- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.801
Günaydın arkadaşlar bu hafta başı çalışabilir raporu aldım fakat bizim muhaebeci raporu kabul etmedi neymiş efendim doğumuna 3 haftaya kadar çalışabilir değilde tarih yazacaklarmış şu tarihe kadar çalışabilir diye sizlerden alan varsa raporunuzda detaylı olarak şu tarihe kadar çalışabilir yazıyormuydu..
Günaydın kızlar size birşey sorucam gece sağ kasığımdan sanki iğne veya şiş batması gibi sancılar oldu size de oluyor mu ve ne olduğunu bilen var mı?
Günaydın arkadaşlar bu hafta başı çalışabilir raporu aldım fakat bizim muhaebeci raporu kabul etmedi neymiş efendim doğumuna 3 haftaya kadar çalışabilir değilde tarih yazacaklarmış şu tarihe kadar çalışabilir diye sizlerden alan varsa raporunuzda detaylı olarak şu tarihe kadar çalışabilir yazıyormuydu..
Merhaba kızlar bugün kontrolümuz vardı benim küçük sipa 2210 olmuş 31+1 iz düşünün tosun olcak benim oğlusum sizlerde durumlar nasıl bakalım :)
Aynen canım söyle böyle derken bitti bu haftada bak sabır artık bı yonden iyi ama alıştırma yapıyoruz bebislerimize kolay kalkarız
daha çalışacağım 3.5 hafta var yazık bize ya hemen zaman gecsede evde yatısa gecsek oglumla cok yorulduk
Günaydın kızlar size birşey sorucam gece sağ kasığımdan sanki iğne veya şiş batması gibi sancılar oldu size de oluyor mu ve ne olduğunu bilen var mı?
arkadaşlar yeni aldığımız mobilya kokularını nasıl giderdiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
gunaydınnn
bugunlerde bolca blogcu anne den haftamla ılgılı yazılar okuorum
gercekten cok faydalı ve pratık bılgıler var,ve doğru bildiğimiz yanlışlar var..
buyuk ıhtımal coğumuz sezeryan olucaz ve sutumuz gelmek de gecıkıcek
ancak doğru masaj tekniği ile sütü daha erken ve daha bol mıktarda getırmek mumkunmüş
lınkını paykasıcam vıdeoyu ızlersenız cok yardımcı olacaktır...
Hand Expression - Newborn Nursery at LPCH - Stanford University School of Medicine
bu arad bende bi kitap arıyorum bu bılgılerın hepsını bulabıleceğim..nette cok vakıt gecırmek ıstemıorum
radyasyona maruz kalmasın bebeiş die..bı kıtap buldum cok guzel ama anadılde olsa daha cok sııem yarayacak
ingilizcem çok iyi ama acıkcası terımlerı anlamayabılırım yada sıkılabılırım
sızın turkceye cevrılmıs yada turkce yazılmıs önerebıleceğiniz bı kıtap varmı doğumdan sonrakı eğitim için
Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar herkese. Biz de dün doktordaydık herşeyimiz normal haftasıyla uymlu maşallah.Kilomuz da öyle 1940 gr çıktık. 2 haftada 400 gr alıyor kızım ben aynı kilodayım. Doğum koçuyla görüştük bu kez günde 1 saat yürümemi tavsiye etti. Yarım saati bile zor yürüyorum ben nasıl 1 saat yürüyeceğim. Doğum için düzenli nefes egzersizi yapacakmışım. Burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş verilecek. Çalışabilir raporumuzuda aldık fakat benimde hangi tarih olacağı yazmıyor. 8 hafta gebedir, 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir diyor, Hesaplamalarıma göre bu 2 mayıs oluyor, 2 mayısa kadar dayanabiliriz inşallah.:26:
Günaydın canım ben bı kıtap okuyorum ıcınde hamılelık oncesı bebek olunca emzırme terbıye bı çok bılgı var ayetlerlede anlatıyor ılgını çekerse tavsıye edlerim HerAnneye lazım dıye bı kıtap
Valla al benden de o kadar benim de daha 3 haftacık varArık evde takılmak ve ne zamandır isteyipde yapamadığım işleri yapmak istiyorum.. Hiç bi zaman kendi istediğim şeyleri kendim yapamadım ne evlenirken ne çocuğum olurken...
Hep birileri benim için yaptı koydu... Evlenirken evimi bile yerleştrip eşyaları bile seçemedim. Annemle kayınvalidem aldılar koydular yerleştirdiler uzun süre ne nerde bulamadım. Yemek yaparken bile bir malzeme bulmak için onları aradım. Düğün işleri ile kareşim ilgilendi saç modelinden makyaj modeline kadar her şeyi seçti.... ben düğünede misafir oalrak gittim.. Hatta kına kıyafetimi bile giyeceğim gün gördüm.
Şimdi de çocuğa bişeyler alınıyor geliyor yıkanıp yerleşiyor.... Ben gene olayın dışındayım...
Artık izin gelsinde....
Of konuyla alakasız çok konuştum
günaydınn hamişler... bizimde salı günü kontrolümüz var ve nst ye gircez, yalnız bişeyi merak ediyorum: giren arkadaşlar biliyodur, nst esnasında anne eline verdikleri buton ne dir, ne işe yarıyor, ne zaman basılıyor,, bilerek gidelimde orda rezil olmayalım demi?
günaydınn hamişler... bizimde salı günü kontrolümüz var ve nst ye gircez, yalnız bişeyi merak ediyorum: giren arkadaşlar biliyodur, nst esnasında anne eline verdikleri buton ne dir, ne işe yarıyor, ne zaman basılıyor,, bilerek gidelimde orda rezil olmayalım demi?
o bende de oluyo kızım rahat durmuyo ama olsun saglıklı olsunda bıde bır tarafa cok toplanıyo :)
kızlarrrrrrr
ben cıddı nefes darlıgı cekıyorummm
bogulcak gıbı oluyorrum sankı derrrıııın nefes aldıgımdada
karnım ıyıce gerılıyo memelerım sankı ustume fazla gelıyo karnıma dustukce
sutyen atlet sıktıkca sokup atmak ıstıyorum
gogus kafesımdekı kemıklerrr zonkluyo resmen
bıde bgn sag gogsum alt tarafında derın nefes alınca bı sancı gırıyo
normalde yok aama off bılmıyorum
bgn cok bunaldım kıızımda delı gıbı tepınıyo sbhtan berı
varmı boyle seyler yasayan
herşey bi koşturmaca oluyorbende aynı sıkıldım artık sindire sindire yaşamak istiyorum bazı şeyleri bide benim düğünden 10 gün önce halam vefat etmişti düşün halimi herşey allak pullak olmustu o zaman.
hayırlısı ile bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de diğer şeylerde hallolur bir şekilde demekten başka çara yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?