- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.901
Günaydın kızlarHafif hafif sancılarım var taa sabahtan başladılar nstde de çıkmıştı zaten rüyalarımda habire doğuma giriyorum,kızım hala dönmedi sezeryan mı olucam düşüncesi kafamı kurcalıyor,oğlum artık kardeşinin gelmesini istiyor doktora gidelim makasla kessin karnını çıkarsın bebeği anne diyor Allah'ım çocukların kalbi temiz olur acaba sezeryanla olucam bu çocuk onu mu diyor diyorum:18:Ufak şeylere bazen acayip sinirleniyorum ya kendimle zor uğraşıyorum zaten bir de komşular filan:88:Apartman hayatından bazen aşırı sıkılıyorum.Oğlum da bu aralar çok iştahsız ve huysuzluk yapıyor hiçbir şeyden memnun kalmıyor.Eşim kıyamam işleriyle uğraşıyor,en ufak birşey yapıyım çabucak yoruluyorum.Yine çenem düştü
günaydın herkeseeeeeee. bugün son günümüz işte yuppiiiiiiiiiiiii
tünaydınn hatunlarr =) bende simdik oglusumun yeni kıyafetlerini yıkadım ve kurumaya bıraktım öpe koklaya astımm..ayy cok güzel bir duygu ya......şaka gibi haala inanamıyorum cok az kaldı mucizemize kavusmaya....
kızlar dün gece boyunca balgamlı öksürük rahatsızlıgım vardı..bogazım baya bi tahris oldu öksürük uyutmadı beni......bugün de acile gittim acildeki doktor ilac veremem dedi o zaman dogal bir yöntem söyleyin dedim otlar zararlı olabilir erken dogum riski yapar dedi...bende kendi doktorumu aradım o da demez mi önce kbb ye gitcen bogazını göstercen o nun verdigi ilacı bana söyleyecen bende onay verirsem içeçeksin ......ayyyy sinir oldum ya.........
kızlar siz bu balgamlı öksürügü ya da kuru öksürügü nasıl yendiniz??? ayyy ne olur bana akıl verin...öksüre öksüre bi kalıyom..bogazım cok acıyor ya.....karabiber+pekmez ve bal+limon+karabiber yaptım onlar da fayda etmedi..........lütfennn bana yardımcı olun şu öksürükten kurtulayımm.............
geçmiş olsun canım öncelikle.öksürüge iyi gelen bişey biliyorum ama tam olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum. siyah turpu üst kısmını kesip içini oyuyorsun. alt tarafını da kesip düz bi şekile getiriyorsun. bunu bir cam bardaga yerleştiriyorsun. turpun içini bal ile dolduruyorsun ve üstünün kapagını kapatıyorsun dolma gibi. bunu bir gece balkonda bekletiyorsun. içindeki baql turpla özldeşleşip sıvı bir hal alıyor. sabah aksam bir iki kaşık şurup gibi içersin. sen yine de netten araştır tarifi. daha detaylı bişeyler bulabilirsin belki. tekrar cok geçmiş olsun. bu halde öksürmekte cok zorr bende yaşadım((
tünaydınn hatunlarr =) bende simdik oglusumun yeni kıyafetlerini yıkadım ve kurumaya bıraktım öpe koklaya astımm..ayy cok güzel bir duygu ya......şaka gibi haala inanamıyorum cok az kaldı mucizemize kavusmaya....
kızlar dün gece boyunca balgamlı öksürük rahatsızlıgım vardı..bogazım baya bi tahris oldu öksürük uyutmadı beni......bugün de acile gittim acildeki doktor ilac veremem dedi o zaman dogal bir yöntem söyleyin dedim otlar zararlı olabilir erken dogum riski yapar dedi...bende kendi doktorumu aradım o da demez mi önce kbb ye gitcen bogazını göstercen o nun verdigi ilacı bana söyleyecen bende onay verirsem içeçeksin ......ayyyy sinir oldum ya.........
kızlar siz bu balgamlı öksürügü ya da kuru öksürügü nasıl yendiniz??? ayyy ne olur bana akıl verin...öksüre öksüre bi kalıyom..bogazım cok acıyor ya.....karabiber+pekmez ve bal+limon+karabiber yaptım onlar da fayda etmedi..........lütfennn bana yardımcı olun şu öksürükten kurtulayımm.............
canım bi de onu deneyeyimm..yarın pazar esime aldırtayım ...tesekkürlerr tavsiyen için.. =) .dedim ohh ne güzel 8 ay boyunca hasta olmadım cok sükür....ama iştee bahara girerken hasta oldum......RABBİM daha beterinden korusun...amin......
Canım hayırlı düşün hayra yor.. kötü şeyler hiç getirme aklına vallahi çok faydası oluyor ben bizzat yaşadım bende gebelik şekeri çıktı hiç düşmüyordu çünkü ben sürekli panik stres çocuk iri mi olacak sezeryan mı yapacaklar çocuğa hastalık geçer mi ...vs. diye ağlamalar herkes stres yapma dese de olmuyordu ne zaman stresim kesildi doktorum insilün vermiycez dedi bende stres geçti o gün bugündür şekerim hep normal ve çocukda normal haftasına döndü... Yani anlıycağın moral çok önemli
hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar gunaydin bebisimi gormeye geldim simdi sirami bekliyorum :)) bakalim kuzum nasilmis
gunaydınnn
nasılsınızz annişlerrr
sankı zaman yaklastıkca yavas mı geçmeye başladı
merak edıorumm bebeğim neye benzıo
doğum anını hayal edıorumm ılk göz göze geldiğimiz anı,
sabırsızlanıorumm,vakıtlıce gelsın tüm kuzular ama o vakit de cabuk gelsınnn
Günaydın kızlarHafif hafif sancılarım var taa sabahtan başladılar nstde de çıkmıştı zaten rüyalarımda habire doğuma giriyorum,kızım hala dönmedi sezeryan mı olucam düşüncesi kafamı kurcalıyor,oğlum artık kardeşinin gelmesini istiyor doktora gidelim makasla kessin karnını çıkarsın bebeği anne diyor Allah'ım çocukların kalbi temiz olur acaba sezeryanla olucam bu çocuk onu mu diyor diyorum:18:Ufak şeylere bazen acayip sinirleniyorum ya kendimle zor uğraşıyorum zaten bir de komşular filan:88:Apartman hayatından bazen aşırı sıkılıyorum.Oğlum da bu aralar çok iştahsız ve huysuzluk yapıyor hiçbir şeyden memnun kalmıyor.Eşim kıyamam işleriyle uğraşıyor,en ufak birşey yapıyım çabucak yoruluyorum.Yine çenem düştü
Canim merhaba azkalmis dogumuna da insallah sag saglim bebegini kucagina alirsin topiginize bir goz atayim dedim ama yazmadan gecemicem benim dogumuma bir hafta kala bir oksuruk bir oksuruk ne uyuyabi,iyordum ne yatabiliyordum oksurmekten karin kaslarim agriyordu:18:uyku esnadinda geliyordu oksuruk ve bogmaca gibi nefessiz birakiyordu beni korkuyordumda ya sezeryan olursam dikisler patlarsa diye:18:ama dr um bana nac verdi ve duzeldim dogum gunune kadar tabi sezeryan oldumtünaydınn hatunlarr =) bende simdik oglusumun yeni kıyafetlerini yıkadım ve kurumaya bıraktım öpe koklaya astımm..ayy cok güzel bir duygu ya......şaka gibi haala inanamıyorum cok az kaldı mucizemize kavusmaya....
çok şeker senin oğlan ya maşallah :) neler söylüyor öylebu dönem biraz sıkıntılı yapacak birşey yok moral bozuluyor herşeye sakin olmak lazım bebişin gelecegi güne odaklanalım en güzeli
günaydın güzel anneler ve bebişleri
bugün hava güzel ama babamızın işi var tıkıldık eve şu günler bir geçse allahın izniyle sağlıkla alsak bebişleri kucagımıza başka bir istegim yok
ben geldimmmmmmmmmmmm:)oglusum 3.250 gr olmus maşallah bıze:)hersey yolunda cok sukur bacak boyu 38 haftalık cıktı onde gıdıyormus .szeryan ıstedıgımı soyledım normal doguma cok musaıtsın dedı.ama ben ıstemıyorum dedım.bel fıtıgım var dedım.bel fıtıgı ıcın rapor gereklı yoksa devlet ıstege baglı ıcın 550 tl alıyor dedi.onu hallederız dedı.tansıyonum 14 cıktı yarım saat bekle yıne olcucez dedı.yarım saat sonra gırdıgımızde ıyıydı tansıyonum ayın 8ınde gel bakalım dedı sezeryanı kesınlestırsek gununu dedım tmm senı sezeryan yapıcam 8ınde gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı.peki 10 olurmu ruyamda gordum dedım:)olur geldıgınde bakalım musaıtse olur dedi:)))))
Canım haklısın ama gelgitli ruh halleri içindeyim menepozlu kadınlar gibi oldumBazen sıcak basıyor bazen sıkıntı basıyor ne biliyim bazen sinir oluyorum herşeye .Ya bir de çok yalnız kaldım açıkcası hiç arkadaşım yok annem sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama ne biliyim bi tane arkadaşım var artık onunla da ilgili kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı insan hiç sormaz mı bi ihtiyacın var mı yok mu diye ben telefon açarsam saatlerce konuşur ben aramazsam beni arayıp sormaz sinir oluyorum artık böyle eleye eleye insan kalmadı çevremde bazı topiklerde kızların yazılarını okuyorum arkadaşlarım geldi şunları şunları yaptılar benim için falan diyorlar nasıl hoşuma gidiyor anlatamam.Doğumdan sonra gelenler de sanki eve eksik aramaya geliyorlar benim ikinci doğumum olacak ordan biliyorum.Moral biraz bunlarla da alakalı.Sağolsun her zaman bana yardımcı olmaya çalışan eşim var o da sonuçta bir yere kadar hem çalışıyor hem de herşeyi yapmaz açıkcası,erkek sonuçta Şunu temizleyelim şurdan kaldıralım şöyle yapalım derim ya ne gerek var der Benim oğlumda da hamileliğim sıkıntılı geçmişti preeklamsi gelişmişti ama Allah'a şükür oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu ben stres yaptığımla kaldım doğumdan sonra da bir sürü hastalık geçirdim içime ata ata sıkıntılar hastalık olarak çıktı benden Allah'ım başka dert vermesin yarabbim.Hastaneden çıktığım gün aç gelip benden yemek bekleyen misafirlerim vardı sağolsunlar.Şimdi aynı şeyleri yaşayacağımı düşününce kendi kendime yine sinir oluyorum.Eminim benim yazdıklarımı okuyup kendi yaşadıklarına benzeten birsürü kişi vardır.
Ayy ne kadar olumsuzlukları birbirine sıraladım,üstüme yokturNeyse havayı hemen dağıtayım : eşime doğuruyorum diye 1 Nisan şakası yapmayı düşünüyorum kızlar Aslında normalde inanmayabilir ama gece uykudan uyandırarak yapacağım şakayı uyku sersemliğine inanır Oğluma hamileyken de aynı şakayı yapmıştım o kadar kızmıştı ki küsmüştü bana ilk defa arkasını dönüp yattı 3 gün konuşmadı:26:Ama napiyim kaç kere hamile kalıp böyle şaka yapıcam canım kocama di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?