2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar ....güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah ...sabah 4 de kalktık Birdaha uyku yok bize uyuyamiyoruz ....kızımda kıpır kıpır topunu bir sagdan bı soldan çıkarıyor resmen sizde durumlar nasıl ??????

Kizlarr herkese gunaydin. Haftanin son gunu ilac gibidir ozellikle bizim gibi calisanlar icin:) Benim son iki haftam kizlar disimi sıkıyorum az kaldi neyseki. Gece ben de herhalde 4-5 kere uyandim en son babaya dogru döndük sabaha karsi kizim babasiini tekmeliyordu hadi sen de uyan der gibi:) hepinize harika bir gün diliyorum

daha çalışacağım 3.5 hafta var yazık bize ya hemen zaman gecsede evde yatısa gecsek oglumla cok yorulduk

Günaydın anneler bu haftayı da bitirdik sayılır...

bende dün çalışabilir raporu aldım ama pek 5 hafta durmayı düşünmüyorum... artık keyif yapalım biraz da... annem dert yanıyor güzel vakit geçiremedim diye her zaman bu durum yaşanmıyor ki diyor haklı da... her aldığımız her yaptığımız alelacele...

Günaydın arkadaşlar bu hafta başı çalışabilir raporu aldım fakat bizim muhaebeci raporu kabul etmedi neymiş efendim doğumuna 3 haftaya kadar çalışabilir değilde tarih yazacaklarmış şu tarihe kadar çalışabilir diye sizlerden alan varsa raporunuzda detaylı olarak şu tarihe kadar çalışabilir yazıyormuydu..

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeee yarın işte son günümüz yuppiiiiiiiiiii
bensu_duygu cum bana yazılı rapor vermediler açıkçası bilmiyorum onun için canım.

Günaydın kızlar size birşey sorucam gece sağ kasığımdan sanki iğne veya şiş batması gibi sancılar oldu size de oluyor mu ve ne olduğunu bilen var mı?

ne zaman sordun sen canım yılbaşından sonra mı ben yılbaşından önce sorduğumda normal 300 sezeryan 700 dü zam geldi demekki

günaydın kızlarrr...dün gece rüyamda doğum yapmıştım.sezeryanla ( ve kesilen yer göbek deliğimin üstündeydi..doktora diyorum bu göbek delğimin altında olmıcak mıydı?hayır diyor içerdeki herşeyi çıkarabilmemiz için üstten kestik diyor...napalım diyorum zaten çok belli olmuyor..bi de karnımda gurultular hissediyorum (tabi o sırada kızım kımıldanıyo)) bu gaz heralde diyorum.bunu çıkarmazsam sancım olur diyorum.. rüyalar tersine çıkar ya normal doğurcam inşallah

çok teşekkürler :) içim biraz rahatladı açıkcası doktorumdan memnunum ama hastaneden korkuyodum söylediklerin içime su serpti :) ayrıca çocuk doktorunu başkasından da duymuştum çok iyi diyorlar sanırsam bende ona gidicem

benimkinde de 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyor

Günaydın mayıs anneleri ve minnoşları. Herkese sağlıklı, sıcak güzel bir gün diliyorum. Dün kontrolümüz vardı, benim deli dr doğum konusunda yine fikir değiştirdi normal doğurturum seni dedi, geçen gidişimde bebek iri normal olmaz demişti :26::26::26:. Manyak mıdır nedir? Bu saatten sonra da dr değiştirmek istemiyorum hem alıştım hem de güzel ilgileniyo Allah için. Neyse önce Allah'a emanetiz zaten, Rabbim yardımcımız olsun. Hepinize hayırlı cumalar.

bence saçmalamış sizin muhasebeci. Benimkinde doğumuna 8 hafta kalmıştır. sağlık durumu müsait olduğu için 5 hafta daha çalışabilir durumdadır. gibi birşey yazıyordu. Öyle tarih falan yoktu. Sonuç olarak raporun üzerinde rapor aldığın tarih yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…