- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.861
Kızlar bakın bilen varmı bilemem ama ben ilk defa duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle bebek bohçası yapılırmış bebeğin doğduktan sonra giyeceği kıyafetleri battaniyesine sarıyormuşsun 3 cuma açıp yasin okuyup kapatıyormuşsun ben şimdi banyomu yaptım yasin ve duaları okudum tekrar bohça yaptım 2 cuma daha tekrar edicem yapmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim.
Kızlar bakın bilen varmı bilemem ama ben ilk defa duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle bebek bohçası yapılırmış bebeğin doğduktan sonra giyeceği kıyafetleri battaniyesine sarıyormuşsun 3 cuma açıp yasin okuyup kapatıyormuşsun ben şimdi banyomu yaptım yasin ve duaları okudum tekrar bohça yaptım 2 cuma daha tekrar edicem yapmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim.
Ya arkadaslar tam 4 tane enginar yedim, internette kimi yer zararli diyor kimisi hicbirsey demiyor. Bi bilginiz var mi enginar zararli mi degil mi hamilelerde, bilgi verirseniz cok sevinirim tedirgin oldum cunku....
merhaba kızlar...cok öksürüyorum...balgamlı öksürük bogazımı gögsümü acıtıyor resmen......pasam da rahatsız oluyoo her öksürdügümde...şu balgamlı öksürügü söktüren dogal yollardan bildiginiz var mı?? doktora gitsem doktor ilac vermicek....cok kötü oluyom öksürmekten bogazım agrıyorrr...kızlar bu öksürükten nasıl kurtulabilirimmm.........
bende dün yaptım zeytinyağlı bayıla bayıla yedim yoktur öyle bi zararı sanmıyorum hem enginar faydalı bi sebze sonuçta
öksürüğe ballı zencefil iyi geliyor canım hergün bi kaşık ye kaşığa da yerken 2-3 damla limon sık
Şu işi bırakmadan birilerini dövmezsem iyidir yemin ediyorum. akşam akşam sinirden deli ettiler beni ya insanların işi gücü yok gözleri benim yediğimde ya tamam az yiyorum demiyorum ama çok aşırı da yediğimi düşünmüyorum yok efendim çok yiyomuşum ya kızın bir var tam bi moron zaten sabah 2 poğaça yedim bana 6 tane poğaça yedin diyo ya deli oldum yemin ediyorum zor tuttum kendimi ya kaç kere yaşadınız hamileliği de konuşuyosunuz deli edecekler beni kızlar ya ayıptır ya hamile birine bu yapılır mı ya kalkıp saçını başını yolasım var yemin ediyorum Allahtan birazdan çıkıcam işten(
çok sinirlendim ve bunu beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim.
ah o ıgneyı bılmezmıyım 20 gunde 30 ıgne vuruldum cocukken korkmadımda
su ıgne bıtırdı benı 1 gun suruyor agrısı ama bebıslerımız ıcın gereklı
kı boyle gıderse her hafta vurucam dedı doktorkasık agrın gecmesı ıyı bana ılacta verdı aksatmıyorum
yeterkı erken dogum rıskı kalksın bıdaha boyle bısey yasamıyalım ..
kızlar bugün sütüm geldi azıcık ilk defa.sapsarı çok garip geldi bu duygu.ağlayacaktım nerdeyse.sütümüz bol olsun umarım.
Daha once hic duymadım.Ne icin yapılıyomus ?
İyi aksamlar kizlar , ya ben ara ara rahmimde igne batmasi gibi aci hissediyorum cok kisa suruyor sizlerde de oluyor mu sanirim dogum sancisi doktoruma sordum uzun surdu mu hic dedi bide su geldi mi dedi tirstimsukur cok kisa suruyo gunde bi kere felan acaba dogum sancisimi dayanabilirmiyim acaba o aciya uzun surerse )
o bendede oldu 2 gundur bıde senle aynız bız bebek çok baskı yapıyo bıde sende oluyomuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?