2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dolabımız geldi sildim yerleştirdim çantamızı hazırladım sadece eczaneden humana steel tea,lansinoh göğüs kremi ,birde ilk sütüm gelmezse diye silikon bebek kaşığı alıcam başkada birşey gelmiyor aklıma.

Evet canım dün 32+1 idik. Evet ben de çok yürüyemiyorum benim bebeğim çok aşağıda duruyor baskı oluyor alt taraftan çıkıverecekmiş gibi oluyor. Ben bu konuda doktora katılmıyorum tamam yürüyüş mutlaka lazım ama 1 saat çok fazla ben biraz yürüyoum yorulunca bırakıyorum zorlamanın hiç anlamı yok bence.

hastane çantamı hazırladık rahatladım.birkaç eksik var onlarıda koyunca tam olacak tabi bir çantada kocama hazırlanacak.

alttan muayene için hepinize katılıyorum çok rahatsız edici bir olay.ilk hamileliğimde iki kere kapıldı açılma kontrolü için dr.yapınca canım acımadı ama ebe çok canımı acıtmıştı.umarım bunda hiç gerek kalmaz.

ya bu nst denen şeye ben hiç girmedim burası olmasa hiç haberim de olmazdı heralde yarın doktora sorucam bakalım gerekli mi gereksiz mi anlayamadım açıkcası

ben sormuştum dr.36.haftanda bidaha ki gelişinde bakıcaz nts dedi.daha hiç nts girmedim bende.gerek görmüyorum sorun olmazsa erken erken bakmaya dedi.ama şikayetin olursa nts bağlanırdın zaten dedi.

esracım ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktoruma sordum, gebeliği boyunca nst ye bağlanmayan gebeler de varmış, bir sıkıntı görünmüyorsa nst ye gerek görmüyoruz ama sen tedirginsen bi dahaki kontrolünde bakalım, ben ihtiyaç duymuyorum dedi blech in doktoru ile aynı şekilde. ben de rahatladım açıkçası. sen de rahat ol.

gulsevdam o gün böyle yaşadığın aksiliklerin olduğu bir mesajını okudum ama sen olduğunu ertesi gün farkettim, hamilelik kafası işte kendine çok dikkat et. ablanla, eşin yapıyorlarmış ama temizlik olmasa da olur, gelen kirli der en fazla. sen sağ salim yavruna kavuşunca hiiiç umrunda bile olmaz ki bunlar. bak şu platformda sanırım kendine en çok dikkat eden ama kendini de azıcık yoran gebelerden birisin sen, senin gibi yemekler, içmekleri ben hiç beceremedim. maşallah sana çook az kalmış bak, Allah'ın izniyle kavuşacaksın sağsalim yavruna.kendine dikkat et.

teşekkür edrim canım cevap verdiğin için..işallah öyle olmaz.ama dikkat edmeye çalışıyorum da .ne yapabilirim ki bilmiyorum..bugün akşam iğnem bitiyor...kasık ağrım geçtide şimdi de :) malesef iğne yerleri öle ağrıyo ki (...................................

bugün akşam ütüyü bitireyim bari bende..yavaş yavaş yapıyorum da :) çantamı hazırlıyayım.hazırlarsam doğuruvercem gibi geliyor .

ben paso yatıyorum canım temızlık olmadan bebısın yatagı serılemıyordu cantamı bıle hazırlayamıyorum ev tıkıs tıkıs
sımdı ev ferahladı .. cantam hazır olmalı acıle gıdınce hıc bısey hazır degıldı o an dogum olsa zorlancaktım
cok dıkkat ettım yememe ıcmeme yuruyusum herseye ama ıste bebıs 10 gun gerıde suan
normaldede ben saglıklı beslenmeye dıkkat eden bırıydım takıntım bu
sen kendınde bunu takma kımısı yasak olan seylerı yıyıp dogumda saglıkla bebısını kucagına alır
kımısı ben gıbı dıkkat eder yınede bı sıkıntı yakalar ..
doktorum enfeksıyondan dolayı dıyo gerılemesını gecıcı durummus inşallah gununu yakalar
sağol canım mesajın cok guzel moral oldu anlatamam

Rabbım hepımızı gorunur gorunmez kazalardan korusun bebıslerımız saglıkla gelsın yanımıza inşallah ..

ah o ıgneyı bılmezmıyım 20 gunde 30 ıgne vuruldum cocukken korkmadımda
su ıgne bıtırdı benı 1 gun suruyor agrısı ama bebıslerımız ıcın gereklı
kı boyle gıderse her hafta vurucam dedı doktor kasık agrın gecmesı ıyı bana ılacta verdı aksatmıyorum
yeterkı erken dogum rıskı kalksın bıdaha boyle bısey yasamıyalım ..

Çok haklısın canım zaten doktorda dediğinin tamamını yapmayacağımızı bilim 2 katı söylüyor olabilir ne bilim bana öyle geldi

Ben benimkini çok aşağıda hissetmiyorum normalde, ama ne zaman 2 adım yürüyüm aşşağıda gibi sanki düşecekmiş aynı şeyleri bende hissediyorum ve hemen tuvaletim geliyor her yürüdüğün yerde tuvalet bul... birde karnıma sancı giriyor biraz fazla yürüyünce bende kendimi çok zorlamıyorum senin gibi yorulunca bırakıyorum, bence de zorlamaya gerek yok Ne yürürsek kardır sonuçta

Allah yardımcın olsun vallahi çok haklısın ne kadar dikkat edersen et bir etkisi olmayabiliyor. Sen kendini üzme sakin ol yeter bence temizliğe filan da hiç kafa yorma..

Bende de şeker var çok dikkat ediyorum yediklerime genede değerlerim hep sınırda şimdiye kadar 6 kg aldım ama bir faydası yok şekere

ama arkadaşım var herşeyi yiyor 18 kg filan aldı herşeyi normal, benim oğlumda 1 hafta önden gidiyor... Başata çok takıyordum sürekli ağlayıp stres yapıyordum artık bıraktım stres yapmayı durumu kabullendim ne yapalım kader bu sadece elimden geleni yapıp her şeyi akışına bırakıyorum.

Moral çok önemli sende moralini hep yüksek tutmaya gayret et..

amin canım. sende dikkat et yine yorma kendini...

hıcbır zaman kgsu takmadım yavrumun hep gününde çıkıyordu daha kglu olsun dıye düşüncem olmamıştı
ama 10 gun gerıde dıyınce doktor cok uzuldum ısrarla bunun enfeksiyondan olduğunu normal gecıcı bı durum olduğunu açıkladı
ama ıste bugun tartıda kg verdıgımı görünce sasırdım sporla ancak kg veren ben sımdı kg vermısım ye ıc yat halındeyken ..
egıtımde hep ebemız derdı herkesın doğum hıkayesı yasadıkları farklı dıye
bız tedbırımızı alıyoruz takdir Allahtan artık stres yapmıyorum dedıgın gıbı akışına bırakmak lazım
senınde Rabbım yardımcın olsun seker olunca dahada zor oluyor ama yapıcak bısey yok dıkkat edıp
gunumuzu beklemekten başka tabı bu yumurcaklarda sabırsızlanıp çıkmak ıstemezse erkenden :)

pazartesi günü kontrolumuz var bakalım kac gr almış bu ıkı hafta yeterınce beslenemedım cok uzgunum bılıyorum inş yolundadır hersey .

pazartesi gunu eksıkleırmızı alıp yıkayıp ütülemek istiyorum son aya kalmasın diye bakalım hayırlısı

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu çatı muayenesi beni acaip geriyordu ama sayenizde biraz rahatladım iyi ki varsınız

:) inşallah sabırlı olurlar

Canım tartıya da çok takılma bence benim tartıda dün 3 kg daha fazla tartıyordu bugün baktı o 3 kg yok 1 günde 3 kg alıp verdim

Sanırım vücuttaki su tutulumu ile alakalı olabilir..

Birde ultrasondan ulrasona farklılıkda gösteriyor kendi doktorumun ultrasonunda 2 hafta ilerde görünüyordu oğlum ama doktor dediki benim ultrasonum kesin değil birde ayrıntılı bakılsın sonra ayrıntılı bakıldı orada 1 hafta ilerde çıktı 2-3 gün ara ile 3 ultrasona girdim hepsinde kg farklı söylendi

1. 1970
2. 1950
3. 1940

çocuğun kg kaybettiğini sanmıyorum ultason ve bakan kişiye göre değişti o sebeple bence bir daha gidişinde normal çıkacaktır. Doktorlarda bazen insanı rahatlatacaklarına strese sokuyorlar

aynen benim raporumda böyle ama bizim muhasebeci takmış şu tarihe kadar raporludur yazacak diye hastanede biz onu yapamayızdiyor arada kaldım

Ay canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kg takma kafana bugün çocukluk arkadaşım doğum yaptı 40 haftayı geçti kızımız ama 2700 doğdu ama dünya güzeli maşallah hep kilolu doğacak diye bekledik ama sağlık sorunu falan yok çok tatlı zayıf olsunda herşeyi tam olsun doğunca sen bakar beslersin hiç üzülme Allah sağlık versin hayırlı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…