- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.781
Bıktım saat başı uyanmamdan artık
Şimdi ataköy hastanesine gidiyorum ordaki doktor iyi gibi bakalım son dk doğuma yine fahriye hanıma da gidebilirim acil olursa. Çünkü çapa civarlarındayım.ben doğumu sormuştum normal doğum 400 tl doktoru çağırırsan 500 tl fark alıyormuş galiba anlamadım çok geldi bana o fark
Amaaaa kızlar ben 3 dogumumuda o hastanede. Yaptım fahrıye Hanım'a 1 kere muyane oldum benım Dr dışardan geldı hastane guzel dogumhane fena degıl sancı odası küçük benım esımle arkadasım doguma kadar yanımdaydı ohastanenım cocuk Dr tavsıye edlerim raıf cavusoglu sız oralardamı oturuyorsunuz odayı sadece kapıya bı şey takıyorlar ama eğer orda dogum yaparsanız bebegın ılk muayenesını raıf beye yaptırın benım 3 numara doğduğunda ılk muayenesını oradakı başka hanım Dr yaptı ve kızımın makamın yanı kuyruk sokumu delık onu gördü bıze neler söyledı orayı bantladı yok söyle olur yok amelıyat lazım korkudan olduk sonra esım gıttı kendı Dr muzu çağırdı o muayene ettı korkulacak bı şey olmadıgını son yıllarda yenı Doğan'larda sıkça gördüğünü sadece ılerde kıl donmesı olma olasılığının fazla olduğunu söyledı sımdı kızım 4 yasına geldı çok şükür saglıgı yerınde o yüzden kızlar cocuk Dr çok onemlı ben 3 cocuk annesı olarak tavsıyem helede ılk bebegı olanlar daha telaşlı oluyor ay çok uzun olmuş kusura bakmayın
gunaydin bugun kizimi gormeye gidicem dua edin bize kizlar kilosu haftasinda olsun ,bu ay yemedgim kadar protein yedim,insallah azcik kilo almistir hanimefendi
Günaydın arkadaşlar bu hafta başı çalışabilir raporu aldım fakat bizim muhaebeci raporu kabul etmedi neymiş efendim doğumuna 3 haftaya kadar çalışabilir değilde tarih yazacaklarmış şu tarihe kadar çalışabilir diye sizlerden alan varsa raporunuzda detaylı olarak şu tarihe kadar çalışabilir yazıyormuydu..
Günaydın arkadaşlar bu hafta başı çalışabilir raporu aldım fakat bizim muhaebeci raporu kabul etmedi neymiş efendim doğumuna 3 haftaya kadar çalışabilir değilde tarih yazacaklarmış şu tarihe kadar çalışabilir diye sizlerden alan varsa raporunuzda detaylı olarak şu tarihe kadar çalışabilir yazıyormuydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?