum ama deniycem zaten doğumdan sonra zayıflamak için çok kararlıyım bakalım tüm hamilelik diyetle geçti böyle devam edersem belki umut olabilir

canım daha bu hafta basında aldım 5 hafta calısabilir raporunu..bu yüzden inş. dayanabildigim güne kadar gayret etcem inş. şu 37.haftaya gelir gelmez ayrılcam dogum iznine ....sabretmeye calısıyom....benim mıymıyyy üflememden rahatsız oluyo onu da uyutmuyom ama bazen öyle tatlı uyuyo ki ben de ister istemez kıskanıyorum adamı nerdeyse gırtlaklayasım geliyo............neysee.. bebek olduktan sonra esimde bende uykusuz kalacaz....mecbur..hayat müşterekk di mi ama=))))

Canım ben sezeryan olan arkadaşlarıma sordum hep 2 takım gecelik bir takım pijama koydum ama mutlaka 2 takım gecelik al çünkü pijamayı giyemeyebilirmişsin ilk gün

sanırım ters gününe denk gelmişssin canım ( kötü olmuş şimdi nereye gidiyorsun peki

Şimdi ataköy hastanesine gidiyorum ordaki doktor iyi gibi bakalım son dk doğuma yine fahriye hanıma da gidebilirim acil olursa. Çünkü çapa civarlarındayım.ben doğumu sormuştum normal doğum 400 tl doktoru çağırırsan 500 tl fark alıyormuş galiba anlamadım çok geldi bana o fark

Kızlar korse alan var mı içinizde hangisinden aldınız en ii model marka hangisi acabaa...

Korse ben gitmiştim doğumdan sonra Dr gördü kızdılar iyi olmasını söylediler sonra giymedim göbek falan da kalmamıştı bence vücut yapısıyla alakalı onceden gobekliyse bı insan bence yaparsa yapsın kalır diye biliyorum

Amaaaa kızlar ben 3 dogumumuda o hastanede. Yaptım fahrıye Hanım'a 1 kere muyane oldum benım Dr dışardan geldı hastane guzel dogumhane fena degıl sancı odası küçük benım esımle arkadasım doguma kadar yanımdaydı ohastanenım cocuk Dr tavsıye edlerim raıf cavusoglu sız oralardamı oturuyorsunuz odayı sadece kapıya bı şey takıyorlar ama eğer orda dogum yaparsanız bebegın ılk muayenesını raıf beye yaptırın benım 3 numara doğduğunda ılk muayenesını oradakı başka hanım Dr yaptı ve kızımın makamın yanı kuyruk sokumu delık onu gördü bıze neler söyledı orayı bantladı yok söyle olur yok amelıyat lazım korkudan olduk sonra esım gıttı kendı Dr muzu çağırdı o muayene ettı korkulacak bı şey olmadıgını son yıllarda yenı Doğan'larda sıkça gördüğünü sadece ılerde kıl donmesı olma olasılığının fazla olduğunu söyledı sımdı kızım 4 yasına geldı çok şükür saglıgı yerınde o yüzden kızlar cocuk Dr çok onemlı ben 3 cocuk annesı olarak tavsıyem helede ılk bebegı olanlar daha telaşlı oluyor ay çok uzun olmuş kusura bakmayın

kızlarrrrrrr
ben cıddı nefes darlıgı cekıyorummm
bogulcak gıbı oluyorrum sankı derrrıııın nefes aldıgımdada
karnım ıyıce gerılıyo memelerım sankı ustume fazla gelıyo karnıma dustukce
sutyen atlet sıktıkca sokup atmak ıstıyorum
gogus kafesımdekı kemıklerrr zonkluyo resmen
bıde bgn sag gogsum alt tarafında derın nefes alınca bı sancı gırıyo
normalde yok aama off bılmıyorum
bgn cok bunaldım kıızımda delı gıbı tepınıyo sbhtan berı
varmı boyle seyler yasayan

Son düzenleme:

bana gece yarısı olmustu canım daraldım nefes alamadım
3 ya da 4 kere oldu, hemen camı actım derın nefes aldım.
her zaman olmuyor ama gecelerı rahatsız oldugum oluyor
hamılelıkte olagan seylerden

bana gece yarısı olmustu canım daraldım nefes alamadım
3 ya da 4 kere oldu, hemen camı actım derın nefes aldım.
her zaman olmuyor ama gecelerı rahatsız oldugum oluyor
hamılelıkte olagan seylerden

yaa evtt cok kotuu bısey genelde nefes darlıgı oluyo dıolar
ama benım fena sıkısıyo gogsum bazen yaa
bebegın pozısyonu etkılıyomu acaba ayaklarıylamı basıyo cıgerıme dıyaframıma nedır
anlamadım bgn cok tepındı zaten..
Goguslerım cok fazla gelıyor bana artıkkkk

olabılır canım cok baskı oluyordur
benım bebıs ters durdugundan baskı asagıda tam bılemıyorum o nasıl hıs
ama dırsegıyle yukarı dogru hareket ettıgınde bogulcak gıbı hıs oluyor tabı

Var varr aynen bende de var sürekli gögüs altında baskı nefes alamıyorum hele geceleri uyuyamıyorum bu yüzden bugün benim oğlanda tepindi durdu ittirdi gerdirdi hiç rahat vermedi valla belki gece uyur bu yorgunluğa diye umuyorum

ben 5.ayımda dogum sonrası antıbakterıyal korse almıstım
ama kullanmıycam
darlanırım gıyemem ya
o kadar da para vermıstım ona
hem sezeryan olacak benim her turlu gıyemem herhalde

Ya aslında ben hamilelikten önce bir tane korse almıştım altan giyile değide kopçalananlardan ama hiç giyemedim fenalık bastırdı bana öylece duruyor muhtemelen yine giyemem

gunaydin bugun kizimi gormeye gidicem dua edin bize kizlar kilosu haftasinda olsun ,bu ay yemedgim kadar protein yedim,insallah azcik kilo almistir hanimefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…