- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.841
Günün tam 32+1 sanırım bizde aynı kontrolde 1950 çıktık bundan önce gittiğimde 1 hafta önde demişti doktor bu sefer tam olması gerektii kadar dedi bende aynı kilodaydım... Bu kontrolü geçeli 2 hafta oldu ve şu an 2 kg aldım... Ama ben hayatta 1 saat yürüyecek mecali bulamam valla dediğin gibi yarım saat bile zorken... Kendimi taşıyamıyorum artık
ya bu nst denen şeye ben hiç girmedim burası olmasa hiç haberim de olmazdı heralde yarın doktora sorucam bakalım gerekli mi gereksiz mi anlayamadım açıkcası
ben sormuştum dr.36.haftanda bidaha ki gelişinde bakıcaz nts dedi.daha hiç nts girmedim bende.gerek görmüyorum sorun olmazsa erken erken bakmaya dedi.ama şikayetin olursa nts bağlanırdın zaten dedi.
nıhayet ev temızlıgı bıttı esım ablam yaptı sagolsunlar
sımdıde bebısın kıyafetlerı yıkanıyor yarın kururlarsa ütülenıcek
dogum cantasını haızrlıcam malum erken rıskı varyatıyorum bol bol
Allahıma sukurler olsun o fecı bel agrısı dun gece gelmedı yatabıldım ama cok az uyuyorum artık
kg da vermısım umarım bebısı etkılemez salı gunu doktoruma gıdıcem tekrardan duruma gore igne yapıcak
hepımızın hakknda hayırlısı sağ salım bebıslerı vaktınde kucaklarımıza alalım inşallah ..
ıdrar yolu enfeksıyonu erken dogumu tetıkler cok dıkkat etmelıyız daha yenı yasadım bunu
devlette ve ozelde acıle gıdınce bır kackez nts gırdım devlettekı normal butonsuz
ozeldekı butonluydu o buton bebek tekme atınca basmamız ıcın kı o tekmeyı sancı sanmasınlar dıye
ah alttan muayeneılk acıle gıttıgmde devlet oldugu ıcın hayvan gıbı davrandılar 4 parmagını soktu nerdeyse
cok zorlandım ama bır sonrakı acıle ozele gıttım ebe hem daha kalın eldıvenle hemde sadece 2 parmakla muayene ettı
ee dedım bukadarmı evet dedı sasırdım cok rahattı ohastanede doğum yapıcagım ıcın rahatladım
yanı muayene edıcek kısı onemlı .. bebegıne bısey olmaz canım ben 2 kez mecbur oldum acılma varmı dıye
ama hıc aklıma catım darmı genısmı sormak gelmedı gercı catı muayenesı kesın bısey degıl son haftada bıle
kesın garantı veremıyorlar egıtımde ebemız demıstı 32. haftalarda olunan catı muayenelerıne guvenmeyın dıye
esracım ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktoruma sordum, gebeliği boyunca nst ye bağlanmayan gebeler de varmış, bir sıkıntı görünmüyorsa nst ye gerek görmüyoruz ama sen tedirginsen bi dahaki kontrolünde bakalım, ben ihtiyaç duymuyorum dedi blech in doktoru ile aynı şekilde. ben de rahatladım açıkçası. sen de rahat ol.
gulsevdam o gün böyle yaşadığın aksiliklerin olduğu bir mesajını okudum ama sen olduğunu ertesi gün farkettim, hamilelik kafası iştekendine çok dikkat et. ablanla, eşin yapıyorlarmış ama temizlik olmasa da olur, gelen kirli der en fazla. sen sağ salim yavruna kavuşunca hiiiç umrunda bile olmaz ki bunlar. bak şu platformda sanırım kendine en çok dikkat eden ama kendini de azıcık yoran gebelerden birisin sen, senin gibi yemekler, içmekleri ben hiç beceremedim. maşallah sana çook az kalmış bak, Allah'ın izniyle kavuşacaksın sağsalim yavruna. kendine dikkat et.
teşekkür edrim canım cevap verdiğin için..işallah öyle olmaz.ama dikkat edmeye çalışıyorum da .ne yapabilirim ki bilmiyorum..bugün akşam iğnem bitiyor...kasık ağrım geçtide şimdi de :) malesef iğne yerleri öle ağrıyo ki(...................................
Evet canım dün 32+1 idik. Evet ben de çok yürüyemiyorum benim bebeğim çok aşağıda duruyor baskı oluyor alt taraftan çıkıverecekmiş gibi oluyor. Ben bu konuda doktora katılmıyorum tamam yürüyüş mutlaka lazım ama 1 saat çok fazla ben biraz yürüyoum yorulunca bırakıyorum zorlamanın hiç anlamı yok bence.
ben paso yatıyorum canım temızlık olmadan bebısın yatagı serılemıyordu cantamı bıle hazırlayamıyorum ev tıkıs tıkıs
sımdı ev ferahladı .. cantam hazır olmalı acıle gıdınce hıc bısey hazır degıldı o an dogum olsa zorlancaktım
cok dıkkat ettım yememe ıcmeme yuruyusum herseye ama ıstebebıs 10 gun gerıde suan
normaldede ben saglıklı beslenmeye dıkkat eden bırıydım takıntım bu
sen kendınde bunu takma kımısı yasak olan seylerı yıyıp dogumda saglıkla bebısını kucagına alır
kımısı ben gıbı dıkkat eder yınede bı sıkıntı yakalar ..
doktorum enfeksıyondan dolayı dıyo gerılemesını gecıcı durummus inşallah gununu yakalar
sağol canım mesajın cok guzel moral oldu anlatamam
Rabbım hepımızı gorunur gorunmez kazalardan korusun bebıslerımız saglıkla gelsın yanımıza inşallah ..
ah o ıgneyı bılmezmıyım 20 gunde 30 ıgne vuruldum cocukken korkmadımda
su ıgne bıtırdı benı 1 gun suruyor agrısı ama bebıslerımız ıcın gereklı
kı boyle gıderse her hafta vurucam dedı doktorkasık agrın gecmesı ıyı bana ılacta verdı aksatmıyorum
yeterkı erken dogum rıskı kalksın bıdaha boyle bısey yasamıyalım ..
Allah yardımcın olsun vallahi çok haklısın ne kadar dikkat edersen et bir etkisi olmayabiliyor. Sen kendini üzme sakin ol yeter bence temizliğe filan da hiç kafa yorma..
Bende de şeker var çok dikkat ediyorum yediklerime genede değerlerim hep sınırda şimdiye kadar 6 kg aldım ama bir faydası yok şekere
ama arkadaşım var herşeyi yiyor 18 kg filan aldı herşeyi normal, benim oğlumda 1 hafta önden gidiyor... Başata çok takıyordum sürekli ağlayıp stres yapıyordum artık bıraktım stres yapmayı durumu kabullendim ne yapalım kader bu sadece elimden geleni yapıp her şeyi akışına bırakıyorum.
Moral çok önemli sende moralini hep yüksek tutmaya gayret et..
esracım ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktoruma sordum, gebeliği boyunca nst ye bağlanmayan gebeler de varmış, bir sıkıntı görünmüyorsa nst ye gerek görmüyoruz ama sen tedirginsen bi dahaki kontrolünde bakalım, ben ihtiyaç duymuyorum dedi blech in doktoru ile aynı şekilde. ben de rahatladım açıkçası. sen de rahat ol.
çok teşekkür ederim canım gerçekten rahatladım şimdi herkes nst diyince kendimi ezik hissettim :))
hıcbır zaman kgsu takmadım yavrumun hep gününde çıkıyordu daha kglu olsun dıye düşüncem olmamıştı
ama 10 gun gerıde dıyınce doktor cok uzuldum ısrarla bunun enfeksiyondan olduğunu normal gecıcı bı durum olduğunu açıkladı
ama ıste bugun tartıda kg verdıgımı görünce sasırdım sporla ancak kg veren ben sımdı kg vermısım ye ıc yat halındeyken ..
egıtımde hep ebemız derdı herkesın doğum hıkayesı yasadıkları farklı dıye
bız tedbırımızı alıyoruz takdir Allahtan artık stres yapmıyorum dedıgın gıbı akışına bırakmak lazım
senınde Rabbım yardımcın olsun seker olunca dahada zor oluyor ama yapıcak bısey yok dıkkat edıp
gunumuzu beklemekten başka tabı bu yumurcaklarda sabırsızlanıp çıkmak ıstemezse erkenden :)
Eki Görüntüle 671798 Eki Görüntüle 671799 Eki Görüntüle 671800 Eki Görüntüle 671801 Eki Görüntüle 671802
selam güzel anne adayları hepinize hayırlı saglıklı doğum diliyorum bende 2012 mart annesiyim bebekler için kurabiyler yapıyorum düşünürseniz bana özelden mesaj atabilirsiniz sevgiyle kalın hoşçakalın .
canım bende pzts çalışabilir raporumu aldım raporumu aynen yazıyorum ''25/03/13 tarihinde 32 haftalık gebeliği bulunan hastanın 37. haftaya kadar çalışmasında ve çalıştığı sürenin doğum sonrası kanuni iznine eklenmesinde sakınca yoktur''
raporum aynen böyle tabi ben devletteyim hastanede özel değil zaten aynı kurumun hastanesi seninkinde başlangıç tarihi yazmıyormu?
ben paso yatıyorum canım temızlık olmadan bebısın yatagı serılemıyordu cantamı bıle hazırlayamıyorum ev tıkıs tıkıs
sımdı ev ferahladı .. cantam hazır olmalı acıle gıdınce hıc bısey hazır degıldı o an dogum olsa zorlancaktım
cok dıkkat ettım yememe ıcmeme yuruyusum herseye ama ıstebebıs 10 gun gerıde suan
normaldede ben saglıklı beslenmeye dıkkat eden bırıydım takıntım bu
sen kendınde bunu takma kımısı yasak olan seylerı yıyıp dogumda saglıkla bebısını kucagına alır
kımısı ben gıbı dıkkat eder yınede bı sıkıntı yakalar ..
doktorum enfeksıyondan dolayı dıyo gerılemesını gecıcı durummus inşallah gununu yakalar
sağol canım mesajın cok guzel moral oldu anlatamam
Rabbım hepımızı gorunur gorunmez kazalardan korusun bebıslerımız saglıkla gelsın yanımıza inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?