2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çooook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah geçmiştir riskin.
doğum çantanı mutlaka hazırla ama temizliği falan boşver biz kendimize dert ediyoruz böyle şeyleri çok ayıplayacak varsa kirli diye buyursun temizlesin yardımcı olmak için...

canım oyle 10 20 gram oynasa keşke benımkı 10 gun gerıde normalde 15 mayıs usg verıyordu
tarıhı 13 mayısa bıle ınmısken 25 mayısa cıktı bebıs gerılemesın haftasında olsun yeter bana
3 kg bır günde oynaması sasırtıcı canımgenellıkle regl gunlerınde olur ..

canım ya benım derdım yavrumun zayıf olması degıl hıc bı zaman kg olsun demedım
hatta burda kg takanlara aynen senın gıbı yazdım :)
benımderdım haftasından gerıye gıtmesıne erken doğum olmasın İnşallah
ama 100 gr bıle cok onemlı gununu yakalasın inşallah yoksa dedigın gıbı
3 kgda doğsa 5 kgda doğsa sağlıklı olması onemlı doğunca nasılsa buyur annesının sütüyle ..

odegılde her gun 41 fatıha okumayı duydum ve Meryem suresı ... doğum kolaylığı ıcın..

ya kıme ne yedıgın ? okurken ben sınırlendım ne ınsanlar var ya .......

inşallah kucaklarımıza gelınce unutucaz bu gunlerı :)
kasık ağrısı belden başlayıp göbekten kasıga doğru gıden bı agrı ama sureklı degıl ara da duruyo
o anlarda nefes alabılıyorsun .. bırde sımdılerde kasık ağrısı sadece sancı demek degıl bebıs bası aşağıda olunca
acı seklınde agrılar olucak demıstı doktorum orası genıslıyor cunku

iğne batması gıbı kısa ıse ya bebısın kafasını hıssedıyorsun yada o bolgeyı genısletme cabasında :)
sancı daha farklı canım ..

Son düzenleme:

yok canım evde paso yatıyorum acayıpte sıkıldım
gunduz hıc bıseyım yoktu yıne belden agrı gelmeye başladı
salı gunu doktora gıdıcem bakıcak duruma ...
temızlıgı dert etmıyorum cunku bıtırdı esımle ablam sagolsun
etraf ıcın degıl yavrum ıcın gereklıydı temızlık olmadan yatağını kuramıcaktık
odayı her hafta sılsem yınede toz oluyor ev eskı benım derdım yavruma hıjyen olması
yoksa dedıgın gıbı etraf kım ne dıcek umrum dışı ..
yatağı falan kurdular artık rahatça doğum çantamı hazırlayabılırım utumude yapcaklar ben yan gel yat modundayım
inşallah gecıcı bı donemdır yavrum azcık anneden ılgı görmek ıcın korkutmuştur benı :)
artık çantaları hazırlamalı kızlar nısan ayınd abaslıcak doğum hıkayelerı emınım:)

benim de haftaya kontrolum var ben de bu hafta için de artık hazırlamak istiyorum çantamı. çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı ama olur da hazırlıksız yakalanırım diye hep bir korku var içimde.
izne ayrıldım güya bugün ama yine ara ara uğrayacağım mecbur.
nişan-evlilik hazırlığımdan hiçbişey anlamadım. kına kıyafetimi bile annemle teyzem seçip almıştı. çocuğumu bari sindire sindire hazırlanayım dedim ama bak nisan geldi daha odası ve arabası var sadece. dolapların içi de tahmin edeceğin gibi boş.
ne güzel en azından ablan yanında o yardımcı olur sana. iki erkek kardeşim var ikisini de çok seviyorum ama şunu gördüm. kız kardeş gerçekten başkaymış...

Ne kadar garip insanlar var yahu ister 6 yersin ister 10 sana ne senin miydene mi giriyor valla sinir oldum kıza var böle çıkıntı tipler tam yolunmalık ama birşey diyemiyor insan.... Valla bana çok yedin diyen olursa şimdi yemiycem de ne zaman yiycem diyordum gerçi artık şimdide yiyemiyorum diyet yüzünden ama şu şeker olmasa valla yerdim kimseyi takmazdım.

tipe bak ya lokmalarını mı sayıyormuş 2poğaça da aşırı değil normal insanlar bile yiyor boşver böle hamur kafalıları hiç takmaya değmez

Canım o 10-20 gr 2 gün üstüste gittiğimde çıktı yani aynı çıkması gerekirken ben doktorların yanılma payı olabilir diyoum sadece.. Normalde benimki 150-200 gr fazla çıkıyor ama bence 100-200 gr da çok takılacak bişey değil bazısı genetik de olabilir kızlar daha minyon oalbiliyorlar oğlanlar biraz daha iri.. Bizimkinin babası iri ben iri e çocuk 200 gr fazla olabilir normal bence ama doktor şekerden büyük diye beni korkuttu bence ilerde geride demeleri yanlış genetik de olabilir

Ben 1800 doğmuşum hiç bir sıkıntım olması çok şükür :)

Regl günü bunu hiç düşünmemiştim olabilir ya da benim tartı kafayı yedi

Aynı ben gibi benimde kına kıyafetimi annemle kardeşim almıştı ben kına günü görebildim
Aynı bende snein gibi bari çocuğu kendim hazırlayım dedim olmadı gene her şey koştur koştur ama iyi ki de kızkardeşim var vallahi başka gerçekten.. Doktor randevularımı bile takip edip ayarlıyor geçen 4 boyutlu usg ye girdim 10 tane yer arayıp en uygun güzelini bulup randevu almış herşeyin ön araştırmasını yapıyor ben en son gidip bakıyorum Kardeşimin değerini bileyim bari :26:

valla canım bil kardeşinin değerini. ben Allahtan babamın yanında çalışıyorum da arada ben bugün gelmiyorum diyebildim. birkaç alışveriş yaptım ama şimdi de annem rahatsız tek başına da insan gidesi gelmiyor ki

kızlar sizlere bi tafsiyede bulunmak istiyorum bazı arkadaşların bebekleri 2 hafta gerideymiş ve üzülüyorlar arkadaşlar böyle şeyleri kafanıza takmayın doktorlar tam gününü bilmiyor nerden bilsin sizin hangi gün ilşkiye girdiğinizi ve hangi gün hamile kaldığınızı szin bebeişler allhın izniyle gününde zamanında ve sağlıkı bi şekilde gelecektir inanın buna ve kafanıza takmayın benm komşumda bebğin iri 2 hafta ilerde gidiyor gelişimi demişti hep 2 hafta öne atıyordu ee noldu yine doktorum verdiği ilk tarihte dünyaya geldi ya doktor ilk 2 mart demişti sonra 14 şubata düştü ama bebek 28 şubatta geldi kg falanda takmayın sağlıklı olsunlar yeter kiloyu yine alırlar

Öyle canım insan yanlız gidemiyor hoş ben yanımda birileri ile de gidemiyorum izin zamanım bi gelse... Kardeşimin değerini bilicem inşallah

benim sağ kasığımda 2 hafta önce gece şiddetli bir ağrı oldu.kalkamadım falan eşim kaldırdı.tuvalete gittim biraz rahatladım ama ağladım falan..sonra bu hafta yine aynı yerde ağrıyla uyandın aynı ağrı olunca tanıdık geldi bu sefer :) tuvalete gittim ama bu defa çok rahatlama olmadı. sabah yürümekte zorlanıyordum falan.apandisit sandık korktuk drlar da öle sandı başta..ama işte öyle bi ağrıydı..allahtan geçti akşam iğnem bitti.hap var onu kullancam enfeksiyonmuş işte...

tesekkur ederim verdiğin bilgi için haklısın aslında.bebege saklamak lazım=)

slm kızlar nasılsınız.benim kemikler normal dogum olmayacagını bilmiyo anlamıyo kendi kendine doguma hazırlık yapıyo :) ahh bi bilse hiç ugraşırmı

anneler bebe kurabiyesi yapmak isteyenler vardı bizdede dimi? nisan annelerinden biri yapmış kendisi....tarifte vermiş.düşünen varsa bi bakın.güzel görünüyo...3741de resmi var.3753 ise tarifini vermiş.ben aldım bakalım tarifi.....denerim belki?

gunaydınnn
nasılsınızz annişlerrr
sankı zaman yaklastıkca yavas mı geçmeye başladı
merak edıorumm bebeğim neye benzıo
doğum anını hayal edıorumm ılk göz göze geldiğimiz anı,
sabırsızlanıorumm,vakıtlıce gelsın tüm kuzular ama o vakit de cabuk gelsınnn

Herkese günaydın. İnşallah hepimiz için güzel güneşli bir haftasonu olur. ESRA ÇETİNKAYA iyi haberler al inşallah canım. Bugün çalışanlara Allah kolaylık versin. Öptüm sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…