2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar bakın bilen varmı bilemem ama ben ilk defa duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle bebek bohçası yapılırmış bebeğin doğduktan sonra giyeceği kıyafetleri battaniyesine sarıyormuşsun 3 cuma açıp yasin okuyup kapatıyormuşsun ben şimdi banyomu yaptım yasin ve duaları okudum tekrar bohça yaptım 2 cuma daha tekrar edicem yapmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim.

bunu hiç duymamıştım bebişin giyecekleri dualı olur güzel fikir paylaştığın için saol canım

Ya arkadaslar tam 4 tane enginar yedim, internette kimi yer zararli diyor kimisi hicbirsey demiyor. Bi bilginiz var mi enginar zararli mi degil mi hamilelerde, bilgi verirseniz cok sevinirim tedirgin oldum cunku....

Daha once hic duymadım.Ne icin yapılıyomus ?

merhaba kızlar...cok öksürüyorum...balgamlı öksürük bogazımı gögsümü acıtıyor resmen......pasam da rahatsız oluyoo her öksürdügümde...şu balgamlı öksürügü söktüren dogal yollardan bildiginiz var mı?? doktora gitsem doktor ilac vermicek....cok kötü oluyom öksürmekten bogazım agrıyorrr...kızlar bu öksürükten nasıl kurtulabilirimmm.........

Ya arkadaslar tam 4 tane enginar yedim, internette kimi yer zararli diyor kimisi hicbirsey demiyor. Bi bilginiz var mi enginar zararli mi degil mi hamilelerde, bilgi verirseniz cok sevinirim tedirgin oldum cunku....

bende dün yaptım zeytinyağlı bayıla bayıla yedim yoktur öyle bi zararı sanmıyorum hem enginar faydalı bi sebze sonuçta

Şu işi bırakmadan birilerini dövmezsem iyidir yemin ediyorum. akşam akşam sinirden deli ettiler beni ya insanların işi gücü yok gözleri benim yediğimde ya tamam az yiyorum demiyorum ama çok aşırı da yediğimi düşünmüyorum yok efendim çok yiyomuşum ya kızın bir var tam bi moron zaten sabah 2 poğaça yedim bana 6 tane poğaça yedin diyo ya deli oldum yemin ediyorum zor tuttum kendimi ya kaç kere yaşadınız hamileliği de konuşuyosunuz deli edecekler beni kızlar ya ayıptır ya hamile birine bu yapılır mı ya kalkıp saçını başını yolasım var yemin ediyorum Allahtan birazdan çıkıcam işten (

çok sinirlendim ve bunu beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim.

öksürüğe ballı zencefil iyi geliyor canım hergün bi kaşık ye kaşığa da yerken 2-3 damla limon sık

bende dün yaptım zeytinyağlı bayıla bayıla yedim yoktur öyle bi zararı sanmıyorum hem enginar faydalı bi sebze sonuçta

Ohhhh afiyet olsun bebise yarasin, bende saglikli diye biliyorum vucutta ki zararli maddeleri temizliyor ama hamilelik deyince insan korkuyor iste. Neyse bencede yoktur bir zarari

öksürüğe ballı zencefil iyi geliyor canım hergün bi kaşık ye kaşığa da yerken 2-3 damla limon sık

canım simdik pekmeze karabiber atıp öyle içtim....belki fayda eder diye ama balgamlı öksürük cok acıtıyor bogazımı...her öksürdügümde bebek bile rahatsız oluyo .....zencefili hiç sevmem baska bir yolu yok mu acep kızlar siz hiç denediniz mi pekmez +karabiber içmeyii.......off yaa yanıyo bogazım öksürmekten........

Canım benim söylesene ben hamileyim poşet kafalı, tabiki yiyeceğim, aç oturacak halim yok diye, hatta 1 tane daha yiyeceğim şimdi de. Lokmalarımı mı sayıyorsunuz diye sor, sizi de göreceğiz falan de. Boz onları mümkün olduğunca. Ben 18 kg falan aldım, hiç umrumda değil, doğuma kadar 25 olsun isterse. Bebeğin kız mı erkek mi bilmiyorum. Erkekse koçççç gibi oğlan doğuracağım dersin...

Geçmiş olsun kızlar göreceksiniz tüm bu sıkıntılarınıza değecek gülerek hatırlayacaksınız ilerde,Allah kuzularımıza da bize de uzun ömürler versin.Kasık ağrısı demişken nasıl tarz bir ağrınız oluyor acaba?

kızlar bugün sütüm geldi azıcık ilk defa.sapsarı çok garip geldi bu duygu.ağlayacaktım nerdeyse.sütümüz bol olsun umarım.

kızlar bugün sütüm geldi azıcık ilk defa.sapsarı çok garip geldi bu duygu.ağlayacaktım nerdeyse.sütümüz bol olsun umarım.

Sütünü sıkma ama olur mu.Bebeğin ilk besini çok değerli şeyler var içinde.Çünkü zaten ilk zamanlar bebiş ememeyecek,çabuk yorulacak.Midesi zaten miniminnacıkO yüzden ilk gelen sütün içeriği çok değerlidir,benden de geliyor hafiften gerçi geldiği an hissetmiyorum da sonradan baktığımda göğsümün ucunda hafif kalıntılar oluyor ordan anlıyorum.Süt için aklınızda bulunsun bol bol su için.Anne sütünün büyük bir yüzdesinin su olduğunu düşünürsek nasıl bu kadar yararlı ve içeriğinin zengin olduğuna insanın aklı almıyor değil mi.

İyi aksamlar kizlar , ya ben ara ara rahmimde igne batmasi gibi aci hissediyorum cok kisa suruyor sizlerde de oluyor mu sanirim dogum sancisi doktoruma sordum uzun surdu mu hic dedi bide su geldi mi dedi tirstim sukur cok kisa suruyo gunde bi kere felan acaba dogum sancisimi dayanabilirmiyim acaba o aciya uzun surerse )

o bendede oldu 2 gundur bıde senle aynız bız bebek çok baskı yapıyo bıde sende oluyomuu

o bendede oldu 2 gundur bıde senle aynız bız bebek çok baskı yapıyo bıde sende oluyomuu

Canim benim gecen ay dogum pozisyonundaydi o zaman baski hissediyordum ciddi anlamda ama simdi yan donmus sipa :) o yuzden baski hissetmiyorum tek sorun şu ara ara yorulunca karnimin sertlesmesi onun icinde magnezyum iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…