- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.881
nıhayet ev temızlıgı bıttı esım ablam yaptı sagolsunlar
sımdıde bebısın kıyafetlerı yıkanıyor yarın kururlarsa ütülenıcek
dogum cantasını haızrlıcam malum erken rıskı varyatıyorum bol bol
Allahıma sukurler olsun o fecı bel agrısı dun gece gelmedı yatabıldım ama cok az uyuyorum artık
kg da vermısım umarım bebısı etkılemez salı gunu doktoruma gıdıcem tekrardan duruma gore igne yapıcak
hepımızın hakknda hayırlısı sağ salım bebıslerı vaktınde kucaklarımıza alalım inşallah ..
canım oyle 10 20 gram oynasa keşke benımkı 10 gun gerıde normalde 15 mayıs usg verıyordu:) inşallah sabırlı olurlar
Canım tartıya da çok takılma bence benim tartıda dün 3 kg daha fazla tartıyordu bugün baktı o 3 kg yok1 günde 3 kg alıp verdim
Sanırım vücuttaki su tutulumu ile alakalı olabilir..
Birde ultrasondan ulrasona farklılıkda gösteriyor kendi doktorumun ultrasonunda 2 hafta ilerde görünüyordu oğlum ama doktor dediki benim ultrasonum kesin değil birde ayrıntılı bakılsın sonra ayrıntılı bakıldı orada 1 hafta ilerde çıktı 2-3 gün ara ile 3 ultrasona girdim hepsinde kg farklı söylendi
1. 1970
2. 1950
3. 1940
çocuğun kg kaybettiğini sanmıyorum ultason ve bakan kişiye göre değişti o sebeple bence bir daha gidişinde normal çıkacaktır. Doktorlarda bazen insanı rahatlatacaklarına strese sokuyorlar
Ay canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kg takma kafana bugün çocukluk arkadaşım doğum yaptı 40 haftayı geçti kızımız ama 2700 doğdu ama dünya güzeli maşallah hep kilolu doğacak diye bekledik ama sağlık sorunu falan yok çok tatlı zayıf olsunda herşeyi tam olsun doğunca sen bakar beslersin hiç üzülme Allah sağlık versin hayırlı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar bakın bilen varmı bilemem ama ben ilk defa duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle bebek bohçası yapılırmış bebeğin doğduktan sonra giyeceği kıyafetleri battaniyesine sarıyormuşsun 3 cuma açıp yasin okuyup kapatıyormuşsun ben şimdi banyomu yaptım yasin ve duaları okudum tekrar bohça yaptım 2 cuma daha tekrar edicem yapmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim.
Şu işi bırakmadan birilerini dövmezsem iyidir yemin ediyorum. akşam akşam sinirden deli ettiler beni ya insanların işi gücü yok gözleri benim yediğimde ya tamam az yiyorum demiyorum ama çok aşırı da yediğimi düşünmüyorum yok efendim çok yiyomuşum ya kızın bir var tam bi moron zaten sabah 2 poğaça yedim bana 6 tane poğaça yedin diyo ya deli oldum yemin ediyorum zor tuttum kendimi ya kaç kere yaşadınız hamileliği de konuşuyosunuz deli edecekler beni kızlar ya ayıptır ya hamile birine bu yapılır mı ya kalkıp saçını başını yolasım var yemin ediyorum Allahtan birazdan çıkıcam işten(
çok sinirlendim ve bunu beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun kızlar göreceksiniz tüm bu sıkıntılarınıza değecek gülerek hatırlayacaksınız ilerde,Allah kuzularımıza da bize de uzun ömürler versin.Kasık ağrısı demişken nasıl tarz bir ağrınız oluyor acaba?
İyi aksamlar kizlar , ya ben ara ara rahmimde igne batmasi gibi aci hissediyorum cok kisa suruyor sizlerde de oluyor mu sanirim dogum sancisi doktoruma sordum uzun surdu mu hic dedi bide su geldi mi dedi tirstimsukur cok kisa suruyo gunde bi kere felan acaba dogum sancisimi dayanabilirmiyim acaba o aciya uzun surerse )
çooook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah geçmiştir riskin.
doğum çantanı mutlaka hazırla ama temizliği falan boşver biz kendimize dert ediyoruz böyle şeyleri çok ayıplayacak varsa kirli diye buyursun temizlesin yardımcı olmak için...
yok canım evde paso yatıyorum acayıpte sıkıldım
gunduz hıc bıseyım yoktu yıne belden agrı gelmeye başladı
salı gunu doktora gıdıcem bakıcak duruma ...
temızlıgı dert etmıyorum cunku bıtırdı esımle ablam sagolsun
etraf ıcın degıl yavrum ıcın gereklıydı temızlık olmadan yatağını kuramıcaktık
odayı her hafta sılsem yınede toz oluyor ev eskı benım derdım yavruma hıjyen olması
yoksa dedıgın gıbı etraf kım ne dıcek umrum dışı ..
yatağı falan kurdular artık rahatça doğum çantamı hazırlayabılırım utumude yapcaklar ben yan gel yat modundayım
inşallah gecıcı bı donemdır yavrum azcık anneden ılgı görmek ıcın korkutmuştur benı :)
artık çantaları hazırlamalı kızlar nısan ayınd abaslıcak doğum hıkayelerı emınım:)
Ne kadar garip insanlar var yahu ister 6 yersin ister 10 sana ne senin miydene mi giriyor valla sinir oldum kıza var böle çıkıntı tipler tam yolunmalık ama birşey diyemiyor insan.... Valla bana çok yedin diyen olursa şimdi yemiycem de ne zaman yiycem diyordum gerçi artık şimdide yiyemiyorum diyet yüzünden ama şu şeker olmasa valla yerdim kimseyi takmazdım.Şu işi bırakmadan birilerini dövmezsem iyidir yemin ediyorum. akşam akşam sinirden deli ettiler beni ya insanların işi gücü yok gözleri benim yediğimde ya tamam az yiyorum demiyorum ama çok aşırı da yediğimi düşünmüyorum yok efendim çok yiyomuşum ya kızın bir var tam bi moron zaten sabah 2 poğaça yedim bana 6 tane poğaça yedin diyo ya deli oldum yemin ediyorum zor tuttum kendimi ya kaç kere yaşadınız hamileliği de konuşuyosunuz deli edecekler beni kızlar ya ayıptır ya hamile birine bu yapılır mı ya kalkıp saçını başını yolasım var yemin ediyorum Allahtan birazdan çıkıcam işten(
çok sinirlendim ve bunu beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim.
canım oyle 10 20 gram oynasa keşke benımkı 10 gun gerıde normalde 15 mayıs usg verıyordu
tarıhı 13 mayısa bıle ınmısken 25 mayısa cıktı bebıs gerılemesın haftasında olsun yeter bana
3 kg bır günde oynaması sasırtıcı canımgenellıkle regl gunlerınde olur ..
benim de haftaya kontrolum var ben de bu hafta için de artık hazırlamak istiyorum çantamı. çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı ama olur da hazırlıksız yakalanırım diye hep bir korku var içimde.
izne ayrıldım güya bugün ama yine ara ara uğrayacağım mecbur.
nişan-evlilik hazırlığımdan hiçbişey anlamadım. kına kıyafetimi bile annemle teyzem seçip almıştı. çocuğumu bari sindire sindire hazırlanayım dedim ama bak nisan geldi daha odası ve arabası var sadece. dolapların içi de tahmin edeceğin gibi boş.
ne güzel en azından ablan yanında o yardımcı olur sana. iki erkek kardeşim var ikisini de çok seviyorum ama şunu gördüm. kız kardeş gerçekten başkaymış...
Aynı ben gibi benimde kına kıyafetimi annemle kardeşim almıştı ben kına günü görebildim
Aynı bende snein gibi bari çocuğu kendim hazırlayım dedim olmadı gene her şey koştur koştur ama iyi ki de kızkardeşim var vallahi başka gerçekten.. Doktor randevularımı bile takip edip ayarlıyor geçen 4 boyutlu usg ye girdim 10 tane yer arayıp en uygun güzelini bulup randevu almış herşeyin ön araştırmasını yapıyor ben en son gidip bakıyorum Kardeşimin değerini bileyim bari :26:
valla canım bil kardeşinin değerini. ben Allahtan babamın yanında çalışıyorum da arada ben bugün gelmiyorum diyebildim. birkaç alışveriş yaptım ama şimdi de annem rahatsız tek başına da insan gidesi gelmiyor ki
Geçmiş olsun kızlar göreceksiniz tüm bu sıkıntılarınıza değecek gülerek hatırlayacaksınız ilerde,Allah kuzularımıza da bize de uzun ömürler versin.Kasık ağrısı demişken nasıl tarz bir ağrınız oluyor acaba?
Sütünü sıkma ama olur mu.Bebeğin ilk besini çok değerli şeyler var içinde.Çünkü zaten ilk zamanlar bebiş ememeyecek,çabuk yorulacak.Midesi zaten miniminnacıkO yüzden ilk gelen sütün içeriği çok değerlidir,benden de geliyor hafiften gerçi geldiği an hissetmiyorum da sonradan baktığımda göğsümün ucunda hafif kalıntılar oluyor ordan anlıyorum.Süt için aklınızda bulunsun bol bol su için.Anne sütünün büyük bir yüzdesinin su olduğunu düşünürsek nasıl bu kadar yararlı ve içeriğinin zengin olduğuna insanın aklı almıyor değil mi.
Biz hala uyumadik :) herkese iyi gecelerrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?